|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
25.5.2009 16:00:08   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Sunia

Danes sem klicala in so mi povedali, da se je od 7 celic oplodilo 6 user posted image . Upam, da me počakajo do srede user posted image .

user posted image user posted image user posted image ...bravooooooooooooooooooooooooooo

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Sunia)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
25.5.2009 16:00:46   
BarbiG
Sunia bravo in naj te na ET-ju pričakajo lepe blastociste.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
25.5.2009 16:02:08   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Mene pa še nekaj zanima. Ves čas se mi obupno vrti v glavi. Ko vstanem je prav grozno, nič ne vidim. Je lahko to stranski učinek Utrogestana?

Pa še eno vprašanje ponavljam. Ali ste se ve med postopki kaj zredile?

...jaz ti lahko povem na ta drugo vprašanje...ja sem v 1.postopku 8kg. v 2.postopku pa 4/5kg.user posted image ...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
25.5.2009 16:05:00   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Ja potem je boljše G LJ, za tiste, ki imajo problem pri partnerju, kaj pa MB?

..ja tudi jaz sem tole slišala...za MB pa ne vemuser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
25.5.2009 16:06:16   
gloria
Aljonka user posted image user posted image
Mismis kak si miuser posted image ....

...babike pozdrav od mene...in naj se že enkrat ta žalosten maj zaključi.....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
25.5.2009 16:07:52   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Čebelica 1, jaz sem pred kratkih zasledila en post, ki ga je napisla ena punca, da je pametno zamenjat kliniko in se popolnoma strinjam z njo.
Sej nimam nič proti G LJ, ampak jaz mislim, da je tako prav, ker povsod delajo drugače in mogoče bo to, tudi uspešno zate.....upam, da me razumešuser posted image
Želim ti vso srečo in da čim prej postanešuser posted image user posted image

..jaz bi je tudi zamenjala če mi ne bi ratalo....držim pesti da čim prej zagledaš user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 4706
25.5.2009 16:15:49   
Čebelica 1

BarbiG, ja, mislim, da sem bila res 4 na vrsti za punkcijo.
Ja, sem videla, ja, da pri vama oboje v redu, pa se niso oplodile, kar je res še bolj čudnouser posted image Gremo jeseni v nove boje in upam, da bodo uspešni.
Aja, kako to da me niso poklicali? Ja ne vem, sej me še nikoli niso, mislim, da je bilo nazadnje celo govora o tem, da po telefonu ne dajejo informacij, da je treba priti tja in ti povejo kaj in kako. A tebe so poklicali ali si ti klicala in so ti povedali kaj in kako? Aja, pa od konzilija sklepi so bili že danes znani, vsaj ko sem bila jaz tam, je sestra že imela zapisano.

Bebiii - se sicer strinjam s tabo, da je kdaj fajn zamenjat kliniko, čeprav o tem še nisem razmišljala. Je pa bil moj z bivšo ženo pri Rešu (že pred leti) pa jima tam tudi ni uspelo, no, potem pa jima je ratalo na GK v Lj, tako, da on ima hčerkico iz prvega zakona.
Pravijo pa res, da so v Lj stručkoti....
Si pa midva, seveda, želiva svoje. Zdaj sva naročena julija pri dr.D, potem pa bomo videli kako naprej.
Hvala za lepe želje, tudi tebi želim, da čimprej postaneš srečka user posted image .

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
25.5.2009 18:01:15   
veliki ŠKRAT
Čebelica...tudi pri nama je problem plavalčkiuser posted image ...
Pa je nekako tko...najprej nej bi dr.-ji ugotovili, zakaj so slabi in leni in vse kar je  možno narobe z njimi. Če ne ugotovijo (poškodbe, hormoni, kaka prebolena bolezen), mojmu niso dali nič. Se je pa tut pri mojmu stanje zelo poslabšalo v enem letu. Nakar sem js začela sumit na njegovo službo.user posted image (če te zanima več, mi piši na zs)user posted image

Tako sva po nasvetu mnogih punc tle gor začela jesti določene vitamine, ki naj bi izboljšale kvaliteto semena. Zej nazadnje naju je biologinja zelo pohvalila in rekla, naj kar nadaljuje, kar je delal do zej, da se mu je tako zelo izboljšalo.user posted image (čeprav ona ni vedela za kaj gre, ampak itak oni ne priznavajo alter, zato nisem niti razlagala, rezultate pa vseeno pohvalijo-hvalabogu).user posted image

No, tko je to pri nas....je pa res svinjsko, da prideš gor, in da ti tam povejo, da ni nič. js bi po moje kar skp zlezla!!!user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu Čebelica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
25.5.2009 18:07:26   
BarbiG
Čebelica1 jaz sem bila tista, ki sem klicala zaradi bolečin v predelu jajčnikov in nadaljevanja krvavitve, ampak mi je sestra Andreja rekla, daje imela na listku napisano, da me mora poklicati in me je hotela malo kasneje, ko bi imela punkcije za sabo. Tako da se mi zdi čudno, da te niso poklicali. user posted image  A vidva imata v juliju posvet pri dr. D? Potem sva imela pa midva srečo, ker ga imava že naslednji mesec.

Neposredna povezava do sporočila: 4709
25.5.2009 18:33:19   
Čebelica 1
 veliki škrat, na ZS te čaka poštauser posted image

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
25.5.2009 18:38:31   
Čebelica 1

BarbiG - aja, ti si klicala, no ja, ampak saj te je imela namen poklicat. Mah ne vem, očitno je pri vsakemu drugačeuser posted image Mene do sedaj še nikoli niso poklicali.
Ja, sem šla danes od biologinje potem kar čez v Leonišče, naročit, pa je najprej dala datum enkrat konec julija, ko sem povedala za kaj gre, je pa prestavila na začetek julija. Dr.D namreč ni tudi moj zdravnik, ampak samo moj hodi k njemu, moj za postopke je pa Vogler, ki ga imam pa tri dni po D. Je pa menda dr.D med boljšimi, sem slišala, vsaj vsi ga zelo pohvalijo.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
25.5.2009 18:57:10   
punsha
Lu33 - imaš ZS user posted image

(odgovor članu Lu33)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
25.5.2009 19:34:29   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica 1

BarbiG - aja, ti si klicala, no ja, ampak saj te je imela namen poklicat. Mah ne vem, očitno je pri vsakemu drugačeuser posted image Mene do sedaj še nikoli niso poklicali.
Ja, sem šla danes od biologinje potem kar čez v Leonišče, naročit, pa je najprej dala datum enkrat konec julija, ko sem povedala za kaj gre, je pa prestavila na začetek julija. Dr.D namreč ni tudi moj zdravnik, ampak samo moj hodi k njemu, moj za postopke je pa Vogler, ki ga imam pa tri dni po D. Je pa menda dr.D med boljšimi, sem slišala, vsaj vsi ga zelo pohvalijo.

Ja, meni se zdi on najboljši. Dvakrat, ko mi je on delal transfer, je bil postopek uspešen. Dvakrat pa neuspešen - ko so mi ET delali drugi. Tako da jaz stavim na dr. D-ja.

Neposredna povezava do sporočila: 4713
25.5.2009 20:04:40   
veliki ŠKRAT
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica 1

Ja, meni se zdi on najboljši. Dvakrat, ko mi je on delal transfer, je bil postopek uspešen. Dvakrat pa neuspešen - ko so mi ET delali drugi. Tako da jaz stavim na dr. D-ja.

JEEE, JEEEE, Go DR. D!!!!! Zakooooon!!!!user posted image user posted image user posted image

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
25.5.2009 20:12:25   
Čebelica 1

Veliki škrat - imaš odgovor na zs

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
25.5.2009 20:37:21   
gapii27
pozdravljene...

še eno vprašanje imam...kolko cajta traja povprečno punkcija?
hvala lepa

Neposredna povezava do sporočila: 4716
25.5.2009 21:28:29   
Rakica_80
Ma punkcija je zelo hitra 5 - 10 min, odvisno koliko foliklov imaš, bolj trajajo priprave na touser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
25.5.2009 21:38:38   
andreja 07
Čer evo jaz sem še zunaj -malo grilamo hja dobra ura ni kaj  idealni čas za večerjo  če želiš nabirat kg. Smo pa dans prvič jedli naš novi krompir no mož ga še ,pa mal bučk in paprike poleg pa seveda čevapi za možaka.

No pr nas nič novega razen kače na električnem kalu ,ki vodi v hišo in j ečisto blizu ene sobe ,ki imam vedno na stežaj odprto okno in sedaj imam skoz pomisleke no saj je bil samo gospod Gož in ga je mož prestavil pod oreh a vseeno velikje bil čez meter in mi ne da miru. Sicer so te živali pri nas zelo pogoste v bistvu ko je košnja jih vidiš tud po 10 dnevno očitno jim klima ustreza pa vodo majo blizu.

Mismis lepo te je brati,da si z nami.

Hvala vsem za čestitke jaz itak komi čakam ponedeljekda vidim kaj smo pridelali.

Lepo se imejte vse

Navijam za jutri da vam vsem uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

Neposredna povezava do sporočila: 4718
25.5.2009 21:58:45   
lana70
punce toliko da vas pozdravim, mislim na vas, pa čeprav sem zadnje čase bolj malo gor...se bom poboljšala, obljubim.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
25.5.2009 22:05:23   
citrončica
tud jaz sem samo pokukat še prišla...j
e krog pol7ih toča zastavila, kar konkretna, tako da smo komaj noter zdaj prišli...mal je luknjic v pleh naredila, pa rožice "spasirala", pa ravno popoldan sem jih posadilauser posted image nimaš kaj, na srečo je vse ostalo kolkrtoliko, no ja, trgatev češenj smo tud že imeliuser posted image ,smo jih kar pomedli skup!!!glede na lansko neurje...smo jo kar dobro odnesli, bomo šli pa po sadje in zelenjavo v trgovino...če hujšga ne bo- bomo že, ne??user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
25.5.2009 22:36:35   
Cari
Vas moram malo pozdravit. Še vedno spremljam forum in navijam za vse lepe foliklčke, pa čim manj boleče punkcije in čimveč uspešnih transferov. In maj je že boljši po številu user posted image kot je bil april, pa še konec ga niuser posted image

Tako da punce, še naprej bodite tako pogumne in vztrajne in gotovo se vam kmalu nasmehne sreča! user posted image vsem, ki vam tokrat ni uspelo in pogum za naprej!

Jaz bom pa sem ter tja še kdaj pogledala in se veselila vaših uspehov.... tako da naslednje leto gremo skupaj spet v akcijouser posted image seveda za drugega user posted image user posted image

Cari

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
26.5.2009 6:32:13   
Reby
Dobro jutro! user posted image
user posted image

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
26.5.2009 7:11:46   
punsha
Dobro jutro!

Jaz sem pa danes čisto zanič. Celo noč me je bolelo tam spodaj kot hudič in kar ne neha. Kaj pa bi to lahko pomenilo?
Lana07 in citrončica, kako pa se vidve držita?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
26.5.2009 7:33:19   
Anonimen
Jutro.

aljonka, tako mi je žal za vaju!! user posted image user posted image user posted image  Sem prav upala, da vama tokrat uspe! user posted image user posted image  Upam, da sta se že oba pobrala od razočaranja.

sunia, to je pa super rezultat, da se jih je od 7 oplodilo 6!! In itak, da te bojo počakale do jutri.user posted image

punsha, jaz po ultogestanu (al neki tazga) nisem čutla prav nobenih stranskih učinkov, čeprav sem brala, da jih je kar nekaj punc. Glede teže- jaz se nisem nič zredila v postopku. Na koncu k sem bla cela napihnjena mi itak ni pasalo jest.

gapii, super rezultati, sploh endometrij je uau..user posted image user posted image  Pa nej te ne bo nič strah, ker vse skupaj sploh ni tako hudo kot bereš po forumih. user posted image  Jaz sem imela delno punkcijo v soboto in potem še v nedeljo. In ti lahko rečem, da sem bila v soboto kar precej prestrašena, ampak sem potem ugotovila, da čisto neupravičeno. Čutiš nekako tako, kot da bi te nekdo uščipnil, potem pa mine. In spet in spet... Pri meni je bila samo v nedeljo grozno boleča punkcija, ampak to zato, ker me je špikal ćez maternico. Drugače pa res ni nič takšnega.

loremi, ne skrbi za velikost foliklov. Meni so tud tako počasi rastli, da sploh niso mogli verjet. Pa so vseeno nazadnje prišli do 21 mm!

čebelica, vidim, da si na istem kot jaz, le da je bil to moj prvi IVF. Od 7 celic so se oplodile 2, od tega se je ena narobe delila, ena pa je zaostala v razvoju. Zdaj pa že mal razmišljam, če ni bilo kaj narobe z gojišči.. user posted image user posted image user posted image  Ker sedaj smo že 3 na tem forumu k se jim je ta mesec to zgodilo.  Drugače pa tudi mene niso poklicali, tako, da sem zvedela takrat ko sem prišla na "transfer".user posted image  

(odgovor članu Sunia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4724
26.5.2009 7:39:10   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

Dobro jutro!

Jaz sem pa danes čisto zanič. Celo noč me je bolelo tam spodaj kot hudič in kar ne neha. Kaj pa bi to lahko pomenilo?
Lana07 in citrončica, kako pa se vidve držita?

jaz nič posebnega, vsaketoliko rahlo začutim jajčnik, sicer pa nobenih znakov, ne takšnih ne drugačnih za enkrat...je pa danes 8i dan po ET, to pomeni, da so se začeli kritični dnevi, a bo treba počakat....user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?