Čebelica 1
|
BarbiG, ja, mislim, da sem bila res 4 na vrsti za punkcijo. Ja, sem videla, ja, da pri vama oboje v redu, pa se niso oplodile, kar je res še bolj čudno Gremo jeseni v nove boje in upam, da bodo uspešni. Aja, kako to da me niso poklicali? Ja ne vem, sej me še nikoli niso, mislim, da je bilo nazadnje celo govora o tem, da po telefonu ne dajejo informacij, da je treba priti tja in ti povejo kaj in kako. A tebe so poklicali ali si ti klicala in so ti povedali kaj in kako? Aja, pa od konzilija sklepi so bili že danes znani, vsaj ko sem bila jaz tam, je sestra že imela zapisano. Bebiii - se sicer strinjam s tabo, da je kdaj fajn zamenjat kliniko, čeprav o tem še nisem razmišljala. Je pa bil moj z bivšo ženo pri Rešu (že pred leti) pa jima tam tudi ni uspelo, no, potem pa jima je ratalo na GK v Lj, tako, da on ima hčerkico iz prvega zakona. Pravijo pa res, da so v Lj stručkoti.... Si pa midva, seveda, želiva svoje. Zdaj sva naročena julija pri dr.D, potem pa bomo videli kako naprej. Hvala za lepe želje, tudi tebi želim, da čimprej postaneš srečka .
|