|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
26.5.2009 17:50:27   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Matt - miljon objemčkov tudi od mene vam vsem user posted image

Tudi od nas objemčki Matt in pikepoke za srečo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
26.5.2009 19:15:23   
cukr07
Vidim, da ste ostale skoraj same take, ki boste vsak čas rodile. user posted image  
Me pa kljub temu zanima, če gre katera od dolenjk mogoče drugi teden v Šolo za starše v ZD NM?

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
26.5.2009 19:55:24   
Anonimen

Matt - user posted image user posted image  zate in za Vito

JAKNIK1 - midve se poznava ?

Ko sem vidla slikco v albumu, sm ugotovila, da te na videz poznam. In sicer sm cca 6 let nazaj delala v eni kuhinji, ti pa si bla v administraciji. Upam, da nism zaj...user posted image

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2553
26.5.2009 19:57:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

Vidim, da ste ostale skoraj same take, ki boste vsak čas rodile. user posted image  
Me pa kljub temu zanima, če gre katera od dolenjk mogoče drugi teden v Šolo za starše v ZD NM?

Jst sm že bla prvič, pa se mi zdej res ne da več hodit, sploh pa ne po tej vročini. Me pa zanima, če že katera ve za predavanje EA v mesecu juniju (datum). Je že skrajni čas, da grem in se vpišem na tisti seznamček.user posted image

(odgovor članu cukr07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2554
26.5.2009 20:25:27   
Alex01

JAKNIK1 -
Če misliva isto kuhinjo (Revoz) , potem nisi zaj...user posted image . Sm mal pobrskala po spominu, pa user posted image  .......... Če bi te idela, verjetno bi vedela. Je pa marca minilo že dve leti, kar sem zamenjala službo, ker ni bilo več za zdržatuser posted image .

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 26.5.2009 20:26:24 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
26.5.2009 20:27:49   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Jst sm že bla prvič, pa se mi zdej res ne da več hodit, sploh pa ne po tej vročini. Me pa zanima, če že katera ve za predavanje EA v mesecu juniju (datum). Je že skrajni čas, da grem in se vpišem na tisti seznamček.user posted image

Če se ne motim, je vsak prvi torek v mesecu ob 14 uri predavanje v porodnišnici. Pa če me spomin še ni zapustil user posted image , potem v juliju in avgustu predavanja ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
26.5.2009 20:32:38   
Anonimen

JAKNIK1 -
Če misliva isto kuhinjo (Revoz) , potem nisi zaj...user posted image . Sm mal pobrskala po spominu, pa user posted image  .......... Če bi te idela, verjetno bi vedela. Je pa marca minilo že dve leti, kar sem zamenjala službo, ker ni bilo več za zdržatuser posted image .

Ne vem zakaj me to ne presenečauser posted image . Pa hvala za informacijo za EA, bom pa še jutr v P poklicala pa vprašala.

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2557
26.5.2009 20:48:57   
Alex01
jaknik1-saj sem rabila doooolgih 13 let, da sem prišla do spoznanja, da bo firma "laufala" naprej tut če mene ne bo. Pa je bil mali bolan, jaz pa v službo, pa sem imela spalv, pa sem dobila delo domov, pa predčasno šla delatuser posted image .Smo menjavali program, pa sem bila tam skoraj noč in dan več kot mesec. Potem pa nisem mogla več. Nisem imela energije, da bi se sploh zjutraj vstala. Potem me pokliče ena prijateljica, "še iščeš službo?"  JAAAAAAA. Čez noč dala odpoved in šlauser posted image user posted image user posted image . Niti za mili sekundo mi ni bilo žaluser posted image , pa nisem tip, ki bi tako hitro sprejemal odločitve.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
26.5.2009 20:56:02   
Anonimen
user posted image  za tako odločitev in za tako prijateljico! Sm pa dala v album eno slikco, ki sm jo najhitreje našla, pa da vidim, če se me spomnišuser posted image . Madona, sm šele zdej opazila, da so na skoraj vseh slikah al otroc al pa user posted image . Konc, od zdej naprej se sam jst slikam.

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2559
26.5.2009 21:13:14   
cukr07

[Pa hvala za informacijo za EA, bom pa še jutr v P poklicala pa vprašala.

Če boš kaj več zvedela, ko boš poklicala v P bi te prosila, da potem poročaš, če je res tako kot je rekla Alex01. Me mika da bi šla na to predavanje, sploh če ga potem julija in avgusta ne bo.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
26.5.2009 21:39:35   
Mateja4
drage moje kar se tiče EA je predavanje v torek 2.6 ob 14.00 sem prejšen teden v P klicala, ker nameravam tudi jaz it.

kar se pa materinske šole tiče bom pa jaz tud drug teden začela samo jaz ne grem v ZD ampak v P. so mi nekatere rekle da je v P veliko bolje, da ti veliko več pokažejo in dobiš več koristnih informacij. začne se pa v četrtek 4.6 ob 15.00

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
26.5.2009 21:42:25   
Mateja4
aja pa še to predavanja za EA v juliju in avgustu res ni več... junija in potem začnejo spet septembra

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
27.5.2009 7:47:32   
Alex01

user posted image  za tako odločitev in za tako prijateljico! Sm pa dala v album eno slikco, ki sm jo najhitreje našla, pa da vidim, če se me spomnišuser posted image . Madona, sm šele zdej opazila, da so na skoraj vseh slikah al otroc al pa user posted image . Konc, od zdej naprej se sam jst slikam.

Spomnimuser posted image user posted image . Sej se tvoje ime začne na črko H, ne? Sem "brskala" včerej po spominu, ko sem šla spat, pa se mi je kar zdelo da bi lahko bila to ti. Pa po imenu tvojega Nikauser posted image . Sm ful vesela, da sva se "srečali".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
27.5.2009 8:40:32   
cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

drage moje kar se tiče EA je predavanje v torek 2.6 ob 14.00 sem prejšen teden v P klicala, ker nameravam tudi jaz it.

kar se pa materinske šole tiče bom pa jaz tud drug teden začela samo jaz ne grem v ZD ampak v P. so mi nekatere rekle da je v P veliko bolje, da ti veliko več pokažejo in dobiš več koristnih informacij. začne se pa v četrtek 4.6 ob 15.00

O super, hvala za informacije. user posted image
A mogoče veš koliko časa traja MŠ v P? Za ZD vem, da so trije tedni po dva popoldneva.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
27.5.2009 9:12:08   
Anonimen

Spomnimuser posted image user posted image . Sej se tvoje ime začne na črko H, ne? Sem "brskala" včerej po spominu, ko sem šla spat, pa se mi je kar zdelo da bi lahko bila to ti. Pa po imenu tvojega Nikauser posted image . Sm ful vesela, da sva se "srečali".

Ja, to sem jst user posted image . No vidiš, jst pa zdej že tretjega pričakujemuser posted image .

Mateja4, pol se pa vidmo v torek na predavanju za EA!

(odgovor članu Alex01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2565
27.5.2009 9:33:36   
Mateja4
cukr07 sem vprašala kako je z predavanji naprej, pa mi je rekla, da je vse stvar dogovora. Kakor se bomo  prvič zmenile

jaknik1 ja prav gotovo se vidmo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
27.5.2009 10:17:22   
čebelica01
JAKNIK1- Poglej Z.S

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
27.5.2009 10:27:20   
kaminek
vidim, da imate debato okol MŠ in EA. HB, da sm dala to že čez, kar se MŠ tiče. sm hodila že kr zgodaj, ko sm bla 4 mesece noseča, ker da bi poznej hodila, pr men se že ne bi izšlo, ker sm bla kot cunja.

drugače, pa nam to vreme kar ustreže, a ne? danes sem spala rekordno dolgo, do pol desetih, kot še nikoli v nosečnostiuser posted image . je prav pasal!

včeraj sta prišli sestra in nečakinja me mal pogledat, pa sm jima naročila, da mi prneseta malinov čaj iz čajarne v NM. nimajo ga trenutno!!!!!ma, a ste ga vsega pokuple, pa nč zame pustileuser posted image ???? no, dobila pa sm vseen en čaj, imenuje se babičin vrt in je zlo podoben malinovemu, vsaj tko je baje prodajalka rekla. je tko dober, sm ga zdele glih eno skodelco posrkala.
sestri sm mogla pokazat trebuh in je rekla, do nedelje boš rodila, ti rečem, jst pa, oh, naj gredo tvoje besede v taprava ušesa. sklepala je po popkuuser posted image . sam, da se mal menmo.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
27.5.2009 10:30:35   
Anonimen
user posted image , je svet majhen , a ne!

Neposredna povezava do sporočila: 2569
27.5.2009 10:48:40   
čebelica01
ja pa je resuser posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
27.5.2009 13:26:49   
Alex01
 Sej vem, da sigurn kje piše,se bom potrudila pa pobrskala mal po internetu. sam vem, da sigurn od vas lahk dobim informacijo iz prve rokeuser posted image .
Zanima me glede brisa za streptokok skupine B - v katerem tednu se ga naredi in kje (pri svoji ginekologinji ali kje drugje), pa menda je samoplačniški.
Hvala vam že vnaprej za odgovor!

Neposredna povezava do sporočila: 2571
27.5.2009 14:01:15   
mišk
V prvi nosečnosti so mi ga nardili v 32. tednu, v drugi pa v 35. tednu. Ponavad se tam okol 35. tedna.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
27.5.2009 14:05:54   
Alex01
mišk - pa moraš reč al je to v Nm praksa, pa ti ga sami naredijo?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
27.5.2009 14:35:14   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

O super, hvala za informacije. user posted image
A mogoče veš koliko časa traja MŠ v P? Za ZD vem, da so trije tedni po dva popoldneva.

Jaz oz. midva z M-jem sva hodila v MŠ v porodnišnico Nm, predavala nam je babica Metka; predavanja so bila na dva dni, cca.3 - 4 predavanja, bila so ponavadi ob 15h in so trajala eno urco. Sva bila zelo zadovoljna, izvedela veliko novega. user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
27.5.2009 14:37:44   
Mala_princeska

mišk - pa moraš reč al je to v Nm praksa, pa ti ga sami naredijo?

Po moje moraš povedat, mislim da ni praksa da ti ga naredijo; vsaj meni testa gin. omenila ni in ga ne bom šla delat, mislim pa da je že pozno, saj sem v 37. tednu. Ja, je samoplačniški - gotovo, samo cen ni nikjer za Nm.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.