Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:25:38
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Kaj me opravljete babe...smotke! joj pupa moja,tebi ni pa nič prav.....zjutraj si se pritoževala,da te ne pogreešamo,ko te pa ena omeni pa sper joj-mal se hecam,sej veš ne Ja klinc, baba sm ne...Nikoli mi nič ni prov... AMEN a veš da sem mislila tudi jaz amen napisati,pa sem samo unga smajlija dala sva na isti valovni upam da ne na MIKROvalovni ne hvala-že tko je prevroče -a veš da sem te hotla vprašat,zakaj imaš ti mobija.če se ne oglašaš-sem te v nedeljo klicala zaradi oddaje pa ti mene ne šljiviš sploh emmm.... Jaz in mobitel so 115 ražličnih pojmov Ponavadi ga niti nimam kje pr sebi al pa ga Gal najde prej ko jaz in mi zbriše vse zabeležene klice in sms-e (ponavadi še kaj odpiše) al pa pošlje komu kako sliko (zaenkrat še ni blo nič nenavadnega HB)- KER IGRA IGRCE. Tak da sorry. sem že rekla da mu bom kupla svoj telefon.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:25:59
|
|
|
|
Pupka
|
uuuuu ti mater nova stran
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:26:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa da vam malo osvežim spomin na benjamina tak je bil prve 3 mesece:) danes je pa tak:) ful lepo si tople nardila...ampak tale vaš poba je pa pravi poba že... se strinjam,da full lepo zgleda da veš da če bi Hana imela toliko las kot jih ima Beni,bi imela že špangice
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:28:49
|
|
|
|
Katjusa
|
to je bil pa včeraj k kak pubrtetnik:) majchy škoda da nimam nobenih doma bi mu jih ju3 dala:)
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:28:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Kaj me opravljete babe...smotke! joj pupa moja,tebi ni pa nič prav.....zjutraj si se pritoževala,da te ne pogreešamo,ko te pa ena omeni pa sper joj-mal se hecam,sej veš ne Ja klinc, baba sm ne...Nikoli mi nič ni prov... AMEN a veš da sem mislila tudi jaz amen napisati,pa sem samo unga smajlija dala sva na isti valovni upam da ne na MIKROvalovni ne hvala-že tko je prevroče -a veš da sem te hotla vprašat,zakaj imaš ti mobija.če se ne oglašaš-sem te v nedeljo klicala zaradi oddaje pa ti mene ne šljiviš sploh emmm.... Jaz in mobitel so 115 ražličnih pojmov Ponavadi ga niti nimam kje pr sebi al pa ga Gal najde prej ko jaz in mi zbriše vse zabeležene klice in sms-e (ponavadi še kaj odpiše) al pa pošlje komu kako sliko (zaenkrat še ni blo nič nenavadnega HB)- KER IGRA IGRCE. Tak da sorry. sem že rekla da mu bom kupla svoj telefon. pol je pa uredu.....samo spomni me,da ko se vidiva da ti dam en dol štrik za mobija za okoli vratu
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:29:03
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Pupka moj ma v sobi 21 stopinj Veste kaj.... že 4 tedne nisem vidla So ful nekej delali pa mu ni ratalo prit. Pide pa ta vikend. Komaj čakam o boga..... jst bi znorela, da ga tako dolgo ne vidim..... mi pa imamo klimo zalavfano, da ne gre vsa mrčes not imamo pa sma razvlaževanje:) niti ne govori- se mi že meša.... ampak se zavedam da nam "dela" dom, in da hiti da bomo čimprej skupaj. Pač je tako da sva vsak na svojem koncu Bo kmali bolje!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:29:32
|
|
|
|
|
Katjusa sem že danes pa včeraj ne vem kulkrat šla gledat vabilo nam je fulllllll všeč....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:30:46
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa to je bil pa včeraj k kak pubrtetnik:) majchy škoda da nimam nobenih doma bi mu jih ju3 dala:) Kaj si ja nor, kaki pubec je že to. Pa kaj ste mu laske nasadili al kaj? Če bi mu gledal sam obrazen bi rekla da je sigurno že kakšno leto star.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:31:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa to je bil pa včeraj k kak pubrtetnik:) majchy škoda da nimam nobenih doma bi mu jih ju3 dala:) full mi zaspan deluje-a se je glih zbudil ........ja no mislim da te Benjamin zapre na stara leta v dom upokojencev,ko bi videl sebe s špangicami .......sej tatretji bo in glihtko veliko las,in boš se lahko izivljala
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:32:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Katjusa sem že danes pa včeraj ne vem kulkrat šla gledat vabilo nam je fulllllll všeč.... ga boš še nam pokazala,prosim
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:32:28
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa to je bil pa včeraj k kak pubrtetnik:) majchy škoda da nimam nobenih doma bi mu jih ju3 dala:) Kaj si ja nor, kaki pubec je že to. Pa kaj ste mu laske nasadili al kaj? Če bi mu gledal sam obrazen bi rekla da je sigurno že kakšno leto star. se podpišem
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:33:42
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: cita Katjusa sem že danes pa včeraj ne vem kulkrat šla gledat vabilo nam je fulllllll všeč.... ga boš še nam pokazala,prosim ga bo Katjusa ima dovoljenje
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:33:54
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša....kako imaš pa Benjamina oblečenega da mu ni vroče-Hana ima takoj mokre laske......je pa res da ona leži na hrbtu
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:34:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: cita Katjusa sem že danes pa včeraj ne vem kulkrat šla gledat vabilo nam je fulllllll všeč.... ga boš še nam pokazala,prosim ga bo Katjusa ima dovoljenje katjuša,jaz sem firbčna...daj pokaži
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:35:16
|
|
|
|
Pupka
|
Kratko in jedrnato: Lahko noč!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:36:19
|
|
|
|
kaja02
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: cita Katjusa sem že danes pa včeraj ne vem kulkrat šla gledat vabilo nam je fulllllll všeč.... ga boš še nam pokazala,prosim ga bo Katjusa ima dovoljenje katjuša,jaz sem firbčna...daj pokaži jst tud, dej pokaži!!!!!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:36:45
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Kratko in jedrnato: Lahko noč! Nočko
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:37:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 katjuša....kako imaš pa Benjamina oblečenega da mu ni vroče-Hana ima takoj mokre laske......je pa res da ona leži na hrbtu pr nas ni tak vroče.... je pa čist odvisno od dneva dons k je blo bolj hladno je mel spet pajaca..... drgač pa body in kake hlače al s stopalci al pa pol zoknčke slika bo pa takoj sam da jo nardim:)
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 27.5.2009 22:38:36 >
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:37:39
|
|
|
|
Čebel@
|
Deja.....te glih vidim.......ti si kupila tisto oporo za vrat.....a je kaj določen kdaj jo lagko daš za vrat?s tvoj mali že drži glavico.....Hana jo drži,samo zaenkrat ji še ne pam dati tiste zaščite v lupinici dol(ki glavo drži,ampak ji je pa nenormalno vroče)
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:38:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Kratko in jedrnato: Lahko noč! a nas imaš že dovolj nočko
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:38:43
|
|
|
|
Balonchy
|
A slučajn naskakujete dvestotko???
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:39:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy A slučajn naskakujete dvestotko??? ne
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:40:55
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka Kratko in jedrnato: Lahko noč! Nočko...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:41:16
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy A slučajn naskakujete dvestotko??? ne Spljoh...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:41:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy A slučajn naskakujete dvestotko??? ja ajde pomagaj nam
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?