lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka No, končno se je tudi pri nas vsul dež. Sem ravno hotela napisat, da je čisto presuho... July, lepo da si zadovoljna z rožcami. Jaz pa s svojimi nisme preveč. Spomladi sem morala zaradi krvavitev bolj počivati in sklenila sem, da to poletje malo opazujem cvetenje, potem pa jeseni nabavim še kakšno sadiko trajnic. Za vmesni čas pa sem posejala malo enoletnih rožic, pa kaj ko zaradi suše (menda) ni vzkalilo še skorajda nič. Je pa res, da smo za hišo izkrčili gozd in da je kakovost zemlje temu primerno slaba. Pa preglede vam zavidam ta teden. Jaz ga nimam, moja G še kar vztraja na 14 dni. Pa važno je, da Srečko brca. Sicer pa komaj čakam, da me "prevzame" porodnišnica in neham hodit k moji G. Strij pa začuda še nimam, čeprav sem jih pričakovala, ker imam suho kožo, pa že ene tri tedne občutek, da me bo razneslo in da ni več prostora za raztezanje. Mažem se praktično vsak dan (kdaj izpustim, če se stuširam bolj zgodaj popoldne, zvečer se pa pozabim namazat), ampak se mi res zdi, da mazanje nima kaj dosti veze. Ime: Kar malo me je sram, da svojemu detetu še nisva izbrala imena. Zaenkrat sva samo malo zožala seznam in se bova kao odločila v porodnišnici. Zdaj pa me muči, kaj bom, če bo naš slučajno delal med porodom in ga ne bo poleg. Gibanje: koliko kaj hodite na sprehode? Jaz imam eno "traso" po gozdu, pa ker ni povsod signala, me naš ne pusti več, da bi sama hodila. In me spremlja po šihtu, ko je že itak ves zmatran in se mu nič ne da, samo da dam mir. Meni pa to ni nič kaj v sprostitev, ko ga vidim, da se mu ne hodi...Itak pa jaz ne morem več hitro hodit in ga stalno samo opominjam, naj gre bolj počasi. Joj, kako pogrešam poživljajoče vzpone v hribe, ko sem ga zlahka dohajala... hahaha...jst sem imela že leta prej izbrana imena in sicer za Dare in za Kaja...pa sploh nisem načrtovala več imeti . Sedaj pa ima prijateljica Kajo (pa je rekla, a je ne moti, če bi bila naša tudi...in res o tem še razmišljam, ker sem zadnjič našla tukaj neki link za izračun imena po numerologiji in Kaja full paše), no ampak dragi sanja o Marici, Treziki...mal me zafrkava in itak naj bi bil pa se zato niti ne obremenjujem, bom pa crknila od smeha, ko bo na svet prijokala (ampak Treza ziher ne bo!!!) in za se sedaj moja še vedno nista odločila med Davorjem (ki numerološko tudi 100% pače) in pa Maksom, ki tudi ustreza (ne sicer 100%...). Tk, da sedaj tudi nimam pojma kaj bo, sem rekla, da Ludvik Ma ne vem...bomo tudi potem v bolnici verjetno dorekli, ko bo prišel in ga bomo skupaj videli in dorekli. Glede sprehodov pa moram kar vprašati KAJ SPLOH TO JE , jst mam že od začetka probleme, da nizko nosim, pa nizek pritisk in sedaj še otekanje...komaj čakam, da grem potem z na sprehod in pa sin mi je obljubil, da bova rolerje zraven nosila in se menjala (imava trenutno isto št. noge)...in pa jahat se mi lušta full, sploh ne grem več h konjem, ker se mi pol stoži in tudi zgodbe, ki mi jih prijateljica pripoveduje o njihovih podvigih raje tk na eno uho poslušam Sej bo...glavno, da ni več tk vroče...al še pred dobrim mesecem smo pa na sonček čakale...nam nikol ni prav. Hajde, grem sedaj do tete po solato in v trgovino...danes ne rabim kuhati, ker je dragi neki delal in sedaj šel v službo...jst pa bom kr kako solatko al pa kosmiče...zaenkrat nisem lačna-sem vsakih 10 min na WC-ju, pa nimam več kaj ven za dat Neki me šraufa... Se kasneje še oglasim!
|