|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
22.5.2009 9:48:13   
Pupsika
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

hej,

jooooj punce, ene ste že dočakale svoj dan, meni pa se zdi da še je moj nekje daleč, dalečuser posted image .

Pupsika, fajn da bosta imela še ples porihtan, jaz sem tudi razmišljala, da bi šla na plesne, ampak mislim da je to akr drago, a ne?

mižek živjouser posted image

Meni se ne zdi drago.
Midva imava učiteljico( to so individulane ure), ki nama sestavlja koreografijo.
Ena urapride 30€. Mi je to velikobolj ušeč, kot pa skupne plesne vaje, kjer se več parov uči klasične plese.
Tukaj je pa fino, ker smo sami in se uliteljica res posveti samo paru in sestavi super koreografijouser posted image
Do seaj svaimela 3, 5 ure.
V četrtek imava še eno uro.

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
   RE: Pounceroka 2009
22.5.2009 10:36:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: total

Stran: << < Prejšnja stran 159 160 161 162 [163]

Neva nisem nič,a naj grem pogledat majo?? Super ,da imate že vse urejeno,kmal boš tašča...user posted image

V taki množici čevljev bi zagotovo kaj našla ali pa v Emporijumu tudi.
Ja uradno bom postala tašča.user posted image user posted image

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 4077
22.5.2009 17:23:12   
memole
Ejla!

Joj punce kok gre čas hitro te soboto so tik tak pred vrati in še malo pa bomo vse gospe!user posted image user posted image user posted image

Mi smo bli danes v Ljubljani in zapravljali!
Tamali smo kupili oblekco in je full lepa je rdeče bela z tremi rožicami,včeraj smo ji pa bele čeveljčke kupili,moj si je tudi obleko kupu in je sive barve mu prav lepo paše je tako sexy v njej da bi ga kar naskočla!user posted image user posted image user posted image
Zdej si more sam še čevlje pa srajco kupit!
Jaz sem si pa modrc v Lisci kupila sem ga zagledala probala svojo številko in že je šel z mano domov!user posted image user posted image user posted image
Prvič da mi je modrc v prvo lepo stal ponavadi jih probam kar nekaj preden najdem pravega!user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
23.5.2009 9:18:00   
total
Soraia uživaj danes in mej se kar se da najlepše....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
23.5.2009 14:08:55   
memole

Soraia uživaj danes in mej se kar se da najlepše....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Se Kar podpišem!
Pa še tako lepo vreme imate!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
23.5.2009 14:25:44   
lyra*
SORAIA danes je tvoj dan... Uživaj maksimalno user posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
23.5.2009 14:40:00   
Stigmata

Jutro nevestice,midva pridno raznašava vabila,vse gre kot po tekočem traku in tut moj september bo kmalu tukaj......user posted image
Soraia uživaj v današnjem dnevu,sprosti se in jutri ti želim vse najlepše,velik sončka,veselja,zabave v glavnem uživaj na svoj dan D user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Punce ste ble kaj v BATI v Lj ker me znima za čevlje,rada bi mela take bež barve,ne smem met bele..ve kera???

Včeraj sm si v službi uredila vse za dopust,so mi ga dali kar 14 dni za poroko..jejje gremo lahko takoj na medeneuser posted image user posted image user posted image user posted image .

maja in kako je bit gospa??

V jellotu imajo nekaj luštnih svetlij modelov, nekaj "modernih" in nekaj klasičnih. Cena okoli 30 eur

Altere sempri ignostico, tibi ipsi nomquam. -- "Drugemu vedno oproščaj, sebi nikoli."

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
23.5.2009 20:10:35   
*maja
Soraia upam da je dan minil kot sta si zamislila in sta maximalno uživala user posted image .

(odgovor članu Stigmata)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
25.5.2009 8:08:24   
soraia
Punce najlepša hvala!!!

Kaj da rečem ilo je čudovito, poroka kot sva si jo želela.

Imela sva sončka, čudovit pogled,... pa tudi matičarka je imela zelo lep govor, mi jekar solzice v oči privabila. No po civilnem delu pa je sledilo še metanje šopka, in pa kosilo, kje smo malo poklepetali,...

Lahko rečem, da so se v hotelu res potrudili, in sva bila res zelo zadovoljna.

No, po poroki pa je sledila petra poročna noč, samo anjprej sva si mogla posteljo malo porohtat, ker so nas priče in prijatelji malo presenetili, in se je na najini postelji znašlo: riž, sladkor, šoldki, kondomi,... za srečo.

Res res smo se imeli zelo, zelo lepo. In bi takoj vse še enkrat ponovila (seveda z istim možem).

Naj povem, da so bili tusi svatje res presenečeni nad izbiro lokacije, ker je bila taka posebna, in jih je zelo očarala.

Pa tudi mene so pohvalili v rdeči obleki, vsi so rekli, da mi zelo pristaje in da mi rdeča paše, tako da sem res zbrala pravo obleko.

slikice pa tudi bodo, samo šele proti koncu tedna, ko jih dobim, vam jih bom takoj pokazala.

Punce še enkrat vam hvala!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
25.5.2009 8:09:50   
soraia
pupsika zdaj si pa že ti na vrsti, lep teden ti želim, in čudovito, čudovito soboto!!!

In nič ne skrbi, ker bo vse tako kot mora bit!!!

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
25.5.2009 8:27:17   
incabinca
hej hej!

jaz sem pa imela v soboto dekliščino in bilo je nepozabno!!!!! Punce so vedele. da te običaje z dekliščin že dobro poznam, tako da so mi pripravile res nekaj posebnega, tako da sem bila res ganjena, pa tud kako solzico sem spustila :) skratka, nepozabno!!!!

aja, pa pol sem mogla itak tud podpise zbirat od moških - smo šle na eno veselico k je bila v bližini in tam je bil tud Lojze Peterle, ki mi je potem tud dal podpis :))

Za darilo sem pa dobila modro podvezico, pa bon za 100 evrov v modartu - ker vejo da si bom tam tud izbrala spodnje perilo...
sem mela pa eno manjšo nesrečo - neki sem čudn stipila s pločnika in mi je noga klecnila.... pa me ni nč neki ful bolel, sem vstala pa še preplesala celo noč.... zjutraj pa... auu :) očitn sem si gleženj zvila... sem šla k dežurnemu zdravniku ta me je pa poslal v lj na urgenco na slikanje, da preverijo da ni slučajn zlomljen.... no zlomljen ni, sem pa na berglah pa dva do tri dni strogega ležanja... :)

ampak kot  pravijo, do poroke bo že vse dobro!! :)

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
25.5.2009 9:06:42   
ery
Ojlaaaa
Soraia, super, super, super... pa si postala gospa. Čestitam!!!! Fino, da je vse potekalo, tako kot mora.

Jaz sem pa imela v soboto dekliščino. Od pol sedmih do pol šestih zjutraj.. NOOOROOOO... Punce pripravile cel program... to so s epa tolk potrudile.. sploh ena, za katero nikoli ne bi mislila... ona je bla ful tista da je vse zrihtala...

Najprej sta prišle pome domov kolegici..s šopkoma na vtu,.trobili... to nisem nč vedla..šle pred gsotilno.. tam že vse čakale... obleko mogla nardit.. sme si dobro nardila ja... :), pa šopek iz wc papirja, pa v miže namazat.. pa klobuk z vlečko..pa rdeča sončna očala... smo s ešle ven slikat...na igrala,.js zgoraj na toboganu... hahaha...

polno s eje dogajal skos.. v gostilni...

potem v en lokal.. najboljš muska, plesna..peti sem mogla na mikrofon... poiskati najprej 4 tipe...tak kot je moj.. sem imela na majci napisan.. pol podpise od tipov dobit, da s elahko poročim..to je bil bolj problem hahhaaha....

noro noro.... plesal...

no na koncu za eno urco smo šli pa še na fantovšno in tam naredile šov... hahha..

kul je blo....

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
25.5.2009 9:26:48   
ŽanaTaja
Hej punce....

Midva še kar čakava da nama priklopijo internet in kabelsko...user posted image

SORAIA - sem vso soboto mislila nate...imela si prečudovit dan....želim ti vse najlepše v zakonu.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupsika - prihaja tvoja sobota....joooj me kar mrazi......želim ti najlepši zadnji teden....in veeelikkkooo sončka v sobotouser posted image user posted image

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
25.5.2009 9:39:14   
Pupsika
Jutro punceuser posted image user posted image

Soraia, še tukaj ČESTITKE!!!user posted image user posted image .
Tako sem vesela in navdušena ko sem brepbrala tvoj povzetek dneva..verjamem, da je bilo prekrasno!!user posted image user posted image user posted image In seveda komaj lčakam slikce!

Ery in incabinca, super, da je dekliščina uspela..ane kolk je fajn?user posted image
Žurerke smo ni kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

ŽanaTaja, hvalauser posted image user posted image .

Mene še trem ni ujela...komaj čakamuser posted image .
Danes grem na gelirane nohtke, jutri masaša, v sredo imamo žur v službi, četrtek in petek pa dopust.
V četrtek grem po obleko in še zadnjič plesneuser posted image .

V petek pa pride moja priča, bodočega ženina naženeva domov k mamiuser posted image , midve boba imele pa "zadnji samski večer"user posted image , spile kakšen vinček, pogledale kak dobr film in obijale spomineuser posted image .

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
25.5.2009 13:27:36   
KATY&TIMMY
Ojla!
Čestitke vsem, ki ste že gospe in tistim ki boste v kratkemuser posted image
Še 12 dni pa bom tudi jaz...kako gre hitro, nabavljeno je vse...samo datum čakamo...ampak časa mi še vedno zmanjkuje, ker so pa druge stvari za opravituser posted image

-smo v prvem razredu ;)
BIANCA
čaka na kofe....

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
25.5.2009 17:48:31   
lyra*

user posted image
Neveste 2009

user posted image  

30.5.2009
pupsika
Cerkvena poroka:
Civilna poroka: Otočec (na prostem)
Slavje: Gostilna Kmečki hram ,Kostanjevica na Krki

30.5.2009
looney27
Cerkvena poroka:Cerkev svetega Cirila in Metoda v Radencih
Civilna poroka: Buteljčna klet pod slapom
Slavje: Kmečki turizem v Prekmurju

user posted image
user posted image

6.6.2009
lyra*
Cerkvena poroka: Grad Rače
Civilna poroka: Stolna cerkev
Slavje:

6.6.2009
klara-1
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

6.6.2009
zimbra
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje

6.6.2009
KATTY&TIMMY
Cerkvena poroka: pretorska palača Koper
Civilna poroka: Stolnica Koper
Slavje: Hotel Bio-Šalara

6.6.2009
sxy
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

6.6.2009
pikipok
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image  

13.6.2009
martina27
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

13.6.2009
Gwendolen
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje

user posted image

20.6.2009
_andreja_
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

20.6.2009
poli*
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image  

27.6.2009
Lepotica
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009
memole
Cerkevna poroka: SV. Anton
Civilna poroka: Dvorec Zemono
Slavje:
Bio motel v Šlari

27.6.2009
NEVESTA2009
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009

žabicamala
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009:
fargesia
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

27.6.2009
bios9
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image  

29.8.2009
tanyka
Cerkevna poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image

5.9.2009
orka**
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slvaje

5.9.2009
total
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:
user posted image

user posted image

3.10.2009
lottyka
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje
:

user posted image

31.10.2009
Čmrlika
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image  

26.12.2009
pupika27
Cerkvena poroka:
Civilna poroka:
Slavje:

user posted image

user posted image
Neveste 2009

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
25.5.2009 17:50:05   
lyra*

~~~~~~~~~~~
LADIES 2009
~~~~~~~~~~~

9.5.2009
didikaa 
~ 
9.5.2009
ajataja
~
9.5.2009
maja*
~
9.5.2009
pikica030407
~~~~~
16.5.2009
zaspančka
~~~~~
23.5.2009
soraia
~
23.5.2009
majcci

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
25.5.2009 17:51:06   
lyra*
Pupsika tvoj zadnji samski teden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Živčki že kaj delajo? user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
25.5.2009 20:59:48   
Njumi
IZVIRNO SPOROČILO: soraia

Njumi najlepša hvala in enako tudi tebi!!!

Lahko pa se nam večkrat pridružiš, pa povej nam kaj več: kdaj, kje se poročiš, kako gre s pripravami,...

Pa bi se res... user posted image

Res sem vesela, da se je (oziroma, da ste jo ve) oblikovala taka majhna skupnost... Da smo vse na podobni potki... user posted image Da se hubbije (no, vsaj moj) lahko malo spočijejo od vseh priprav, pogovorov, dogovorov, sprememb...

Midva se bova 12. septembra poročila le še cerkveno (civilno poroko sva opravila že v soboto). Izbrala sva si pa nenavadno lokacijo v tujini...user posted image Tako, da vse tečke odpadejo že v nizkem štartu, ker se jim preprosto ne bo dalo pridet...user posted image No, imava tudi boljši razlog za to izbiro - bova usklajevala dve kulturi...user posted image

Za začetek bo dosti?

Vidim, da ste naslednje že na vrsti za Najlepši Dan... Naj bo res tak! Pupsika in Looney27 - uživajta ta teden! Soraia (še enkrat hvala za vabilo k vam) in Majcci pa veliko veliko čudovitih dni v zakonu! Naj najlepši dan traja celo življenje!
user posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
25.5.2009 23:01:58   
memole
Čer!

No jaz sem danes imela probo in sedaj vem kakšna bo frizura!
Lasje bojo speti ne bo nič spuščenih ker se tako najbolje počutim!user posted image user posted image

Pupsika in Looney27
še malo ma čisto malo vaju loči od velikega dneva in držim že zdej pesti da bo sonček ker mora bit sonček za vse nas ki nas ta dan še čaka more sijat sonček in vrjamem da bo!
A vaju že kej dajejo živčki in to čakanje?
A se vama kej vleče?

(odgovor članu Njumi)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
27.5.2009 9:31:34   
total
Ojla punce,kuk je lušno zunaj,vsaj mal se je ohladilo....user posted image ,ta vročina me je ubijala. Nič vas ni...kje pa ste???

Pupiska in Lonney se verjetno pripravljata in sproščata...kmal bo dan D tukaj...user posted image ,uživajte.

Žanataja poslala sm ti zs....nek te nucamuser posted image

Punce a nobena od vas ne bo imela figurice za na torto???? Midva bova mela..in to na motorju,ful je dobra.

ajdi..

< Sporočilo je popravil total -- 27.5.2009 9:32:46 >

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
27.5.2009 9:45:45   
memole
Ejla!

Ja mal zatišja je blo zdej te dni!

Midva greva danes naredit zapisnik za civilno!user posted image

Total midva bova tudi imela figurco na torti,sam bo čist obična pač parček ki stoji ne bo al na motorju,al ga vleče in podobne!
Ko sva šla naročit torto sva jo zagledala in nama je bila všeč pa sva jo kar kupila sam je ostala kr tam da jo bojo dali na torto!user posted image

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
27.5.2009 11:34:48   
Pupsika
Živjo nevesticeuser posted image

Tale naša tema pa res zamira, nikjer nobene..no mene je oproščeno, ker sem na polno zaposlenauser posted image .
Danes sem še v službi, imam še žur za poroko, jutri se pa začne akcija.

Zjutraj grem po obleko, potem imava plesne in še z bendom se dobiva.
Včeraj sem bila na negi in masaži obraza, v ponedeljek nohtki..lepo počasi se dogaja.

Ful ful sem srečna, da ni več take vročine in da ne bo tko prižigal na poroki kot je zadnje dniuser posted image user posted image .

Morm vam pa povedat, da nisem čisto nič živčna..res neverjetno.
Sem mislila da bom par dni pred poroko nemirna in tko nervozna, sej veste...pa nisem. čisto se mirna, pomirjena in komaj komaj čakamuser posted image user posted image user posted image .

Midva nimava nobene figurice na torti...ni moj stil pa tud na najin torto soloh ne paše.

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
27.5.2009 11:50:29   
soraia
hello, res je bolj mirno tu gor.

figurica: midva sva jo želela met, eno tako hecno, a so jo nama pozabili v slaščičarni dat gor. Smo pa zaradi tega dobili 40% pri plačilu torte. Vem ni to to, ma itak nimaš kaj drugega za nardit.

Ma nam ni bilo neke prav velike panike, bolj sva želela, da je gor, da se bi še malo pohecali na ta račun.

pupsika: še čisto malo malo, pa bo tvoj dan!!!

memole super za frizurico.

Punce še enkrat najlepša hvala za vse čestitke!!!

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
27.5.2009 13:22:05   
ery
Ojla

Pupsika,,.noro gre čas...evo ta sobota bo pa tvoja...

Jaz pa čez dobre 14 dni. včeraj sem imela probe obleke, malo zožali bodo in podaljšali. sem pa imela ta dobro šiviljo, res fajn.. še modrc mi bo zožala... da mi bo to dobro držalo...

slike sem dala v album.. pa komentirajte sedaj.. :) spete lase.. no tukaj imam mastne, ampak sem probala.. imeti spete.. :)))

papa

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?