|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
25.5.2009 17:40:03   
princ_princeska
Tinca 84...user posted image user posted image user posted image user posted image .........joj kako si me ganila s tvojo zgodbo...ti kar malo zavidam, da je za tabo
Mora bit pa res ganljiv, lep trenutek in spomin....
Upam, da čim prej dočakam, saj sem prvorodkauser posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
25.5.2009 18:03:20   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

glede malinovega čaja- ali pijete toplega, hladnega....... grenkega ali sladkanga?user posted image

Grenkega, mlačnega in po požirkih.

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
25.5.2009 18:18:18   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

glede malinovega čaja- ali pijete toplega, hladnega....... grenkega ali sladkanga?user posted image

Grenkega, mlačnega in po požirkih.

Jaz pa spijem mlačnega ali toplega, sladkanega, 2 - 4 dcl na dan, odvisno koliko ga skuham. Grenkega žal ne morem pit.

Ja imam občutek da je Kaminek odvihrala v porodnišnico....user posted image user posted image user posted image tko da najbrž z eno našo Dolenjsko majčico skup rojevata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
25.5.2009 18:38:00   
bamoocham
Dan.

Evo, js sem iz pregleda. Vse je ok, naša pupa ima 2881g, je kr konkretna babnca za 36 tednov, tako da se lahko zgodi, da bo prej. No je rekla g, da bo verjetno prej, ker je tudi posteljica že fejst kalcinirana, pa še zatekam. Tako da bi naj po njenih izračunih rodila tam okol 17.6. Naslednji pregled imam 10.6., ampak mislim, da ga ne bom dočakalauser posted image
Naredila mi je test za streptokok (brezplačno), in sem negatvna.user posted image Tudi če mi ga ne bi naredila, bi naši pupiki pri porodu naredili ta test. V Sg ga menda zdj vsem user posted image naredijo. Mi je pa dala tisto račko v nožnico, ko mi je vzela bris, in me je TK ZABOLELO, kot bi še 1x nedolžnost zgubila.cTk da je še za seks sploh nisem spraševala, če lahko.

Tinca, zelo lepa porodna zgodba!!! Ko bi šlo pri meni tako hitro.

Glede kg pa raje ne govorim, ker sem 5kg dala gor v 1 mesecu (zaradi zatekanja).

Grem jest, je moj kuhal.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
25.5.2009 18:39:35   
lino

Tinca 84...user posted image user posted image user posted image user posted image .........joj kako si me ganila s tvojo zgodbo...ti kar malo zavidam, da je za tabo
Mora bit pa res ganljiv, lep trenutek in spomin....
Upam, da čim prej dočakam, saj sem prvorodkauser posted image

Tinca res lepa zgodba, HVALA TI, da si jo delila z nami...sem se tudi jaz kar user posted image , čeprav nisem prvorodka, sem pa podoživela feeling izpred 10 let. Sedaj pa lepo uživajte.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Deja upam, da z bo z Anajem vse čim prej o.k.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4180
25.5.2009 18:44:27   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Dan.

Evo, js sem iz pregleda. Vse je ok, naša pupa ima 2881g, je kr konkretna babnca za 36 tednov, tako da se lahko zgodi, da bo prej. No je rekla g, da bo verjetno prej, ker je tudi posteljica že fejst kalcinirana, pa še zatekam. Tako da bi naj po njenih izračunih rodila tam okol 17.6. Naslednji pregled imam 10.6., ampak mislim, da ga ne bom dočakalauser posted image
Naredila mi je test za streptokok (brezplačno), in sem negatvna.user posted image Tudi če mi ga ne bi naredila, bi naši pupiki pri porodu naredili ta test. V Sg ga menda zdj vsem user posted image naredijo. Mi je pa dala tisto račko v nožnico, ko mi je vzela bris, in me je TK ZABOLELO, kot bi še 1x nedolžnost zgubila.cTk da je še za seks sploh nisem spraševala, če lahko.

Tinca, zelo lepa porodna zgodba!!! Ko bi šlo pri meni tako hitro.

Glede kg pa raje ne govorim, ker sem 5kg dala gor v 1 mesecu (zaradi zatekanja).

Grem jest, je moj kuhal.

Bamoocham tudi jaz sem danes izvedela, da sem negativna na streptokok in mi je G rekel, da mi bo izvid kar po pošti poslal, če se slučajno ne vidimo drug teden...
Ampak sedaj se bova pa morali dogovorit za ta rok, a ne??? Kdaj ga bova določili in skupaj dihali??? Jst bi šla tam nekje od 4.6. pa do 11.6....al, ko bi bilo tk lahko rečt...
user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
25.5.2009 18:57:15   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Bamoocham tudi jaz sem danes izvedela, da sem negativna na streptokok in mi je G rekel, da mi bo izvid kar po pošti poslal, če se slučajno ne vidimo drug teden...
Ampak sedaj se bova pa morali dogovorit za ta rok, a ne??? Kdaj ga bova določili in skupaj dihali??? Jst bi šla tam nekje od 4.6. pa do 11.6....al, ko bi bilo tk lahko rečt...
user posted image

Lino, js  pravim tam nekje 10.6.-mi je simpatičen datum. Če pa se slučajn odloči, da pride kasneje, pa 15.6...ka praviš?user posted image

Aja, pa čestitke za izvid.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
25.5.2009 19:05:36   
lino
hahaha, ja so kr vredu datumi...VELJA!

Čestitke glede pregleda in izvida pa gredo tudi tebiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4183
25.5.2009 19:17:50   
bamoocham
No, potem pa se držima teh dveh datumom!
Tist le glej, da me boš počakala, al pa js tebe!user posted image

Sam bi bla fora, na koncu pa bi bli še skup v sobiuser posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
25.5.2009 19:21:51   
kaminek
punce, ne bit žlehtuser posted image user posted image , sm še doma v enem kosu. izcedek se je umiril in ni več obarvan tko, da mislm, da me malo heca vse skupaj.

jutri zjutraj imam pa itak pregled in bomo vidl, kaj bo rekla G. jst bi kr šla v P, ker ne morem več.....

lepo se mejte in lepo nočko vam želim. jutri se pa vam javim!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4185
25.5.2009 19:30:25   
knutek

Pozdravljene  junijske user posted image !
Po dolgem času se vam javljam.Mi smo pohiteli,rodili smo v 34 2/7 tednu,
fantka  NIK-a, 2690 g in 47 cm.PDP  je  bil 27.6.
sedaj smo že doma in se veselo cartamo!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pozdrav  vsem mamicam,ki so že in tistim ,ki to še boste.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4186
25.5.2009 19:33:11   
bamoocham
Knutekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za novega družinskega člana!
Prilepi kako slikico, da damo Nika na seznamčekuser posted image .

user posted image user posted image user posted image

Kaminek, mogoč se ti pa želja uresniči, pa boš jutri že držala svojo pikico v rokahuser posted image

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 25.5.2009 19:47:18 >

(odgovor članu knutek)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
25.5.2009 19:36:41   
bamoocham
user posted image

JUNIJKE IN user posted image , KI  SO MALO POHITELI

=======================================================
 NOSEČKA               DATUM ROJ.     PDP      OTROK            MERE
 *alina*                     16.04.           02.06      LARA     2040 g   43 cm  user posted image
 mojsonček                03.05.           12.06      ZOJA     2639 g  49 cm    user posted image
 Mateja.Luka.Nik       09.05.           05.06      NIK       2200 g   51'5cm user posted image
 tinca84                     21.05.           02.06      NIK        3550 g   50 cm   user posted image
 Knutek                      18.05.           27.06      NIK        2690 g   47 cm   user posted image

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 25.5.2009 19:38:00 >

Neposredna povezava do sporočila: 4188
25.5.2009 20:33:49   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: knutek

sedaj smo že doma in se veselo cartamo!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Pozdrav  vsem mamicam,ki so že in tistim ,ki to še boste.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke mamici atijo in malemu Niku....lepo se cartajteuser posted image

(odgovor članu knutek)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
25.5.2009 20:50:55   
sončki
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke vsem iiii

Moji Sončki

Neposredna povezava do sporočila: 4190
25.5.2009 22:07:26   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: knutek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke mamici atijo in malemu Niku....lepo se cartajteuser posted image

Čestitke še iz moje strani.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko noč drage souser posted image , pa naj bo čim bolj mirna in čim manj WC-jev vam želim...

Neposredna povezava do sporočila: 4191
25.5.2009 23:16:12   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

punce, ne bit žlehtuser posted image user posted image , sm še doma v enem kosu. izcedek se je umiril in ni več obarvan tko, da mislm, da me malo heca vse skupaj.

jutri zjutraj imam pa itak pregled in bomo vidl, kaj bo rekla G. jst bi kr šla v P, ker ne morem več.....

lepo se mejte in lepo nočko vam želim. jutri se pa vam javim!user posted image user posted image user posted image

Saj nismo žleht Kaminekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , samo navijamo da boš čimprej cartala svojega/-jo user posted image . Srečno jutri na pregledu. user posted image user posted image user posted image

Knutek user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image .

user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
25.5.2009 23:17:04   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

IZVIRNO SPOROČILO: lino

Lino, js  pravim tam nekje 10.6.-mi je simpatičen datum. Če pa se slučajn odloči, da pride kasneje, pa 15.6...ka praviš?user posted image

Aja, pa čestitke za izvid.

Tam nekje vmes bom pa še jaz na vrsti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4193
26.5.2009 5:46:28   
amaya
jutro...

danes sem pa že od 5-ih pokonci. Tamali se je premetaval in jamral pol noči...potem pa ga je moj kar na sredino dal...pa je bilo konec spanja zame user posted image pa še lulat sem morala laufat...zdaj pa čakam da grem na CTG....mogoče me tudi to malo daje...evo zdej si bom kafe nardila, pa še vam častim

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, pa srečno vsem, ki se odpravljate v Rim ali pa ste od tam že prišle user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
26.5.2009 6:25:54   
Lsica
Dobro jutro,

danes pa kar nekaj punc šiba na preglede. Dobro uštimajte zadeveuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
26.5.2009 6:52:29   
bamoocham
Jutro.

Tudi js sem že pokonc. Od 6h, ko sem pogledala na uro, pa nisem mogla nazaj zaspat. Sma se z mojim kr v dnevno potem prestavila, on na sedežni še drema, js ne morem več.
Bom probala ta čaj pit, ko pravijo da je za odvajanje vode, koprivin se mi zdi, da je.
Pa bit kak dan na sadju in zelenjavi, ker zatekam ko user posted image . Tolaži me to, da je pritisk ok.

Če bo katera kavico, izvoliteuser posted image .

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
26.5.2009 7:06:54   
princ_princeska
dobro jutro mojeuser posted image

vidim, da nas je že kar nekaj pokonciuser posted image

Malo vas pozdravim, potem pa z mojim šibava malo v šopinguser posted image ...

Lep dan, se tipkamo

p.s. vse, ki imate pregled, pa dobro opraviteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4197
26.5.2009 7:09:53   
Lsica

user posted image    user posted image    user posted image

=============================================
PDP      NOSEČKA           SPOL     OTROCI            Kilogrami
1.6.     Deja777 (24)        user posted image       Anej Ian (2)    19kg  PTUJ        
1.6.     Pinkiponki                                                      
1.6.     Annadriel   
1.6.     Smrketa  (24)       user posted image              
---------------------------------------------------------------------------------
2.6.     kakteja
2.6.     Mucica                   user posted image    
2.6.     Nina16                  user posted image   
2.6.     Nemka (21)          user posted image
2.6.     Malagala (30)      user posted image                                    9,5kg
2.6.     Španka                  user posted image                                             
----------------------------------------------------------------------------------
3.6.     Dreamhorse (26)   user posted image                                  11 kg PTUJ 
3.6.     Lenika (30)            user posted image       Matic (3)            22 kg    NM        
3.6.     Meridaub    
3.6.    
Cipollina                                                                       PO               
3.6.     Minča (27)              user posted image                                                  CE
---------------------------------------------------------------------
4.6.    
tina111 (31)       user posted image         
4.6.     Janci F (27)        user posted image                                        8kg       KR      
4.6.     Lajan                          
4.6.     frutela                              
4.6.     Lauferka               user posted image                                                                       
4.6.     Dany82                 user posted image                                       8 kg  PTUJ   
5.6.     jabolka (27)        user posted image                                   
     8 kg IZOLA
5.6.    
Mony25 (25)      user posted image                                                        LJ
5.6.     Sončki  (33)  user posted image   fant(12), dekle (10), dekle (20 mes)LJ 
6.6.

kim09                        

6.6.     bačko (30)       user posted image              Žana (2)               10 kg      LJ               
6.6.     emelly               user posted image         
----------------------------------------------------------------------                                             
7.6.     Ribička (28)                                                                   MB
7.6.    *blu*(29)             user posted image                                             9kg   TRB. 
7.6.     MIŠEL09              user posted image            
8.6.
     cesarica13 (31)    user posted image                                                     MB
8.6.     manna                  
8.6.     tadejluka (27)              Tadej (5) Luka (4)     5 kg                                                     
8.6.     Nastyaa     
8.6.     Hindi (28)                                                                       LJ
------------------------------
----------------------------------------              
9.6.     Metimenka (21)                                                              LJ
------------------------------------------------------------------------------------
10.6.    bibi
10.6.    Hanuši                user posted image        Hana (9)                       7 kg   LJ
10.6.    Tecka                  user posted image                                             11kg   LJ
10.6.    Kalanteja (25)    user posted image                                            12 kg SG
10.6.    Meggy (24)         user posted image         Žiga (3)                     14 kg SG
-----------------------------------------------------------------------
11.6.
    Lia2006 (29)       user posted image                                                     NM
11.6.    Tanjadenis (25)    user posted image                                                   TRB
11.6.    Mandreja               user posted image  
11.6.   
Tira (27)                                                             15kg
--------------------------------------------------------------------------------------
12.6.    Meti21 (29)       user posted image              Rubi (2)                 10 kg   LJ
12.6.    Cally (28)            user posted image                                           6 kg     NM
12.6.    Tincaminca          user posted image       
12.6.    MK8                      user posted image      
--------------------------------------------------------------------------------------
13.6.    Julyo8 (30)         user posted image       Jurij 04, Jošt 06             9kg          PO                
13.6.    princ_princeska   user posted image                                            9 kg
13.6.    Ajdish (24)          user posted image                                                        LJ
------------------------------------------------------------------------    
14.6.    miškamaška08   

14.6.    miškolinka 82         
14.6.   
Mojjaka (29)       user posted image                                            7,5 kg
14.6.    Mala_princeska(26) user posted image    Nina (5)                    12 kg  NM
14.6.    Ovnica78 (31)          user posted image    Tin (3)                         8 kg  SG
14.6.    ksenjica78            user posted image         fant (2)                                  LJ
16.6.    pika1977     
16.6.    Tanja Grosuplje                                   
17.6.    Goldy                   user posted image                                                         CE                                              
17.6.    amaya (31)                        Etienne (1)           14 kg IZOLA
17.6.    ronja1a
18.6.    fejči                                                                     9 kg
18.6.    Harley                user posted image                                             10 kg ŠEMP.
19.6.    Biba14 (27)             user posted image                                        11 kg MB                  
19.6.    Skuštrana                       Liza (05), Arsen (07)
19.6.    Mitmor                                                    

19.6.    Tej_a (31)              user posted image                                         10 kg
20.6.    loveforever (23)             Tjaša (2)
                   13 kg  CE
20.6.    Dodi (34)                           
20.6.    nenah83             
20.6.    *pikica (23)                                                                   
CE
20.6.    Kaminek (27 let)            user posted image                            
20.6.    Mery15031981 (27)      user posted image                           8,80 kg     LJ
---------------------------------------------------------------------------------------
21.6.    Lino  (31 let)       user posted image      
  Mare 10 let                15 kg  SG
21.6.    ulsi25                               
21.6.    Bamoocham (25)  user posted image    
                                     10 kg  SG                         
21.6.    Pomaranči

21.6.    Anikabanika
--------------------------------------------------------------------------
22.6.    Ninta
-----------------------------------------------------------------------------------------
23.6.    fragola (27)                                                                      PO
23.6.    maycha (32)            
 user posted image                                       8 kg     TRB
-----------------------------------------------------------------------------------------
24.6.    22zlatolaska11409 (27)                                           19 kg
24.6.    Kittycat                                                                              CE
24.6.    S@nta                     user posted image       1. fantek (3)                15 kg
24.6.    Sabsa                     user posted image   

25.6.    m2ip                                   
25.6.    emmi          
25.6.    M2I       

25.6.    Majana79               user posted image                                             10 kg
26.6.    Banči06 (31)        user posted image  
26.6.    Donna22  (22)       user posted image                                           12 kg  PTUJ
26.6.    22zlatolaska19      user posted image    Taja 03, Neja 05
27.6.    Bjondi (33)            user posted image     Karin (8)                 
      11 kg  LJ
27.6.    Naty-Taja (31)      user posted image   Marcel (05), Maruša (06)12 kg CE
28.6.    Naja* (32)           user posted image       Lan (2)                            2 kg  KR  
28.6.    Banananjam         user posted image      
28.6.    Inca                       user posted image                                                         LJ
29.6.   
Lsica                       user posted image  
                                                    LJ
29.6.

Zoga08   (27)        user posted image
29.6.    Snoopyka (18)     user posted image                                                 16 kg MS
---------------------------------------------------------------------------
30.6.    Farmacevtka81           
30.6.   
10ka (31)              user posted image   hčerka (1,5)                
    12 kg  PO
30.6.    Luši (20)    .           user posted image   
                                         7,2 kg KR                      
30.6.    ditta                               hčerka (2)
===================================================

user posted image = še 1o6

user posted image =106                      user posted image   23 user posted image 26   user posted image 14   user posted image   43

Neposredna povezava do sporočila: 4198
26.5.2009 7:10:31   
Lsica

user posted image

JUNIJKE IN user posted image , KI  SO MALO POHITELI

NOSEČKA               DATUM ROJ.     PDP      OTROK            MERE
 *alina*                     16.04.           02.06      LARA     2040 g   43 cm  user posted image
 mojsonček                03.05.           12.06      ZOJA     2639 g  49 cm    user posted image
 Mateja.Luka.Nik       09.05.           05.06      NIK       2200 g   51'5cm user posted image
 tinca84                     21.05.           02.06      NIK        3550 g   50 cm   user posted image
 Knutek                      18.05.           27.06      NIK        2690 g   47 cm   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4199
26.5.2009 7:17:17   
bamoocham
user posted image    user posted image    user posted image

PDP      NOSEČKA           SPOL     OTROCI      PORODNIŠNICA
1.6.     Deja777 (24)        user posted image      Anej Ian (2)    PTUJ        
1.6.     Pinkiponki                                                      
1.6.     Annadriel   
1.6.     Smrketa  (24)       user posted image              
---------------------------------------------------------------------------------
2.6.     kakteja
2.6.     Mucica                   user posted image    
2.6.     Nina16                  user posted image   
2.6.     Nemka (21)          user posted image
2.6.     Malagala (30)      user posted image                              
2.6.     Španka                  user posted image                                             
----------------------------------------------------------------------------------
3.6.     Dreamhorse (26)   user posted image                              PTUJ 
3.6.     Lenika (30)            user posted image       Matic (3)        NOVO MESTO        
3.6.     Meridaub    
3.6.    
Cipollina                                                    POSTOJNA               
3.6.     Minča (27)              user posted image                              CELJE
4.6.    
tina111 (31)       user posted image         
4.6.     Janci F (27)        user posted image                                  KRANJ     
4.6.     Lajan                          
4.6.     frutela                              
4.6.     Lauferka               user posted image                                                                       
4.6.     Dany82                 user posted image                                 PTUJ   
5.6.     jabolka (27)        user posted image                                 
IZOLA
5.6.    
Mony25 (25)      user posted image                                   LJUBLJANA
5.6.     Sončki  (33)  user posted image   fant(12), dekle (10), dekle (20 mes)LJ
6.6.

kim09                        

6.6.     bačko (30)       user posted image              Žana (2)         LJUBLJANA              
6.6.     emelly               user posted image         
7.6.     Ribička (28)                                              MARIBOR
7.6.    *blu*(29)             user posted image                                 TRBOVLJE
7.6.     MIŠEL09              user posted image            
8.6.
     cesarica13 (31)    user posted image                               MARIBOR
8.6.     manna                  
8.6.     tadejluka (27)              Tadej (5) Luka (4)                                                          
8.6.     Nastyaa     
8.6.     Hindi (28)                                                 LJUBLJANA
------------------------------
----------------------------------------              
9.6.     Metimenka (21)                                       LJUBLJANA
------------------------------------------------------------------------------------
10.6.    bibi
10.6.    Hanuši                user posted image        Hana (9)           LJUBLJANA
10.6.    Tecka                  user posted image                                  LJUBLJANA
10.6.    Kalanteja (25)    user posted image                               SLOVENJ GRADEC
10.6.    Meggy (24)         user posted image         Žiga (3)        SLOVENJ GRADEC
-----------------------------------------------------------------------
11.6.
    Lia2006 (29)       user posted image                              NOVO MESTO
11.6.    Tanjadenis (25)   user posted image                             TRBOVLJE
11.6.    Mandreja              user posted image  
11.6.   
Tira (27)                                                            
12.6.    Meti21 (29)       user posted image              Rubi (2)      LJUBLJANA
12.6.    Cally (28)            user posted image                                NOVO MESTO
12.6.    Tincaminca          user posted image       
12.6.    MK8                     user posted image      
13.6.    Julyo8 (30)         user posted image     Jurij 04, Jošt 06  POSTOJNA                                         
13.6.    princ_princeska   user posted image                                           
13.6.    Ajdish (24)          user posted image                                 LJUBLJANA
14.6.    miškamaška08   

14.6.    miškolinka 82         
14.6.   
Mojjaka (29)       user posted image                                        
14.6.    Mala_princeska(26) user posted image    Nina (5)         NOVO MESTO
14.6.    Ovnica78 (31)          user posted image    Tin (3)           SLOVENJ GRADEC
14.6.    ksenjica78            user posted image         fant (2)          LJUBLJANA
16.6.    pika1977     
16.6.    Tanja Grosuplje                                   
17.6.    Goldy                   user posted image                                    CELJE                                              
17.6.    amaya (31)                        Etienne (1)     IZOLA
17.6.    ronja1a
18.6.    fejči                                                                
18.6.    Harley                user posted image                                      ŠEMPETER
19.6.    Biba14 (27)             user posted image                               MARIBOR                 
19.6.    Skuštrana                       Liza (05), Arsen (07)
19.6.    Mitmor                                                    

19.6.    Tej_a (31)              user posted image                                       
20.6.    loveforever (23)             Tjaša (2)
            CELJE
20.6.    Dodi (34)                           
20.6.    nenah83             
20.6.    *pikica (23)                                                
CELJE
20.6.    Kaminek (27 let)            user posted image                            
20.6.    Mery15031981 (27)      user posted image                         LJUBLJANA
---------------------------------------------------------------------------------------
21.6.    Lino  (31 let)       user posted image      
  Mare 10 let         SLOVENJ GRADEC
21.6.    ulsi25                               
21.6.    Bamoocham (25)  user posted image    
                              SLOVENJ GRADEC                        
21.6.    Pomaranči

21.6.    Anikabanika
22.6.    Ninta
23.6.    fragola (27)                                                  POSTOJNA
23.6.    maycha (32)            
 user posted image                               TRBOVLJE
24.6.    22zlatolaska11 (27)                                         
24.6.    Kittycat                                                          CELJE
24.6.    S@nta                     user posted image       1. fantek (3)              
24.6.    Sabsa                     user posted image   

25.6.    m2ip                                   
25.6.    emmi          
25.6.    M2I       

25.6.    Majana79               user posted image                                          
26.6.    Banči06 (31)        user posted image  
26.6.    Donna22  (22)       user posted image                                      PTUJ
26.6.    22zlatolaska19      user posted image    Taja 03, Neja 05
27.6.    Bjondi (33)            user posted image     Karin (8)                
LJUBLJANA
27.6.    Naty-Taja (31)      user posted image   Marcel (05), Maruša (06) CELJE
28.6.    Naja* (32)           user posted image       Lan (2)                      KRANJ  
28.6.    Banananjam         user posted image      
28.6.    Inca                       user posted image                                          LJUBLJANA
29.6.   
Lsica                       user posted image  
                                     LJUBLJANA
29.6.

Zoga08   (27)        user posted image
29.6.    Snoopyka (18)     user posted image                                          M. SOBOTA
---------------------------------------------------------------------------
30.6.    Farmacevtka81           
30.6.   
10ka (31)              user posted image   hčerka (1,5)              
  POSTOJNA
30.6.    Luši (20)    .           user posted image   
                                    KRANJ                     
30.6.    ditta                               hčerka (2)

user posted image = še 106

user posted image =106                      user posted image   23 user posted image 26   user posted image 14   user posted image   43

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 26.5.2009 7:20:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE
lola85 RR

Kje najraje praznujete rojstne dneve otrok?

doma (81%)

igralnice (3%)

najamemo piknik prostor (16%)

pri babicah in dedkih (0%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!