|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke
26.5.2009 9:35:08   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: jaknik1

Aja princesi, še to. Sicer je že kr neki časa nazaj, kar sm javila spremembo PDP-ja, pa je še skos po tastarem napisan, tako da prosim za popravek. PDP - 6.7.2009 !!!

Pol je pa čist možen da bomo kje skupaj dihaleuser posted image . jaz mam pa  PDP 11.7.09

No, no - kar po stopinjah Krempeljčka in Metuljčice, ko sta skupi na isti dan rodile user posted image user posted image user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
26.5.2009 9:39:22   
cukr07
Najprej čestitke vsem novopečenim staršem in njihovim user posted image !

Se seznamček kar lepo polni.

Jaz sem imela včeraj pregled. Spet mi je naredila UZ, da je pogledala če se mi je že kaj iz križa naprej premaknil, vendar je naš user posted image še vedno zasidran na istem mestu. user posted image Drugače je vse OK in lepo rastemo. Spet pa ni hotel pokazati kaj skriva med nogami. Je G rekla, da user posted image sedi na mojem mehurju, tako da ni bilo šans da bi videla kaj bomo dobili.
Pa test za glukozo so mi naredili.

Sem komaj čakala na ta pregled, da bi potem šla lažje v nabavo in se bolj opredelila na nakup roza ali pa modrih cunjic, pa zgleda da bo treba kar vse rumeno, pa oranžno kupit. user posted image

Naslednji pregled imam 19.06.2009.

Bodite fajn in se hladite v senčki ob kakšnem dobrem soku.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
26.5.2009 9:51:07   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07
Sem komaj čakala na ta pregled, da bi potem šla lažje v nabavo in se bolj opredelila na nakup roza ali pa modrih cunjic, pa zgleda da bo treba kar vse rumeno, pa oranžno kupit. user posted image

Bodite fajn in se hladite v senčki ob kakšnem dobrem soku.

user posted image za pregled, pa fajn te je bilo spet videti (če bi se zmenile, se zihr ne bi videle user posted image user posted image );
glede spola pa res - če smo preveč firbčni zihr ne bomo izvedeli user posted image user posted image , važno da se user posted image lepo razvija. Glede barv pa izbire ni prav veliko, če nevtralno izbiramo user posted image , no mora bit že res prav sreča, da kaj dobiš. Jaz sem tud zeleno kupovala user posted image .
Držimo pesti, da ni kakšnega cukra preveč user posted image .

Ti pa drž pesti zame, da me boš lahko 19.6. že v porodnišnico ali pa domov lahko prišla pogledat user posted image user posted image , ko bomo že držali štruco v rokah user posted image .

Punce uživajte!

Pa ne pozabite veliko pit, da ne dehidrirate v tej vročini. Ob 8h zjutraj sem sedela na kavici in je bilo že noro vroče. user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
26.5.2009 10:33:41   
cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

[user posted image za pregled, pa fajn te je bilo spet videti (če bi se zmenile, se zihr ne bi videle user posted image user posted image );

Ti pa drž pesti zame, da me boš lahko 19.6. že v porodnišnico ali pa domov lahko prišla pogledat user posted image user posted image , ko bomo že držali štruco v rokah user posted image .

Prav fajn je blo, da sva se spet srečali, pa da sem vidla tudi tvojo Princesko v živo. Ful je lušna, prava mala dama.

Ja 19-ega boš ti lahko že crkljala svojega user posted image , do sedaj sploh nisem pomislila na to. Ah, ta čas res tako hitro beži, da včasih sploh sama sebe več ne dohajam. Malega/o zihr pridem pogledat, preden sama rodim - saj veš da se prej malo privadim. user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
26.5.2009 11:07:08   
Infinity1
Vsem mamicam iskrene čestitke, veliko prespanih noči in obilo cartanja user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
26.5.2009 12:07:11   
kaminek
knutek: objemčki za tvojo družinicouser posted image user posted image user posted image

sm prišla iz pregleda. stanje: zaprta čist, skrajšan MV, nč ne kaže, da bi se kaj dogajalo. sm pa spet razočarana nad svojo G. da vam opišem:
pridem v ambulanto, sledi merjenje pritiska in vaganje. nato grem k G. me vpraša: kako? (vedno isto vprašanje), pa ji povem, kaj je blo včeraj, pa da mam občutek kot pred menstro ter da ogromno zatekam. njen odgovor: ja, sej zdej pa vsi zatekamouser posted image user posted image . ja, že, že, da vročina k temu pripomore, sam jst nism bla nikol tko zatečena....oh....whateveruser posted image .
nato mi reče uležte se, jo pogledam, pa rečem, ja kam pa, za UZ ali vaginalni. ona pa, ja tam, pa nakaže z glavo za UZ ( pupa je z glavo navzdol, MV skrajšan, za ostalo pa ne vem). preden sm se uležala na mizo, se obrne prot men in se začne smejat in jst: kaj pa je?, ona: ah, ne vem, al vas ta oblekca nardi tolk trebušasto al mate pa res tolk velicgauser posted image user posted image . ja marija pomagaj, kdaj ga bom pa mela, če ne zdej.
nato je sledil še vaginalni del: reče G-pejte se slečt, da vas pogledam. ok. grem v kabino in ker ne gre tuk hitr kot je včasih šlo, pride notr in mi reče; a se bojite it vnuser posted image user posted image user posted image . mislm!!!!!!!ker sm še čist zabetonirano zaprta, me je pregled bolel in nism bla čist sproščena, ona pa: kako boste pa rodil, zdej je blo tolk (pa pokaže dva prsta, k ju je porinla notr), glavca je pa za 10 prstov. bolelo me je kot sam user posted image , ona pa tko. ko sm šla do avta, sm se skoraj user posted image user posted image user posted image -a sm mogoč edina, k jo tko boli ta vaginalni in če je tko, bo tud porod težekuser posted image user posted image user posted image .
za na konec pa je rekla, da mi je pozabla povedatuser posted image prejšnjič za test. za streptokok, da naj naslednjič povem, če ga hočem. v našem ZD to stane 15€, tko da je zlo pocen.

v glavnem, mogla sm se spihat, ker enostavno nism zdravauser posted image . naslednji pregled: 4.6. + CTG

lepo se mejte in kar pogumno, ker jst dons nism čist nč!

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
26.5.2009 12:09:40   
kaminek

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek
tko, da mala_princeska, sva še skupaj v nizkem štartuuser posted image ...ready, steady,.........,GO!user posted image

se javim, ko pridem iz pregleda!

Sva sva v nizkem štartu.

A veš da sem ravno okoli 8h zjutraj nate mislila, sem že hotela eno user posted image pred ZD Trebnje napast, če si to ti - ko sem šla v Lekarno po kozmetiko za user posted image user posted image user posted image user posted image , potem sem pa ugotovila da najbrž nisi ti....bolje, da sem bila tiho. user posted image

ne nism bla jst, sm mela pregled ob 9-10 ure. škoda, da smo se zgrešile. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2532
26.5.2009 12:39:46   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Vsem mamicam iskrene čestitke, veliko prespanih noči in obilo cartanja user posted image user posted image user posted image user posted image .

pod tole se pa tudi jaz podpišem :)

rea27

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
26.5.2009 12:57:16   
Mala_princeska
Kaminek user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
26.5.2009 13:15:18   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Aja princesi, še to. Sicer je že kr neki časa nazaj, kar sm javila spremembo PDP-ja, pa je še skos po tastarem napisan, tako da prosim za popravek. PDP - 6.7.2009 !!!

Pol je pa čist možen da bomo kje skupaj dihaleuser posted image . jaz mam pa  PDP 11.7.09

No, no - kar po stopinjah Krempeljčka in Metuljčice, ko sta skupi na isti dan rodile user posted image user posted image user posted image .

No sej, pa še poznam teuser posted image , tako da bi blo fajn met v bližini kakega znanegauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2535
26.5.2009 13:27:48   
Mateja4
ojla

Kako ste drage moje?? Da se vam spet mal javim... user posted image je šel v službo tko da mam zdej časa na pretekuser posted image user posted image Naša user posted image ma dans dirke po mojem trebuščku.. je tok živahna da mam včasih občutek da bo kje drugje ven pršla user posted image user posted image Tale vročina mene mal ubija... še nikol nisem tko težko vročine prenašala... pa smo komej majauser posted image nevem kako mi bo do avgusta uspelouser posted image user posted image   Drugač z počutjem vse ok.. razen tega da so mi začele noge kar pošteno zatekat..pa da križ čezdalje bolj boli (mal moram pojamratuser posted image user posted image ).

Majch iskrene čestitke ob rojstvu tvoje princeskeuser posted image user posted image user posted image

Kaminek user posted image user posted image user posted image nimaš ravno najbol prijazne G bi reklauser posted image user posted image
cukr07 user posted image user posted image super da je bilo vse ok, pa  upam da na naslednjem uz pokaže kaj ma med nogicama user posted image
Princeska zdaj si pa že ti na vrstiuser posted image user posted image user posted image še mal pa bouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2536
26.5.2009 13:33:13   
Anonimen
Kje je pa nemka? Princesi, a se mogoče pri vas junijkah kaj javlja?

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2537
26.5.2009 14:13:40   
Mala_princeska

Kje je pa nemka? Princesi, a se mogoče pri vas junijkah kaj javlja?

Nič se ni javila - že dolgo user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
26.5.2009 14:16:18   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4
Princeska
zdaj si pa že ti na vrstiuser posted image user posted image user posted image še mal pa bouser posted image user posted image

Ja, zdaj boste pa že mene priganjale počasi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
26.5.2009 14:18:51   
matt
dRAGE NOSEČKE...

Zelo nahitrco.. vse, ki ste nosečke, polagam vam na srce,  dajte se na koncu nosečnosti testirat - bris za streptokok skupine B! (nosimo ga v sebi, vsaj 25% žensk in ker je smrtnost novorojenčkov premajhna, se ta bris ne izvaja v sklopu rednih preiskav...) dovolj pa je če se to zgodi tebi in me z Vito sva zadeli na tomboli...
pravkar sva se vrnili z bolnišnice, zdravili sva se cele 3 tedne, kakšno moro sva preživljali, raje ne govorim... mucki se je razvil meningitis in iz njega huda sepsa, zaenkrat kaže da se bova izmazali, čas bo pokazal... Da pa sva odlašala z odhodom k zdravniku samo še dan, bi je danes ne bilo več... p.s Novorojenčki nimajo vročine, ko jo imajo je že hudo, hudo narobe...

Gremo se crkljat, pa srečno nosečke in seveda čestitam mamicam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
26.5.2009 15:10:45   
kaminek
oh matt, smola pa taka.naj te objamem user posted image user posted image user posted image  in vam želim, da se čim hitreje vse pocajta. user posted image
user posted image , pa men reče G, da mi je pozabla povedat, da se je možno testirat tud v našem ZD in da mam sam še naslednji tedn čas, ko bom že 37. tednov. pa naj gre vse skupaj nekam, no. upam, da bom še zdržala do testa in rezultatov, pol pa naj pride.

joj, je tolk teh stvari, k so stvar G, da ti obrazloži, pa ti jih ne, vsaj moja ne. KATASTROFAAAAA!!!!

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
26.5.2009 16:29:22   
mišk
Matt: Groza!!!user posted image  Pošiljam ti 1000 user posted image , da mala Vita pusti vse to čimprej za sabo!user posted image  In če samo pomislim, da sem jo v prvi nosečnosti tudi sama imela... Oglasi se še kaj, pa držte se!
BTW, mi imamo tudi Vito!!user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
26.5.2009 16:44:02   
kaminek
drži se mala_princeska jutri na pregledu, pa nam nato zaupaj, kako je bilo!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2543
26.5.2009 16:53:21   
krempelček
Ojla, krempelček se je vrnil na peron št. 1. Sem v dveh kosih, rodila, po dveh dnevih težkih popadkov, sem že mislila, da ne bo šlo ven, pa je vseen šlo, moj mož je uspel prileteti do mesta poroda, da mi je vlival moč, mali Timotej Jernej je zdrav, sva že doma, za TBC sem ga dala cepit, nikol ne veš. ..Slike bo pa moj marko not v album prilepil, sem čist zanič punce, zahvaljujem se vsem, ki ste me bodrile, pogrešala sem vas na rr, pa v porodnišnici mi ni bilo dolgcajt sem imela majch in butterfflya, same poznane, bravo. Hvala za čestitke, porodno zgodbo napišem, ker je obširna, dobrodošlico sem imela doma pa v piko. komi čakam, da vam povem.   

Adrijana 30.06.2001
Kristjan Franci 04.09.2003
Timotej Jernej 23.05.2009

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
26.5.2009 16:54:59   
Mateja4
user posted image user posted image user posted image user posted image super krempelček da je vse ok z vama.. Ko se boš bolje očutila pa le napiši kaj se je dogajalo. Čestitke še enkratuser posted image user posted image

(odgovor članu krempelček)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
26.5.2009 17:00:26   
Alex01
Matt - miljon objemčkov tudi od mene vam vsem user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
26.5.2009 17:02:17   
Alex01
KREMPLČK - iskrene čestitke še enkrat. Samo da ste doma in da je vse OK. Uživajte!

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
26.5.2009 17:04:13   
Alex01
JAKNIK1 - midve se poznava ?

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
26.5.2009 17:48:10   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

drži se mala_princeska jutri na pregledu, pa nam nato zaupaj, kako je bilo!user posted image

Hvala user posted image user posted image user posted image , seveda bom poročala če se bo kaj začelo dogajati user posted image .

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
26.5.2009 17:49:45   
Mala_princeska
Krempeljček dobrodošla doma in počivaj, pa crkljajte se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.