Tosca
|
Čeeer punce! Ja, se nisem oglasila že od srede tedna, ma grejo tako hitro tile dnevi, da kar ne dohajam, pa še malo lena sem, priznam . Janja, hvala, ker si me pogrešala, je dober občutek, če se kdo spomni nate. V sredo sva bili pri mojih doma, v četrtek pri varuški na obisku, da se Danaja malo spozna z okoljem, pa v mestu sva se dobili z mojo sestro in šli še na Rudnik po nakupih. Je bilo na hitro treba kupit poletne cotke. Jaz sem taka hecna duša, da kar ne morem kupovat oblačil, če ni vreme že ta pravo za določena oblačila. Samo kaj, ko je potem ponavadi že prepozno in vse razprodano. V petek sva pa spet šibali kot nori: Hofer (evo, piknik odejica, juhu), Pikapolonica, Takko, BTC, tržnica, Merkur, H&M, Interspar, pol popoldne pa še eno darilo zavit. Uhhhh. Pol pa še moj vsak dan pride domov šele okoli 20. ure ali še kasneje in jasno, da imam jaz malo cel dan in mi ob tem še ostane vse za naredit za zvečer. Grrrr, imam že kar malo dosti tega. Tako, da sem se vsak večer samo še dol dala in ni bilo nič kaj od mene. Aja, prej moram še običajno travo zalit, ker jo sonce ob robnikih sežge. Pa v petek sem še celo bajto ob 11h zvečer posesala in pobrisala. Saj ponavadi si dopovedujem, da nima smisla, da se jezim, če je moj tako malo doma, ampak včasih mi pa dopi***. Še dobro, da je Danaja tako pridna in pridno prenaša ta najina tekanja naokrog. OK, ne bom več jamrala, nič ne pomaga, pa še ve me boste imele dost .
|