|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
25.5.2009 21:23:18   
Onasiss
Jaz grem likat, me moj meče z računalnika...uf kakšen izgovor mam, da se grem s prijateljem ukvarjat.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 21:46:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Onasiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 4452
25.5.2009 22:34:08   
Katjusa

čer, sej ne vem, če sem se dons že kej javla al ne:)
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

uauu katjusa sm vidla da ste tavečjega kar z amšinco ustrigli..dj mi povej recept,.a je pustil??

ker ga mislim jz tud tavečjega tako.samo vem da mi ne bo piustil...
o za crknt kok je tvoj tavečji cortk.ej..pravi mačo..ne more peti ker nima časa..super odgovoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res so face teli otročki ej...moj tud kdaj kakšno tako ven vrže da samo debelo gledam...

ja mi florjana z mašinco strižemo že od prvega striženja k je bil star eno leto in 2 mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image sploh ne vem kako bi ga drugačeuser posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
25.5.2009 22:40:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

mal za lepši dan....naš atrijuser posted image :

slika no1 prikazuje dostop do atrija...da gor prideš rabš cepin pa dereze, za dol pa loh uporabiš rolerje ali moutinbikeuser posted image ....če bom pridna mi bo moj enkrat neredu štengeuser posted image user posted image user posted image
user posted image

slika no 2 prikazuje kok materjala je treba še nasut d bo ravna linija, do taktrat pa rabm gasilsko lojtro d stopm na travo( oz ma moj izgovor d trava še ni tok zlo visoka za pokosituser posted image

slika no 3: namesto stolov mamo na terasi sesalec....ker je Šime sesal mušiceuser posted image user posted image user posted image  (namest d bi kosil travo)
user posted image
user posted image

no in zadnja slika lahko vidš d mava hotikulturo prbližn isto...sesdtava tal pri nas je naslednja:

Ranunculus acris- ripeča zlatica, Trifolium repens- plazeča (bela) detelja, Navadna marjatica: bellis perennis, traxsacum officinale- navadni regrat, Mnogocvetna ljulka: Lolium multiflorum, Pasja trava, dactilis glomerata...........in duge...verjetn je mal slovnićnih napak....tole se še spomnem iz prvega letnika faksauser posted image .Mlea za loh še za tvoj travnik nardim analizo če rabšuser posted image user posted image user posted image .........glede majstrou pa tkole.....sm mojmu rekla d pridejo RR majstri če se ne premakne ....pa je reku d ga je že prejšn mesec klicu zidar, d naši tlakovci že od lanske jeseni gnijejo v njegovem skladišču....tko d jih bom jst počas začela s karjolo vozt......no tko

lep dan

user posted image user posted image user posted image user posted image ti si faca:)

Neposredna povezava do sporočila: 4454
25.5.2009 22:41:37   
BarbaraGS
zivjo punce

Smo prisli domov iz pregleda na polikliniki. Imam Bazedovko (avtoimuna bolezen, ki napada scitnico) in to v hudi obliki. Moram takoj jemat tablete, ki pa seveda niso nedolzne. Zdaj se malo jokcam in pripravljam na to, da mogoce ne bom vec dojila. Sploh ne vem kaj naj. Mala noce niti povohat flaske, moje mleko pa ji lahko skoduje (upajmo, da ne) zaradi tablet, ki zavirajo delovanje scitnice. Kako naj jo navadim na flasko???? Kako naj ji odrecem dojko, ko pa jo ima tako rada???? Kako naj se odrecem temu kar imava sedaj brez travm in joka?????

Malo sem se morala potozit, ker mi je hudo za umret in me nihce ne razume...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
25.5.2009 22:41:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

kake lepe slikice..... a to ko sta sama gor vaju je Mihailo slikal?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
25.5.2009 22:43:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa
ZA VSE KI NE DOJITE,....... kok vam malčki popijejo čaja, vode,.. čez danuser posted image user posted image

zadnje dni noče pit k mi je zmanjkalo hippivega instant čajčka tak da komaj kej spije.... drgač pa tud po 2-2,5 dcl na dan

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
25.5.2009 22:44:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

dan!
ste me kej pogrešale?user posted image user posted image user posted image -sem vidla da neuser posted image no glede RD-jaz sem ga imela 25.3.-ampak vseeno hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no snemanje smo prestavle,sem prosila da nas naj pokličejo za prvo oddajo po dopustih in upam da nas bojo

vse pohvale za slikice,sploh za katjušinga kužka-joj je cortekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Shuka.....valda da te nismo pozabile,te pogrešamo.......upam da se kmalu znebite operacij in normalno zaživite.......pošiljam ti koš poljubčkov in objemčkov,Maju pa pike poke da bo kmalu vse okuser posted image user posted image

jaz sem bila pa od včeraj popoldne odrezana od vas......sva se sravila tole sobo kjer je računalnik,spremeniti v Hanino sobico in sva pucala ko nora......moj je izkoristil priliko in je odklopil tole kišto in jo spihal,in jo je komaj zdele nazaj priklopil(sem mu morila 100/h)user posted image user posted image user posted image ......uglavnem zdej morva kupit še topli pod in prinesti posteljico in bo Hana imela svojo sobico-upam da že drug tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image

super za sobicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem zahvala za pohvaleuser posted image user posted image user posted image

cita sorry čist sem pozabla ti kuj zdej grem delat in pošljemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
25.5.2009 22:48:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

zivjo punce

Smo prisli domov iz pregleda na polikliniki. Imam Bazedovko (avtoimuna bolezen, ki napada scitnico) in to v hudi obliki. Moram takoj jemat tablete, ki pa seveda niso nedolzne. Zdaj se malo jokcam in pripravljam na to, da mogoce ne bom vec dojila. Sploh ne vem kaj naj. Mala noce niti povohat flaske, moje mleko pa ji lahko skoduje (upajmo, da ne) zaradi tablet, ki zavirajo delovanje scitnice. Kako naj jo navadim na flasko???? Kako naj ji odrecem dojko, ko pa jo ima tako rada???? Kako naj se odrecem temu kar imava sedaj brez travm in joka?????

Malo sem se morala potozit, ker mi je hudo za umret in me nihce ne razume...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej flaše se bo hitro navadla je pa hudo vem ja kako zgleda ko daš otroku flašo in vidiš da usta odpira da bi prjel brdavicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image toleži se vsaj s tem, da si 3 mesece dojila, na prvem mestu je vajino zdravlje..... Elizabeti ne bo nič falilo.... je pa hudo zjoči bolečino k vem kako ke jst še zdej jokam in ko sem tole prebrala sem tud dobla takoj soze v oči... pač ne morem iz svoje kože....
pošiljam ti veliko user posted image user posted image , da bi ti blo vsaj malo lažje in upam, da se zdravje hitro popravi

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
25.5.2009 23:02:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

eno vprašanje:

Delam red po omarah s cunjami in me zanima kje so tisti zabojniki kamor lahko uporabna oblačila daš (Gorenjska ali Ljubljana). hvala

lahko jih daš tudi na podarimo.si

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
25.5.2009 23:02:16   
Katjusa lahko mi pošlješ na mail vzorček...prosimmmm

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
25.5.2009 23:04:17   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

zivjo punce

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej flaše se bo hitro navadla je pa hudo vem ja kako zgleda ko daš otroku flašo in vidiš da usta odpira da bi prjel brdavicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image toleži se vsaj s tem, da si 3 mesece dojila, na prvem mestu je vajino zdravlje..... Elizabeti ne bo nič falilo.... je pa hudo zjoči bolečino k vem kako ke jst še zdej jokam in ko sem tole prebrala sem tud dobla takoj soze v oči... pač ne morem iz svoje kože....
pošiljam ti veliko user posted image user posted image , da bi ti blo vsaj malo lažje in upam, da se zdravje hitro popravi

Se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
   [Brisano sporočilo]
25.5.2009 23:49:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4463
26.5.2009 7:15:44   
Urša08
Dobro jutro!

Čakam kavico da se skuha pa sem šla mal za računalnik. user posted image

Barbarags user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo hvala za odgovor in podroben opis kje souser posted image

eto kavica je skuhana tako da jo grem v miru popit dokler imam še čas

Neposredna povezava do sporočila: 4464
26.5.2009 7:32:09   
Onasiss
Dobro jutro.
Sem mislila koliko vas bom mogla za nazaj brat, pa ni veliko.
Jaz od danes hujšam- sem najdla 3 dnevno dieto kemičnega razkroja. Upm, da bo šlo kej dol.

Evo- moj zajtrk: kava, pol grenivke, 1 prepečenec, 1 žlička kikirikijevaga masla
K: 1/2 skodelice tune, 1 prepečenec, črna kava
V: 2 rezini mesa, 1 skodelice stročjega fižola, 1 skodelica pese, 1 majhno jabolko, 1 skodelica vanilijevega sladoleda.

Tole danes.!!!!

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
26.5.2009 7:38:24   
simonakr
Evo kofe kuhan!

user posted image

Jutro vsem.

Da vidm če sm si vse zapomnila... user posted image

Moja spije cca 1 dcl čaja na dan - včasih več včasih manj. Ima pa tud moja najraje instant čajčke ker so sladki ampak se jih čim bolj izogibam!

BarbaraGS - najprej tebi miljavžnt user posted image in user posted image . Glede dojenja - če ne smeš ne smeš. Vem da je hudo ampak tko pač je. In ti se kar zjoč če se boš pol bolš počutila.
Glede flaške pa - poskušaj najti tako ki ima cucelj najbolj podoben tvojim bradavicam (mislim da ima Tommy Tupy - al kako se že napiše - najbolj tko oblikovane), poskusi z različnimi vrstami mleka - katera ji pač najbolj odgovarja, pa še en trik na cucelj ji kapni nekaj sladkega (kuminov sirup ali kaj podobnega). Potem boš pa videla kako in kaj. Nekaj bi že moglo ratat! Pa držim pesti da bo!

zdej grem pa svojo kavico spit pol pa na luft pa do pošte. Aja Pikica evo dons naprej počiljam! Dobiš za ziher!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
26.5.2009 7:39:56   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Dobro jutro.
Sem mislila koliko vas bom mogla za nazaj brat, pa ni veliko.
Jaz od danes hujšam- sem najdla 3 dnevno dieto kemičnega razkroja. Upm, da bo šlo kej dol.

Evo- moj zajtrk: kava, pol grenivke, 1 prepečenec, 1 žlička kikirikijevaga masla
K: 1/2 skodelice tune, 1 prepečenec, črna kava
V: 2 rezini mesa, 1 skodelice stročjega fižola, 1 skodelica pese, 1 majhno jabolko, 1 skodelica vanilijevega sladoleda.

Tole danes.!!!!

Tole sm poskusla pa mi ni ustrezala - sem se še mal bolj zredila! Držim pesti zate da rata!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
26.5.2009 8:06:21   
Čebel@
dobro jutro!
simona hvala za zajterkuser posted image user posted image user posted image
barbara......najprej je tvoje in pupino zdravje....ni vredno da reskiraš da bi mali škodovale tvoje tablete,zate je pa itak najboljše da jih jemlješ.......AM je zdej že toliko dodelano da je že zelo podobno maminemu mleku......jaz imam flaške od TT in mala ni opazila razlike......glej pa iz druge luči,da jo bo lahko še kdo drug nahranil......ko boš rabila tolažbo smo tukaj,ker nas je kar nekaj ki smo dojilein smo nehale........en kup objemčkov da bo šlouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
26.5.2009 8:12:20   
Čebel@
mlea......držim pesti da ti rata dieta-čeprav po pravici ti povem da je ne potrebuješ......no če se boš pa boljše počutila,ti pa privoščim,seveda

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
26.5.2009 8:22:07   
tanci29
cao bejbe

sem mela tehnične motnje in se nisem javila že uauuuu cel vikend pa še učer...sploh ne vem kje smo ostale, sam pomoje ne bo cajta it za nazaj brat...

drugače pa držite pesti...erik kuha in driska...mava P ob 9.40

upam da ste vse ok...se javim še kaj kasnejeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
26.5.2009 8:24:14   
Onasiss
majchy-rada bi izguvila saj kake tri kg.user posted image user posted image  Za manjšo rit bom morala začet pa laufat. Sam me še mal zize ovirajo.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
26.5.2009 8:25:31   
Onasiss
tanci29-user posted image user posted image user posted image  za tvojega Erika.
P.S.- jaz sem te kar malo pogrešala.

< Sporočilo je popravil mlea -- 26.5.2009 8:26:05 >

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
26.5.2009 8:31:27   
Urša08
tanci ubogi Erik user posted image user posted image user posted image user posted image imate pestro

mlea naj ti dieta rata, čeprav po slikah sodeč je ne rabiš user posted image

simonakr hvala za kavico in rogljiček

Jaz sem pa zdele mislila it vn na sprehodka s tamalima, pa ni vozička, ga je moj odpeljal user posted image , tako da bova z Žigcem dopoldan kar notri. Nejca bo pa tašča vn peljala, je dons frej pa bi bla rada mal z Nejcem. Ima pa Žiga dons slab dan očitno, kr nč mu ni provuser posted image no sej zdele v naročju je čist zadovoljen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
26.5.2009 8:33:58   
Urša08
Piskot dej povej za minimundus , a je Martin užival? A majo kaka igrala tud, je težko najdit,... mal študiram da bi šli mi tud , sam mormo prvo pasuš dobituser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
26.5.2009 8:35:01   
Onasiss
Joj, punce. Vse tiste, ki imate ta velike, naj vas potolažim:  Vam povem, da smo mi mel z Vitom non-stop neki. Al je bla viroza, ali je bil rota virus, ali so bile pljučnice, angine, veta ušesa.... Se mi zdi, ko enkrat prestopi neko magično starost 3-3,5 let je vse bolj. Imunski sistem se mu stabilizira in je vsega tega precej manj. user posted image user posted image user posted image  vsem našim malčkom.

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?