|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
25.5.2009 9:32:11   
Šaki
uauu katjusa sm vidla da ste tavečjega kar z amšinco ustrigli..dj mi povej recept,.a je pustil??

ker ga mislim jz tud tavečjega tako.samo vem da mi ne bo piustil...

o za crknt kok je tvoj tavečji cortk.ej..pravi mačo..ne more peti ker nima časa..super odgovoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res so face teli otročki ej...moj tud kdaj kakšno tako ven vrže da samo debelo gledam...

< Sporočilo je popravil bad girl -- 25.5.2009 9:36:37 >

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 9:34:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 4377
25.5.2009 9:36:35   
brkn83
nič zdej pa šibam., ker se je nik zbudu.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 10:02:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4379
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 10:03:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4380
25.5.2009 10:15:07   
MIHAILO
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
25.5.2009 10:24:38   
Onasiss
Dober dan. Midve sva iz sprehoda. Tlele po PST-ju srečaš milion znanih fac in lohk cel dan sam klepetam.

KOLUMBO-ko delavci nardijo pr men jih pošljem še k tebi??? Par dni, pa boš mela vse fertik. Al pa se februarčice naberemo skupaj, vsaki daš lopato in kolektivno nardimo. Men ni problem, znam tud malto narest in zmešat. Sam pir mi daš pa je:user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 10:30:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4383
25.5.2009 10:32:35   
MIHAILO
KOLUMBO sva oba romantika...tko ,da romantike nikol maaluser posted image ...zdj sibam ven,vas potem preberem...sam atrij sm vidla-zanimivouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4384
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 10:33:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4385
25.5.2009 10:51:33   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Ej MLEA skos ti pozabm povedat d maš eno dvojnico....to je moja ta boljš sošolka iz faksa....ej iste sta....vizualno, karakterno pa še bl...k si pršla k men in si sam DOBER DAN rekla sm skor okol padlauser posted image ...........sošolka mi je na žalost spizdila u Švico , ker se je tm poročila.  

user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma ona verjetn večjo srečo. Ah, pa sej sem jaz tud ena srečka k mam Onasisa, sam včasih je mal smotan.
Mi je pa že neki ljudi-znancev rekl, ampak že pred časom, kva sem fina ker jih nočm pozdravljatuser posted image user posted image user posted image

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 4386
25.5.2009 10:53:03   
Onasiss
MIHAILO- a to ste bli ta vikend, al maš pa datum narobe. A tm k sta pa sama na slikah vaju je pa MIHAILO sliku??'user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
25.5.2009 11:31:27   
Maksi1
Daaan.

Sunny - vse najboljše! Upam, da si lepo praznovala.
A je treba un plac pr Ajbi plačat? Če je tako, potem se splača zmenit za srečanje, ko nas bo čimveč in bo tako strošek čim manjši. Rajši porabmo več denarja za hrano in pijačo. user posted image

Dvobojevska ekipa - ko boste šle na snemanje, nas sporočite, da bomo držali pesti za vas.

Atriji - prav fajni so, če odštejete visoko travo. Tako bi vsaj moj reku. user posted image  

Katjuša, Mihajlo - super fotke.

Jagode - jaz jih tudi ne jem, čeprav je želja velika. Dojim pa samo še 3-4 na dan, samo nočem reskirat.

Ajvi - upam, da bo tvoja gripa čimprej zamenjala lastnika.

Shuka - upam, da boste z Majem čimprej doma. Držim pesti zanjga, da bo hmali konec vseh teh zoprnih operacij.

Pri nas je zunej spet obupno vroče, tako da bomo ostale kar notri al pa v senčki. V planu imam sicer še likanje, vendar bo moralo počakat na večer, kos e bo shladilo.

Lep dan želim.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
25.5.2009 12:07:46   
claud
Dan!

Sam pofočkam se pa grm likat user posted image ....k da ni že dovolj vroče!

Shuka-tako sem vesela da si se javilauser posted image user posted image user posted image  Držim pesti da bi Maj čimprej okrevaluser posted image user posted image user posted image user posted image ........

Urša- no jst sm že kr neki jagod pojedla....ni nobenih pikic.....sm jedla čokolado z lešniki....ni nobenih pikic....
Najboljši recept je sprobavanje.....enkrat bojo moral tud naši otročki vse jest....

No kup me čaka!

papa

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
25.5.2009 12:07:49   
brkn83
vidim, da ni nikjer nobene. No js pa zdele kuham kompot iz borovnic, potempa bova mogoče šla mal ven, ampak sa pred hišo tk mal v senčko, ker je res ful vroče.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
25.5.2009 12:43:37   
MIHAILO
MLEA-bili smo vceraj,na fotoaparatu je naopacen datum...zraven sta bila se moja sestra in njen fant ,tko ,da sta naju ona dva slikala...
SHUKA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image UPAM,DA KMALU PRIDETE DOMOV IN BOSTE ZDRAVIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AJVJuser posted image user posted image user posted image da bose zdrave
URSA jaz jem jagode in ni nic hb...poskusi...
Sunyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse najboljse z zamudo

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
25.5.2009 13:22:21   
MIHAILO
zatisje?user posted image Kaj pocnete v tej vrocini,jaz se cote zlagala in ene dala prat ,pa se malo moram pospraviti...Mihailo je zaspal...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
25.5.2009 13:31:50   
MIHAILO
vesnozaver sem dobila slikice,hvalauser posted image
Kolumbo una deknca iz mulerja je tok dobra,hvala ,ker si sporocila za njo...ti kr sporoc ,ce se kaj fajngea vidis,da grem kuptuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
25.5.2009 13:36:56   
sunny24
Dan!
Hvala vsem za čestitke!user posted image  

Jst diham na škrge, toplo za pop...32C...UF!
Prej smo ble z Gajo zuni ene 2 uri, sm jo šla slikat za osebno in je ratala full lepa slikica. Pol sm pa še dala povečat slikico, tko, da jo bomo meli v okvirju...user posted image  Vmes smo ble še na 2 pijačkah in smo se lepo hladile v senčki...Ku je pasalo!user posted image

maksi, ja un plac je treba plačat, k to je v bistvu strelišče od lovcev in majo tam plac in ga oddajajo! Tam je grilja, hladilnik, mize, kučica z WC, full velik travnik s tako mehko travo, da je prov užitek bos hodit po njej...user posted image

Nč, Gaja se malo jokca, grem čekirat!

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
25.5.2009 13:38:10   
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

naš dominik bo mel pa za botra-co kr dve MOjce,... mojo pa od user posted image  sestro

a pri vas je v navadi, da imajo otroci 2 botra?????

ja,.. če slučajen en iz takšnih al drugačnih razlogov ne opravlja svojih dolžnosti

lepe fotke

pa vsem najnaj za rojstni dan

aja jz bi šla tud na snemanje, sam lubi še ni uredu in ne gre :(( o vidm da ste prestavle,... no takrt bom pa tud jz šlauser posted image

punce dons bo moj sonček prvič pil fructalov čajček/sokec,...... bomo vidl če mu bo všeč

ZA VSE KI NE DOJITE,....... kok vam malčki popijejo čaja, vode,.. čez danuser posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
25.5.2009 13:38:20   
rebeka84
mihailo vidim da ste se imeli lepo!user posted image lepe slikice!

Jaz pa sem zdaj imela sodelavce na obisku, Uroš spi kot top.

Zdaj sem dala drugo rundo cot za prat. Kosilo mi je kolegica prinesla, ker je preveč skuhala in bi drugač vstran vrgla. Tak da meni danes ni treba.user posted image

Zvečer pa se dobim s sošolkami iz srednje šole, smo se včeraj na FB našle.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
25.5.2009 13:50:38   
MIHAILO
Mlea full lepe slikice,ste se imeli lepo ane...pa fajn zgledas v kopalkah po poroduuser posted image user posted image user posted image
Katjusa tudi tvoje slike so cudovite najbolj pa ona k je Florjan sam na njej in tko lepo gleda in se smejka...
Rebeka fajn za nakup...mi smo tudi vceraj ,ko smo sli z Bčeda se ustavili v massu,da mi je moj mozek tole kupil...
user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
25.5.2009 13:52:07   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

mihailo vidim da ste se imeli lepo!user posted image lepe slikice!

Jaz pa sem zdaj imela sodelavce na obisku, Uroš spi kot top.

Zdaj sem dala drugo rundo cot za prat. Kosilo mi je kolegica prinesla, ker je preveč skuhala in bi drugač vstran vrgla. Tak da meni danes ni treba.user posted image

Zvečer pa se dobim s sošolkami iz srednje šole, smo se včeraj na FB našle.

Ej, dons boš pa imela en velik meeting day.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
25.5.2009 13:58:23   
simonakr
Kolk je vroče! Za popuser posted image .

A pol se je snemanje prestavu? Sory ampak res nism mogla dobit varstva več ko za kako uro (rezerva pa taka ane user posted image user posted image user posted image ).

V soboto sva kupla nov sesalec - zdej ga morm pa še sprobat!

Sunny mal z zamudo - vse naj naj naj! user posted image

Urša glede hrane je pri men tko - mal probam pol pa vidm a je v redu al ne.

Včeri mi je kolegica povedala da v Kamniku - 6 km od mene, iščejo dipl babico. Tko da sem zdele pridno pisala prišnjo - če rata pa rata. Držte pesti!

Shuka - veliko user posted image in user posted image , pa da bo ja vse dobro!

zdele tamala spančka, grem jest mal peglat. Bom mela naravno savno tlele not! user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
25.5.2009 14:04:00   
Pupka
No, takole.

Sva šla do zdravnika in je bla nabito polna ambulanta bolančkov, tako da bova šla spet jutri pogledat, ko mam tudi jaz pregled pri G.

Čakala bi sigurno do onemoglosti, ker ma P danes še ultrazvok in mu to takoj odnese kakšno uro cajta sigurno.

Sva šla pa zato podaljšat prometno dovoljenje tak da je moja japanska buba lahko spet v pogonu. Pa v trgovino sva šla in dosestre, da sva se ornk ohladila, ker sva bla premočena oba user posted image Noro vroče je danes.

MIHAILO dobre fotke. Super da ste uživali. Čevlji so pa EnaA! Meni so všeč, sam kaj ko jaz ne morem nosit kaj takega. mam nogo kot žirafa user posted image

kolumbo- atrij je super... pusti da trava zraste do strehe pa boste meli naravno senčko. user posted image user posted image

črtica, a že boste začeli z sokci?

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?