|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
26.5.2009 11:05:21   
suzy85
punce, da še vas vprašam!
našla sem tole pesem Islands in the stream, zdej pa iščem, če obstaja kakšna priredba v slovenščini!

s user posted image  sma se pogovarjala, da bi na poroki nekaj zapela in mi je tale pesem user posted image user posted image user posted image  poznate mogoče katero primerno v slovenščini?

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 26.5.2009 11:06:32 >

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
26.5.2009 11:15:33   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Uspelo nam je dobiti vrtec in gre Maja 1.9. Jeeeeejjjjjj!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kile so mi padle dol za 2,5. user posted image user posted image user posted image  še malo mi manjka do 5... Še en takle teden pa bom tam kjer sem bila s kilami. user posted image  Potem pa bo treba pazit, da mi ne pobegnejo.

suuuuuuuuuuuuuper za kile in za vrtec..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
26.5.2009 11:15:35   
jana81

jana a si kaj razmišljala, če je Nejc na kaj alergičen, ker toliko kašlja. Jaku se vse na pljučih pozna, pa mojemu tudi.

ne nisem razmišljala o tem. nisem hotela. Ker je nečakinja alergična na vse mogoče, pa si ne želim da je Nejc tud...sej če se do konc tedna kašelj ne umiri, grem nazaj k P., pa naj pove kaj naj delamo, al pa naj naredi teste, ker to ni več normalno.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
26.5.2009 11:15:38   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Prišli od P: vnetje ušes, dobil AB user posted image

bogi Gregi.. a je kej rekla od česa pridejo vnetja ? baje od prepiha ne, ampak od polnega noska

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
26.5.2009 11:22:08   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jana a si kaj razmišljala, če je Nejc na kaj alergičen, ker toliko kašlja. Jaku se vse na pljučih pozna, pa mojemu tudi.

ne nisem razmišljala o tem. nisem hotela. Ker je nečakinja alergična na vse mogoče, pa si ne želim da je Nejc tud...sej če se do konc tedna kašelj ne umiri, grem nazaj k P., pa naj pove kaj naj delamo, al pa naj naredi teste, ker to ni več normalno.

Mi smo ugotovili, da ni pes tisti, ki pri Jaku povzroči napade kašlja ampak mačka. user posted image  Pa še milijon jih je okrog, ki skačejo ponoči po naši parceli in ........

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
26.5.2009 11:22:55   
Aurea

bogi Gregi.. a je kej rekla od česa pridejo vnetja ? baje od prepiha ne, ampak od polnega noska

Božček Gregi... user posted image user posted image za čimprejšnjo ozdravitev! To je baje najhujša bolečina, vneta ušesa user posted image

Jana, verjetno lahko pride do vnetja tudi zaradi mokrih ušesk, pa prepiha?

Si sapis sis apis.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
26.5.2009 11:25:46   
Aurea

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ANJA-TIA (edinaos)
MATEVŽ (valentina 2006)
VSE NAJBOLJŠE ZA 1. ROJSTNI DAN!
user posted image

user posted image user posted image

ČESTITKE!

Si sapis sis apis.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
26.5.2009 11:30:13   
barbaw

ali pa nič od tega, lahko je bakterijsko tako kot je imela Maja 2x (brez prepiha, brez prehlada)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
26.5.2009 11:33:25   
Aurea
Suzy85, sorry, se ne spomnim kakšne primerne...da bi bila duet mislim, pa v slovenščini.

Se pa z ene poroke spomnim, da je bila tale res dobra, so jo zelo dobro zaigrali, celo večkrat na željo mladoporočencev:

http://www.youtube.com/watch?v=3aFkiTxiKW8

< Sporočilo je popravil Aurea -- 26.5.2009 11:34:48 >

Si sapis sis apis.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
26.5.2009 11:33:47   
Aurea
Šibam delat, uživajte user posted image

< Sporočilo je popravil Aurea -- 26.5.2009 11:34:27 >

Si sapis sis apis.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
26.5.2009 11:42:08   
Srčekgirll

Dobro jutro user posted image

Spanje spet na nuli user posted image Jezus, kako je ponoči mali vreščal!!!!!! In koliko časa user posted image Očitno ga nekaj fajn matra, ker mu niti Calpol ni pomagal... Zdajle (po jutranji ariji) izmučen dremlje. Po pol deseti bom poklicala k P. Lahko bi bili zobki (ima vse napeto) ali pa ušesa, ker se grabi in beza s prsti po njih...

user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
26.5.2009 11:42:11   
Srčekgirll

jutro

Pravijo ne hvali dneva pred nočjo..sem se hvalila da ni nič kašljal Nejc po mleku, no ob 1.15 je zaćel nabijat in nabijal 2 uri, sem se kr zjokala zraven..
Danes sem ga za v vrtec namazala še z materino dušico, pa upam da bo to kaj pomagalo, ker res nisem več pametna kaj naj mu še dam.

Kako ste kaj ostali spali?

Toče pri nas ni bilo, je pa nežno deževalo celih 15 minutuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
26.5.2009 11:42:16   
Srčekgirll

ANJA-TIA (edinaos)
MATEVŽ (valentina 2006)
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Še od naju z Vidkom vse naj,naj

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
26.5.2009 11:42:18   
Srčekgirll

user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
26.5.2009 11:42:23   
Srčekgirll

Uspelo nam je dobiti vrtec in gre Maja 1.9. Jeeeeejjjjjj!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kile so mi padle dol za 2,5. user posted image user posted image user posted image  še malo mi manjka do 5... Še en takle teden pa bom tam kjer sem bila s kilami. user posted image  Potem pa bo treba pazit, da mi ne pobegnejo.

user posted image user posted image za vrtec in user posted image user posted image user posted image kilce.
Pr nas smo dobil tud za uradni sprejem v vrtec 1.9. sam bo šel lahko tud prej k je kr prostih mest. Tko, da bo šel že avgusta (uvajanje). Še prej bomo mel "novi" starši sestanek, kako in kaj...user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
26.5.2009 11:46:35   
Srčekgirll
Ojla!

Evo me, spet sm na expres pršla mal vas pokukat. Pr nas smouser posted image , kmalu bosta ( mogoče danes al pa ju3) Vidku pokukali zgornji obe 4ci. Verjetn je bil zadnje dni zato tko nataknjen.
Danes sm končno v Slovenskih novicah videla (brala) kera dva fanta sta se iz našega konca smrtno ponesrečila. 22 letnega Danijela poznam ( je biu od moje sestre sošolc v OŠ) unga pa bl na videzuser posted image user posted image user posted image . Me je skor na rit vrglo.
Tko, zdej pa šibam, k se je Videk zbudil.
ČAWČ

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
26.5.2009 11:54:40   
špelin@

ali pa nič od tega, lahko je bakterijsko tako kot je imela Maja 2x (brez prepiha, brez prehlada)

Sem hotela sama napisati isto kot barbaw. Ker je bakterijsko, je sploh dobil antibiotik.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
26.5.2009 12:09:36   
tally
ojla!

se še jaz malo oglasim, ker Emilija še spi HB. sva bile prej na kavici z Estrello in kasso ter Varjo in je bila ful zaspana in posledično TEČNAuser posted image , ...... Varja pa tak cukrček, da sploh nismo vedle da je tam.

drugače vse po starem še vedno ne je oz pljuva hrano user posted image , upam da jo čimprej mine ker mi pošteno para živce.
na šihtu je ok, ugotavljam da mi popoldanski šiht kr ustreza user posted image .  še vedno lenoriti in se ne postavljamo na nogice kaj šele da bi hodili.

za vse ki rabite user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image

Anja Tia in Matevž pa vse naj naj ob prvi svečki user posted image user posted image user posted image user posted image .

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
26.5.2009 12:11:12   
Anonimen
DAN še od meneuser posted image

najprej pa..............

MIŠKA MOJA VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

tudi Matevžu vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

tako miška pančka, tudi jaz grem malo počivat, ker tale vročinaaaaaaaa je za znoretuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4719
26.5.2009 12:37:17   
kasso

ANJA-TIA (edinaos)
MATEVŽ (valentina 2006)

čestitke tudi od nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
26.5.2009 12:41:38   
barbaw
edinaos imaš ZS user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
26.5.2009 12:41:53   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: tally

ojla!

se še jaz malo oglasim, ker Emilija še spi HB. sva bile prej na kavici z Estrello in kasso ter Varjo in je bila ful zaspana in posledično TEČNAuser posted image , ...... Varja pa tak cukrček, da sploh nismo vedle da je tam.

drugače vse po starem še vedno ne je oz pljuva hrano user posted image , upam da jo čimprej mine ker mi pošteno para živce.
na šihtu je ok, ugotavljam da mi popoldanski šiht kr ustreza user posted image .  še vedno lenoriti in se ne postavljamo na nogice kaj šele da bi hodili.

za vse ki rabite user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image

Anja Tia in Matevž pa vse naj naj ob prvi svečki user posted image user posted image user posted image user posted image .

Moram malo popravit tally, da ne boste mislile, da je Emilija en vragec, Varja pa angelček. Pri meni je bila Emilija prav lepo pridna, je prav en cukrček, z Varjo pa sem se do sedaj matrala, da je končno zaspala in upam, da bo kako urco dremuckala.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
26.5.2009 12:48:34   
Anonimen
Dan, se še jest mal javim, sm frej, Gaja je pri babici, da sta mal skupi, ker v četrtek gremo mal na morje pogledat user posted image user posted image user posted image  do ponedeljka. Gremo pa same babe, jest, Gaja, Linda in Mancauser posted image . Joj komi čakam, da mal zamenjamo okolje. Jest pa mal počivam, bi mogla kej skuhat pa se mi ne da, bom mal kasnej.

Dons je Gaja spala v svoji sobici, je blo uredu, zdej se kr sam 1x zbudi tko, da mi ni panike tja it, pa ji flašo dat, itak morm na wcuser posted image .

Sm pa dons na radar prletela, sam so mi mal skoz prste pogledaluser posted image , tko da na srečo ni nč položnice.

Nism nč brala za nazaj, sam dve strani, tko da za vse bubančke velik user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4723
26.5.2009 12:48:39   
Anonimen

ANJA-TIA (edinaos)
MATEVŽ (valentina 2006)
user posted image

vse najboljše še od naju, pa še vsem za nazajuser posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4724
26.5.2009 13:00:21   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: tally

ojla!

Moram malo popravit tally, da ne boste mislile, da je Emilija en vragec, Varja pa angelček. Pri meni je bila Emilija prav lepo pridna, je prav en cukrček, z Varjo pa sem se do sedaj matrala, da je končno zaspala in upam, da bo kako urco dremuckala.

user posted image user posted image user posted image a veš da je zaspala že v avtu in še vedno spiuser posted image , boga revca je bila čisto na koncu. Ti si ji pa všeč user posted image .
Varja pa ve kje se mora lepo obnašat user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?