Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 25.5.2009 21:23:18
|
|
|
|
Onasiss
|
Jaz grem likat, me moj meče z računalnika...uf kakšen izgovor mam, da se grem s prijateljem ukvarjat.
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 21:46:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 25.5.2009 22:34:08
|
|
|
|
Katjusa
|
čer, sej ne vem, če sem se dons že kej javla al ne:) IZVIRNO SPOROČILO: bad girl uauu katjusa sm vidla da ste tavečjega kar z amšinco ustrigli..dj mi povej recept,.a je pustil?? ker ga mislim jz tud tavečjega tako.samo vem da mi ne bo piustil... o za crknt kok je tvoj tavečji cortk.ej..pravi mačo..ne more peti ker nima časa..super odgovor res so face teli otročki ej...moj tud kdaj kakšno tako ven vrže da samo debelo gledam... ja mi florjana z mašinco strižemo že od prvega striženja k je bil star eno leto in 2 meseca sploh ne vem kako bi ga drugače
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 25.5.2009 22:40:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo mal za lepši dan....naš atrij : slika no1 prikazuje dostop do atrija...da gor prideš rabš cepin pa dereze, za dol pa loh uporabiš rolerje ali moutinbike ....če bom pridna mi bo moj enkrat neredu štenge slika no 2 prikazuje kok materjala je treba še nasut d bo ravna linija, do taktrat pa rabm gasilsko lojtro d stopm na travo( oz ma moj izgovor d trava še ni tok zlo visoka za pokosit slika no 3: namesto stolov mamo na terasi sesalec....ker je Šime sesal mušice (namest d bi kosil travo) no in zadnja slika lahko vidš d mava hotikulturo prbližn isto...sesdtava tal pri nas je naslednja: Ranunculus acris- ripeča zlatica, Trifolium repens- plazeča (bela) detelja, Navadna marjatica: bellis perennis, traxsacum officinale- navadni regrat, Mnogocvetna ljulka: Lolium multiflorum, Pasja trava, dactilis glomerata...........in duge...verjetn je mal slovnićnih napak....tole se še spomnem iz prvega letnika faksa .Mlea za loh še za tvoj travnik nardim analizo če rabš .........glede majstrou pa tkole.....sm mojmu rekla d pridejo RR majstri če se ne premakne ....pa je reku d ga je že prejšn mesec klicu zidar, d naši tlakovci že od lanske jeseni gnijejo v njegovem skladišču....tko d jih bom jst počas začela s karjolo vozt......no tko lep dan ti si faca:)
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 25.5.2009 22:41:37
|
|
|
|
BarbaraGS
|
zivjo punce Smo prisli domov iz pregleda na polikliniki. Imam Bazedovko (avtoimuna bolezen, ki napada scitnico) in to v hudi obliki. Moram takoj jemat tablete, ki pa seveda niso nedolzne. Zdaj se malo jokcam in pripravljam na to, da mogoce ne bom vec dojila. Sploh ne vem kaj naj. Mala noce niti povohat flaske, moje mleko pa ji lahko skoduje (upajmo, da ne) zaradi tablet, ki zavirajo delovanje scitnice. Kako naj jo navadim na flasko???? Kako naj ji odrecem dojko, ko pa jo ima tako rada???? Kako naj se odrecem temu kar imava sedaj brez travm in joka????? Malo sem se morala potozit, ker mi je hudo za umret in me nihce ne razume...
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 25.5.2009 22:41:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO kake lepe slikice..... a to ko sta sama gor vaju je Mihailo slikal?
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 25.5.2009 22:43:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa ZA VSE KI NE DOJITE,....... kok vam malčki popijejo čaja, vode,.. čez dan zadnje dni noče pit k mi je zmanjkalo hippivega instant čajčka tak da komaj kej spije.... drgač pa tud po 2-2,5 dcl na dan
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 25.5.2009 22:44:16
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 dan! ste me kej pogrešale? -sem vidla da ne no glede RD-jaz sem ga imela 25.3.-ampak vseeno hvala no snemanje smo prestavle,sem prosila da nas naj pokličejo za prvo oddajo po dopustih in upam da nas bojo vse pohvale za slikice,sploh za katjušinga kužka-joj je cortek Shuka.....valda da te nismo pozabile,te pogrešamo.......upam da se kmalu znebite operacij in normalno zaživite.......pošiljam ti koš poljubčkov in objemčkov,Maju pa pike poke da bo kmalu vse ok jaz sem bila pa od včeraj popoldne odrezana od vas......sva se sravila tole sobo kjer je računalnik,spremeniti v Hanino sobico in sva pucala ko nora......moj je izkoristil priliko in je odklopil tole kišto in jo spihal,in jo je komaj zdele nazaj priklopil(sem mu morila 100/h) ......uglavnem zdej morva kupit še topli pod in prinesti posteljico in bo Hana imela svojo sobico-upam da že drug teden super za sobico vsem zahvala za pohvale cita sorry čist sem pozabla ti kuj zdej grem delat in pošljem
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 25.5.2009 22:48:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS zivjo punce Smo prisli domov iz pregleda na polikliniki. Imam Bazedovko (avtoimuna bolezen, ki napada scitnico) in to v hudi obliki. Moram takoj jemat tablete, ki pa seveda niso nedolzne. Zdaj se malo jokcam in pripravljam na to, da mogoce ne bom vec dojila. Sploh ne vem kaj naj. Mala noce niti povohat flaske, moje mleko pa ji lahko skoduje (upajmo, da ne) zaradi tablet, ki zavirajo delovanje scitnice. Kako naj jo navadim na flasko???? Kako naj ji odrecem dojko, ko pa jo ima tako rada???? Kako naj se odrecem temu kar imava sedaj brez travm in joka????? Malo sem se morala potozit, ker mi je hudo za umret in me nihce ne razume... sej flaše se bo hitro navadla je pa hudo vem ja kako zgleda ko daš otroku flašo in vidiš da usta odpira da bi prjel brdavico toleži se vsaj s tem, da si 3 mesece dojila, na prvem mestu je vajino zdravlje..... Elizabeti ne bo nič falilo.... je pa hudo zjoči bolečino k vem kako ke jst še zdej jokam in ko sem tole prebrala sem tud dobla takoj soze v oči... pač ne morem iz svoje kože.... pošiljam ti veliko , da bi ti blo vsaj malo lažje in upam, da se zdravje hitro popravi
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 25.5.2009 23:02:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 eno vprašanje: Delam red po omarah s cunjami in me zanima kje so tisti zabojniki kamor lahko uporabna oblačila daš (Gorenjska ali Ljubljana). hvala lahko jih daš tudi na podarimo.si
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 25.5.2009 23:02:16
|
|
|
|
|
Katjusa lahko mi pošlješ na mail vzorček...prosimmmm
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 25.5.2009 23:04:17
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS zivjo punce Smo prisli domov iz pregleda na polikliniki. Imam Bazedovko (avtoimuna bolezen, ki napada scitnico) in to v hudi obliki. Moram takoj jemat tablete, ki pa seveda niso nedolzne. Zdaj se malo jokcam in pripravljam na to, da mogoce ne bom vec dojila. Sploh ne vem kaj naj. Mala noce niti povohat flaske, moje mleko pa ji lahko skoduje (upajmo, da ne) zaradi tablet, ki zavirajo delovanje scitnice. Kako naj jo navadim na flasko???? Kako naj ji odrecem dojko, ko pa jo ima tako rada???? Kako naj se odrecem temu kar imava sedaj brez travm in joka????? Malo sem se morala potozit, ker mi je hudo za umret in me nihce ne razume... sej flaše se bo hitro navadla je pa hudo vem ja kako zgleda ko daš otroku flašo in vidiš da usta odpira da bi prjel brdavico toleži se vsaj s tem, da si 3 mesece dojila, na prvem mestu je vajino zdravlje..... Elizabeti ne bo nič falilo.... je pa hudo zjoči bolečino k vem kako ke jst še zdej jokam in ko sem tole prebrala sem tud dobla takoj soze v oči... pač ne morem iz svoje kože.... pošiljam ti veliko , da bi ti blo vsaj malo lažje in upam, da se zdravje hitro popravi Se podpišem
|
|
[Brisano sporočilo] 25.5.2009 23:49:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 7:15:44
|
|
|
|
Urša08
|
Dobro jutro! Čakam kavico da se skuha pa sem šla mal za računalnik. Barbarags Kolumbo hvala za odgovor in podroben opis kje so eto kavica je skuhana tako da jo grem v miru popit dokler imam še čas
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 7:32:09
|
|
|
|
Onasiss
|
Dobro jutro. Sem mislila koliko vas bom mogla za nazaj brat, pa ni veliko. Jaz od danes hujšam- sem najdla 3 dnevno dieto kemičnega razkroja. Upm, da bo šlo kej dol. Evo- moj zajtrk: kava, pol grenivke, 1 prepečenec, 1 žlička kikirikijevaga masla K: 1/2 skodelice tune, 1 prepečenec, črna kava V: 2 rezini mesa, 1 skodelice stročjega fižola, 1 skodelica pese, 1 majhno jabolko, 1 skodelica vanilijevega sladoleda. Tole danes.!!!!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 7:38:24
|
|
|
|
simonakr
|
Evo kofe kuhan! Jutro vsem. Da vidm če sm si vse zapomnila... Moja spije cca 1 dcl čaja na dan - včasih več včasih manj. Ima pa tud moja najraje instant čajčke ker so sladki ampak se jih čim bolj izogibam! BarbaraGS - najprej tebi miljavžnt in . Glede dojenja - če ne smeš ne smeš. Vem da je hudo ampak tko pač je. In ti se kar zjoč če se boš pol bolš počutila. Glede flaške pa - poskušaj najti tako ki ima cucelj najbolj podoben tvojim bradavicam (mislim da ima Tommy Tupy - al kako se že napiše - najbolj tko oblikovane), poskusi z različnimi vrstami mleka - katera ji pač najbolj odgovarja, pa še en trik na cucelj ji kapni nekaj sladkega (kuminov sirup ali kaj podobnega). Potem boš pa videla kako in kaj. Nekaj bi že moglo ratat! Pa držim pesti da bo! zdej grem pa svojo kavico spit pol pa na luft pa do pošte. Aja Pikica evo dons naprej počiljam! Dobiš za ziher!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 7:39:56
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Dobro jutro. Sem mislila koliko vas bom mogla za nazaj brat, pa ni veliko. Jaz od danes hujšam- sem najdla 3 dnevno dieto kemičnega razkroja. Upm, da bo šlo kej dol. Evo- moj zajtrk: kava, pol grenivke, 1 prepečenec, 1 žlička kikirikijevaga masla K: 1/2 skodelice tune, 1 prepečenec, črna kava V: 2 rezini mesa, 1 skodelice stročjega fižola, 1 skodelica pese, 1 majhno jabolko, 1 skodelica vanilijevega sladoleda. Tole danes.!!!! Tole sm poskusla pa mi ni ustrezala - sem se še mal bolj zredila! Držim pesti zate da rata!
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 8:06:21
|
|
|
|
Čebel@
|
dobro jutro! simona hvala za zajterk barbara......najprej je tvoje in pupino zdravje....ni vredno da reskiraš da bi mali škodovale tvoje tablete,zate je pa itak najboljše da jih jemlješ.......AM je zdej že toliko dodelano da je že zelo podobno maminemu mleku......jaz imam flaške od TT in mala ni opazila razlike......glej pa iz druge luči,da jo bo lahko še kdo drug nahranil......ko boš rabila tolažbo smo tukaj,ker nas je kar nekaj ki smo dojilein smo nehale........en kup objemčkov da bo šlo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 8:12:20
|
|
|
|
Čebel@
|
mlea......držim pesti da ti rata dieta-čeprav po pravici ti povem da je ne potrebuješ......no če se boš pa boljše počutila,ti pa privoščim,seveda
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 8:22:07
|
|
|
|
tanci29
|
cao bejbe sem mela tehnične motnje in se nisem javila že uauuuu cel vikend pa še učer...sploh ne vem kje smo ostale, sam pomoje ne bo cajta it za nazaj brat... drugače pa držite pesti...erik kuha in driska...mava P ob 9.40 upam da ste vse ok...se javim še kaj kasneje
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 8:24:14
|
|
|
|
Onasiss
|
majchy-rada bi izguvila saj kake tri kg. Za manjšo rit bom morala začet pa laufat. Sam me še mal zize ovirajo.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 8:25:31
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci29- za tvojega Erika. P.S.- jaz sem te kar malo pogrešala.
< Sporočilo je popravil mlea -- 26.5.2009 8:26:05 >
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 8:31:27
|
|
|
|
Urša08
|
tanci ubogi Erik imate pestro mlea naj ti dieta rata, čeprav po slikah sodeč je ne rabiš simonakr hvala za kavico in rogljiček Jaz sem pa zdele mislila it vn na sprehodka s tamalima, pa ni vozička, ga je moj odpeljal , tako da bova z Žigcem dopoldan kar notri. Nejca bo pa tašča vn peljala, je dons frej pa bi bla rada mal z Nejcem. Ima pa Žiga dons slab dan očitno, kr nč mu ni prov no sej zdele v naročju je čist zadovoljen
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 8:33:58
|
|
|
|
Urša08
|
Piskot dej povej za minimundus , a je Martin užival? A majo kaka igrala tud, je težko najdit,... mal študiram da bi šli mi tud , sam mormo prvo pasuš dobit
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 26.5.2009 8:35:01
|
|
|
|
Onasiss
|
Joj, punce. Vse tiste, ki imate ta velike, naj vas potolažim: Vam povem, da smo mi mel z Vitom non-stop neki. Al je bla viroza, ali je bil rota virus, ali so bile pljučnice, angine, veta ušesa.... Se mi zdi, ko enkrat prestopi neko magično starost 3-3,5 let je vse bolj. Imunski sistem se mu stabilizira in je vsega tega precej manj. vsem našim malčkom.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?