|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
27.5.2009 20:24:16   
kayica24
Mlea  moja pupa je res ORENK babauser posted image user posted image user posted image

Bom prilepla slikico..Jutri mogoče..Mam zdaj še dela za fax...
Drgač je pa po atiju..Je velik in močan..user posted image user posted image user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
27.5.2009 20:24:20   
claud
sjmm-dobrodošlauser posted image user posted image prijetno klepetanje ti želim....pa še en predlog: vsake tok časa mal prid pogledat na dan-da boš na tekočem.....sicer kr naenkrat ugotoviš da so tele babnce načvekale 20 straniuser posted image user posted image

Hm....tile vaši k so po steklenički hranjeni.....sicer ne vem, ampak pomoje se ni neki za obremenjevat s tem kolk pojejo....se mi zdi da dojeni (vsaj moja larissa) poje manj, pa še to mleko ni tko hranljivo oz. nasitno tko kot AM, pa vseen zelo lepo pridobivamo na teži.
Pa sj znajo ponavad kr naglas povedat če so lačni...user posted image

No mi pa zdj že pančkamo-no larissauser posted image

Drugač pa res tak tužen dan.......edino fajn je da se da dihat fajnuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
27.5.2009 20:25:45   
Onasiss
Evita že spi, Vito bo tudi šel, jaz si delam še mojo dietno večerjo: hrenovke, brokoli, korenje, banano in sladoled.user posted image

Potem pa vas bom počasi zapustila. Me bolj mami 22 descov. Grem user posted image  user posted image , je user posted image . Navijam pa..............

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
27.5.2009 20:45:53   
piskot
cer.

midva s cipsom sva sama. otroci spijo, moz je sel pa nekam kjer se bo lahko naglas drl in navijal.

fredov obroc imamo, uporabili smo ga enkrat, potem se je pa martin odlocil da ga ne mara vec.

caj nasa ga noce. neki vlece tist cucelj, pa vse ostane na slincku. dons je bla pa eno uro pri babici, pa ga je popila ene 40 ml, potem je pa ful bruhala. tko da ji ne mislim vec tezit s tem cajem.

koliko pa vam spijo zdaj cez dan? ana spi ene 3×po pol ure.

kayica kaj pa ce bi probala s kaksnimi vitaminskimi dodatki? no mene so ene 14 dni kolena bolela, da sem komaj vstajala, pol je pa kar minilo.

pupka meni se je to s povisano temperaturo pri martinu zgodilo ene 2×. sem ugotovila da smo ga zakuhali. enostavno je bil prevec oblecen.

sjmm welcome!

claud nasa tud po mojem ne poje toliko kot ti po steklenickah.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
27.5.2009 20:47:42   
Deja
čer...

evo... mi smo danes opravili s pregledom - imeli smo tudi cepljenje... Žiga pa ker je taki korenjak ni jokal skoraj nič. Ko je pičila - nič, je začela stiskat - nič... ko je bila skoraj čisto pri koncu je zajokal in ko mu je dala obkladek gor je že nehal... Sem bla full presenečena da je taka koreninauser posted image user posted image user posted image

No pa še podatki: 4.meseci, 8240g in 64cm

In potem smo morali iti zapravit bone ki jih je Žiga dobil za krst.  V BC je dobil igralni center od Tiny love-a
user posted image
pa igralo za na vozek
user posted image

potem pa smo zavili še v user posted image  in nabavili oporo za vrat http://www.fehn.de/Toys/Toys_70/popups/popup_11c.html,
da se bo Žiga manj potil v jajčki...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
27.5.2009 20:48:27   
Šaki
sjmm: dobrodošla,,,super nas bo vsaj več,,,,in itak da ne vdiraš.
piskot. moja zaspi skoraj po vsakem obroku..in tpo kar dolgo pančka...

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
27.5.2009 20:54:17   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak sem vidla sliko, je po očiju.user posted image

So what....

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
27.5.2009 21:02:15   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ampak sem vidla sliko, je po očiju.user posted image

oooo, hudo, nasa je isto velika pa ima 2 kg manj user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
27.5.2009 21:02:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Pozdravljene!

Sem mamica 4 sončkov, naš zadnji je tudi letošnji februarček, ki nas je zzeelloo razveselil. Kot vidim ste zelo živahne in bi bilo prav zabavno malce poklepetati. Naš Maj se nam je pridržil 19.2. 2009, po 8 letih od našega tretjega otročka. No, pa saj moram začeti na začetku z našo princesko Sašo(14), ja smo začeli že pri 20-tih, pa naš prvi princ Jan Peter(10), drugi pa Miha(8) insedaj naš Maj, ki je privekal na svet z 3050g in 50 centini, sedaj pa je že poskočil do 6,5 kg in 63 cm.
No, drgače pa smo z Loga pri Brezovici in danes prav uživamo v hladu.
Majči pa podira rekorde v spanju in je komaj utegnil 3x mal oči odpret in flaško spraznit, saj se na žalost ne dojiva, nama po cr kar ni steklo.
No, pa lepo popoldne in upam,da ne bom preveč vdrla v vašo družbo!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej sem pa k ena pipika vse kocine pokonci.... totalno navdušena nad tole našo članicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... ti kr bodi pridna in čvekaj z nami na vso moč edino pravilo, da se bomo dobro razumel, da se javiš kolikor je to možno in da obvezno prideš na srečanja ko bodo spetuser posted image user posted image user posted image user posted image

hedviga
ne ne bomo delal po tvojem načrtu... vedno najprej sanjarim o dvojčkih pol pa ko ne rata dost hitro si mislim ko bi bil vsaj 1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no počasi pa ziher.....:) ste pa res dobil zmagovalno kombinacijo in tako je tud prav pa še ful luštna sta res lepo, da se je tako lepo izteklouser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo to pa maš fajn pižamo če je nečeš dol datuser posted image user posted image user posted image kje si kupla?

pupka  ne ne zbiram še joj ena me je žeenkrat vprašala pa še rekla, da bi imela prejšna 2 na mailu pa nisem ziher katera je bla? mislim da URŠA..... bom res mogla počas začet na novem kolažu delat.... no vam javim ko bom mal več pri času, da mi boste limale k zdej vas ne folgam sledit in nebi rada katero izpustila....

drgač pa ja naš je včasih ful vroč sam jst nikol ne merim vročine sploh če to hitro mine....

sjmm mi pojemo 180-210ml po 5-6x na dan največkrat 5 po 180 zvečer mu dam pa zadnji obrok 210user posted image user posted image user posted image user posted image

piskot naš je spal dons do 10 zjutri pa pol od 11:30 do 15:30 in še zdej okol 18:30 za pol urceuser posted image user posted image user posted image

dejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nakup in težouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem vas na hitro prebrala tak da brez zamere če sem, katero izpustila

cita vabila za krst zapakirana in grejo ju3 naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image sem ti enga več nardila, da ga boš imela za spomin v albumu (ta je gratis)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
27.5.2009 21:08:54   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

oooo, hudo, nasa je isto velika pa ima 2 kg manj user posted image

Sej pol pa ni čudno, da me noro bolijo zapestja... zjutraj ga sploh ne morem dvignit- mi ga mora mož, jer se jaz bojim da bi mi iz rok padel, ker mi kar zmanjka moči...

Ma kar dosti gramov glede na starost... samo glede na to da samo dojim.... mi P nič ne teži... 

piškot - ja sej mora biti po očiju... pa tudi jaz nisem neka suhica.. nikoli nisem bila... 

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
27.5.2009 21:31:15   
Da se še jaz mal javim...

Kar sem si zapomnala da je Erik doma in da je boljeuser posted image user posted image user posted image ...

Brkn upam da se vročina čim prej poslovi od tebeuser posted image user posted image user posted image

Kolumbo da je glavobol že za tabo...

Še kaj ampak sem pozabla pač starost...

Aja pa seveda dobrošle nove čvekeuser posted image user posted image user posted image

Katjusa zlata si HVALA....user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa še našo malo piško vam mal pokažem že nekaj časa nisem...

Tale je iz sprehoda...

user posted image

In še ena ko se opravljamo na sprehod...

user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
27.5.2009 21:43:52   
Onasiss
Cita-user posted image user posted image user posted image user posted image , full ima lep kompletek.

Majchy-kje si? Menda nisi šla že spat?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
27.5.2009 21:49:43   
claud
sunny prid na rr- ne sam na fb visetuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
27.5.2009 21:54:51   

Cita-user posted image user posted image user posted image user posted image , full ima lep kompletek.

Majchy-kje si? Menda nisi šla že spat?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala sam slikca je tk čudna pa nimam pojma zakaj...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
27.5.2009 21:56:06   
kaja02
cita- iiiiii mali angelček!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
27.5.2009 21:58:16   
Pupka
sunny rešuje teste na FB-ju tak da je polno zasedena user posted image user posted image user posted image user posted image Ugotavlja kdaj se bo poročila in kolk otrok bo mela :) In podobno user posted image user posted image

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
27.5.2009 21:58:53   
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

HVALAuser posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
27.5.2009 21:59:04   
Pupka
cita kako si ti drugače?

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
27.5.2009 22:04:54   
Čebel@

.

evo me......vas berem za nazaj

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
27.5.2009 22:05:11   
sunny24
Kaj me opravljete babe...smotke! user posted image

Drugače pa gledam Step up, med reklamami pa visim na FB ja...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
27.5.2009 22:06:00   
Čebel@

se kar pod tole podpišem,ker se popolnoma strinjamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
27.5.2009 22:07:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Kaj me opravljete babe...smotke! user posted image

joj pupa moja,tebi ni pa nič prav.....zjutraj si se pritoževala,da te ne pogreešamo,ko te pa ena omeni pa sper joj-mal se hecam,sej veš neuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
27.5.2009 22:08:08   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

se kar pod tole podpišem,ker se popolnoma strinjamuser posted image user posted image user posted image

Tudi jst, tudi jst...Lušika mala! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
27.5.2009 22:08:54   
Čebel@
mlea.......pusti fuzbal,rajši čvekajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
27.5.2009 22:09:16   
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

cita kako si ti drugače?

Hvala...kaj naj rečem bo počasi počasi pa se bomo poštimali...samo da so otroci zdraviuser posted image user posted image user posted image pa ti kako kaj??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?