Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:09:20
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Kaj me opravljete babe...smotke! joj pupa moja,tebi ni pa nič prav.....zjutraj si se pritoževala,da te ne pogreešamo,ko te pa ena omeni pa sper joj-mal se hecam,sej veš ne Ja klinc, baba sm ne...Nikoli mi nič ni prov...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:10:28
|
|
|
|
|
Hvala punce za pohvale...ko slišim kaj takega kar rastem dobro da sem mala da lahko malo zrastem
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:11:47
|
|
|
|
Čebel@
|
no da povem,da mojedva že spita-vsak v svoji postelji imamo pa v stanovanju vročre ko ,pa imava balkonska vrata odprta
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:13:11
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Pupka cita kako si ti drugače? Hvala...kaj naj rečem bo počasi počasi pa se bomo poštimali...samo da so otroci zdravi pa ti kako kaj?? Me veseli, da ste OK. ma ja... Jaz sem že od nekdaj en tak, na poseben način, čuden človek. In danes se počutim tako "staro" in hkrati full otročjo. Sine je prnesel seznam šolskih potrebščim.... Sem kmali padla skup. ŠOLARJA MAMO! No, in karkoli že me kje zažuli.... smeh vse pozdravi- vsaj v tistem treenutku ga ni lepšega
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:13:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Kaj me opravljete babe...smotke! joj pupa moja,tebi ni pa nič prav.....zjutraj si se pritoževala,da te ne pogreešamo,ko te pa ena omeni pa sper joj-mal se hecam,sej veš ne Ja klinc, baba sm ne...Nikoli mi nič ni prov...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:13:58
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Kaj me opravljete babe...smotke! joj pupa moja,tebi ni pa nič prav.....zjutraj si se pritoževala,da te ne pogreešamo,ko te pa ena omeni pa sper joj-mal se hecam,sej veš ne Ja klinc, baba sm ne...Nikoli mi nič ni prov... AMEN
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:14:19
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, mi mamo tudi toplo ku u peklu...Mamo 28C, zuni jih je pa 19C. Balkonska vrata odprt, shladilo ni pa nič od niča...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:15:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Hvala punce za pohvale...ko slišim kaj takega kar rastem dobro da sem mala da lahko malo zrastem nevem zakaj bi se lagale ......no sploh so pa vsi naši knedeljčki eni pravi cukri
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:15:25
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Pupka cita kako si ti drugače? Hvala...kaj naj rečem bo počasi počasi pa se bomo poštimali...samo da so otroci zdravi pa ti kako kaj?? Me veseli, da ste OK. ma ja... Jaz sem že od nekdaj en tak, na poseben način, čuden človek. In danes se počutim tako "staro" in hkrati full otročjo. Sine je prnesel seznam šolskih potrebščim.... Sem kmali padla skup. ŠOLARJA MAMO! No, in karkoli že me kje zažuli.... smeh vse pozdravi- vsaj v tistem treenutku ga ni lepšega joj kolk sem šele jaz "stara" ko naša prnese seznam potrebščin za peti razred
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:16:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Pupka cita kako si ti drugače? Hvala...kaj naj rečem bo počasi počasi pa se bomo poštimali...samo da so otroci zdravi pa ti kako kaj?? Me veseli, da ste OK. ma ja... Jaz sem že od nekdaj en tak, na poseben način, čuden človek. In danes se počutim tako "staro" in hkrati full otročjo. Sine je prnesel seznam šolskih potrebščim.... Sem kmali padla skup. ŠOLARJA MAMO! No, in karkoli že me kje zažuli.... smeh vse pozdravi- vsaj v tistem treenutku ga ni lepšega u mami,bo pa veselo,zdej ko boste imeli šolarja se verjetno full veseli šole
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:17:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Kaj me opravljete babe...smotke! joj pupa moja,tebi ni pa nič prav.....zjutraj si se pritoževala,da te ne pogreešamo,ko te pa ena omeni pa sper joj-mal se hecam,sej veš ne Ja klinc, baba sm ne...Nikoli mi nič ni prov... AMEN a veš da sem mislila tudi jaz amen napisati,pa sem samo unga smajlija dala sva na isti valovni
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:18:22
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Kaj me opravljete babe...smotke! joj pupa moja,tebi ni pa nič prav.....zjutraj si se pritoževala,da te ne pogreešamo,ko te pa ena omeni pa sper joj-mal se hecam,sej veš ne Ja klinc, baba sm ne...Nikoli mi nič ni prov... AMEN a veš da sem mislila tudi jaz amen napisati,pa sem samo unga smajlija dala sva na isti valovni upam da ne na MIKROvalovni
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:19:02
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: cita Hvala punce za pohvale...ko slišim kaj takega kar rastem dobro da sem mala da lahko malo zrastem nevem zakaj bi se lagale ......no sploh so pa vsi naši knedeljčki eni pravi cukri res vsi naši otroci so kot sladkorčki
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:19:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, mi mamo tudi toplo ku u peklu...Mamo 28C, zuni jih je pa 19C. Balkonska vrata odprt, shladilo ni pa nič od niča... pri nas tudi nekaj takega.....moj spi samo v gatah,Hana je pa v pižamici s kratki rokavi in hlačnicami......samo pri njej ni okno odprto ker gre direktno iz banje v posteljo in je še pregreta
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:19:27
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Pupka cita kako si ti drugače? Hvala...kaj naj rečem bo počasi počasi pa se bomo poštimali...samo da so otroci zdravi pa ti kako kaj?? Me veseli, da ste OK. ma ja... Jaz sem že od nekdaj en tak, na poseben način, čuden človek. In danes se počutim tako "staro" in hkrati full otročjo. Sine je prnesel seznam šolskih potrebščim.... Sem kmali padla skup. ŠOLARJA MAMO! No, in karkoli že me kje zažuli.... smeh vse pozdravi- vsaj v tistem treenutku ga ni lepšega joj kolk sem šele jaz "stara" ko naša prnese seznam potrebščin za peti razred moj se pa veseli petega razreda, al četrtega- ne vem točno- KER sem rekla da bodo takrat pri tehničnem pouku ustvarjali iz lesa.... In je zdaj čist nor
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:19:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Pupka cita kako si ti drugače? Hvala...kaj naj rečem bo počasi počasi pa se bomo poštimali...samo da so otroci zdravi pa ti kako kaj?? Me veseli, da ste OK. ma ja... Jaz sem že od nekdaj en tak, na poseben način, čuden človek. In danes se počutim tako "staro" in hkrati full otročjo. Sine je prnesel seznam šolskih potrebščim.... Sem kmali padla skup. ŠOLARJA MAMO! No, in karkoli že me kje zažuli.... smeh vse pozdravi- vsaj v tistem treenutku ga ni lepšega joj kolk sem šele jaz "stara" ko naša prnese seznam potrebščin za peti razred ja res si full stara no......cccccc
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:20:12
|
|
|
|
Pupka
|
majchy, ja se veseli... Upam da ne bo že prvi dan popustilo
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:20:34
|
|
|
|
Katjusa
|
da vam malo osvežim spomin na benjamina tak je bil prve 3 mesece:) danes je pa tak:)
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 27.5.2009 22:22:20 >
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:21:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupka IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Kaj me opravljete babe...smotke! joj pupa moja,tebi ni pa nič prav.....zjutraj si se pritoževala,da te ne pogreešamo,ko te pa ena omeni pa sper joj-mal se hecam,sej veš ne Ja klinc, baba sm ne...Nikoli mi nič ni prov... AMEN a veš da sem mislila tudi jaz amen napisati,pa sem samo unga smajlija dala sva na isti valovni upam da ne na MIKROvalovni ne hvala-že tko je prevroče -a veš da sem te hotla vprašat,zakaj imaš ti mobija.če se ne oglašaš-sem te v nedeljo klicala zaradi oddaje pa ti mene ne šljiviš sploh
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:22:13
|
|
|
|
Pupka
|
moj ma v sobi 21 stopinj Veste kaj.... že 4 tedne nisem vidla So ful nekej delali pa mu ni ratalo prit. Pide pa ta vikend. Komaj čakam
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:22:43
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa da vam malo osvežim spomin na benjamina tak je bil prve 3 mesece:) danes je pa tak:) ful lepo si tople nardila...ampak tale vaš poba je pa pravi poba že...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:23:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka moj ma v sobi 21 stopinj Veste kaj.... že 4 tedne nisem vidla So ful nekej delali pa mu ni ratalo prit. Pide pa ta vikend. Komaj čakam o boga..... jst bi znorela, da ga tako dolgo ne vidim..... mi pa imamo klimo zalavfano, da ne gre vsa mrčes not imamo pa sma razvlaževanje:)
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:23:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka majchy, ja se veseli... Upam da ne bo že prvi dan popustilo ma ne,se bo imel full luštno-vsaj dokler se ne bo treba učit jaz verjamem da bo priden v šoli
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:24:11
|
|
|
|
Katjusa
|
cita si bla pa hitra sem narobe slikco dala brez teže in sem pol popravla:) pa hvala:)
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 22:25:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka moj ma v sobi 21 stopinj Veste kaj.... že 4 tedne nisem vidla So ful nekej delali pa mu ni ratalo prit. Pide pa ta vikend. Komaj čakam joj to je pa dolgo.......sej jutrri je že četrtek tačas te bomo pa me zamotile
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?