|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
26.5.2009 10:07:36   
terida
Ah, pa saj ne zdržim! Pravkar sem nazaj z nuhalne in ker je vse OK, se ne morem zadržat, da ne bi povedala, da sem spet user posted image

Ja, kar hitro, ne? Eriko sva delala 1 leto in sva mislila, da bo pač tudi tokrat trajalo, zato sva zgodaj začela. Pa je očitno prijelo v prvo, tako da sva bila oba kar presenečena. Ampak sva zelo vesela in zdaj v tem, da bo med Eriko in novim dojenčkom 21 mesecev, vidiva same prednosti. Upam, da bo potem res tako fajn user posted image Aja, rok imam 2. 12.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
26.5.2009 10:13:35   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Ah, pa saj ne zdržim! Pravkar sem nazaj z nuhalne in ker je vse OK, se ne morem zadržat, da ne bi povedala, da sem spet user posted image

Ja, kar hitro, ne? Eriko sva delala 1 leto in sva mislila, da bo pač tudi tokrat trajalo, zato sva zgodaj začela. Pa je očitno prijelo v prvo, tako da sva bila oba kar presenečena. Ampak sva zelo vesela in zdaj v tem, da bo med Eriko in novim dojenčkom 21 mesecev, vidiva same prednosti. Upam, da bo potem res tako fajn user posted image Aja, rok imam 2. 12.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo, sem ti kar malo "fouš" user posted image , ni  ga lepšega časa kot takrat ko si srečka nosečka. Želim ti čudovito nosečnost!

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
26.5.2009 10:43:12   
aleži

uauauuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  prva marčevkauser posted image user posted image user posted image user posted image  katera jo poznam iz srečanja
user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost brez slabosti in uživanjauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 26.5.2009 10:46:05 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
26.5.2009 11:20:36   
Dinki
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Terida, ma sem se tako naježila ko sem prebrala tvoj post user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Č E S T I T A M!!!!!!!!!!!!!!!!
to si pa morala še z nami podeliti, madona! user posted image
krasno razliko boš imela in sem ti kar mal fouž ker si spet v blaženem stanju. Jaz tud komaj čakam, da bom spet srečka nosečka, čeprav še ne delamo na tem. Bomo, naslednje leto user posted image .

Kaj trebušček se že kaj vidi glede na to, da je v drugo? user posted image
komaj čakam, da te vidim, upam, da se res dobimo v juniju.

Kaj pa naša Meridaub, ona bo tudi vsak čas rodila. Javi se kaj če nas bereš. 

< Sporočilo je popravil Dinki -- 26.5.2009 11:21:23 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
26.5.2009 11:27:08   
Dinki
Mumu, srčno upam, da bo to obdobje kmalu minilo pri vas. Si kar predstavljam kako mora biti hudo če je otrok tako jezen nate in če je še tisti čas ko ste malo skupaj ves čas jokasta in žalostna. Kaj pa če ji v varstvu ni všeč? Jaz sem brala, da če otrok joka, ko ga poberemo iz varstva, da je to znak, da mu tam ni všeč. Tit je npr. zmeraj dobre volje potem doma in je pravi dobrovoljček. Le enkrat je ful doma jokal in sem prepričana, da se mu je tisti dan kaj neprijetnega zgodilo v varstvu.
Skratka, bodi močna user posted image user posted image . Je pa tudi tako, da so naši otročički različni karakterji in da je z vsakim malo drugače. Tia je pa itak že od nekdaj totalna rokerka po srcu user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
26.5.2009 11:32:09   
Naša črtica koraka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  juhu, juhu!!!! Čestitke! Idealna razlika v starosti ... superca, superca, še 1x čestitam, teridauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
26.5.2009 11:32:59   
Zofy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
JA čestitke Terida, bravo, to si pa res pohitela. Ja, midva sva se tudi v prvo matrala, samo vseeno ne bom reskirala še, ker ne bi bila rada čez poletje noseča, saj sem bila v 1.user posted image tako slaba, vročina me je ubijala...
Juhu, res lepa novica, bravo, čestitke, vse lepo v nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
26.5.2009 11:39:11   
tina50

tudi jaz sem se kr naježila, pa še solze so mi stopile v oči. BRAVOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem skoraj tako vesela kot, da bi jaz bilauser posted image .
ŽELIM TI ČIMLEPŠO NOSEČNOST!

Dinki Tit-ek je ful lep v reklami. fuuuullllll je luškan

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
26.5.2009 12:00:56   
Zofy
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

V kakšni reklami? Sem spet kaj površno prebrala??

Dinki, bravo za vrtecuser posted image user posted image Mi smo na 277. mestu, samo Zoki je obljubil vrtec za vse lj. otroke... bomo vidli...

Mumu, verjamem, da ti je hudo, samo probaj se ne preveč sekirat. Eni otroci se hitro prilagodijo na spremembo, eni pa rabijo malo več časa. Nihče ni po PSu. In kot je napisala že Terida: če se je Nika navadila pri naši varuški, se bo tudi Tiauser posted image user posted image . Boš vidla, koncu se ji bo tako dopadlo, da ne bo hotla domov

Terida, kako gre nakup stanovanja? Sta našla še kaj pametnega? Cene res padajo...

Pa še seznam za Mostec:

user posted image user posted image   Srečanje v Mostecu, 8. Junija ob 17h:  user posted image user posted image

Zofy

Dinki

Terida

< Sporočilo je popravil Zofy -- 26.5.2009 12:01:58 >

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
26.5.2009 12:09:47   
jagoga
Danes je pa tako pomemben dan (zaradi teride in njene vesele novice), da se moram pa še jaz malo javit.
terida, ČESTITAM!!! Ko sem odprla to 62 stran in sem prebrala tvoj post, sem najprej pomislila, da sem odprla kakšno staro zadevo iz pred 2 letuser posted image user posted image user posted image , potem pa vidim, da je to najbolj sveža in najbolj vesela novicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Želim ti, da bi čimbolj uživala v nosečnosti, brez kakršnih zapletov. Mogoče ti bo pa Miklavž prinesel detece.

Kakšna reklama, kaj sem pa jaz zamudilauser posted image

Dinki, da naredmo tukaj gor na RR eno poslovilno žurko od tvojega samskega življenjauser posted image

MUMU, o ti mala navihana Tia, same skrbi ti dela. Ona se je pač na tak način odzvala na varstvo. Za njo je to en velik stres in ni prav nič scrtana. Svetrujem ti da v popoldanskem času, ko ste skupaj, da se ji čim bolj posvetiš in da ji izkazuješ čim več ljubezni (objemanje in poljubljanje, ne samo vaju ampak tudi vidva s partnerjem). Naj spozna, da se vsak dan vrne v varen topel objem družine.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
26.5.2009 12:17:45   
jagoga
Pa Dinki, čestitke za vrtec, jaz tudi čakam, da nam bodo do konca meseca kaj sporočili.

Srečanje na obali. Jaz še nič ne obljubim, ker imam mož že ene načrte in ene piknike planirane s prijatlji, ker bo to podaljšani vikend. Bom kasneje sporočila.

Drugače pa mi veselo tlačimo to zemljico s drobnimi nožicami, vroče nam je maksimalno, klobuk ostane na glavi če je privezan, oblečeni smo v bodi krat rokavi ali pa majčka kratk rokav in kratke hlače. Ponoči nam ni vroče,ker popoldan moramo stanovanje že hladiti s klimo. Na sprehode hodimo samo še zjutraj ob 8 in zvečer po 18 uri. Naša nova pridobitev je nahrbtnik za nošenje Tomaža, tako da hodimo pa kakšne manjše 1-2 urne pohode, toliko da tudi taveliki lahko sam hodi. Za vikend so obvezni izleti in na dopust gremo že 12 junija v Ptujske toplice. Letos nič morja, razen za kakšen dan bomo skočili, kaj na obala.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
26.5.2009 12:23:55   
Špela100
Ja danes je pa res en pomemben dan...
NO PA JO IMAMO...PRVO MARČEVSKO NOSEČKO...
bravo Terida user posted image user posted image , tako sem vesela, ja sem ti pa tudi fouš...user posted image user posted image , res je lepo ko si noseč, seveda po četrtem mesecu, ko slabosti minejo, vsaj pri meni. Lepo, da si otvorila sezono, zdaj pa čakam na vesele novičke še pri Ursi2, Tini 50 user posted image user posted image
Terida želim ti lepo nosečnost, brez slabosti, brez utrujenosti in vsega slabega kar paše zraven in ti, ti, ti si nas pa tukaj zavajala z neko pomladno utrujenostjo user posted image user posted image , lisička...ha,ha, vesela sem zate...

Dinki saj veš...vse najlepše ti želim jutri, pa ko boš pila šampanjčka se spomni na nas rr-jevke kaj user posted image user posted image in čestitke za najboljšega moža in najlepšega otroka user posted image user posted image

Mumu, to s tio bo minilo, boš videla, po moje je to sam ena krizica, nič nisi narobe naredila, imajo pač močne karakterje ti naši malčki. Maks se tudi zna že tako kregat in jezit, ko ga hočem previt, šiba čez celo stanovanje, če ga kaj ne rata, tako kriči, da gre skozi ušesa...še prehito bo vse minilo, potem boš pa fante pod balkonom odganjala user posted image user posted image

vse ostale pa lepo pozdravljam

imejte se šibam delat...

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
26.5.2009 12:39:14   
ek76
Terida Č E S T I T A M in čimlepšo nosečnost pa nič skrbi.

Tudi pri nas smo se začeli pogovarjat o naraščaju, v prvo smo se trudili 2 leti, smo naredili tudi že vse preiskave v leonišču za neplodnost in ko smo dobili datum za IUI sem takoj naslednji ciklus zanosila. Zgleda, da je bilo vse v glavi in prevelika želja po user posted image . Zaenkrat se samo pogovarjamo, še nič ne delamo na tem.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
26.5.2009 12:49:20   
Dinki

ooooo hvala Tina50, a si ga prepoznala? user posted image
Sem se zdejle trudila, da bi ga prilepila sem gor pa ne znam, mi ne rata nikakor user posted image .
Skratka, Titek je v letaku Mercatorjevem, ki izide danes, na strani 7....moj manekenček user posted image .

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
26.5.2009 12:55:04   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Dinki, da naredmo tukaj gor na RR eno poslovilno žurko od tvojega samskega življenjauser posted image

jaaaaa, evo za vsako pijača - kokejli, vino, pivo....kar vam paše, pa še malo hrane user posted image

[/link][link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.menscience.com/blog/uploaded_images/j0384859-787367.jpg&imgrefurl=http://www.humerca.com/%3Fp%3D164&usg=__oJ83HicCbEvOTMlHGzz8JH4Bbrc=&h=1024&w=587&sz=41&hl=sl&start=2&um=1&tbnid=1vztKTHzn8mU7M:&tbnh=150&tbnw=86&prev=/images%3Fq%3Dvino%26hl%3Dsl%26um%3D1]
[/link]

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.mcbee.si/wp-content/uploads/2007/12/mcbee-013.jpg&imgrefurl=http://www.mcbee.si/sendvic/&usg=__n3cnL9CujY3RN3G5smvF_qW6yCc=&h=480&w=640&sz=113&hl=sl&start=2&um=1&tbnid=N38DseTnzaocgM:&tbnh=103&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3Dkanapeji%26hl%3Dsl%26um%3D1]

[/link]

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://blog.cenim.se/tjasa/files/2007/05/torta-costeira07.jpg&imgrefurl=http://blog.cenim.se/tjasa/predstavitev/sladka-galerija/&usg=__nqeMjYSel-FhUeuAV578zDhyj8k=&h=368&w=490&sz=67&hl=sl&start=18&um=1&tbnid=QDYMty7DtpbV1M:&tbnh=98&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dtorta%26hl%3Dsl%26um%3D1]

striptizerje pa ne maram tko da jih ne bom dala gor user posted image

DOBER TEK PA NA ZDRAVJE!!!!!

joj, mene bodo danes iz službe odpustil ker sam čvekam kle gor user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
26.5.2009 13:21:31   
jagoga
sem ravno po pošto šla, pol sem pa to prebrala, pa takoj preverila, ja super je ta tvoj manekenček, kako ste pa do tega prišli?? Mal nam povej kako je fotosešen šel.

Vavuuuu, sajber dekliščina, dejmo babe žurat, sem vsakega malo probala, njamsi, še bi Dinki

< Sporočilo je popravil jagoga -- 26.5.2009 13:22:26 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
26.5.2009 13:45:19   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Sem se zdejle trudila, da bi ga prilepila sem gor pa ne znam, mi ne rata nikakor user posted image .
Skratka, Titek je v letaku Mercatorjevem, ki izide danes, na strani 7....moj manekenček user posted image .

ja Tita pa ne moreš zgrešit!!!!user posted image
je res pravi manekenček
sej sem najprej gledala al je al ni, sam pol sem pa poštudirala, da delaš v M, pol sem bla pa 100% da je. tak zlatek je!user posted image user posted image user posted image
Jutri pa nej ti bo čimbolj srečen dan Dinki!
midva mava pa dans 2 leti od kar sva se poročila.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
26.5.2009 13:46:37   
aleži

ja Tita pa ne moreš zgrešit!!!!user posted image
je res pravi manekenček
sej sem najprej gledala al je al ni, sam pol sem pa poštudirala, da delaš v M, pol sem bla pa 100% da je. tak zlatek je!user posted image user posted image user posted image
Jutri pa nej ti bo čimbolj srečen dan Dinki!
midva mava pa dans 2 leti od kar sva se poročila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi tebi za obletnico user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
26.5.2009 13:51:55   
aleži
VABILO ZA SREČANJE NA OBALI
27.06.2009 V SAN SIMONU - IZOLA

- aleži +user posted image +user posted image +user posted image
- azzurra + user posted image +user posted image +user posted image

- mumu +user posted image  + user posted image

- terida + user posted image + user posted image

- Dinki + user posted image  + user posted image

- Zofy + (mogoče)

- lona +  (mogoče user posted image +user posted image ) +user posted image

- san (mogoče)

- jagoga (mogoče)

dajmo punce.........špela, vilma (kje si???????), urši, nčk, tina50, ek, katiandi,pomlad in ostale............... hitro hitro se pofočkat.....vas bo čakalo presenečenje na Obali user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
26.5.2009 14:07:30   
Lona76
Ja dons je pa tut en tak fini dan tuki na RR.

Najprej čestitke Teridauser posted image user posted image user posted image user posted image . Si pa nas prijetno presenetila. Naj ti nosečnost mine brez slabosti in slabega počutja.

Ursi čestitke za 2 leti poroke

Dinki tebi bomo pa jutri čestitali. Naj ti zadnji "samski" dan mine čimlepše. Jutri bo pa tudi zate en najčudovitejši dan, ker bosta ob tebi najpomembnejša in najlepša fanta.
Ja pa čestitke za vrtecuser posted image user posted image user posted image . Varuški naj ti pa ne bo nič zoprno povedati. Mislim, da so te gospe že kar navajene da so v večini začasna rešitev in da pazijo otročičke dokler ne dobijo vrtca. In če je ok bo sprejela novico z navdušenjem in ne bo nič užaljena.

Mumu upam, da danes pri pulmologu dobro opravite. Super da je v službi ok. Kaj čem ti svetovati za Tio? Pojma nimam. Mislim, da ga nisi nikjer pobiksala, ampak je Tia otročiček ki se malček kasneje navadi na take spremembe. Ko sta skupaj jo čimbolj cartaj in mislim da bo to to. Vem pa kako se počutiš ko je Tia taka in te čist zastopim.

No naš škorček je pa začel spet smrkat. Madonca teče v potokih pa kašljat in se mi že meša. Čakam, kdaj bo začela hropst da jo peljem k P in potem spet jovo na novo. V glavi pa upam in upam, da bo minil vsaj en prehlad brez bronhiolitisa in ventolina. Danes pucava nos k zmešane, zjutraj sem ji že namazala podpladke z materino dušico, zvečer ji bom spet. Malo sva šli ven, ker je zrak super za to ampak kaj hudiča k je blo že ob devetih tok uroče da sva bili zunaj samo 30 min. Pa dva zoba al pa trije ji rastejo. Slina tut teče v potokih. Joj prejoj tale naša žaba. Pa še tečna je. Sem ji komi kosilo skuhala, ker je bila gospodična tok zaspana in se je drla k jeshar. Potem je pojedla in šla spat in je spala samo uro pa petnajst minut. Se mi  je skor snel. Zdej pa spet učke mane, ker je zaspana. Seveda tudi ponoči ni spala. Sredi noči je imela tok za povedat k ob osmih zjutraj. Saj je bla lušna sam mi ni čist nič pasalo.

Srečanje. Jaz sem za 8.6. Mislim, da bomo v enem tednu  ujreli ritem in tudi če bom mogla domov po tajo do 5ih priletim v tivoli. Pa še Tilna ne bom imela doma, ker gre v Savudrijo tisti dan z vrtcom za 5 dni. Ja kaj bomo brez njega tut ne vem. Dva dni bo pasal mal tišinie, pol mi bo pa fejst fejst dolgčas.

Nč grem ker tečka po meni pleza in kriči mami mami mami. Še zdej ne vem kaj naj bi ta mami pomenuuser posted image . Ker to vedno govori ko hoče k meni in to v unem "joku".

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
26.5.2009 14:34:58   
lucalu
Po dolgem času si vzamem malo časa za RR... in kaj vidim?!!! terida iskrene čestitke... naj bo nosečnost mirna in brez slabosti in do konca vse pod kontrolo!!!!! user posted image user posted image user posted image

Pa seveda, Tit čestitke za prvi manekenski posel!!! user posted image  Dinki naj jutri poteka vse tako kot sta si zamislila... vsekakor vem, da bo enkratno in neponovljivo!!! user posted image Čestitke pa padejo po...

In tina50 čestitke za vajino obletnico!!! user posted image user posted image user posted image

Pa ne smem pozabiti en kup pikapokic za Tajo... naj bo že jutri zdrava!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
26.5.2009 14:50:58   
lucalu
Še na hitro, da poročam kaj je novega pri nas, ker pri našem vragcu nikoli ne veš kako dolg po počitek...

Tudi mi že zdaj kar nekaj časa spadamo med dvonožce... in to ne moreš verjet kako ga je šele zdaj povsod polno. Je pa res tak mali hiperaktivček (jaz mu rečem "vragec v preobleki"), da kar ne moreš verjet. In res, ko ga zunaj kdo ogovori sploh, če je to kdo tak, ki ga ne pozna dobro, je pravi mali sramežljivček... kar stiska se k meni in se nasmiha... Vsi sosedje mi govorijo, da ta otrok je pa res nenormalno priden... doma... no, tam je pa druga zgodba. Čeprav joka res zelo malo, ga pa že grebi trmica, ampak še ne prehuda...

Štirice nam še vedno rastejo in občasno delajo velike probleme... revček ima res strašno zatečene dlesni in zobozdravnica je že rekla, da, če mu kmalu ne prodrejo, bi ona prerezala... no, pa sem ravno včeraj začutila eno malo špičko zunaj (pri dveh zobkih) tako, da upam, da bo tega kmalu konec. Mu pa rastejo vse štiri naenkrat + ena trojka tako, da je res bogi...

Govori že kar nekaj... najljubša in še vedno največkrat uporabljena beseda je, seveda, ATI, pa MAMI že tudi reče pa NANA (to je nona), DEDI, pa seveda AKI (naš kuža Lucky) in KAKI (naš kuža Cara)... zadnje čase je zelo popularna beseda KIJE (kje je?) in jo ponovi tudi 10x, ko nekdo ali nekaj odide, ali se skrije iz njegovega vidnega polja, pa seveda zna reči KUH (kruh) in KEKS, pa njegova priljubljena NE, pa zna povedati kako dela vrana,  mucka, račka... no jih je še kar nekaj, pa ne bom vseh naštevala...

Seveda, kot vsi marčevski pobalini, tudi naš obožuje tovornjake, kombije, traktorje... predvsem pa motorje... ko ga sliši, se začne obračat na vse strani in ponavlja KIJE, KIJE... dokler ga ne vidi...

Pa še veliko je tega, pa sem že itak preveč zatežila...

Javljam se res premalo, ampak imam polne roke dela... ko že mislim, da bo malo časa za RR, moram peljati pa pse na sprehod... in, ker gre dete v vozičku, peljeva vsakaga posebej, tako, da to potem res trajaaaaa...

Evo, bom morala zaključit, ker slišim, da se že prebuja... mogoče zvečer še nalepim kakšno slikico, če bo čas...

Pridne bodite in uživajte!!!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
26.5.2009 22:35:51   
san

OOOOOOO, TERIDA, Č E S T I T K E user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
RES SEM FULLLLL VESELA ZATE, PA VSA NAJEŽENA IN RAZNEŽENAuser posted image
ŽELIM TI PRELEPO NOSEČNOSTuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
26.5.2009 22:39:52   
san

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

jaaaaa, evo za vsako pijača - kokejli, vino, pivo....kar vam paše, pa še malo hrane user posted image

striptizerje pa ne maram tko da jih ne bom dala gor user posted image

DOBER TEK PA NA ZDRAVJE!!!!!

joj, mene bodo danes iz službe odpustil ker sam čvekam kle gor user posted image

TKO, NA TVOJE ZDRAVJE DINKI NA TVOJ ZADNJI SAMSKI DANuser posted image , DRAGA ŠE NE GOSPA Z VELIKO. NAJ BO JUTRI PRELEPO IN NEPOZABNO, KAR ITAK BOuser posted image . JOJ, PRAV SREČNA SEM ZATEuser posted image user posted image user posted image . BOM ŠE JST MAL JOKCALAuser posted image

S R E Č N O ! ! !

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
26.5.2009 22:46:05   
san
srečanje... joj ,jst ne morm obljubit... izabela naj bi šla 9. 6. veslat s šolo za 4 dni, pa bo treba pakirat... sam zdej mamo eno sranje od sranja, ker je reva danes dobila ab, ima borelijouser posted image . mamo res smolo. pa še ve se ne a ma en kolobar al dva, ker ima oba pod pazduhama. pod eno je res lepo viden, pod drugo pa tako tako. in zdravljenje enega oz. dveh se močno razlikuje in zdej trenutno zdravimo kot da je en. ma v glavem smo mal preč od skrbi...

pa za piko na i, je danes dobila aparat čez vse zgornje zobe in še 2 zunanja aparat, da ji narazen vlečeta in nazaj zobe..... joj, se mi že fuzlja! ma res ima smolo ta moja punca.

pa ne bom stokala, ko je danes toliko lepega napisano

lepo drage dame, da vas je terida zbezljala iz luknjiceuser posted image

na še veliko podobnih novic

ina še enkrat na tvoje zdravje dinki

pa ga pijem še na tvoje terida, in na zdravje tvojega še nerojenega bitjecauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.