kalanteja
|
mala _princeska in kaminek ma ja sem jaz tudi mislila, da bo carski rez, ker mi je osebni zdravnik tako rekel, potem pa sem bila pri očesnem zdravniku, ki ga imam v MB, pa mi je rekel, da če bi rodila v MB bi mi napisal, tako pa bom v SG mi pa ne more, sicer je pa rekel, da tak slab vid ni indikacija za carski rez, pri gin. sem seveda povedala in mi je rekla, da se zdravnik pri porodu odloči, sedaj pa čakam, da grem rodit, sicer sama priznam, da se zelo bojim za moj vid, ki je že tak al tk slab in bom obvezno povedala to preden rodim sicer mi je kolegica svetovala, da naj grem prej se pozanimat v bolnišnico, kjer bom rodila kako je praksa okoli tega pri njih, pa sem potem slišala, da naredijo v fazi iztisa vakum, da carskega reza ne prakticirajo, je pa res, da v avstriji naredijo kar je nad -7 vse carski rez, ampak tam so baje pa nosečnice razvajene, tk sem slišala nosim leče, ja, hvalabogu, sem morala na eno operacijo lani (seveda samoplačniško, na lepotno za astigmatizem v novi gorici pri Šalamunu), da jih lahko nosim, ker drugače imam fuuulll debela očala in jih sploh ni fajn nosit, sem pa praktično slepa brez pripomočkov in komaj sem dobila potrdilo, da sem šla delat vozniško, sem 2 leti morala čakat, da so se odločili bom pa na porodu imela očala, tk da bodo videli ziher kako slabo vidim, da ne bodo mislili, da si izmišljujem, ker dejansko če imam leče se sploh ne opazi, pa očala potem samo dol dam in je, z lečami so pa same komplikacije
< Sporočilo je popravil kalanteja -- 27.5.2009 15:55:02 >