tatjana.d
|
ojla, nekje na poti ste me zgubili iz spiska... no, kakorkoli. moja je danes prisla, en dan prezgodaj. sem ze vceraj zvecer cutila... tako da gremo v 9. krog in upamo na boljse. prejsnji teden sem bila na pregledu pri ginekologu. mi je rekel, da je pri meni vse bp (ze takrat je rekel, da ta mesec verjetno ne bo nic, ker ni bilo nobene spremembe, tako da sem ze takrat predelala razocaranje). da naj preprosto skrbim zase (da nisem utrujena, izmozgana, da urejeno in pravilno jem...) in da naj grem z mozem na dopust (uuuuuh, tega ze celo vecnost nisva imela). ce do oktobra ne bo nic, se novembra vidimo. drugace pa, ce izostane menstruacija, mi je rekel, naj pocakam 1 teden in potem naredim test. to sem tudi upostevala pri obeh nosecnostih zdaj. ker drugace je samo obremenjevanje, ce je ali ne. in tudi to, da ovulacijskih testov naj ne uporabljam, ker lahko zavedejo. naj raje gledam, kdaj imam povecan bel tok, ker takrat je verjetno ovulacija. tako da, punce, uzivajmo v druzbi nasih moz - fantov. in odmislite drugo. ko bo nosecnost, boste vedele, verjemite, ce je ne bo, bo pac prisla tecka. bolj razmisljate o tem, bolj si delate medvedjo uslugo... tako da vsem zelim mirno nosecnost in krasna leta, ki sledijo, vsem nam ostalim pa, da to kmalu (spet) postanemo. jaz se od foruma poslavljam... lp