tršica
|
Ojla, punce! Sem celo popoldne brala vaše čveke, vmes sem zaspala, spet brala, šla zalit vrt, no zdaj sem pa redik, da vam kaj napišem. Saj nimam kaj pametnega, samo da se vam malo javim. Najprej hvala za vse pozitivne odgovore, glede moje zaskrbljenosti o pozni morfologiji. Zdaj ko sem vidla Emmine slikice, pa že komaj čakam 22. Sicer pa vidim, da čas leti. Normalno še hodim v službo - sem v šoli - in imam namen biti do konca, da zaključim, potem pa na zaslužen dopust, potem bo pa že itak porodniška tu, a ne? Vročino kar dobro prenašam. Sicer je danes nora sparina. Sem zdaj zalivala vrt, sonca že davno nikjer, v luftu pa vse puhti. Ampak imam srečo, da živiva sama - brez tašč :) - in sem lahko kar zgoraj brez :) O plenicah in previjanju še nimam pa nobenega pojma. Malo sem prebirala knjige, ampak se s tem še nisem zares ukvarjala. Najbolj mi je všeč planica. Tista pa mi non stop diši :) s čokoladnim prelivom :) Črešnje že zorijo in danes sem si jih pol zelene že privoščila. Tiste, ki imate težave s prebavo... To je definitivno najboljša rešitev :) Brcike so pa že kar vsakdanjik. Se ne vidijo, in moj pravi, da jih še ne čuti... Kaj pa vem, a je res premalo občutljiv? :) Mislim pa, da ni panike, če se ne pojavijo ravno vsak dan. Mogoče se zdaj v našem obdobju bolj čutijo, če se dojenčku kolca, to se mu pa mogoče ne vsak dan. No, ampak ne bom pametarila, ker res nimam pojma. Pri 30ih bom prvič mamica. Vse kar sem imela do sedaj opravit z dojenčki, so bila varstva za nekaj ur, eno previjanje in to je to. Ampak, spet ne vem imena (po prebranih 7 straneh si res nisem vse zapomnila), ena je tako lepo napisala, da itak se bomo drug z drugim vse naučili. Časa, bo zagotovo dovolj. Glede nakupov sem pa že enkrat napisala, da imamo načeloma že vse sposojeno ali podarjeno. Kupiti morava samo še jajčko za chiccov voziček, pa plenice, pa kaj vem kakšne stvari še potem tu pridejo zraven. Delovni čas mojega moža je pa zelo dober. Sicer za njega malo manj, za mene in najinega oktoberška pa odličen. Včasih začne ob 7ih zjutraj pa dela 12ur, naslednjič gre ob 8ih zvečer, pa ob 4ih zjutraj... Vmes pa je kaki dan potem prost. Tak da sva kar veliko skupaj. Sploh poletje je super, ko sem tudi jaz mesec in pol doma. No, pa že bluzim. Itak sem povedla, da nimam kaj pametnega za povedat. Samo da se javim in da povem, da smo ok. Čestitke za diplomo Pattaya. Pozdravljene vse nove oktoberke! Pazite nase in uživajte.
|