Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 20.5.2009 19:37:45
|
|
|
|
skorpika
|
res ste lepi ja
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 21.5.2009 8:46:55
|
|
|
|
martka
|
proti komarjem v pikapolonici za 9€, .... grem, se je zbudila. čao, lep dan vsem!
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 21.5.2009 11:29:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan! Evo, v.d. tašča mi je tamalo odpeljala na sprehod, pa imam malo časa ... Vsi ste tolk lušni na slikicah, da moram še jaz mojo lepotičko malo pokazat . Na eni je direktno po čofotanju v banjici na tadrugi pa ona papa in ni čisto nič umazana . Drugače sem ji pa danes prvič dala piščanca za jest in ga je tako zmlatla, ko banano ... ful ji je bil všeč in očka je valjda zdaj ves vesel . Nič, grem kaj pojest preden se smrkljica vrne.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 21.5.2009 14:46:53
|
|
|
|
katja_p
|
Otika: kako si ji nardila piščanca? Pa kaj si dala zraven? Mi2 sma bili včeri na izletu in sva s sabo vzeli Hippovo kašico korenček-jabolko, 125g. In je tamala zmazala skor vse A ni to mal preveč?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 21.5.2009 14:48:00
|
|
|
|
katja_p
|
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 21.5.2009 15:11:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Otika: kako si ji nardila piščanca? Pa kaj si dala zraven? Košček piščanca pa bučko sem dala v kuhat in notri dala še par zrnc soli. Ko je bilo kuhano sem dala vse v mikser, zmiksala in ji postregla ... ji je bilo tako všeč, da se je kar tresla .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 21.5.2009 18:22:22
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo ja vse slikice so lepe malčki so srčkani proti komarjem mam jst kar neki od raid-a ne vem kako se imenuje in zaekrat je učinkovito je pa res da ima Tjaša na posteljici baldahin..... danes sem ji kupila malo tistih hipp-ovih kašic in tudi rada papca samo mi smo šele pri eni vrsti hrane nap. samo jabolko, hruška..... drugače pa tudi doma sama skuham jabolko, hruško in to papa nimam še nobenih kombinacij zaenkrat čakam P 27.5. ima pa zelo zelo rada za pit tisto vodo ka se je sadje noter kuhalo (kompotek ) seveda nič sladkano in obožuje..... jst pa mislim da je moja pikica malo zbolela neki kiha pa iz noska ji teče .... povrhu vsega pa še zobki rastejo jo cela ustnica boli sm pa danes kupila prenosno posteljico mi je super aja pa še mal sm zaskrbljena menstruacije nism dobila že skoraj 2 meseca nazadnje sm jo mela 1.4. pregled pri G imam šele 4.6. tko da komaj čakam da vem pri čem smo drugače pa ne načrtujemo če pa bo pač bo nič lepo se mejte
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 22.5.2009 9:39:56
|
|
|
|
pike
|
dober dan mamice, vidim, da se več ali manj vse ubadamo z uvajanjem GH. Jaz še mojo polno dojim vendar pa sem ji začela že dajat malo kuhanega jabolka. Drug teden imamo pregled pri 6. mesecih in po tem bomo začeli z ostalim uvajanjem. Sem pa tamalo stehtala in ima zdaj 9.800 g. Drugače pa sem zdaj manj zunaj, ker so temperature čez dan visoke in sonce premočno tako, da smo zunaj zgodaj zjutrajin proti večeru. Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 22.5.2009 12:31:37
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo ja se pa res pozna da je zunaj lepo vreme in da ste večinoma zunaj in prav je tako lepo bodite
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 22.5.2009 20:19:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Eto ... bila danes na magnetni resonanci ... drug teden bodo pa izvidi ... upam, da jim bo uspelo ugotovit, kaj je narobe.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 23.5.2009 12:46:17
|
|
|
|
arupnik3
|
kuku se vse sončite?? aja eno vprašanje tiste ki ne dojite ali dajate malčkom za pit kravje mleko namesto AM ker sem brala da včasih so dajali pol kravjega pol vode pa me zanima vaše mnenje ????
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 23.5.2009 15:17:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom definitivno z navadnim mlekom počakala vsaj do 10. mseca. Priporočila so sicer da se s KM začne šele po 1. rojstnem dnevu, samo mi smo tudi uvajat začeli že pri 4ih mesecih in ne pri 6ih.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 23.5.2009 21:57:34
|
|
|
|
YOZIKA
|
Evo, pri nas vsi moški spijo jaz sem si pa vzela malo časa zase. Sem prav ponosna nase. Sem bla prej 1 uro v kopalnici, sem imela pedikuro, manikuro, depilacijo, lakiranje nohtov na rokah in nogah (prvič po porodu) . Mora bit mamica mal urejena, ko gre na sprehod v natikačkih .. Evo še ene frišne slikice našega čmrlja od danes. Da vidim, če še znam. [img] [img]
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.5.2009 8:46:58
|
|
|
|
katja_p
|
KM: js bom tud počakala. Ziher je ziher! Yozika: tvoj je pa rpave đek Kolk vam kaj še malčki spijo čez dan? Pa ponoč kaj lepš spijo, tiste, ki že uvajate GH?
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.5.2009 11:05:38
|
|
|
|
pike
|
Oj, naša malička spi zraven očka, jaz pa sem malo ušla na RR. dojenje - mi smo sedaj prešli iz dojenja na 2 uri na 3 ali celo 3,5 ure. Ji dam tam pri dveh urah par žličk sadne kašice in še pol zdrži kako uro ali več. spanje - še vedno se 2 x prebujamo in je na ziziki. Vem, da je še malo prehitro ampak jaz že z navdušenjem gledam trikolesnike oz. poganjalčke- ( tisti, ki so od 10. meseca), avtosedeže, majhne bazenčke, sedeže za kolo... pa še se bi se našlo. Se mi zdi, da še samo za tamalo gledam kaj bo rabila oz. potrebovala.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.5.2009 11:47:54
|
|
|
|
nanaa
|
naša malička spi zraven očka, jaz pa sem malo ušla na RR. he he tudi pri nas je tako :)) je imel moj včerja 15 obletniso osnovne šole in so zgleda zelo praznovali , al pa ni več vajen:)) Naša je sedaj jabolko, drugo ji pa še nič kaj ne gre. Sem ji dala prejle krompir pa ji ni bilo čisto nič všeč. Ali ji lahko dam za popoldanko malico sadje, zjutraj bi pa sedaj zelenjavo uvajala? dojenje- ja pri nas je še vedno to zakon, se mi zdi, da semo še vedno na dve, 2,5 ure. Če bi kupila tist umeten mlek a bi to morala 1 ali 2? spanje - pri nas spi tja do 2 zjutraj potem se zbudi in potem še okoli 5, 6 zjutraj.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.5.2009 12:48:06
|
|
|
|
petruscha
|
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 kuku se vse sončite?? aja eno vprašanje tiste ki ne dojite ali dajate malčkom za pit kravje mleko namesto AM ker sem brala da včasih so dajali pol kravjega pol vode pa me zanima vaše mnenje ???? spo vsej verjetnosti tudi mi začnemo po 10.mesecu
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.5.2009 12:52:43
|
|
|
|
petruscha
|
Spi mi celo noč, že skoraj od rojstva in tudi sedaj ko uvajamo GH se ni nič spremenilo. Ima pa zelo rad banano in piškotke, se kar trese in vriska ko to je. Zelenjava mu še ne gre najbolje, vendar sedaj mu že zelenjavo mešam med seboj in mu je to malce bolj všeč, čez en mesec pa še meso. Riževe kašice mi še vedno ne mara, bom pa danes naribala notri še jabolko in bomo videli kaj bo. Lepo nedeljsko popoldne.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 24.5.2009 21:14:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pike Vem, da je še malo prehitro ampak jaz že z navdušenjem gledam trikolesnike oz. poganjalčke- ( tisti, ki so od 10. meseca), avtosedeže, majhne bazenčke, sedeže za kolo... pa še se bi se našlo. Se mi zdi, da še samo za tamalo gledam kaj bo rabila oz. potrebovala. Pri nas je tudi včeraj moj prišel z idejo da bi kupili oni trikolesnik (od 10 mesecev naprej), ki je zdaj v BC v akciji in je kao fuuul dober in da to Neža mora nujno imet in tako ... jaz se mu pa samo smejim in ga malo pri tleh držim ... ker on že sanja ene gokarde in nevem kaj še vse . Spanje ... naša zdejle že 5 dni spi od 8ih do 5-6ih zjutraj, popije flaško in spi še do ene pol 8ih. Čez dan imam pa hudičevo srečo, če mi zaspi 3x po 30 minut. GH ... joj, kolk je bila danes naša punca faca ... sva bili pri naših na kosilu in je mami v pečici spekla piščanca, krompir in korenje, pa sem ji krompirjevo sredico nastrgala, pretlačila korenček in piščanca nadrobila in ji zraven, ko smo mi jedli, še njej dajala in je ful z užitkom glodala. Prav zanimivo je, kako naša punca rada je in to po novem vse ... še krompir, ki ga je do sedaj ustrajno ven pljuvala, je danes kar cvilila, ko ji ga nisem dovolj hitro v usta dajala . Evo pa šeena slikica Nežike s sredinega plavanja, kamor jo je peljala moja mami (moje koleno in to ):
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 25.5.2009 8:02:58
|
|
|
|
arupnik3
|
živjo KM no sej jst bom tut počakala sam tko sm prašala ka me neki tašča jezi ka mi kr naprej sprašuje kdaj mislim navadno mleko dajat ker je ona svojim otrokom dajala KM hja tašče spanje no ja naša tut skoraj že od rojstva spi cel dan edino umes se je ene 3 noči zbujala ponoči ker je bila dodatno lačna zdej pa tut že skor cel mesec spi celo noč to je približno od 20-6h potem pa spije flaško se preoblečemo in spi do 9h drugače sm pa bolna za pop...... grem dans h zdravniku in pol poročam kako bo
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 25.5.2009 10:26:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj punce pa kje ste ... jz bi malo čvekala ... no pa saj vem, da vozičkate in to ... sem vam toooolk fouš ... jz pa tukaj na balkonu ujčkam koleno, tamala pa trenutno spi tu zraven mene v vozičku ... koristiva hlad na balkonu še to urico, potem bo pa tako ali tako sonce gor posvetlo in v paih minutah ne bo več za živet na njem in se bova preselili noter, kjer bo predvidoma samo "prijetnih" 26-27°C ... Naša punca se je pa začela že na kolenčka postavljat in se potem tako guzi naprej proti željeni igrački (še raje proti TV daljincu ali GSMju) ... ful je smešna, ker se tako z ritko v luft naguzi (glava in zgornji del trupa pri tleh), se prevrne na bok in se stegne in ob enem se tut malo naprej premakne ... in potem ponavlja to dokler se ne pri motovili do tistega kar je ugledala . Zraven pa itak ful godrnja in cvili in se krega, samo potem ko pa pride do igračke je pa nepopisno srečna. Pa zdaj mi že zna "povedat" da je lačna ... sem prav opazila da zadnji teden ko je čas za papcanje, ona začne cmokat z ustnicami in to ful na glas, da res ne morš falit ... smotano je samo to, da ko ona to začne delat, mora bit hrana v naslednjih 2h minutah v njenih ustih, če ne rata sitkana ... jo bom probala naučit, da mi da malo več pripravljalnega časa . Nič no ... pišite kaj ...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 25.5.2009 12:20:20
|
|
|
|
pike
|
Še nekaj bi vprašala. Glede dohodnine. V letu 2008 nisem bila več zaposlena vendar sem v januarju še prejela plačo za nazaj in tudi domov so mi poslali znesek plačane akontacije, pol sem dobivala nadomestilo plače, na koncu leta pa sem dobila še prvo porodniško. Zdaj pa me zanima a jaz sploh dobim odločbo o dohodnini ali ne? Ker neko odločbo bom verjetno potrebovala pri vlogi za otroški dodatek, ki mi poteče v oktobru.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 25.5.2009 12:58:46
|
|
|
|
arupnik3
|
no še ena današnja slikica
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?