Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 22:29:33
|
|
|
|
|
Katjusa fullllllll hvala.....lepooooooooooooooooooooo je Sem ti že odpisala...
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 22:32:35
|
|
|
|
kaja02
|
cita- naj ti povem, da je mela tvoja mala ( tavečja) lep nastop
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 22:33:46
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 cita- naj ti povem, da je mela tvoja mala ( tavečja) lep nastop Hvala ko sta jo šle gledat sem bila fulll vesela...res hvala jaz pa nisem uspela it ...si kaj slikala??
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 22:42:39
|
|
|
|
kaja02
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 cita- naj ti povem, da je mela tvoja mala ( tavečja) lep nastop Hvala ko sta jo šle gledat sem bila fulll vesela...res hvala jaz pa nisem uspela it ...si kaj slikala?? ni kej, eh jst buša nisem vzela fotoaparata s sabo, telefon pa mi ne potegne tak daleč ; res blo je lepo, vse polno, sva stali zgoraj ob strani, bol malo vidli ( Kaja namreč), drugače pa sej bo drugo leto spet, pa še Lia bo večja in bo lahk šla zraven gledat oz. poslušat
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 6:42:42
|
|
|
|
Urša08
|
Dobro jutro Sem že eno uro pokonci saj me je toča zbudila, pa grmenje . Tudi Žiga je že pokonci, je v ležalniku in vriska. Ja tale moj dobrovoljček je čist jutranji. Nejček pa še pančka. Brkn upam da si boljša tanci mislim na vaju z Erikom Ajvy kakšno je stanje pri vas? Sta tvoji princeski zdravi, pa ti? Katjuša super za nov šotor
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 6:46:08
|
|
|
|
Urša08
|
še kakav za tiste ki ne pijete kavice pa še nekaj sladkega za zraven
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 6:53:22
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro! urša.......si pa pridna hvala za zajterk.......mene je Hana glihkar zbudila ker je začela protestirat da ji ni všeč na hrbtu ponoči je bila full nevita.....midva z možem sva se oba zbudila in sem bila prepričana da se bo Hana zbudla,ona je pa vse prespala zvečer je bila pa pri sosedovih harmonika(ne vem ali se sosed ženi ali pa je rd praznoval)in to je pod Haninen oknom,pa jo ni čisto nič motilo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 7:25:29
|
|
|
|
Onasiss
|
Dobro jutro. Pr nas u bloku je ena faz toka šla in ene luči in vtiči ne delajo. Tudi ta pri računalniku in sem mogla s podaljškom čist na drug priključit računalnik, da sem lahko na internet priklopljena. No čakam še 5 minut pol pa začnem na elektro klicat da TAKOJ PRIDEJO.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 7:54:01
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Urša hvala za zajtrk Naša je tud ponoč prespala tisto neurje, mene je pokonc vrgl, ona pa spi ko bubica - . Dons je dež napovedan - a bomo šle na sprehod med dežnimi kaplicami? Sej smo same šlank Mi pa začuda imamo elektriko ( ponavadi vrže vn ob ta prvi streli ) Dons se pa da dihat - vsaj nekej! Urša, Piškot - kako kaj neurje v kranjskem koncu? Ko sem zjutrej gledala je blo tam gor čist črno? A je blo toče kej?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 7:56:43
|
|
|
|
Urša08
|
somonakr ja je bla toča ampak na srečo taka kot grah, da ni bila večja. Okol pol šestih se je vse začelo in smo od takrat pokonci.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:10:46
|
|
|
|
simonakr
|
Kolk čudn - dež, slabo vreme, pa nobenga tle gor
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:14:13
|
|
|
|
Čebel@
|
evo danes bom pa , ker ne bo nič s sprehodom......imamo tako bombo ......jo neče noben pospravit
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:14:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Kolk čudn - dež, slabo vreme, pa nobenga tle gor jaz sem tukaj
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:18:04
|
|
|
|
Čebel@
|
dugače pa ostale še
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:18:12
|
|
|
|
Urša08
|
jaz sem tud tuki, sam vmes sem šla Žiga nahranit, sedaj pa spančka, če ga ne bo grmenje zbudilo. Majchy pridna jaz mam pa likat namen k se je ohladilo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:24:34
|
|
|
|
Čebel@
|
urša......a pri vas še kar grmi ......pri nas je zaenkrat samo dež ......pridna si da boš ,jaz imam še par moževih majic za zlikat,pa ne verjamem da jih bom danes
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:25:31
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny!!to je pa zgodej zate
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:27:24
|
|
|
|
Urša08
|
majchy ja pri nas še ful grmi, upam da se ne bo Žiga zbudu Likat pa morem ker mam tak kup da se mi že meša ja sem odlašala in med vročino nisem likala sedaj pa mam.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:32:12
|
|
|
|
Urša08
|
Moram mal pojamrat. Včerej sem mislila da se mi bo zmešalo. Žigu ni čist nč pasal, pa bi se crklov, pa se ne bi, ... v glavnem zvečer tud ni hotu zaspat samo da sva ga v postelco dala je bil jok Hranjenje na dve uri, pa skor pri vsakem hranjenju jok in potem da ga pomirim mu dam dudo in potem jo vzamem, pa spet poskusim s hranjenjem in to ponavljava kakih 5 * da potem lepo je. mah sem bla že čist obupana, zmatrana,... eto sem se mogla mal spovedat, se koj boljš počutim.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:32:38
|
|
|
|
MIHAILO
|
jutro...mi smo meli grozn dan in se bolj grozno noc...Mihailo je skoz jokal verjetno zaradi cepljenja...najhujse pa je bilo ,ko je zaspal ob 21h in spal do 1h in takrat se je zbudil s kricanjem...jaz sploh nisem vedela kaj se dogaja,k mozu sem se stiskaala in ga za pidjamo vlekla ...potem ,ko sem skappirala ,da Mihailo krici sem ga vzela in se vsa tresla ...moz naju je oba objel in tolazil...sam me je res dobesedno iz pojsle vrgel...potem ,ko sem ga nahranila in previla se je pa smejal in ni hotel spati,sem ga daala k sebi v posteljo tok da sva lezala in jaz sem zaspala Mihailo me je pa brcal z nogicam po ustih ,nosu....in tako sem spala po presledkih...danes boo ze boljse...ker vceraj je prav jamral kot i ga nogica bolelal tam kjer so ga pikaali..nic vas nisem uspela prebrati...zdaj sibam na uz kolkov...sem pa zasledila za TANCI---KAJ JE NAROBE???
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:34:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Moram mal pojamrat. Včerej sem mislila da se mi bo zmešalo. Žigu ni čist nč pasal, pa bi se crklov, pa se ne bi, ... v glavnem zvečer tud ni hotu zaspat samo da sva ga v postelco dala je bil jok Hranjenje na dve uri, pa skor pri vsakem hranjenju jok in potem da ga pomirim mu dam dudo in potem jo vzamem, pa spet poskusim s hranjenjem in to ponavljava kakih 5 * da potem lepo je. mah sem bla že čist obupana, zmatrana,... eto sem se mogla mal spovedat, se koj boljš počutim. po moje zaradi vročine.....jaz sem tudi zvečer Hano silila jest in je pojedla 150(ponavadi 180)pa je zgleda imeladovolj......ne sikeraj se ,sej skos nam pa tudi nesme biti luštno
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:35:23
|
|
|
|
MIHAILO
|
Ursa tudi jaz imam hranjenje na 2h ze par dni...in tudi tako je manj casa kot prej in zacne jokat ,kot bi se krcil...in pol ne vem kaj naj mu se dam al ne...ponavadi ga dvignem za kupcka in ga podremo in mu dam se drugo,vmes dokler mu jo pa ne dam se pa zelo dere...zdj je v enem mesecu dobil 730g a ni to malo????p je rekla da je super...prejsnji mesec pa je dobil za en mesec 1130g
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:36:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 majchy ja pri nas še ful grmi, upam da se ne bo Žiga zbudu Likat pa morem ker mam tak kup da se mi že meša ja sem odlašala in med vročino nisem likala sedaj pa mam. sej samo da se prištimaš bo šlo...meni se je najtežje prištimat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:36:21
|
|
|
|
simonakr
|
Jest sm se pa odločla omaro - moj del - pospravit in bom mela pralni dan. Groza! Tamala je dobra: okrog 6.30 se je zbudila, najedla, previla sm jo pol pa se je mal igrala in zaspala in še zdej spi - ponavad takle čas že jeva in greva pol ven.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 27.5.2009 8:36:42
|
|
|
|
Urša08
|
mihailo če bo tvojga sončka nogica dons tud bolela mu daj svečko - sej najbrž so ti jih predpisali na recept in povedali da so tudi proti bolečinam. tanci ima pa Erika v bolnici
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?