|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
26.5.2009 21:27:58   
Stipe air force
Ceeeeeeer... user posted image

Hribcek je pod kontrolo user posted image , popoldan smo sli na sprehod na picknik plac na Gradiscu... in dorekli se par stvari z Maxom.... user posted image . Vse je pripravljeno za big meeting... user posted image . Ceprav sem vreme narocu... bo v primeru kaplc na razpolago veliki sotor za feste... tako da picknik niti v enem momentu ne pride pod vprasaj...  user posted image  user posted image  user posted image ...

Drgac je vse po starem... Carica spi user posted image , jaz sviram kuruser posted image u user posted image , novo je pa to, da je Sefla stuskala svojo kvadraturo koze in pociva na kavcu ker se je danes malo preforsirala.... user posted image ...

Upam, da vam in malckom ni vec tko vroce in da je zacelo dezevati.... user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
26.5.2009 21:45:02   
Februarka08
Jaz se počasi odpravljam v mižule, moj je šel še avte prestavit pod streho za vsak slučaj, pol bo pa samo še dol padu, ker komaj še stojiuser posted image
Dolgo in mirno nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
26.5.2009 21:54:29   
blaža
nočko, tudi od mene.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
27.5.2009 6:43:09   
blaža
jutro! 1.user posted image

Ja sej kera mona bi pa vstala tako zgodaj.user posted image user posted image

Danes se je zbudil ob 5.15.user posted image pol mu težim, da se da še malo dol, ma ne pali. Se vleže in pol že kliče ; maaaaamaaa!user posted image , pa pol spet: taaaaataaaaa.user posted image

Ben zdej smo vsi že vstali, kaj čmo. Še matijo je zbudil, ki je rogovilil. Moj je pa itak že v službi.

No jaz že pijem kavico, oz čakam, da se mi ohladi. Pol za osmo ju peljem v vrtec, matija že teži, da kdaj gremo.user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
27.5.2009 6:57:08   
Blacky*
jutro 2,

no, mi smo pa danes v ekšnu od 5:45 user posted image In to z jokom... non stop izsiljuje... ojojjoooooj

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
27.5.2009 7:25:29   
misar
dobro jutro

danes spet super noč. ena budnica, ko je spila sam pol deci vode pa še zdaj spi. sigurno ve, da gre v varstvo pa drnjoha kot polhek user posted image user posted image user posted image ...

naš otrok je pa zadnji teden začel zavračat mleko. prej je spila 240ml pred spanjem pa še okoli 300ml ponoč. zdaj ne vem al jo je bolezen zmatrala, da noče nič več mleka al kaj user posted image user posted image user posted image

sicer pa zjutraj ponavadi poje nakeja mlečnega (kašica, gres, polenta), za malico kaj sadja al pa jogurt, kosilo kar pač je, za popoldansko malico spet čist odvisno kaj je bilo za dopoldansko user posted image , zvečer pa spet nekaj mlečnega.
kar se tiče sladkarij, sem jaz ful proti, da se ji da. sicer vem, da v varstvu jejo tud čokolino, pa kak plazma piškot. doma imam keksolino al pa neko tako kao zdravo kašico, ki tko kot pravite niso nič kaj sladke in zato tud nič pretirano zaželjene. jogurt ma rada navaden, sadnega sploh neuser posted image user posted image . kruha sploh ne je, zato je še toliko težje kombinirat hrano. joj in to mučenje za vsako žlico oz. grižljaj. najraje , če že je meso in to kar z rokami. sama recimo poje polovico hrenovke(tu in tam ji dam) al pa goro kuhane govedine+ vmes jo še nahecam za 2 dcl mineštre. pa juho ma tud grozno rada, je sposobna 2 talerja z nudlci pojest.
familijo sem pa mogla zdresirat, da ji ne dajejo piškotov in drugih pi***. je pa res, da če res ničesar noče ji dam en keks, ki ga itak sam na pol pogloda(no odvisno od sestave keksa...recimo, če vsebuje mal čokolade gre v promet za šalouser posted image user posted image ). ja naša prinčipesa bo ziher čokoholik-po mamiuser posted image user posted image user posted image

glej ga malega vražička, še kar spiuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
27.5.2009 7:28:04   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: misar

dobro jutro

danes spet super noč. ena budnica, ko je spila sam pol deci vode pa še zdaj spi. sigurno ve, da gre v varstvo pa drnjoha kot polhek user posted image user posted image user posted image ...

naš otrok je pa zadnji teden začel zavračat mleko. prej je spila 240ml pred spanjem pa še okoli 300ml ponoč. zdaj ne vem al jo je bolezen zmatrala, da noče nič več mleka al kaj user posted image user posted image user posted image

sicer pa zjutraj ponavadi poje nakeja mlečnega (kašica, gres, polenta), za malico kaj sadja al pa jogurt, kosilo kar pač je, za popoldansko malico spet čist odvisno kaj je bilo za dopoldansko user posted image , zvečer pa spet nekaj mlečnega.
kar se tiče sladkarij, sem jaz ful proti, da se ji da. sicer vem, da v varstvu jejo tud čokolino, pa kak plazma piškot. doma imam keksolino al pa neko tako kao zdravo kašico, ki tko kot pravite niso nič kaj sladke in zato tud nič pretirano zaželjene. jogurt ma rada navaden, sadnega sploh neuser posted image user posted image . kruha sploh ne je, zato je še toliko težje kombinirat hrano. joj in to mučenje za vsako žlico oz. grižljaj. najraje , če že je meso in to kar z rokami. sama recimo poje polovico hrenovke(tu in tam ji dam) al pa goro kuhane govedine+ vmes jo še nahecam za 2 dcl mineštre. pa juho ma tud grozno rada, je sposobna 2 talerja z nudlci pojest.
familijo sem pa mogla zdresirat, da ji ne dajejo piškotov in drugih pi***. je pa res, da če res ničesar noče ji dam en keks, ki ga itak sam na pol pogloda(no odvisno od sestave keksa...recimo, če vsebuje mal čokolade gre v promet za šalouser posted image user posted image ). ja naša prinčipesa bo ziher čokoholik-po mamiuser posted image user posted image user posted image

zakaj si pa pol ti vstala?user posted image Uf, če bi jaz lahko, bi še spala.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
27.5.2009 8:01:07   
dolenjka
Jutro user posted image

Tko, jaz sem spala do 7.20, čeprav se mi zdi, daje tamala že ob 7h prepevala, nisem pa ziher user posted image
Zdaj je padu kofetek, pol pozajtrkujeva in letiva v ljubljano na bioresonanco, da stestiramo alergijo na ribe ki jo imam na sumu, glede na to, da je vsakič ko so jih imeli v vrtcu, bruhala user posted image  Če je res, upam, da jo čim prej poštimamo, ker bo tolk dobrih ribic na morju in bi ji jih res rada dala user posted image
No, pol pa domov na spančkanje in popoldan končno moj pregled in morfologija user posted image  user posted image  user posted image  Pa še z atijem gremo potem malo naokrog, mogoče celo ploščice nabavit za zunaj user posted image  Če bom pridna user posted image  in seveda če Tara ne bo preutrujena od vsega user posted image

Še dobro da ni sonca, kar oblačno naj bo, da ne bo vroče, pada naj pa tudi ne, ker sovražim mokro cesto user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
27.5.2009 8:13:05   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jutro user posted image

Tko, jaz sem spala do 7.20, čeprav se mi zdi, daje tamala že ob 7h prepevala, nisem pa ziher user posted image
Zdaj je padu kofetek, pol pozajtrkujeva in letiva v ljubljano na bioresonanco, da stestiramo alergijo na ribe ki jo imam na sumu, glede na to, da je vsakič ko so jih imeli v vrtcu, bruhala user posted image  Če je res, upam, da jo čim prej poštimamo, ker bo tolk dobrih ribic na morju in bi ji jih res rada dala user posted image
No, pol pa domov na spančkanje in popoldan končno moj pregled in morfologija user posted image  user posted image  user posted image  Pa še z atijem gremo potem malo naokrog, mogoče celo ploščice nabavit za zunaj user posted image  Če bom pridna user posted image  in seveda če Tara ne bo preutrujena od vsega user posted image

Še dobro da ni sonca, kar oblačno naj bo, da ne bo vroče, pada naj pa tudi ne, ker sovražim mokro cesto user posted image

dobro opravite user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
27.5.2009 8:21:40   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: misar

dobro jutro

zakaj si pa pol ti vstala?user posted image Uf, če bi jaz lahko, bi še spala.user posted image

Jaz bi tudi še spala... sicer sva zdaj z mojim sama (no še Liuka je tu), a moram še urediti nekaj stvari, pa mogoče kaj preštudirat. Upam da ne bo deževalo, da lahko popoldan kam odkolesarimo... včeraj smo bili v Soči na pregledu in smo mislili da bomo po 9 tednih končno dobili vložek za čevelj in ne boste verjele/l... premajhen je... mah... po 2 probah na lokaciji bogu izza nogu, čeprav imajo v soči tudi oddelek ki izdeluje pripomočke, hodimo k zunanjem izvajalcuuser posted image ne vem kako to, a se v to niti ne spuščam... ampak 9 tednov... pardon 10... zato, da moramo čez 14 dni še enkrat na prevzem... sem jih kar vprašala, če ne sme nogica nič zrasti zdaj v 14 dneh... bom raje nehala... ker me kar pogreje...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
27.5.2009 10:20:31   
Februarka08
Dan.

Mi2 sva vstala že pred 6-to... je tako toča padala da je blo jojuser posted image ravno slikce dol nalagam, bom pripopala... tamala se je tud zbudila mal pred 6-to, ampak je potem še sama nazaj zaspala do mal čez 7user posted image jaz pa itak čist nenaspana. Dobr, da smo mel avtomobile notri, vrt je totalno preluknjan, moje češnje tud user posted image pa grozdje itd... no ja, samo da drugega ne bo, bo kar ok.
Zdaj sem varuška, sta šla tašča in tast v nabavo, tako je kar pestro, itak more bit not, to je kriza, jaz ne morm bit skoz pokonc in nama ne klapauser posted image user posted image no, bo že...
Dolenjka, dobro opravita dopoldne in popoldneuser posted image
Aja, jaz sem pa danes točno na pol user posted image user posted image user posted image imam polnih 20 tuser posted image juhu, še 1x tolikouser posted image
Evo, slikce od zjutraj:

user posted image

user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
27.5.2009 11:45:12   
dolenjka
Dan user posted image

Mi2 sva nazaj, carica je šla že pančkat, jaz sem pa 1 kos pehtranke zmazala, zdaj se pa vam javim, malo pokidam, ker sva zjutraj pustili svinjak, pol če kaj časa ostane se mal na kavč fliknem, pol pa tušing in via Postojna user posted image

Testiranje je potekalo po pričakovanjih - pozitivna alergija na obe vrsti rib in poleg tega še na citruse. Sem zelo vesela, da nikoli nisem pretiravala z njimi in da sem ji npr. kivi dala šele pred dobrim mesecem dni, pa tako dalje..... nisem đabe pazljiva in to mi je dalo kar mal volje, ko pomislim kaj vse bi kao že lahko, pa ji jaz pač ne dam user posted image  V petek greva na prvo terapijo za ribice, potem pa naprej.... Še malo, pa bo tudi ona lahko orado in brancina zmazala user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
27.5.2009 11:45:48   
dolenjka
Ojoj Februarka, tole pri vas je pa moglo bit grdo user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
27.5.2009 11:48:18   
blaža
Ojoj februarka, to pa je grozno!user posted image Tle piha kot zmešano že od zjutraj, pa vse črno je, ampak ni blo še niti kapljice. Ma po mojem se bo prej al slej usulo. Raje po dveji, ko pripeljem domov bubca.

Dolenjka, pol boš pa blizu mene, če greš v Postojno.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
27.5.2009 11:49:23   
blaža

Dan user posted image

Mi2 sva nazaj, carica je šla že pančkat, jaz sem pa 1 kos pehtranke zmazala, zdaj se pa vam javim, malo pokidam, ker sva zjutraj pustili svinjak, pol če kaj časa ostane se mal na kavč fliknem, pol pa tušing in via Postojna user posted image

Testiranje je potekalo po pričakovanjih - pozitivna alergija na obe vrsti rib in poleg tega še na citruse. Sem zelo vesela, da nikoli nisem pretiravala z njimi in da sem ji npr. kivi dala šele pred dobrim mesecem dni, pa tako dalje..... nisem đabe pazljiva in to mi je dalo kar mal volje, ko pomislim kaj vse bi kao že lahko, pa ji jaz pač ne dam user posted image  V petek greva na prvo terapijo za ribice, potem pa naprej.... Še malo, pa bo tudi ona lahko orado in brancina zmazala user posted image  user posted image

kako pa to zgleda? kaj masta to?

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
27.5.2009 11:53:20   
itata
februarka: pri nas tokrat na srečo ni blo nič s točo... važn, da ni hujšega.

dolenjka: dobro opravi morfologijo!!

kaj pa zgodba danes na radiu hit. katastrofa. vprašanje se je glasilo, če smo slovenčki preveč obsedeni z varovanjem svojih avtomobilov kadar je toča - v smislu k se vsi ustavljajo pod viadukti in kar v tunelih... no in kliče prvi in reče, da so itak vsi stal, ker se sploh vozit ni dal naprej, ker se ni nič vidlo. kliče drugi in reče, da vozi šleperja in da naj upoštevajo, da on ne more tko hitr zbremzat in jih lahk vse pobije. kliče tretja in reče kaj civilisti, tud policijski avto je med točo lepo "vedril" na cestninski postaji torovo kar med kučicami! kliče četrta pa pravi kaj to, ona je pa vidla modela, ki je z lastnim telesom branil avto na parkirišču pred točo - se je ulegel na haubo!! - otroka pa zraven pustu na toči stat!! ej crkneš!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
27.5.2009 11:56:05   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: itata

kaj pa zgodba danes na radiu hit. katastrofa. vprašanje se je glasilo, če smo slovenčki preveč obsedeni z varovanjem svojih avtomobilov kadar je toča - v smislu k se vsi ustavljajo pod viadukti in kar v tunelih... no in kliče prvi in reče, da so itak vsi stal, ker se sploh vozit ni dal naprej, ker se ni nič vidlo. kliče drugi in reče, da vozi šleperja in da naj upoštevajo, da on ne more tko hitr zbremzat in jih lahk vse pobije. kliče tretja in reče kaj civilisti, tud policijski avto je med točo lepo "vedril" na cestninski postaji torovo kar med kučicami! kliče četrta pa pravi kaj to, ona je pa vidla modela, ki je z lastnim telesom branil avto na parkirišču pred točo - se je ulegel na haubo!! - otroka pa zraven pustu na toči stat!! ej crkneš!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se stoposto ne bi vlegla na haubo, na moja dva oldtimerja.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
27.5.2009 11:56:50   
buči
Dan, jaz sem ob 10ih zaključila s službo, Tilen je bolje, zdaj mu kuham kosilo, potem po Aljaža in atija, pa h G in potem na sestanek v vrtec.

itata, a mene si pa preslišala ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
27.5.2009 11:57:04   
dolenjka
Blaža ja, čisto blizu bomo,pa prosim, da tudi po 14. uri dež odpoveš user posted image
Bioresonančna terapija - dolga zgodba, zelo lepo je opisano tule:

www.vedrina.si

Itata, no comment, tazadnji je zmagovalec user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
27.5.2009 11:58:31   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: itata

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz se stoposto ne bi vlegla na haubo, na moja dva oldtimerja.user posted image user posted image user posted image

svašta... kaj vse folk naredi za nekaj pleha... naša znanka je pa iz aerobike tekla domov po toči in ji je ena točica, kepa ali kako se temu reče padla po licu in ima še danes rdečo liso... tako da upam, da otroku ni nič...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
27.5.2009 12:02:41   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dan, jaz sem ob 10ih zaključila s službo, Tilen je bolje, zdaj mu kuham kosilo, potem po Aljaža in atija, pa h G in potem na sestanek v vrtec.

kaj si pa ti povedala... težko bi presegla strica na haubi user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
27.5.2009 12:03:06   
buči
hjngbfhbb b yV gx cvsgc >

STE KAJ RAZUMELI?

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
27.5.2009 12:03:14   
blaža

Blaža ja, čisto blizu bomo,pa prosim, da tudi po 14. uri dež odpoveš user posted image
Bioresonančna terapija - dolga zgodba, zelo lepo je opisano tule:

www.vedrina.si

Itata, no comment, tazadnji je zmagovalec user posted image

Tle je vse sivo, pa ful piha, dežuje pa še ne.

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
27.5.2009 12:03:46   
blaža

hjngbfhbb b yV gx cvsgc >

STE KAJ RAZUMELI?

ne , ker ne znam nemško.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
27.5.2009 12:04:51   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

kaj si pa ti povedala... težko bi presegla strica na haubi user posted image user posted image

sem komntirala le, da mi je panika vozit v takem, ker itak nič ne vidim, da se vedno vstavim, samo BND tako, da bi ovirala promet, ker take bi dala jaz za ene 2 dni sedet poleg denarne kazni!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?