|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
27.5.2009 13:13:47   
mery15031981
Manna-vse naj,naj za tvoj praznikuser posted image

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
27.5.2009 13:29:31   
mojjaka
user posted image user posted image user posted image user posted image neb mela carski rez

Saj tudi jaz nebi mela CR, samo če ti strokovnjaki povejo, da je tako najboljše za tebe in za tvojegauser posted image , pač to sprejmeš.

Manna VSE NAJBOOOLŠE!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
27.5.2009 13:37:14   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Hojla...

No, pri nas dežja ni, je soce, ampak piha pa burja in je takoj boljši zrak user posted image

Drugače nič novega, nobena ni rodilauser posted image

Še malo pa bomo v svojem mesecu user posted image user posted image

skuštrana: iz kje si pa ti doma???

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
27.5.2009 13:42:04   
amaya
Manna vse najnajnaj...pa pojej še košček torte zame user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
27.5.2009 14:01:37   
Ovnica78
Joj, kak len dan je danes! Samo poležavam in se prestavljam z enega konca stanovanja na drugega, pa po telefonu čvekam. Malo sem pospravljala, pa ne pretirano, pa v knjižnico sem šla po novo čtivo za mene in en kup slikanic za Tina. Morava vsak večer pred spanjem eno prebrat.

Imena mi tud še nimamo čist določena. No za punčko je že najmanj 5 let znano, saj že od nekdaj govorim, da če bom imela punčko, da ji bo ime Iva. Za fantka pa še nekak nismo sigurni. Rada bi nekaj na 3 črke. Izbrano sva imela že Lan pa me je to mal zbegalo, ko je sestra 9 mesecev nazaj rodila in je dala svoji hčerkici ime Lana. Kaj vi mislite? A je preveč podobno?  Pa se mi zdi, da zraven imena Tin ful paše Lan user posted image ! Ma kaj jaz vem. Se bova verjetno tudi midva odločila ko bova videla, če bo fant user posted image .

Na sprehode se men ne da najbolj, ker me začne vse dol tišat in medenične kosti bolet. Sem pa v prvi nosečnosti ogromno hodila naokoli.

Strije - jih imam enih par na trebuhu okoli popka pa čeprav se redno mažem. Po mojem je to že prvi porod naredil svoje. Sem se pa že v prvi nosečnosti ful mazala, trebuh in prsi, pa so se mi šele po porodu naredile strije po prsih, takrat ko pride tisti naval mleka, pa si nič nisem mogla. Pa kaj češ.

Tadejluka user posted image user posted image za tvoja sineka!

Zdaj pa šibam po Tina v vrtec!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

Neposredna povezava do sporočila: 4305
27.5.2009 14:14:56   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

ola....iz pregleda....na ctg nič posebnega...srček normalno...o popadkih pa ne duha ne sluha...

Manna vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se kar podpišem, da ne bom prepisovala vse enako.user posted image

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
27.5.2009 14:19:49   
Anonimen
evo sem nazaj iz pregleda in tako kot po pričakovanjih se nič  ne dogaja.  sedaj sem dobila napotnico za CTG za ponedeljek se pravi na dan PDP-ja v P. če me seveda prej kaj ne zvije(kar dvomim).
tako, da čakamouser posted image

manna vse naj še iz moje strani.user posted image

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4307
27.5.2009 14:56:42   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

včeraj me je kolegica, ki je frizerka klicala, je  rekla, da je prišla ena v salon in so se z šefico menle, da ima dioptrijo -9 pa so ji carski rez naredili, ker so se bali za njen vid
kaj pa tej js ko imam -15 dioptrijo, bojo men tud?
user posted image user posted image user posted image user posted image neb mela carski rez

a ti maš -15 dioptrijo?pa si povedala svoji G?mislm, da bi potem takem mogla obvezno met CR, ker je velika verjetnost, da ti mrežnica odstopi in lahko oslepiš!dej se prosm pozanimaj. kaj je CR proti slepoti!to niso heci!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4308
27.5.2009 14:56:47   
bjondi
user posted image  vsem za dobro opravljene CTG-je...

user posted image Manna tebi pa vse najboljše za rojstni dan želim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
27.5.2009 14:57:10   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

ola....iz pregleda....na ctg nič posebnega...srček normalno...o popadkih pa ne duha ne sluha...

Manna vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se kar podpišem, da ne bom prepisovala vse enako.user posted image

tudi jaz se podpišem pod temi željami

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
27.5.2009 14:59:26   
Mala_princeska
No, jaz sem s pregleda v 37. tednu. Uf, pa je šel cel dopoldan.
Zjutraj najprej voda - Ok, potem CTG - OK, potem še enkrat laboratorij - kri za hemoglobin, pa čakat izvide .
CTG je bil ok, je bolj spal kot se gibal (verjetno bi mogla kaj pojest prej),

naslednji pregled in CTG 3.6.,(ko bom po UZ ju v 38. tednu )-   dan pdp po zadnji menstruaciji, pa da vidimo kaj bo.

Jutri grem pa v Interno bolnico po dozo hemoglobina v obliki inekcije, saj je padla vrednost že na 97 .

Drugače pa veselo brcamo.

No, sva si še z eno junijko, ki nas pridno bere user posted image pico privoščile v Oljki v Tušu in malo poklepetali, je prav pasalo.

To je to z moje strani.

Manna vse najboljše!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kalanteja a nisi že enkrat pisala, da ti bodo CR zaradi diobtrije delali? A nosiš drugače leče, ker na Tv nisem videla da bi nosila očala? Sorry, če preveč vprašam.
Lenika no vesela sem, da si z nami user posted image user posted image user posted image , smo ti pa dale dela.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
27.5.2009 15:01:46   
Snoopyka
Manna vse nanj boljše! user posted image
user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
27.5.2009 15:04:31   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

user posted image  vsem za dobro opravljene CTG-je...

user posted image Manna tebi pa vse najboljše za rojstni dan želim...

Se pridružujem čestitkam in željam.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
27.5.2009 15:10:36   
Snoopyka
user posted image
čestitam knutek.....velik cartanja vam želim...user posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
27.5.2009 15:54:36   
kalanteja
mala _princeska in kaminek ma ja sem jaz tudi mislila, da bo carski rez, ker mi je osebni zdravnik tako rekel, potem pa sem bila pri očesnem zdravniku, ki ga imam v MB, pa mi je rekel, da če bi rodila v MB bi mi napisal, tako pa bom v SG mi pa ne more, sicer je pa rekel, da tak slab vid ni indikacija za carski rez, pri gin. sem seveda povedala in mi je rekla, da se zdravnik pri porodu odloči, sedaj pa čakam, da grem rodit, sicer sama priznam, da se zelo bojim za moj vid, ki je že tak al tk slab in bom obvezno povedala to preden rodim

sicer mi je kolegica svetovala, da naj grem prej se pozanimat v bolnišnico, kjer bom rodila kako je praksa okoli tega pri njih, pa sem potem slišala, da naredijo v fazi iztisa vakum, da carskega reza ne prakticirajo, je pa res, da v avstriji naredijo kar je nad -7 vse carski rez, ampak tam so baje pa nosečnice razvajene, tk sem slišala

nosim leče, ja, hvalabogu, sem morala na eno operacijo lani (seveda samoplačniško, na lepotno za astigmatizem v novi gorici pri Šalamunu), da jih lahko nosim, ker drugače imam fuuulll debela očala in jih sploh ni fajn nosit, sem pa praktično slepa brez pripomočkov in komaj sem dobila potrdilo, da sem šla delat vozniško, sem 2 leti morala čakat, da so se odločili

bom pa na porodu imela očala, tk da bodo videli ziher kako slabo vidim, da ne bodo mislili, da si izmišljujem, ker dejansko če imam leče se sploh ne opazi, pa očala potem samo dol dam in je, z lečami so pa same komplikacije

< Sporočilo je popravil kalanteja -- 27.5.2009 15:55:02 >

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
27.5.2009 16:00:33   
tinca84
Zdravo!

Mal vas pozdravim in na hitro preberem, kaj več pa nimam časa. No mi smo se že malo privadili, vsake 2-3 ure se dojiva (so se mi bradavice utrdile in že lahko normalno na nastavek dojimuser posted image ). Je pa naš Nikec zamenjal noč za dan, tako da ga podnevi budim in ko se dojiva je ful zaspan, pravi nagajivček. Ob 23-ih je najbolj buden, se vidi, da sem tudi jaz bedela ponoči, ko ni sem mogla spat.

knutek
iskrene čestitke

Nik bo pa letos pogosto ime???user posted image

manna vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
27.5.2009 17:31:18   
Anonimen
punce kako se borite proti zaprtosti. samo z donatom? dva dni imam že težave in danes mi je fajn kri tekla zraven. dem se kar malo ustrašila.

(odgovor članu tinca84)
  Neposredna povezava do sporočila: 4317
27.5.2009 17:51:11   
lino
Deja jst sem pila donat (tudi zaradi Mg)...pa suhe slive si skuham vsak dan (4kom) in jih potem čez noč pustim in zjutraj pojem (pa to skoraj skoz delam zaradi železa-pa sok, ki ostane tut spijem)
in pa kupim si jogurte (v Hoferju) s semeni (so full dobri in različnih okusov-jst jem jagodo in ima pol zraven še laneno seme, ječmen, rž, oves, pšenico, pšenične otrobe in je samo 0,1% masten)...sem pa imela tudi resne probleme s prebavo, sploh po vsej čokoladi, ki je kar ne morem črtat iz jedilnikauser posted image
Poskusi.user posted image

Snoopyka, kako sta kaj...upam, da prideta čim prej domov in da je vse o.k.user posted image user posted image user posted image , vedi, da mislimo nate!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
27.5.2009 18:14:39   
KatMat
punce nc goljufat!!!!jest sem se 2v 1!!!pocakte da rodim pred vami!!!lp iz P postojna

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
27.5.2009 18:22:53   
biba14
Manna, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
27.5.2009 18:25:04   
biba14
zaprtost : jaz vsako jutro pojem muslije s suhim sadjem in jogurt, čez to po kavo popijem. Čez dan spijem še 1.5 L Radenske in 0.5 L Donata. Pa grem vsak dan.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
27.5.2009 18:49:12   
bačko
Dan!
Danes sem imela pregled in sem še zaprta.MV je omehčan.Voda je bila danes malo slabša in tudi pritisk je bil malo povišan.Drugače pa vse uredu.
Minča upam da is danes bolje in da je vse uredu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kalanteja ne oziraj se na taščo.Važno je da ima tvoj tebe rad in da vidva vesta da je otrok pri vama zaželjen in da sta ga načtrovala.Boš videla kako boste vsi trije srečni!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ovnica tudi jaz komaj čakam da bom lahko na trebuhu spala.user posted image
Manna vse najboljše za rostni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz grem zadnje čase bolj malo na sprehod, ker me spodaj zelo boli in kar težko hodim.Me pa moj kar naprej preganja.
Res je fajn ker se je tako lepo shladilo.Bomo vsaj malo bolje spale, a ne?
No si pišemo jutri!
Lepo in mirno nočko vsem.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
27.5.2009 18:49:21   
princ_princeska
zaprtost; js pojem vsaki dan kar nekaj sadja....zdej ne vem, če mi to pomaga, ampak grem vsak dan, včasih celo dvakrat, kar prej pred nosečnostjo nisem nikoli...

No ker je tako deževno vreme in fino hladno, malo pospravljam-sesam,perem,pomivam,likam,...skratka, vse si bom poštimalauser posted image ....zvečer pa v bano na rahlo kopeluser posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
27.5.2009 19:12:59   
donna22

zaprtost; js pojem vsaki dan kar nekaj sadja....zdej ne vem, če mi to pomaga, ampak grem vsak dan, včasih celo dvakrat, kar prej pred nosečnostjo nisem nikoli...

Pri meni je čisto isto user posted image

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
27.5.2009 20:02:20   
manna
Živjoooo
Najlepša hvala vsem za voščila!!! Nimam lih veliko časa ker imam obiske, bom pa mislila na vas ko si bom privoščila domačo torto iz svežih jagod in skute - njami !

Malo me je prijemalo kako bi bilo zabavno če bi šla ravno danes na svoj roj. dan rodit ampak zgleda da naša pupika danes še ne misli ven pridet. No, sej ima še 13 dni uradno. Drugače pa so me vsi razveselili s klici in sms-ji in darili in obiski...in seveda vsi takoj vprašajo "kdaj pa boooo?" Ja kako naj pa jaz vem kdaj bo user posted image  

Šibam zdej
LP

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Ime za deklico
teba

Katero ime vam je všeč?

Nina (33%)

Iva Nina (11%)

Zala (56%)

Število vseh glasov: 107

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!