biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Pozdravljene punce, vsem en prav lep pozdrav, vsem v postopkih veliko sreče, držim pestke kolikor se da, vsem, ki čakate na test, da bi dočakale lep +, tistim, ki pa ni šlo, pa objemček, glavo pokonci, še se bomo borile, mišmiš, držim tačke, da bo vse ok!! Po kar pestrem in težkem postopku v februarju se spet vračam na tire bitk, tokrat z zamrznjenčkom. Imam 2, vsakega v svoji slamici, pikam se že, jutri pa imam prvi UZ. Kot vedno, se pridno vozim v center, zvečer pikam, jemali mi bodo kri in kot ostale, spet upam na najboljše. Kar mi je pa všeč, je to, da je topleje in da smo manj oblečene, tako tudi hitreje prideš ven iz garderobe, ko se slačiš za UZ. Lep topel popoldan želim še naprej vsem! Draga moja, daj povej no kaj več o tejle tvoji stimulaciji za zamrznjenčke. Tudi meni po februarskem postopku in fiasku z endometrijem, ki kljub XL stimulaciji ni hotel nikamor, namreč ne kaže kaj drugega, kot da grem po pingota in pongota s stimulacijo. A, pa še menstruacije že drugi mesec ni od nikoder...kar, hja, roko na srce, ni kao veliko presenečenje...sploh ne vem, če sama brez progesterona tole še znam .... Si ti počakala na naravni ciklus? A je kaj slabše, če se cikel za postopek sproži s hormoni? S čim se špikaš? Sledi tudi v tem primeru punkcija? Jaz tepka si namreč mislim, da najbrž ja, vsaj če dobro reagiraš... A, pa v katerem centru si? Ima še katera izkušnje s stimuliranimi postopki za zamrznjenčke?
|