|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
25.5.2009 15:16:58   
petruscha
Lepe slikice in prav luštni otroci!

Tricikel bomo ziher nabavili, moja soseda ima mislim da takšnega, kot ga gledate in je zelo navdušena oz. njen sinko je navdušen.

GH: moj mali res obožuje piškotke, vendar riževa kašica mu še ne gre. Kako jo še ve pripravite? Jaz sem včeraj naribala jabolko in zmešala z pripravljeno riževo kašico z mlekom, ni bil ravno navdušen. Krompir pa ima moj zelo rad.

Sem prejšni teden dobila paket iz NEXTA in sem ful zadovoljnauser posted image user posted image . Bom sigurno še naročila, vendar do jeseni nič, ker sem sedaj nabavila kar za 150 ojrovuser posted image , ampak se je zelo splačalo.

Vem, da ste že enkrat govorile o piškotkih, vendar sem malce pozabila katere ve kupujete? Jaz sem jih kupila v DM, verjetno jih imajo tudi v MIllerju!?user posted image

Lep dan,...

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
25.5.2009 15:37:42   
tasa.m
Pri nas je bila danes patronažna na obisku in je malo razložila kako z uvajanjem. Danes smo začeli s korenčkom in ga je kar nekaj žličk pojedla. Zvečer bo pa dobila še riževo kašico, ki jo že kakšen teden dajem in jo prav obožuje.
Katere piškotke pa imate, a so kakšne brez glutena. Naslednja zelenjava bodo pa verjetno bučke, ker jih jaz prav obožujem.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
25.5.2009 17:56:16   
uršula83
No glede GH pri nas malo napredka. Korenje že kar rad je, še osebej frutek korenje-jabolko mu kar gre. Riževih kosmičev ne mara, tko de sem mu zdej dala od hippa marelico, to pa ma res rad. Jutri mu bom dala cvetačo, potem bučko in krompir. Bomo vidl. Zdej vsaj ne pljuva vse vn, gre nekaj tut dol user posted image .
Mal me je strah, da se mu nebi zaletel, ker se mela takrat uno grozno izkušnjo z daktarinom, pa zdej kr mal cvikam.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
25.5.2009 20:23:14   
arupnik3
ojla
no sm od dr. mi je rekla da je viroza pa želodec sm si prehladila pa morm jemat ene vitamine pa tko.....

drugač je pa vročeeeeeeeeeuser posted image
a imate že vse malčke v kratkih rokavčkih ali še ne ????

lep večer

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
25.5.2009 20:46:45   
Anonimen
Ja naša je že 3 dni samo v kratkih rokavih ... sanes je bila celo v pajacku brez rokavov, ko je bilo pa tako vroče za pop*****. Pa glede na to, da je naša flenča bolj občutliva na vroče kot na mraz, je bila danes od 10ih naprej skos nekaj sitkana in nič ji ni bilo prav. Tak da sem jo mogla okrog nosit po stanovanju ... samo zdaj pa mojekoleno protestra in me boli in peče tak da ga hladim z obkladkom, tamala pa HB že 1 uro spi.

Sva pa z mojim učeri en manjši šok doživela ... namreč ravno spat sva se odpravljala pa se je od AC alarem oglasil ... mislim da še nikli nisva bila oba naenkrat hitreje iz spalnice v otroški sobi ... no samo hb ni bilo nič narobe s tamalo, saj je lepo mirno pančala ... samo lumpa se je tako na rob postelje naguzila, da se je sprožilo vse skupaj ...

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3930
25.5.2009 20:52:50   
uršula83
Naš je skos v kratkih rokavih in hlačah pa še tko mu je full vroče, je revček ful prepoten vsak dan. Če sva doma zunaj, ga mam celo samo v bodyu, še hlač ne. 

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
26.5.2009 12:35:35   
ninica04
ja mi smo tudi že kar nekaj časa v kr. rokavih. Spi mi tudi samo v bodiju, pa še skoz se odkriva. Doma jo mam pa tudi samo v bodiju ali majčki s kr. rokavi.

tudi pri nas je napredek pri GH. Je jedla frutek jabolko, pa ji je bilo ful dobro, danes pa še frutek jabolko in korenje pa je tudi pojedla. Včetaj sem ji pa skuhala jabolko in korenje pa ni in ni šlo user posted image user posted image user posted image . Sem misla kk fajn bom naredla da bo lepo domače jedla.... ona je pa vse ven zbruhala user posted image user posted image user posted image user posted image ma kera kako idejo zakaj? Upam da ne bo tak buksel pa bo samo trgovinsko jedla, če ne se bo mamica spufala user posted image user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
26.5.2009 13:09:41   
petruscha
ojla
jaz mojemu zaenkrat dajam samo domače sadje in zelenjavo, razen brokolija in bučke, ki sem ju danes kupila. Kupljene zadeve bom prakticirala, ko ne bomo doma. Drugače pa bomo imeli vso zelenjavo domačo in sadje tudi, ker imamo prostor za to, samo še zrasti mora.

Jurti mu bom dala češnjo, bomo videli če jih bo maral.

Lep dan.

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
26.5.2009 13:58:12   
**NiNa**
ninica04: mogoče pa zato, ker doma ni tako dobro spasirano kot so ti frutki, pa ji sama stroktura ne odgovarja kaj pa vem user posted image  samo razmišljam. Kolikor se spomnim so kar precej "tekoči". Jaz nikoli nemorem tako fino spasirat korenčka ali cvetačke kot je  frutek, pa čeprav uporabljam palični mešalnik.
Nam pa tole uvajanje (bolje rečeno sprobavanje) sploh ne gre. Do sedaj sva probali samo cvetačko in danes korenček. Sem ji pa dajala 4 dni samo cvetačko in nevem, če je v vseh 4 dneh spravila dol eno malo žiličko cvetače, mislim da ne. Danes tudi korenček ni šel. A je možno, da enostavno še ni zrela za GH? Se pa drugače samo dojiva in pridno je.  Sicer imam namen, do dopolnjenega 6 meseca ali pa še malo dlje samo dojit, sam sem vseeno rekla, da bi ji počasi mal takole okuse predstavila, saj se nama nikamor ne mudi.

Neposredna povezava do sporočila: 3934
26.5.2009 14:27:38   
arupnik3
živjo
naša marjetica spi
ati v službi
mami na RR
zunaj vroče user posted image

ja naša pikica je tudi že v kratkih rokavčkih ker tut ful švica me prav zanima kako bo na morju pa kaj ji bomo tm oblačil bo kr nagec po večini pa v senčki pa kšn bodi ...

kaj bote vse sabo na morje vzeli  mi gremo za 10 dni in že kr vidim kako bom panična kaj bom vse dala v kovček??user posted image user posted image   pol pa pol tega ne bom rabla

a bote pol na morju kej mazale malčke z kremo za sončenje pa katero bote vzele ker faktor ???user posted image user posted image   jst bom po mojem kr najbel močnega pa po vsej verjetnosti bom v lekarni vzela se mi zdi še najboljš  al kaj menite????

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
26.5.2009 14:38:23   
Tedi77
Tudi jaz sem imela strašno dilemo, ali mazati malčka s kremo za sončenje ali ne. Danes sem jo prvič namazala po nogicah, ker je v kratkih hlačah, noge pa niso v senci. Jo sicer pokrijem s pleničko, pa se razbrca. Pa bombaž itak pravijo, da prepušča UV žarke.
Sem kupila kremo za dojenčke in otroke od Lavere, faktor 30. Izdelek ima eko certifikat, kar pomeni, da v njem ni vsebovano preveč kemije. So mi povedali, da višji, ko je faktor, več je gifta v kremi, zaščita pa je pri faktorju 50 samo 2 % boljša kot pri faktorju 30.
Sicer pa imam seveda tamalo v senci, ker pa smo veliko zunaj, se soncu ne moremo povsem izogniti. Ko pa bomo na morju si pa sploh ne predstavljam, da je ne bi čisto nič mazala.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
26.5.2009 14:58:01   
Nincica1
Po dolgem času spet na RR. Sicer vas dokaj redno berem ampak ni časa za nič pokomentirati, no zdaj mi pa spi pa bom na hitro izkoristila.
Kar se tiče oblačil ga imam jaz samo v bodiju oz. čez majčko s kratkimi in hlačke pa več ali manj je brez nogavičk, ker ful švica v noge, na glavi pa ves čas kapica in tudi očala. S kremo ga tudi mažem,...ga sicer ne izpostavljam soncu ampak zadnjič sva hodila in mi ga je v 5 minutah ožgalo v nogice, ker so slučajno ven bingljale iz vozička, tako da sem v lekarni vzela Mustelino faktor 50 in ga preventivno namažem na tistih delih, ki so izven oblačil.

Z uvajanjem GH še nismo začeli, kar odlašam, da bo star 6.mesecev, tako da še dobre 3 tedne potem pa bomo počasi začeli, sem pa v Muellerju kupila korenčkovo kašico pa jabolčno pa bananino. Sicer mu bom sama začela z jabolčkom oz. korenčkom, ampak za vsak slučaj, če mi ne uspe, da imam rezerve, če mu bodo slajšeuser posted image

Sicer pa vedno bolj uživamo, spimo še vedno bolj slabo, še vedno bi jedel na 2 uri, včasih manj včasih tudi več, krčki so še, vendar je dosti bolje, zobkov pa tudi še ni ampak se zelo slinimo, no to se že 3 mesece, tako da bomo videli kaj bo čas prinesel.

Imejte se lepo.

(odgovor članu Tedi77)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
26.5.2009 15:16:35   
arupnik3
http://www.pr-erjavc.si/

(odgovor članu Nincica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
26.5.2009 21:04:34   
Anonimen
Čer!

Midve sva bili pa danes skoraj cel dan pri mojih starših ... no njih ni bilo doma, samo je pa tam ful manj vroče, ko so sredi zelenja in sva si privoščili malo poležavanja na taveliki gujsnici v senčki. Pri nas doma ja namreč skoraj cel dan okoli 27°C user posted image

GH ... glede uvajanja nam gre (po začetnih težavicah) super ... sedaj se z GH hecamo že 2 meseca in smo že na 2h obrokih GH, sedaj pa uvajamo že tretjega. Danes je prvič jedla špinačo ... no ji ni šla tako v slast kot banana, ampak ok ... vsaj ven je ni pljuvala user posted image . Ji pa jaz na začetku nisem nikoli kupljenih kašic ponujala (itak so slajše od domačih) ... pa tut začeli sva z zelenjavo in šele po 2h tednih sem ji ponudila kuhano jabolko. Banano pa šele po enem mesecu in 3h tednih. Do sedaj sem ji enkrat dala hippovo kašico, ko smo bili za vikend v  Kranjski Gori in smo bili cel dan na terenu. Če sva zdoma, jaz raje s seboj vzamem prah riževe kašice z okusom in pa vodo v termovki in ji zmešam in ponudim.

Aja a ve še prekuhavate vodo? Men je P rekel, da po 6ih mesecih ni več potrebe, tak da sem jaz ta teden nehala in zaenkrat po 5ih dneh ni nobene reakcije. Tak da tut za pit ji dam čaj al pa vodo iz pipe.

Krema za sonce ... jaz imam doma mustellino kremo s faktorjem 50. Samo se res izogibam mazanju, saj do 1 leta naj nebi bilo priporočljivo. Za na sprehode imamo pepeny senčnik, ki ima uv zaščito. Na morju jo pa najbrž bom, saj bo vodi čisto izpostavljena soncu.

< Sporočilo je popravil Otika -- 26.5.2009 21:06:07 >

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3939
27.5.2009 10:40:34   
gemina
Pozdravljene,

vprašanje za tiste, ki imate fantke.......kako ravnate z lulčkom????? Mu trenirate kožico samo po kopanju ali vsak dan? Toliko različnih mnenj sem slišala, da ne vem več kaj je ok.

Smo pa bili včeraj na posvetovalnici in mu je pediatrinja zelo na grobo kožico dol povlekla; tako, da je malo počilo in zakrvavelo....me je čist šokirala.....danes ima pa malo rdeče....če ima katera kak nasvet, bi ga bila zelo vesela.....

Sicer pa pri polnih 6 mesecih tehta 8kg in je velik 70,5cm.....zlata sredina....

Lep deževen dan še naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
27.5.2009 11:21:11   
petruscha
IZVIRNO SPOROČILO: gemina

Pozdravljene,

vprašanje za tiste, ki imate fantke.......kako ravnate z lulčkom????? Mu trenirate kožico samo po kopanju ali vsak dan? Toliko različnih mnenj sem slišala, da ne vem več kaj je ok.   med kopanjem; kopam pa ga vsak drugi dan oz.vsak dan, tako mi je svetovala moja pediatrinja

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
27.5.2009 11:36:47   
čebeli
No, pa smo dočakali dež in hladnejše vreme...user posted image

**NiNa**:
Tudi naša ne je ravno rada, razen banane in zeeelo sladke jabolčne čežane. Ma, sem se čist narobe lotila tega uvajanja - najprej bi morala dat kej bolj zanič in bi ji bilo tut tisto zanimivo po ustih valjat, pa sem začela z banano-ker je bila tisti moment ravno pri roki. Frutkov pa ji ne bom kupovala (moram se vsaj tega sklepa držat)...Glede hranjenja se tolažim, češ, pa saj še ni stara 6 mesecev in itak jo polno dojim. Me pa skrbi, ker mi zavrača tudi vodo in čaje...pa tako vroče je bilo v teh dneh...

Sončna krema: Se močno strinjam s Tedi77...glede faktorja je res tako! Kje pa se dobi ta krema? Ker mi smo bili ta vikend na morju in sem jo za na sončka oblekla v dolge svetle tanke rokave, pa še v lekarni so mi prodali mustellino kremo, zf50, za vsak slučaj, če bi šli kaj v vodo. V vodo smo šli, pa sem jo oblekla v bele kratke rokave in nogice, rokice in obrazek namazala s kremo, na glavo pa ji dala klobučka... Drugače pa sem v lekarni dobila napotke, da se dojenčka do 6 mesecev ne sme izpostavljat soncu, potem pa se lahko začne mazat s kremo...

(odgovor članu gemina)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
27.5.2009 11:52:24   
tasa.m
Gemina, ti ne znam svetovati imamo pupouser posted image

Začetno uvajanje hrane gre kar super, korenček ji lepo tekne, naslednji teden ji bom pa začela mešat s krompirčkom.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

Neposredna povezava do sporočila: 3943
27.5.2009 11:55:45   
tasa.m
Jaz ji za začetek ne bom dajala frutkov, če bomo pa kje na poti oz. morju, bo pa tudi kakšnega dobila.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
27.5.2009 12:05:48   
Nincica1
gemina jaz tudi ne vem kako,...meni so v porodnišnici rekli, da naj pri vsakem previjanju premaknem kožico za kak milimeter in pediatrinja mi je potem pokazala, da naj dam čisto malo nazaj in tako delam do prvega leta, potem pa drugače oz. bolj nazaj. Tako da jaz delam tako ampak se mi zdi, da res vsak drugače. Me je pa kar pri srcu stisnilo, ko si napisala, da je P potegnila nazaj kožico,...bošček mali.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
27.5.2009 12:05:48   
uršula83
**NiNa**, pomoje je možno, da še ni zrela za GH, saj Blaž tut ni hotel, ene 14 dni nič, sedaj pa kr naenkrat kaže zanimanje. Se je spremenilo v manj kot tednu.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
27.5.2009 13:40:03   
martka
hoj, remember me??

naša gaja, je 5 dni jedla korenček, potem 5dni krompir in potem 3dni krompir+korenček, danes pa krompir+bučko. no, bučka ji ni ne vem kako ljuba.
te hrane poje približno 50-60 ml. tri dni ji zdaj zvečer delam kašico iz riževe sluzi (alnatura), mešam samo z vodo. tega poje okoli 100- 150ml. in ima rada.
ko bo sprobala vsaj 5 zelenjav in riž, bova šli na jabolko in ostalo sadje
bnane, borovnice, slive, hruške....
najraje se pa doji.
v kratke rokave jo že dolgo oblačim, saj ji je vroče.
joj, danes ponoči je bila MOKRA. spala je samo v bodiju s kratkimi rokavi in pokrita samo s pleničko. pa tudi drugače se mi danes že cel dan poti. pa včeraj je imela drisko. pa malo višjo tt ima kot navadno. navadno ima 36,2 sedaj pa 36,9.
v ustih ni videti nabreklih in pordelih dlesni, je pa hribček, kjer naj bi bil zob.
ne vem, danes ponoči se je tudi 1x zbudila in ful jokala. ne kričala, ampak prav milo jokala.

želim vam lepe dni,
papa

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
27.5.2009 14:21:20   
arupnik3
ojla

no naša pikica ima pri skoraj 6 mesecih  7890g in 67cm  dobila je tretjo pikico in skoraj nič jokala in tud doma ni nevem kok sitna  je pa P dala zeleno luč za GH in zdaj ji bom pa kr dajala da bo punca jedla

na ritki pa se ji je naredu en tak izpuščajček in je P dala canesten a ga je že kera uporabljala in kako je bla zadovoljna

ja končno en tak bol svež dan tut ponoči ni blo tok vroče in se prov pozna mi je tamala lepo spala in tud dolgo 20-7h  

no dans bom iskoristila mal za pospravljanje ker itak vn ne gremo ker skoz pada dež

lepo se imejte

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
27.5.2009 14:42:00   
tasa.m
Slikica iz včerajšnjega dne:

user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
27.5.2009 16:27:45   
Tedi77
čebeli, Laverino kremo sem jaz kupila v Mercatorju. Hipermarketi imajo police z naravno kozmetiko. 

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?