lucalu
|
Še na hitro, da poročam kaj je novega pri nas, ker pri našem vragcu nikoli ne veš kako dolg po počitek... Tudi mi že zdaj kar nekaj časa spadamo med dvonožce... in to ne moreš verjet kako ga je šele zdaj povsod polno. Je pa res tak mali hiperaktivček (jaz mu rečem "vragec v preobleki"), da kar ne moreš verjet. In res, ko ga zunaj kdo ogovori sploh, če je to kdo tak, ki ga ne pozna dobro, je pravi mali sramežljivček... kar stiska se k meni in se nasmiha... Vsi sosedje mi govorijo, da ta otrok je pa res nenormalno priden... doma... no, tam je pa druga zgodba. Čeprav joka res zelo malo, ga pa že grebi trmica, ampak še ne prehuda... Štirice nam še vedno rastejo in občasno delajo velike probleme... revček ima res strašno zatečene dlesni in zobozdravnica je že rekla, da, če mu kmalu ne prodrejo, bi ona prerezala... no, pa sem ravno včeraj začutila eno malo špičko zunaj (pri dveh zobkih) tako, da upam, da bo tega kmalu konec. Mu pa rastejo vse štiri naenkrat + ena trojka tako, da je res bogi... Govori že kar nekaj... najljubša in še vedno največkrat uporabljena beseda je, seveda, ATI, pa MAMI že tudi reče pa NANA (to je nona), DEDI, pa seveda AKI (naš kuža Lucky) in KAKI (naš kuža Cara)... zadnje čase je zelo popularna beseda KIJE (kje je?) in jo ponovi tudi 10x, ko nekdo ali nekaj odide, ali se skrije iz njegovega vidnega polja, pa seveda zna reči KUH (kruh) in KEKS, pa njegova priljubljena NE, pa zna povedati kako dela vrana, mucka, račka... no jih je še kar nekaj, pa ne bom vseh naštevala... Seveda, kot vsi marčevski pobalini, tudi naš obožuje tovornjake, kombije, traktorje... predvsem pa motorje... ko ga sliši, se začne obračat na vse strani in ponavlja KIJE, KIJE... dokler ga ne vidi... Pa še veliko je tega, pa sem že itak preveč zatežila... Javljam se res premalo, ampak imam polne roke dela... ko že mislim, da bo malo časa za RR, moram peljati pa pse na sprehod... in, ker gre dete v vozičku, peljeva vsakaga posebej, tako, da to potem res trajaaaaa... Evo, bom morala zaključit, ker slišim, da se že prebuja... mogoče zvečer še nalepim kakšno slikico, če bo čas... Pridne bodite in uživajte!!!
|