|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
19.5.2009 22:51:59   
ery
Hehe.. res tema o striptizerjih... Ja blagor Pupsiki, ker je imela takega moškega... jaz vem samo ta take, ko ga moraš... bljak...

No sedaj pa .. danes sem si kupila modrček in hlačke v Emporiumu... jeeee.... Je ena dajala take modrčke.. bolj ji govorim ne samostoječe, ne s košarico, bolj mi take kaže..pol pa pristopi ena mlada prodajalka... in mi takoj najde enega.. da tudi majhni lepo pridejo in naredijo lep dekoltejček.. ne pa kot bi lonček gor nataknil...

Pol sva šli pa še v Cityja, pa seveda kupila kratke rumene hlače.. res os seksi...user posted image , pa še eno seksi majčko... heheheh mal za dušo
pa seveda tamalima sem tudi kupila, za mojega sem pa čist pozabila... res no.. sem mu hotal kako majco.. pozabila... noro... :)

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
19.5.2009 23:12:20   
mižek

IZVIRNO SPOROČILO: ery

Hehe.. res tema o striptizerjih... Ja blagor Pupsiki, ker je imela takega moškega... jaz vem samo ta take, ko ga moraš... bljak...

No sedaj pa .. danes sem si kupila modrček in hlačke v Emporiumu... jeeee.... Je ena dajala take modrčke.. bolj ji govorim ne samostoječe, ne s košarico, bolj mi take kaže..pol pa pristopi ena mlada prodajalka... in mi takoj najde enega.. da tudi majhni lepo pridejo in naredijo lep dekoltejček.. ne pa kot bi lonček gor nataknil...

Pol sva šli pa še v Cityja, pa seveda kupila kratke rumene hlače.. res os seksi...user posted image , pa še eno seksi majčko... heheheh mal za dušo
pa seveda tamalima sem tudi kupila, za mojega sem pa čist pozabila... res no.. sem mu hotal kako majco.. pozabila... noro... :)

ery, kaj boš imela pod oblekico korzet, ali modrček?

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
20.5.2009 9:09:00   
Pupsika
Majčice dobr nam kažeuser posted image user posted image user posted image

http://povezave.kopa.si/Vreme_takoj.html

držite pesti, da bo tko kot tukaj pišeuser posted image user posted image

You know you`re awesome when people you don`t even know hate you.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
20.5.2009 9:10:01   
Pupsika
Aja, da odgvorim še na vprašanje: Ne, nobena od punc ni Tamarauser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
20.5.2009 9:28:52   
ery
Mižek, modrček bom imela... s korzetom s ene počutim dobro... pa zihr bi mi bilo vroče...

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
20.5.2009 9:36:08   
Anonimen
Še 17 dni, pa bo moja hči žena in jaz uradna tašča.user posted image

Vse je že pripavljeno, pridna sta ta dva moja.user posted image

(odgovor članu ery)
  Neposredna povezava do sporočila: 4056
20.5.2009 10:31:37   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

Aja, da odgvorim še na vprašanje: Ne, nobena od punc ni Tamarauser posted image

potem pa imamo res vsi nekje svojega dvojnika, je tako na hitro podobna moji sošolki iz srednje šoleuser posted image user posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
20.5.2009 10:42:10   
mižek
IZVIRNO SPOROČILO: ery

Mižek, modrček bom imela... s korzetom s ene počutim dobro... pa zihr bi mi bilo vroče...

jaz pa še razmišljam za kaj bi se odločila, pa ne vem kako bi modrček držal vse skupaj gor,user posted image ker bi moral bit brez naramnic. Da nebom ki ostala brez vsegauser posted image

No mi2 sva nesla včeraj prvo vabilo, pa ne vem ali so bili pozitivno ali negativno presenečeniuser posted image . Se je žena od mojega bratranca samo vsedla na stol. Ne vem imam občutek da so vsi malo skeptični

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
20.5.2009 11:47:51   
incabinca

se strinjam! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pupsika

To nam je tko zakoreninjen v  možgane, da takoj ko slišiš striper/striptizeta dobiš slabo asociacijo.
Menje to tolk mem..jst sem zdej prvič mela striperja in sem totoalno navdušena.
Če bi imela pa enga debila pa pač nebi bila,  nebi pa sigurno govorila, da so vsi adijo, in da so vsi ogabni..take besede so mi šele primitivne.
Če imaš slabo izkušnjo je  logično da se ti stvar zagnusi ampak ne moreš pa govoriti,d a so vsi zanič.

Pa nekatere prov ne zaupajo svojim moškim...če je pa tip tak kreten da se ne more zadržt in je cel nakurjen k vidi eno nago babo, pol je pa to njegov problemuser posted image , boščekuser posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
20.5.2009 15:14:19   
Pupsika

http://www.zurnal24.si/cms/scena/index.html#

Klinite spodaj na:
Sobotna vročica v topu, 5 .slikca user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
20.5.2009 15:59:28   
poli*
Uuuu pupsika, kako fajn zgledate :)

Mižek- ne sekiraj se zaradi reakcije na vabilo. Vse sorta ljudje hodijo po tem svetu, tko da... Če midva še neb mela dojenčka, bi vsi čudno gledal, zdej se jim zdi pa "logično", da se (morva) poročit.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
21.5.2009 12:12:08   
mižek
no en spomin na zadnjo "nezvesto" noč več imaš pupsikauser posted image . Ampak barva las pa je res fenomenalna, ti bolj paše kot blontnauser posted image

Ja poli mene so včeraj vprašali, če sem noseča in se zato poročivauser posted image . Pa že otroka tudi imava.
Mislim, ja komaj čakam da bom kot žoga stala pred oltarjemuser posted image

< Sporočilo je popravil mižek -- 21.5.2009 12:13:36 >

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
21.5.2009 21:04:38   
Pupsika
Joj sem vam pozabla povedat, da sva imela včeraj 2 uri plesne in sem tolk navdušena.
Je Andreja( učiteljica) spremenila in dodelala koreografijo in je tko noro, da sem totoalno navdušena, ona pa nad nama¨!Ta počasni del je tako zelo lep...pa tolk lepi muvi in triki, obrati...hudo!!!user posted image user posted image user posted image Smo se za drug dela komada( hip hop) pogruntal kako pa kaj in bo tko fajn, zafrkancija...res hudo, sem čist notri in komaj čakam, da zapleševa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Končno sva čist spilila sedežni red in vse štima! Zdej moramo samo nabavit še šampanjec za dobrodošlico v gostilni, pa v službi imam v sredo pogostitev, še pecivo in sadje nabavim.V ponedeljek imam gelirane nohtke, v torek nego obraza, sreda žurka v službi, četrtek obleko odnsem domov, jupiiiiiii..pa popoldne še plesne, pete pa rezerviran samo za naju s pričo, da si vzameva malo na izi..pa bo sobota tukaj...ne morem verjet!user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
21.5.2009 21:05:47   
Pupsika
mižek, hvalauser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
21.5.2009 21:27:51   
soraia
hello,

uff danes pa sem prinesla obleko domov in komaj čakam soboto, da jo bom oblekla.

Sem pa bila danes tako jezna, da vam ne vem povedat, sem ostala brez viziažistke, jo pokličem, in  jo vprašam, kako pa kaj za soboto in ona meni, ja ne bo šlo, grem v Ikeo,... ma sem mislila, da bom eksplodirala. No, na srečo je vzel moj dragi zadevo v roke, in me naročil v enem drugem salonu, in zdaj upam, da bo vse ok, in da me bodo lepo neličili.

uhančki: končno sem jih nabavila, so pa navadna pižuterija, sicer dolgi viseči, s ful kristalčki.

pupsika jaz pa komaj čakam video od vajinega plesa, upam, da bo na FB.

Aja včeraj sem bila pri kozmeticarki na depilaciji, jutri pa me čakajo še gelirani nohti in to je to.

sem se pa ful prehladila, uffa in sem šla danes v lekarno in nabavila cel kup stvari.

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
21.5.2009 21:46:39   
ery
Hey...

PUPSIKA, super ste bile.. res noro no... jaz imam dekliščino v soboto... komaj čakam.. :)

Čeprav bi zdele najraje vse odpovedala... me je moj razjezil čist, ker je toook kreten.. ne morem druzga rečt... tečen je..pridem domov.. mu hočem novice povedat, on pa, naj ga pustim na miru, da naj ga pač pustim na miru...in tudi tamauga ni previl, ko me urco ni blo... mater ej...grrrr...

Pupsika, pa kako ti res ta barva fuul paše... pa od česa je to odvsino? saj blond paše večini a ni tko??

SORAIA.. ojoj tvoj dan tudi že prihaja.. noro gre čas... Ampak tda ti tkole odpove.. kako si lahko kej takega dovoli?? Dans bi ji še jaz ostre napovedala.. :)

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
22.5.2009 8:01:42   
soraia
pa nevestice kje ste zdaj???

No, jaz šibam na gelirane nohtke in potem še v hotel nesemo par stvari.

In jutri je že moj danuser posted image user posted image user posted image .

Uživajte!!!

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
22.5.2009 8:54:12   
Pupsika
Dobro jutrouser posted image

Ma soraia, sej ne morem vejret no...pa kakolahko kr tko hladno reče, da ne gre ker more v Ikeo????
Ma res ne morem verjet...sem kr dvakrat prebrala, kaj vse si dovolijo ejuser posted image user posted image user posted image .
Ful profesionalka, resuser posted image .

Soraia, samo še daaaaaaaaaaaaaaanesuser posted image ..NORO!
Pa revček si se prehladilauser posted image , upam, da boš jutri boljeuser posted image .

Danes ti želim čimmanj stresen dan, uizi, ne sekiraj se...jutri boš najelpša in me bomo vse mislie nateuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
22.5.2009 8:54:32   
Pupsika
Pa na majcci tudiuser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
22.5.2009 8:57:05   
Pupsika
Glede plesa..če bova lepo  zaplesala bo objavlauser posted image , če bova pa bluzila( kar bova ziher, ker bo trma) pa ne bomuser posted image .
Ampak v vsakem primeru se bova potrudila in bo lepouser posted image

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
22.5.2009 9:01:08   
*maja
O Soraia zdaj si pa že ti na vrsti user posted image .

(odgovor članu Pupsika)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
   RE: Pounceroka 2009
22.5.2009 9:13:25   
total
Jutro nevestice,midva pridno raznašava vabila,vse gre kot po tekočem traku in tut moj september bo kmalu tukaj......user posted image
Soraia uživaj v današnjem dnevu,sprosti se in jutri ti želim vse najlepše,velik sončka,veselja,zabave v glavnem uživaj na svoj dan D user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Punce ste ble kaj v BATI v Lj ker me znima za čevlje,rada bi mela take bež barve,ne smem met bele..ve kera???

Včeraj sm si v službi uredila vse za dopust,so mi ga dali kar 14 dni za poroko..jejje gremo lahko takoj na medeneuser posted image user posted image user posted image user posted image .

maja in kako je bit gospa??

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
22.5.2009 9:26:56   
mižek
hej,

jooooj punce, ene ste že dočakale svoj dan, meni pa se zdi da še je moj nekje daleč, dalečuser posted image .

Pupsika, fajn da bosta imela še ples porihtan, jaz sem tudi razmišljala, da bi šla na plesne, ampak mislim da je to akr drago, a ne?

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
22.5.2009 9:32:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: total

Jutro nevestice,midva pridno raznašava vabila,vse gre kot po tekočem traku in tut moj september bo kmalu tukaj......user posted image
Soraia uživaj v današnjem dnevu,sprosti se in jutri ti želim vse najlepše,velik sončka,veselja,zabave v glavnem uživaj na svoj dan D user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Punce ste ble kaj v BATI v Lj ker me znima za čevlje,rada bi mela take bež barve,ne smem met bele..ve kera???

Včeraj sm si v službi uredila vse za dopust,so mi ga dali kar 14 dni za poroko..jejje gremo lahko takoj na medeneuser posted image user posted image user posted image user posted image .

maja in kako je bit gospa??

Pozdravlena!
Mi pa še dobra dva tedna pa smo na cilju.
Moja hči nima časa, oziroma v novi službi nma časa na forum skočit.
Vse je že porihtano, še mala vaja v cerkvi s pričami jih čaka, en eden pred poroko.
Za čevlje pa: si šla v jello ali pa na E bey pogledat?

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 4074
22.5.2009 9:36:12   
total
Stran: << < Prejšnja stran 159 160 161 162 [163]

Neva nisem nič,a naj grem pogledat majo?? Super ,da imate že vse urejeno,kmal boš tašča...user posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?