|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
26.5.2009 22:29:33   
Katjusa fullllllll hvala.....lepooooooooooooooooooooo jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ti že odpisala...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
26.5.2009 22:32:35   
kaja02
cita- naj ti povem, da je mela tvoja mala ( tavečja) lep nastopuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
26.5.2009 22:33:46   
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

cita- naj ti povem, da je mela tvoja mala ( tavečja) lep nastopuser posted image

Hvala ko sta jo šle gledat sem bila fulll vesela...res hvala jaz pa nisem uspela ituser posted image user posted image user posted image ...si kaj slikala??

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
26.5.2009 22:42:39   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

Hvala ko sta jo šle gledat sem bila fulll vesela...res hvala jaz pa nisem uspela ituser posted image user posted image user posted image ...si kaj slikala??

ni kej, eh jst buša nisem vzela fotoaparata s sabo, telefon pa mi ne potegne tak dalečuser posted image

res blo je lepo, vse polno, sva stali zgoraj ob strani, bol malo vidli ( Kaja namreč), drugače pa sej bo drugo leto spet, pa še Lia bo večja in bo lahk šla zraven gledat oz. poslušatuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
27.5.2009 6:42:42   
Urša08
Dobro jutro 

user posted image

Sem že eno uro pokonci saj me je toča zbudila, pa grmenje user posted image . Tudi Žiga je že pokonci, je v ležalniku in vriska. Ja tale moj dobrovoljček je čist jutranji. user posted image Nejček pa še pančka.

Brkn upam da si boljša user posted image

tanci mislim na vaju z Erikom user posted image

Ajvy kakšno je stanje pri vas? Sta tvoji princeski zdravi, pa ti? user posted image

Katjuša super za nov šotor user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
27.5.2009 6:46:08   
Urša08
še kakav za tiste ki ne pijete kavice

user posted image

pa še nekaj sladkega za zraven

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
27.5.2009 6:53:22   
Čebel@
jutro!user posted image
urša.......si pa pridnauser posted image user posted image user posted image hvala za zajterk.......mene je Hana glihkar zbudila ker je začela protestirat da ji ni všeč na hrbtu

ponoči je bila full  nevita.....midva z možem sva se oba zbudila in sem bila prepričana da se bo Hana zbudla,ona je pa vse prespalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zvečer je bila pa pri  sosedovih harmonika(ne vem ali se sosed ženi ali pa je rd praznoval)in to je pod Haninen oknom,pa jo ni čisto nič motilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
27.5.2009 7:25:29   
Onasiss
Dobro jutro. Pr nas u bloku je ena faz toka šla in ene luči in vtiči ne delajo. Tudi ta pri računalniku in sem mogla s podaljškom čist na drug priključit računalnik, da sem lahko na internet priklopljena.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No čakam še 5 minut pol pa začnem na elektro klicat da TAKOJ PRIDEJO.

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
27.5.2009 7:54:01   
simonakr
Jutro!
Urša hvala za zajtrk

Naša je tud ponoč prespala tisto neurje, mene je pokonc vrgl, ona pa spi ko bubica - user posted image user posted image .

Dons je dež napovedan - a bomo šle na sprehod med dežnimi kaplicami? Sej smo same šlank user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa začuda imamo elektriko ( ponavadi vrže vn ob ta prvi streli user posted image )

Dons se pa da dihat - vsaj nekej!

Urša, Piškot - kako kaj neurje v kranjskem koncu? Ko sem zjutrej gledala je blo tam gor čist črno? A je blo toče kej?

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
27.5.2009 7:56:43   
Urša08
somonakr ja je bla toča ampak na srečo taka kot grah, da ni bila večja. Okol pol šestih se je vse začelo in smo od takrat pokonci.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
27.5.2009 8:10:46   
simonakr
Kolk čudn - dež, slabo vreme, pa nobenga tle gor user posted image user posted image user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
27.5.2009 8:14:13   
Čebel@
evo danes bom pauser posted image user posted image user posted image ,user posted image ker ne bo nič s sprehodom......imamo tako bombouser posted image ......jo neče noben pospravituser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
27.5.2009 8:14:55   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Kolk čudn - dež, slabo vreme, pa nobenga tle gor user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem tukajuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
27.5.2009 8:18:04   
Čebel@
dugače pa ostale še user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
27.5.2009 8:18:12   
Urša08
jaz sem tud tuki, sam vmes sem šla Žiga nahranit, sedaj pa spančka, če ga ne bo grmenje zbudilo.

Majchy pridnauser posted image jaz mam pa likat namen k se je ohladilo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
27.5.2009 8:24:34   
Čebel@
urša......a pri vas še kar grmiuser posted image ......pri nas je zaenkrat samo dežuser posted image ......pridna si da boš user posted image ,jaz imam še par moževih majic za zlikat,pa ne verjamem da jih bom danesuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
27.5.2009 8:25:31   
Čebel@
sunny!!to je pa zgodej zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
27.5.2009 8:27:24   
Urša08
majchy ja pri nas še ful grmi, upam da se ne bo Žiga zbuduuser posted image Likat pa morem ker mam tak kup da se mi že meša user posted image ja sem odlašala in med vročino nisem likala sedaj pa mam.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
27.5.2009 8:32:12   
Urša08
Moram mal pojamrat. Včerej sem mislila da se mi bo zmešalo. user posted image user posted image user posted image Žigu ni čist nč pasal, pa bi se crklov, pa se ne bi, ... v glavnem zvečer tud ni hotu zaspat samo da sva ga v postelco dala je bil jok user posted image Hranjenje na dve uri, pa skor pri vsakem hranjenju jok in potem da ga pomirim mu dam dudo in potem jo vzamem, pa spet poskusim s hranjenjem in to ponavljava kakih 5 * da potem lepo je. mah sem bla že čist obupana, zmatrana,... user posted image   eto sem se mogla mal spovedat, se koj boljš počutim. user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
27.5.2009 8:32:38   
MIHAILO
jutro...mi smo meli grozn dan in se bolj grozno noc...Mihailo je skoz jokal verjetno zaradi cepljenja...najhujse pa je bilo ,ko je zaspal ob 21h in spal do 1h in takrat se je zbudil s kricanjem...jaz sploh nisem vedela kaj se dogaja,k mozu sem se stiskaala in ga za pidjamo vlekla ...potem ,ko sem skappirala ,da Mihailo krici sem ga vzela in se vsa treslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...moz naju je oba objel in tolazil...sam me je res dobesedno iz pojsle vrgel...potem ,ko sem ga nahranila in previla se je pa smejal in ni hotel spati,sem ga daala k sebi v posteljo tok da sva lezala in jaz sem zaspala Mihailo me je pa brcal z nogicam po ustih ,nosu....in tako sem spala po presledkih...danes boo ze boljse...ker vceraj je prav jamral kot i ga nogica bolelal tam kjer so ga pikaali..nic vas nisem uspela prebrati...zdaj sibam na uz kolkov...sem pa zasledila za TANCI---KAJ JE NAROBE???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
27.5.2009 8:34:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Moram mal pojamrat. Včerej sem mislila da se mi bo zmešalo. user posted image user posted image user posted image Žigu ni čist nč pasal, pa bi se crklov, pa se ne bi, ... v glavnem zvečer tud ni hotu zaspat samo da sva ga v postelco dala je bil jok user posted image Hranjenje na dve uri, pa skor pri vsakem hranjenju jok in potem da ga pomirim mu dam dudo in potem jo vzamem, pa spet poskusim s hranjenjem in to ponavljava kakih 5 * da potem lepo je. mah sem bla že čist obupana, zmatrana,... user posted image   eto sem se mogla mal spovedat, se koj boljš počutim. user posted image
po moje zaradi vročine.....jaz sem tudi zvečer Hano silila jest in  je pojedla 150(ponavadi 180)pa je zgleda imeladovolj......ne sikeraj se ,sej skos nam pa tudi nesme biti luštnouser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
27.5.2009 8:35:23   
MIHAILO
Ursa tudi jaz imam hranjenje na 2h ze par dni...in tudi tako je manj casa kot prej in zacne jokat ,kot bi se krcil...in pol ne vem kaj naj mu se dam al ne...ponavadi ga dvignem za kupcka in ga podremo in mu dam se drugo,vmes dokler mu jo pa ne dam se pa zelo dere...zdj je v enem mesecu dobil 730g a ni to malo????p je rekla da je super...prejsnji mesec pa je dobil za en mesec 1130guser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
27.5.2009 8:36:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy ja pri nas še ful grmi, upam da se ne bo Žiga zbuduuser posted image Likat pa morem ker mam tak kup da se mi že meša user posted image ja sem odlašala in med vročino nisem likala sedaj pa mam.

sej samo da se prištimaš bo šlo...meni se je najtežje prištimat

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
27.5.2009 8:36:21   
simonakr
Jest sm se pa odločla omaro - moj del - pospravit in bom mela pralni dan. Groza!

Tamala je dobra: okrog 6.30 se je zbudila, najedla, previla sm jo pol pa se je mal igrala in zaspala in še zdej spi - ponavad takle čas že jeva in greva pol ven.

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
27.5.2009 8:36:42   
Urša08
mihailo če bo tvojga sončka nogica dons tud bolela mu daj svečko - sej najbrž so ti jih predpisali na recept in povedali da so tudi proti bolečinam.
tanci ima pa Erika v bolnici

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?