|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
26.5.2009 22:37:19   
harley
hvala vsem za nasvete

Za brezplačno pomoč sem mal pofirbcala in bom šla na ljubljanski PIC. Da me pripravijo na vse kar me čaka in da se potem res dam v mir in počasi dočakam naš dan d.

Jutri imam pregled. Ctg sem imela že zadnjič tako, da ne vem kaj mi bo jutri pravzaprav počela. Rekla je, da naj dam vodo in kri. Drugače sem pa tudi jaz imela mal UZ in sam en vaginalni pregled čist na začetku nosečnosti. Tud na sploh ta moja G jemlje nosečnost precej zlahka in me ne obremenjuje s pregledi in odvečnimi skrbmi. Pravi, da je nekaj let delala v Afriki in da je vsa bolj po afriško user posted image men je fajn zato ker nisem imela še nobenih zapletov, verjetno pa ne bi bila preveč zadovoljna, če bi šlo kaj narobe in da se mi ne posvečala dovolj. Drugač pa se mi zdi moj trebuh ogromen in je poln strij, ne vem več kam bi še lahko kaj zraslo. Se mi zdi, da je kar dosegla en svoj maksimum glede na mojo velikost user posted image jo pa čutim prav povsod. sicer manjkrat na dan, vendar ko se preteguje, jo čutim ful nizko in hkrati ful visoko in niti ne več tako prijetno, že kr mal zaboli medtem ko je blo prej prav simpatično. Sej to je verjetno vse normalno. Me prav zanima kako bo, ko bo šlo za res in kdaj bo user posted image že kar težko čakam!

Lahko noč in fajn se naspite!!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
27.5.2009 7:14:26   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: July08

Pogrešam Leniko!!! Morda nas ju3 preseneti s kakšno lepo novico....

Ja Lenika kje si? Pa Cally ti tudi - kje si? A dihate v porodni? user posted image user posted image user posted image user posted image
A veste, da je trenutno kar gneča v Nm porodnišnici? No, nekaj Ringarajčic je pred kratkim rodilo, pa iz vrtca eno mamico poznam, ki je cca. 3 dni nazaj rodila - če bosta prej tam - da mi šparata posteljo user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Šibam na pregled!

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
27.5.2009 7:36:36   
Ovnica78
Kaj bi pa jaz dala, da bi lahk zopet na trebuhu spala user posted image ! Mi gre že prav na živce to prekladanje z boka na bok!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
27.5.2009 7:38:23   
Anonimen
Dobro jutro!

no končno ni vročeuser posted image
zdaj grem na zajtrk, potem pa se tudi jaz grem počasi zrihtat za pregled.  jah nič še ne bo zgleda. mene res nič ne mučiuser posted image se tolažim s tem, da po roku kar hitro sprožijo porod in da ne bom čakala več kot 14 dniuser posted image user posted image user posted image
se vam oglasim popoldan, prej verjetno ne bo časa.
lep (hladen) dan!

Neposredna povezava do sporočila: 4279
27.5.2009 7:41:15   
lino
Jutro!!!!

Sem danes malo bolj zgodnja (častim kar pač katera želi-postrezite si user posted image )...dragi ima namreč službo popoldne in je šel v Dravograd kjer imamo stanovanje (je tašča prej tam živela in sva ga potem odkupila midva...) in so okna menjali in je nastalo kar nekaj škode, ki jo je treba sedaj popravit (zagibsat okrog oken...). No vsaj dogaja se nekaj, ker je drugače stanovanje prazno že cca. 2 leti in se še ni nič naredilo (je bil prijatelj nekaj časa noter, ker je rabil flat) in sedaj upam, da se bo spraznilo in pobelilo in oddalo v najem...pa bomo tako malo prišparali pri položnicah za to stanovanje v katerem živimo...user posted image
Aha, pa angleščino sem se že učila (poklici, vreme, moj dan...), ker sin piše danes test...

Sedaj pa sem nazaj v postelji in na RR...sej sem pravi odvisnik postala od RR in vaše družbe...ko mi je pa lepo z vami in mi veliiikkko pomagate in velikokrat spravite v dobro voljo.user posted image user posted image
user posted image

Uglavnem, da ne bom že navsezgodaj zatežila...vsem, ki imate preglede želim, da jih čim bolje opravite, tistim, ki se vam morda mudi spoznat svoje user posted image želim čim lažje porode (ja ste pa res ene že kr blizu...user posted image ) in vsem ostalim, ki jih danes ne čaka nič posebej fascinantnega želim lep in lenoben deževen dan.

Se tipkamo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4280
27.5.2009 7:43:59   
mojjaka
Dobro jutro!
Jaz sem pa imela nocoj tako moreče sanje, me je možek dvakrat budill, ker sem menda na ves glas kričalauser posted image user posted image sploh se ne spomnim za kaj se je šlo, samo vem, da je blo strašno grozno in da sem hotela kričat, zbežat, pa nisem mogla nič.... kričanje pa je menda blo tut tako neprepoznavno, da se je moj kr ustrašil kaj je z mano...
Ne vem kaj je bilo to, samo upam, da se ne ponovi več....
Je bil pa potem šeuser posted image buden in živahen še ponoči, tako da bom mogla it še čez dan kaj zadremat, ker je blo bolj malo spanja nocoj.
Zunaj je pa prav hladno,pa dežuje...tako da vsaj dihali bomo lahkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
27.5.2009 8:33:01   
bamoocham
Jutro.

Lino, hvala za kavico.

Ja js tut Leniko in še ene par pogrešam..upam, da imajo kako dobro novicouser posted image
Spala sem danes super, je bilo fajn hladno, ker je celo noč deževalo in zgleda, da se bo nadaljevalo čez dan. Že grmi in bliska. No sej fajn, se boma pa z mojim stiskala čez danuser posted image   ko je danes hvala bogu fraj!!!
Pa še k eni kolegici grema KONČNO na obisk pogledat tamalo, smo se komaj uspeli dogovorit.

Fajn zrihtajte na pregledih.

Mene je moja dala spet na pregled komaj  10.6., takrat bom pa že v 39 tednu.
Nič CTGjev in ničesar vmesuser posted image
Sploh mi ga še ni delalauser posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
27.5.2009 8:35:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Mene je moja dala spet na pregled komaj  10.6., takrat bom pa že v 39 tednu.

jaz sem tudi prejšnjo sredo imela prvi ctg. se mi zdi da je res vse odvisno od G kdaj in kaj dela.user posted image

(odgovor članu bamoocham)
  Neposredna povezava do sporočila: 4283
27.5.2009 9:02:45   
lenika
Dobro jutro!

Julyo8, Mala princeska bamoocham lepo, da mislite name, a jaz sem še tukaj. Včaraj nam ni delal intrenet in sem sedaj porabila eno uro, da sem se prebila čez 6 strani, ki ste jih napisale.

Tinca84 prekrasna porodna zgodba. Sem se tudi sama raznežila ob njej.

Deja777 upam, da je Anej bolje in ne bo potreben UZ kolkov.

Knutek iskrene čestitke za Nika.

Kaminek nič se sekirat tudi mene boli vaginalni pregled, pa sem že enkrat rodila.

Harley nič se ne pusti bivšemu partnerju in si zrihtaj preživnino in 100% skrbništvo.

Snoopyka me veseli, da je vse v redu. Zakaj je pa pešal srček? Kaj je bil vzrok za to?

Minca saj bo bolje, še malo, pa bo.

Kalanteja jaz bi tudi resno razmislila o selitvi stran od tašče ali pa se vsaj distancirala kolikor bise dalo.

Jaz imam danes ob 11.30 pregled in CTG, pa vem, da ne bo nič novega. Glavica je še vedno zgoraj, ker jo zatipam, na CTG-ju sigurno ne bo še nič zaznat, sem pa točno 7 dni do roka, tako da kaj dolgo pa vseeno ne more več trajat.

Sem pa full vesela, da se je ohladilo, ker to pa ni bilo več normalno.

< Sporočilo je popravil lenika -- 27.5.2009 9:07:36 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
27.5.2009 10:19:10   
*blu*
Dan! Jaz sem s CTG-ja. Nič se ne dogaja-vsaj aparat ne zazna.

A vam tudi tako paše tale ohladitev? Uf je fino!

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
27.5.2009 10:19:16   
kaminek
eno sveže dobro jutro vam želim!

kako paše ta dež. mislm, da smo ga vsi čakal, ker je blo res že pasje vroče. zato sm pa danes spala do pol desetih-še skor nikol v nosečnosti nisem tako dolgo spala.

danes se bom mogoče lotla še zlikat zadnjo rundo cot, ker nikoli ne veš, kaj bouser posted image user posted image user posted image  in kdaj.

grem pofruštkat, pa se slišimo kasneje.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
27.5.2009 10:20:29   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

Dan! Jaz sem s CTG-ja. Nič se ne dogaja-vsaj aparat ne zazna.

A vam tudi tako paše tale ohladitev? Uf je fino!

mislim, da  user posted image  tud paše tale ohladitev in zato ni CTG nč dal od sebeuser posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
27.5.2009 10:59:00   
skuštrana
Hojla...

No, pri nas dežja ni, je soce, ampak piha pa burja in je takoj boljši zrak user posted image

Drugače nič novega, nobena ni rodilauser posted image

Še malo pa bomo v svojem mesecu user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
27.5.2009 11:01:23   
skuštrana

Mene je moja dala spet na pregled komaj 10.6., takrat bom pa že v 39 tednu.

Nekateri g ga delajo prvič šele na rok in potem po njem. Prakse so full različne po celi Slo. Ne se sekirat, rodit boš šla tako ali tako user posted image Jaz bi bila pa kar vesela, da mi ni potrebno na ta CTG, ker mi je zelo težko ležat pol ure na miru tam na tistem ležalnikuuser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
27.5.2009 11:28:37   
bjondi
Jupi končno ohladitev user posted image ,čeprav not mamo pa še zmer 26 stopinj-mansarda in se ne zlufta...

No mi smo šli včeraj tudi končno po vse potrebno za našega pikota k mojemu bratu ,ki je bilo na posojo-vse od A-Ž...ah da o hvaležnosti ne govorim bi človek raj nekomu dal vse skp ,ki ti reče hvala za vse podarjeno...mah pol pa je še strgano pa tud nič ne rečejo al pa se opravičijo ...ampak je pa prav prišlo za dva pamža...mah bo že ...

Evo jaz imam pa še en mesec do PDP-ja pa upam ,da nau kej prej...drgač pa mam mal zatečene roke in noge sem ko hrenavka user posted image  dobr da lahko japanke obujemo,ker je zunaj tako toplo...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
27.5.2009 11:37:10   
lino
MANNA VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!!!! Želim pa ti zdravja, ljubezni, sreče in lahek porod, ter veliko prespanih noči....pa še kakšno željo sama dodaj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image [sm=torta.gif]

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
27.5.2009 11:52:06   
Ovnica78
Manna VSE NAJ NAJ ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
27.5.2009 11:52:10   
tadejluka
Vse najbolše manna še od mene....

Mene pa vsak večer matra user posted image da bi šla kr rodit,...pa noče bit nič iz tega.
Pri nas je dežek in je fino ozračje
Včerej je tamal sine pršu iz vrtca z 39 C vročine-kao viroza...dones je kot da mu nič nebi blo, ampak je ostal doma, ob desetih me pa kličejo iz vrtca, da ma tavelk sine pike po celem telesu-pomoje alergija na cimetove kosmiče- tko da mam zdej oba doma....veselica

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
27.5.2009 12:01:52   
July08
Ojla souser posted image !

Jupi, 3x hura za to ohladitev, sem bila že čist obupana nad strašno vročino.
Danes sem peljala že naši user posted image user posted image cepit proti steklini, pa še ene sadike in rožce za vrt sem šla kupit. Letos je res lepo pri nas okrog  , se pozna, da sem doma in imam vrt za sprostitev user posted image user posted image

Lenika sem bila že skoraj sigurna, da se nekaj dogaja z vama...pa sej bo vseeno kmalu user posted image

Snoopyka ko in če boš imela čas, prosim malo opiši, kakšne težave sta imela z user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
27.5.2009 12:03:44   
July08
Manna vse naj-naj za rojstni dan!!! 

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
27.5.2009 12:34:28   
tecka
No, končno se je tudi pri nas vsul dež. Sem ravno hotela napisat, da je čisto presuho...

July, lepo da si zadovoljna z rožcami. Jaz pa s svojimi nisme preveč. Spomladi sem morala zaradi krvavitev bolj počivati in sklenila sem, da to poletje malo opazujem cvetenje, potem pa jeseni nabavim še kakšno sadiko trajnic. Za vmesni čas pa sem posejala malo enoletnih rožic, pa kaj ko zaradi suše (menda) ni vzkalilo še skorajda nič. Je pa res, da smo za hišo izkrčili gozd in da je kakovost zemlje temu primerno slaba.

Pa preglede vam zavidam ta teden. Jaz ga nimam, moja G še kar vztraja na 14 dni. Pa važno je, da Srečko brca. Sicer pa komaj čakam, da me "prevzame" porodnišnica in neham hodit k moji G.

Strij pa začuda še nimam, čeprav sem jih pričakovala, ker imam suho kožo, pa že ene tri tedne občutek, da me bo razneslo in da ni več prostora za raztezanje. Mažem se praktično vsak dan (kdaj izpustim, če se stuširam bolj zgodaj popoldne, zvečer se pa pozabim namazat), ampak se mi res zdi, da mazanje nima kaj dosti veze.

Ime: Kar malo me je sram, da svojemu detetu še nisva izbrala imena. Zaenkrat sva samo malo zožala seznam in se bova kao odločila v porodnišnici. Zdaj pa me muči, kaj bom, če bo naš slučajno delal med porodom in ga ne bo poleg.

Gibanje: koliko kaj hodite na sprehode? Jaz imam eno "traso" po gozdu, pa ker ni povsod signala, me naš ne pusti več, da bi sama hodila. In me spremlja po šihtu, ko je že itak ves zmatran in se mu nič ne da, samo da dam mir. Meni pa to ni nič kaj v sprostitev, ko ga vidim, da se mu ne hodi...Itak pa jaz ne morem več hitro hodit in ga stalno samo opominjam, naj gre bolj počasi. Joj, kako pogrešam poživljajoče vzpone v hribe, ko sem ga zlahka dohajala...

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
27.5.2009 12:48:59   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: tecka

No, končno se je tudi pri nas vsul dež. Sem ravno hotela napisat, da je čisto presuho...

July, lepo da si zadovoljna z rožcami. Jaz pa s svojimi nisme preveč. Spomladi sem morala zaradi krvavitev bolj počivati in sklenila sem, da to poletje malo opazujem cvetenje, potem pa jeseni nabavim še kakšno sadiko trajnic. Za vmesni čas pa sem posejala malo enoletnih rožic, pa kaj ko zaradi suše (menda) ni vzkalilo še skorajda nič. Je pa res, da smo za hišo izkrčili gozd in da je kakovost zemlje temu primerno slaba.

Pa preglede vam zavidam ta teden. Jaz ga nimam, moja G še kar vztraja na 14 dni. Pa važno je, da Srečko brca. Sicer pa komaj čakam, da me "prevzame" porodnišnica in neham hodit k moji G.

Strij pa začuda še nimam, čeprav sem jih pričakovala, ker imam suho kožo, pa že ene tri tedne občutek, da me bo razneslo in da ni več prostora za raztezanje. Mažem se praktično vsak dan (kdaj izpustim, če se stuširam bolj zgodaj popoldne, zvečer se pa pozabim namazat), ampak se mi res zdi, da mazanje nima kaj dosti veze.

Ime: Kar malo me je sram, da svojemu detetu še nisva izbrala imena. Zaenkrat sva samo malo zožala seznam in se bova kao odločila v porodnišnici. Zdaj pa me muči, kaj bom, če bo naš slučajno delal med porodom in ga ne bo poleg.

Gibanje: koliko kaj hodite na sprehode? Jaz imam eno "traso" po gozdu, pa ker ni povsod signala, me naš ne pusti več, da bi sama hodila. In me spremlja po šihtu, ko je že itak ves zmatran in se mu nič ne da, samo da dam mir. Meni pa to ni nič kaj v sprostitev, ko ga vidim, da se mu ne hodi...Itak pa jaz ne morem več hitro hodit in ga stalno samo opominjam, naj gre bolj počasi. Joj, kako pogrešam poživljajoče vzpone v hribe, ko sem ga zlahka dohajala...

hahaha...jst sem imela že leta prej izbrana imena in sicer za user posted image Dare in za user posted image Kaja...pa sploh nisem načrtovala več imeti user posted image . Sedaj pa ima prijateljica Kajo (pa je rekla, a je ne moti, če bi bila naša tudi...in res o tem še razmišljam, ker sem zadnjič našla tukaj neki link za izračun imena po numerologiji in Kaja full paše), no ampak dragi sanja o Marici, Treziki...mal me zafrkava in itak naj bi bil user posted image pa se zato niti ne obremenjujem, bom pa crknila od smeha, ko bo na svet prijokala user posted image (ampak Treza ziher ne bo!!!) in za user posted image se sedaj moja še vedno nista odločila med Davorjem (ki numerološko tudi 100% pače) in pa Maksom, ki tudi ustreza (ne sicer 100%...). Tk, da sedaj tudi nimam pojma kaj bo, sem rekla, da Ludvikuser posted image Ma ne vem...bomo tudi potem v bolnici verjetno dorekli, ko bo user posted image prišel in ga bomo skupaj videli in dorekli.user posted image

Glede sprehodov pa moram kar vprašati KAJ SPLOH TO JEuser posted image , jst mam že od začetka probleme, da nizko nosim, pa nizek pritisk in sedaj še otekanje...komaj čakam, da grem potem z user posted image na sprehod in pa sin mi je obljubil, da bova rolerje zraven nosila in se menjala (imava trenutno isto št. noge)...in pa jahat se mi lušta full, sploh ne grem več h konjem, ker se mi pol stoži in tudi zgodbe, ki mi jih prijateljica pripoveduje o njihovih podvigih raje tk na eno uho poslušamuser posted image

Sej bo...glavno, da ni več tk vroče...al še pred dobrim mesecem smo pa na sonček čakale...nam nikol ni prav.user posted image

Hajde, grem sedaj do tete po solato in v trgovino...danes ne rabim kuhati, ker je dragi neki delal in sedaj šel v službo...jst pa bom kr kako solatko al pa kosmiče...zaenkrat nisem lačna-sem vsakih 10 min na WC-ju, pa nimam več kaj ven za datuser posted image Neki me šraufa...

Se kasneje še oglasim!user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
27.5.2009 12:59:05   
princ_princeska
ola....iz pregleda....na ctg nič posebnega...srček normalno...o popadkih pa ne duha ne sluha...

Manna vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
27.5.2009 13:05:30   
bamoocham
Manna, vse naj najuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
27.5.2009 13:11:29   
kalanteja
HVALA VSEM  za razumevanje glede tašče, sem jo včeraj srečala in sem se stran obrnila ka jo j..., res si ne zasluži, da sploh vidi vnuka, pa lkaj, ko bo to že njen 5 in full dela razlike med njimi tk da itak moj otrok ne bo kj velik vredn pr njej, ah pustmo to

sem danes bila že na 3 ctg-ju, vse ok, ga imam spet drug teden, sem pa točn v 38 tednu, vedno bolj razmišljam kako bo zgledala najina drobtinica, kake rokice bo imela, nosek- upam, da ga bo imela po men, ker mam lepegauser posted image user posted image user posted image

danes pride sestra dvojčica komaj čakam, je že od nedelje nisem videla

včeraj me je kolegica, ki je frizerka klicala, je  rekla, da je prišla ena v salon in so se z šefico menle, da ima dioptrijo -9 pa so ji carski rez naredili, ker so se bali za njen vid
kaj pa tej js ko imam -15 dioptrijo, bojo men tud?
user posted image user posted image user posted image user posted image neb mela carski rez

tecka tud men se stoži ko ne morem več it na dolge sprehode, pa hribe in gore

dež je pa fajn, čeprav celo noč nisem spala, bom pa sedaj malo počivala
manna vse naj naj
lep dan vsem

< Sporočilo je popravil kalanteja -- 27.5.2009 13:12:26 >

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Partner pri porodu
smž

Ali bo/je vaš partner bil poleg vašega poroda?

DA (86%)

NE (14%)

Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!