|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
26.5.2009 7:39:28   
sapi
Dobro jutro punce sicer v zadnjem tednu nisem ravno prisotna, tako ali drugače user posted image  ... čestitke user posted image  vsem, ki vam je uspelo in objemčke user posted image  vsem, ki vam ni uspelo ...

miklarom tebi pa še ena posebna misel, da bi danes na UZ videla najlepšo slikico ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
26.5.2009 7:44:07   
bit
Jutro po neprespani noči,

ponoči smo bili na urgenciuser posted image user posted image user posted image Niso me dobro sčistili...tako da sem imela take krče in krvavitve da ni bilo za zdržat.

Sedaj sem na antibiotikih in buscopanu.....čez 2 dni kontrola..če ne bo dobro ponovna abrazijauser posted image user posted image user posted image

Tudi beta mi je premalo padlauser posted image

a se bodo moje slabe novice že nehaleuser posted image user posted image ....sedaj bi lahko mal sončka posijalo po tem dežju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
26.5.2009 7:50:37   
sonček33
Joj bit, pa kaj vse boš še morala prestati. Objem zate. Bodi močna. A se samo meni zdi, a je res veliko teh "slabo opravljenih abrazij2"? Tudi moja prijateljica je šla prejšnji teden na čiščenje, čez dva dni pa ful vročine, bolečine in nazaj..narkoza, ponovni postopek.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
26.5.2009 8:03:23   
bit
jebžljmv....res ne vem... imam visok prag bolečine....in sem valda malo pozno prišla...

tako da res ne vem kaj me čaka.....user posted image

vem kaj me čaka

v Postojni dva lepa pingvinčka user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
26.5.2009 8:49:35   
Čebelica 1

Jutro punce,

skuštrana suzy tudi jaz sem že razmišljala o tem, da je pri njih nekaj narobe, ker se na je parim isto zgodilo. Tudi pri meni ja, dve celici sta se oplodili, ena se je potem nehala razvijat, druga pa je bila očitno tudi štopirana, samo mi pa ni jasno kdaj so to ugotovili, ker, ko sem dobila list - odpustnico, je bilo gor napisano " zarodga in datum prenosa ET 23.5., potem pa je bil datum prečrtanuser posted image Tko, da ne vem glih no, sej verjetno odpustnice ne napišejo drugi dan po transferju, al kaj?! Pa še sestra mi je tko rekla : nekaj je šlo narobe, pa ne vejo kaj. Mah, zdej je kar je, tudi, če je njihova napaka je tako ali tako ne bodo priznali, kaj čmo.
Pa še to me je včeraj zmotilo, ko sem prišla tja in želela govorit z biologinjo, pa je prišla ven ena gospa in rekla, da bo malo za počakat, no čez par minut, mi je pa kar ta ista gospa z izvidi prišla povedat, kakšno je stanje in, da naj grem kar do sestre, ki je ve kakšen je sklep konzilija. Pa včeraj tam sploh nisem dojela, šele pol, ko sem doma razmišljala, se mi je prav neumno zdelo, da si biologinja ne more vzeti 5 min, da pride pojasnit kakšne stvari. Ampak kaj čmo, takle mamo user posted image
Sej bo tudi za nas posijalo sonce, samo obupat ne smemouser posted image

Citrončica in Lana07 držim pesti in navijam za vaju user posted image user posted image

Bit Drži se in bodi močna!! Pa veliko misli na svoja pingvinčka

Punce, kakšne pa so kaj vaše izkušnje z alternativo? Je katera kaj "pametnega" probala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
26.5.2009 9:04:55   
Anonimen
čebelica, pri meni je bilo isto na odpustnici. Datum transferja je bil prečrtan. Očitno to naredijo že prej, ne šele na tisti dan.
Drugače je pa nama biologinja "razložila" kaj bi lahko bilo narobe, vendar praktično tudi ni vedela. Spermiji so bili ok, celice tudi čvrste, tako, da je rekla, da imajo očitno malo pretrdo ovojnico in spermiji niso prišli noter. user posted image  Jaz moram pa danes po 10 uri poklicat, da zvem kaj je bilo na konziliju.

(odgovor članu Čebelica 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4731
26.5.2009 9:10:34   
Čebelica 1

skuštrana Suzy  ja sej tudi jaz bi mogla danes po 11-i poklicat, pa ko sem bila tam, so mi povedali, da je konzilij že bil.  Sej sklep od konzilija dobimo tudi po pošti, če se ne motim?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
26.5.2009 9:30:00   
BarbiG
Čebelica1 midva z možem sva šla naslednji dan po tem, ko so nama povedali, da transferja ne bo, tja in sva se z biologinjo poovarjala sigurno 10-15 minut. Me prav zanima s katero biologinjo si ti govorila. Midva sva govorila z Lili in moram rečt, da sem bila prijetno presenečena nad njenim odnosom.

Skuštrana Suzi tudi jaz danes pokličem po deseti glede odločitve konzilija. Se mi pa zdi pri nama še bolj čudno, da se niso oplodile glede na to, da imava midva ICSI postopek in ne IVF. user posted image  V tvojem primeru bi res verjela, da imajo celice premočen ovoj. Ampak kakorkoli že, jeseni gremo v nove boje novim zmagam nasproti in ni hudič, da nam bo uspelo. Bomo imele pa poletne sončke.

Neposredna povezava do sporočila: 4733
26.5.2009 9:31:33   
BarbiG

Bit tole je pa že preveč no. Da po vsej kalvariji, ki je že za tabo, izveš, da abrazija ni bila narejeno tako kot je treba. Če kaj, potem me pa takele stvari močno razjezijo. Punca držim pesti, da se stanje pri tebi čimprej uredi in normalizira. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
26.5.2009 9:57:52   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: bit

Jutro po neprespani noči,
ponoči smo bili na urgenciuser posted image user posted image user posted image Niso me dobro sčistili...tako da sem imela take krče in krvavitve da ni bilo za zdržat.

Sedaj sem na antibiotikih in buscopanu.....čez 2 dni kontrola..če ne bo dobro ponovna abrazijauser posted image user posted image user posted image

Tudi beta mi je premalo padlauser posted image

a se bodo moje slabe novice že nehaleuser posted image user posted image ....sedaj bi lahko mal sončka posijalo po tem dežju.

Bit, to je pa res grozno, prav tega sem se bala, zato tudi nisem hotela iti na abrazijo na urgenco, namreč zelo veliko žensk je pisalo, da so jih slabo ščistili na urgenci. Še dobro, da se je vse dobro končalo in da si sedaj doma. user posted image user posted image user posted image
Držim pestke, da je sedaj konec tega črnega obdobja in da tudi za naju posije sonce.

Za vse ostale punce, polagam vam roko na srce, da če že morate iti na abrazijo se poskušajte dogovoriti s svojim zdravnikom za neplodnost, da vam to naredi ali pa da vam to naredijo na dnevni kliniki v stari porodnišnici. Abrazija res ni hec in mora biti pravilno narejena. Seveda pa držim pestke, da se to ne zgodi nobeni več.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
26.5.2009 10:00:52   
mismis
Vsem ostalim pa prav lepo dobro jutro...

Lana in BEBIII, dobro zrihtajte napotnice user posted image user posted image user posted image

Miklarom, tebi pa en lep pogled na srčka pikiceuser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
26.5.2009 10:01:59   
Anonimen
cebelica, barbi, jaz sem ravno klicala za konzilij. Spet mi bojo dali mild protocol, vendar 1 ampulo, namesto 2! Ker sem baje dobro odreagirala in bojo sedaj poskusili z manjšo dozo. Delali bojo pa polovico IVF, polovico ICSI.

Kaj pa v primeru, da so samo 4 celice? Vseeno 2 po IVF in 2 po ICSI? user posted image

Skratka, sama ne vem al sem razočarana al ne.. Čudno mi je glede na to, da bo ICSI, da ne bo dolgi postopek...

mismis, kako si?

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4737
26.5.2009 10:04:22   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

mismis, kako si?

Suzy, jaz sem v redu, poskušam ne misliti na to in je že malo lažje. Pa saj bo september hitro tukaj in bomo šli v novo akcijo, bomo pa imeli poletne otroke user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
26.5.2009 10:05:45   
Anonimen
Ja, to je pa res. user posted image  Čeprav jaz sem si vedno želela pomladanske, ampak se bom sprijaznila tudi s poletnimi. user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4739
26.5.2009 10:08:30   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Ja, to je pa res. user posted image  Čeprav jaz sem si vedno želela pomladanske, ampak se bom sprijaznila tudi s poletnimi. user posted image

ma saj če boš imela dvojčke imaš vse možnosti tudi za spomladanske user posted image , tam nekje do maja, sicer se pa uradno poletje začne šele tam nekje okoli 21. junija user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa user posted image  še malo na sončka, preden postane čisto prevroče

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
26.5.2009 10:14:05   
Anonimen
dvomim, da bosta kdaj user posted image  user posted image .  Ker mi je že tko Pušenjak zadnjič napisal glede na moje izvide, da bo najbrž potrebna cerklaža okoli 20 tedna. In potem če sta dva je še toliko slabše.

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 4741
26.5.2009 10:17:10   
Čebelica 1

skuštrana suzy mogoče je pa fino, da bodo delali ICSI, če je res pretrda ovojnica in se zato niso oplodile, se pa tako mogoče bodo. So ti kaj rekli, dobimo sklep od konzilija tudi po pošti al kako?

Pri nas je pa bil sklep, da mora mož k andrologu. In zdej me najbolj skrbi, da bodo kar dvignili roke oz. rekli, da ni več kakšne posebne možnosti. kaj mislite, je to mogoče? Ker do sedaj še nikoli ni bilo tako, pa sva npr. imela 14 celic, pa sta se oplodili samo dve, pa naju niso nikamor pošiljali. Ali pa mogoče zato, ker je že 4 postopek. Ampak sej suzy, tvoj je pa prvi. Mah ne vem, meni ni nič več jasnouser posted image user posted image

BarbiG mislim, da včeraj sploh nisem govorila z biologinjo. Ja, vem, ta ki sta vidva govorila z njo, je res ful prijazna. Ampak, včeraj pa ni bila biologinja, ampak pomojem kakšna asistentka njena, al pa kej podobnega. Mislim, da za biologinje vem katere so, ta mi je bila pa čist ena neznana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
26.5.2009 10:23:23   
BarbiG
Ekola, še moje poročilo o odločitvi konzilija. Sklenili so to, da se postopek ponovi in da se takrat, ko bom imela jaz punkcijo, naredi biopsija testisa pri možu in ne prej kot smo sprva mislili. Tako da greva jeseni komot v nov postopek.

Suzi, ti lahko iz prve roke povem, da so poletni otroci takšni sončki. Imam dva poletna, pa če bo še en poleten ne bo nič narobe. user posted image  A tvoj G je dr. Pušenjak? Moj je namreč tudi. In moram rečt, da imam z njim same pozitivne izkušnje.

Mismis  lepo te je spet brat. Če nama zdaj ni bilo usojeno, da se srečave na kliniki, se bove pa verjetno jeseni. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4743
26.5.2009 10:31:07   
gapii27
dannn
sem pravkar iz lj prišla...folikli lepo dozoreli endometrij isto kot včiraj 13 ...zvečer stopka, v četrtek punkcijauser posted image

in v torek če bo sreče s celicami dobim na ogrevanje malega gapija ali gapikouser posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
26.5.2009 10:59:07   
Anonimen
cebelica, saj jaz sem pričakovala, da bojo delali ICSI, sam sem mislila, da bojo samo to, ne pa tudi IVF. Ker če sta se zadnjič od 7 oplodili 2, potem dvomim, da se jih bo naslednjič kaj več.

barbi, ne, Pušenjak ni moj G. Samo odgovoril mi je na vprašanja ki sem jih imela.

gapi, super za stopko!!user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4745
26.5.2009 11:01:35   
BarbiG
Gapi user posted image user posted image user posted image  za stopko. Mirno roko ti želim zvečer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
26.5.2009 11:05:36   
gapii27
hvala suzy in barbyg......... in vsem ostalim seveda tudi hvala in srečno vsem..

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
26.5.2009 12:16:30   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Vsem ostalim pa prav lepo dobro jutro...

Lana in BEBIII, dobro zrihtajte napotnice user posted image user posted image user posted image

Miklarom, tebi pa en lep pogled na srčka pikiceuser posted image user posted image

Jaaaaaoooo meeeniiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem prišla v Leonišče, ker sem tako bila naročena in pridem jaz v sprejemno in mi pove tam, da mi je potekla napotnicauser posted image user posted image user posted image user posted image in ona meni hodi jo iskat, in jaz, maaaaa kaaam  v Koper in nazaaaaaj?????user posted image user posted image user posted image
Sploh mi noben rekel, da mi je napotnica potekla......user posted image
No vglavnem, jaz kot vojak in policaj, se naslonim na okence in jo vprašam za njeno ime.....ona je mene čudno pogledala in me sprašuje zakaj, zato ker me zanima sem ji rekla......nato mi reče, kaj se lahko zunaj zmeniva?....itd, vglavnem, sem jaz šla do Sestre, ki dela pri Pinterjevi in mi je ona zrihtala Napotnico, samo je ostala v kartonu, dokler nebom prišla na prvi UZ, saj nebom hodila gor zaradi napotnice.....še enkratuser posted image
Edino, kar moram naredit, moram poklicat osebno Pinterjevo in vprašat zaradi stimulacije ali bom potrebovala ali ne......jooooooj jooooj joooj, no sedaj je že mimouser posted image

Miklaromuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mismis, dej nadaljuj prosim s seznamom, ker ti si stručko za touser posted image vse datume poznaš pa to...user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
26.5.2009 12:17:29   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

dannn
sem pravkar iz lj prišla...folikli lepo dozoreli endometrij isto kot včiraj 13 ...zvečer stopka, v četrtek punkcijauser posted image

in v torek če bo sreče s celicami dobim na ogrevanje malega gapija ali gapikouser posted image

Juhuuuu, bravo za stopkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
26.5.2009 12:23:04   
Rakica_80
AKTUALNO  

Sreda, 27.05
Sunia - ET
Loremi - UZ

Četrtek, 28.05
Gapii27 - Punkcija

Torek, 02.06
Gapii27 - ET

user posted image   

user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image
user posted image  

user posted image

OBJEMČKI 

user posted image Kiwi,user posted image BEBIII,user posted image  Lana70,user posted image Skuštrana Suzi, user posted image Tinkamiška, user posted image Mismisuser posted image , BarbiG user posted image , Aljonka user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Lana07  greje user posted image test 02.06.
Citrončica  greje user posted image user posted image  test 02.06.
Punsha greje user posted image  test 03.06.
Zup2 greje user posted image user posted image  test 05.06.
user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    

• Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
  • Vitaebella (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Punsha (1.IVF, LJ, dr. Vogler) 
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Lana08 (2. IVF, GK LJ)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • andreja07 (dr. Reš, PO)
  • Sunia (IVF, MB)
  • zup2, (4. ICSI, dr. Reš, PO)
  • Naska (GK LJ, posvet 18.5.)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
 user posted image  KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image       

• Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Dajamaja (PO, dr. Reš)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, maj/junij)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Loremi (2. IVF, zamrznjenčki)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš) 
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič, posvet 9.6.)
  • N74 (dr. Reš, PO, zamrznjenčki)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • Bozza (dr. Reš, PO) 
  • Biba007 (dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, posvet 4.9.)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • cukica (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Tanja_Jes (2. IVF)
  • mausikaa (1. IVF, dr. Geršak)
  • Bit (dr. Reš, PO, avgusta zamrznjenčki)
  • skuštrana suzi (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 3.7.)
  • BarbiG ( 4 ICSI, GK LJ )

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Mismis

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35    % 
april                      11                               2+1                       27,3 %

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE MAJ user posted image           
        user posted image Andreja 07 (PO)

user posted image  Sapi (LJ)
    user posted image  Miklarom (MB)
    user posted image  Kimsy (LJ) 
     user posted image  a.jrad (PO)  

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Za vse zamudnice včerajšnega srečanja, bo ponovitev le tega 12.6.2009 od 19. ure dalje v lokalču Kongu (Savlje). Upam, da se tokrat vidimo, da kakšno rečemo in spijemo

(odgovor članu Rakica_80)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4750
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
    Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?