|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
25.5.2009 7:54:57   
amaya
jaz sem čisto raznežena nad temi fotografijami user posted image

danes v šetnjo...jutri pa CTG

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
25.5.2009 8:01:52   
Lsica
Boš vidla sončki, da bo user posted image zbral pravi čas...ne smemo bit neučakaneuser posted image .

bamoocham dobro rihtaj na pregledu. user posted image

Jaz mam tud še čisto malo,... ampak naj se mu nič ne mudi. Jaz mu kar povem, da še pripravljamo zanj, in da nama je še takole čist super skupaj. Čeprav, ko pogledaš slike, se ti pa druge lušte naredijouser posted image .

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
25.5.2009 8:12:40   
lenika
Dobro jutro!

Še dva dni in pravijo, da se bo nekoliko ohladlo. Jaz že komaj čakam, ker tole je pa že too much.

Lino glede prehitrga poroda mislim, da sta možni obe varianti. No, če se otrok rodi veliko prezgodaj, potem je pač pohitel, če pa je nekje okoli roka sta pa možni obe varianti. Itak je pa majhna verjetnost, da se bo otrok rodil točno na rok.

Goldy user posted image

Jaz imam pa še točno 9 dni. To je pa resnično malo. Grem sms napisat kolegici, ki ima danes rok.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
25.5.2009 8:47:33   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska
Kar se pa gibov tiče, tudi našemu user posted image že zmanjkuje prostora.

Aja - pa mami in sestra za user posted image navijata in mi govorita, da bo fant - potem bosta pa razočarani, če povijem še eno punčarco. user posted image
Mi gre že na živce, k folk kar neki v tri dni spol po obliki trebuha napoveduje.
Je pač 50:50 možnosti, tak da kar bo bo - dojenčka/ičo bomo imeli radi ne glede na spol.

Dobro jutro,

jaz sem zadnjo žehto zlikala zjutraj, ko je še dokaj hladno, ker ko se segreje se mi še dihat ne da, kaj šele likat.

Pri nas je tudi vse dokaj mirno, do PDP imam še 11 dni, vendar nič ne kaže da bomo kaj kmalu leteli.
Imam občasne krče in špikanja in večino časa (sploh če sedim) imam občutek, kot da imam celotno črevo zabasano in da moram nujno na wc, samo če pa grem na wc pa nič ven ne pride. Drugače pa redno odvajam, tako da mislim da se mi ni naredil kakšen čep v črevesju. Verjetno mi samo naš Srečko pritiska nanj.

Meni je tudi današnji datum kar zelo všeč, prijatelj nam je pa napovedal, da bom rodila 26.5., tako da bomo videli koliko ima prerokovalskih sposobnosti.
Jaz pravim, da se bo naš srečko rodil v  drugi polovici tega tedna, moj pa pravi da čist v začetku junija.

Kar se pa spola tiče, pa grejo meni tudi vsi že ornk na živce, ker so tako pametni glede tega.
Vse skupaj se mi zdi že malo neumno, po drugi strani pa sploh ne vem kaj je to tako čudnega, če ne veš spola.
Mislim, da je vsem staršem bolj pomembno to, da bo z user posted image  vse ok in da bo spal, kot pa ali je fant ali punčka.
Prav butasto mi je, ko nekateri pravijo, da za prvega je pa fino, da je fant - zakaj že?
Ker potrebujemo prestolonaslednika - kdo pa ima kakšen prestol, da potrebuje naslednika.???

Vsi nekaj ugibajo, pa po obliki trebuha, pa po koži na obrazu - za moje pojme je pa to vse kr neki.
Na začetku me je to še zabavalo, zdaj ko se pa ljudje ponavljajo mi je pa vedno bolj neumno.

Kar se brc oziroma gibov tiče, je pa tudi naš veliko mirnejši, kot je bil običajno in če ga dlje časa ne čutim, se uležem, pojem košček (no par koščkov) čokolade in počakam. Našega Srečkota čokolada vedno zbrihta in vsakič posebej me pomiri s svojimi gibi.

Uživajte na sončku in pazite, da vam ne zavre v glavi ali kje drugje. user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
25.5.2009 8:56:16   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Meni je tudi današnji datum kar zelo všeč, prijatelj nam je pa napovedal, da bom rodila 26.5., tako da bomo videli koliko ima prerokovalskih sposobnosti.
Jaz pravim, da se bo naš srečko rodil v  drugi polovici tega tedna, moj pa pravi da čist v začetku junija.

Dobro jutro,

ja Janci pol bova pa jutri skupaj dihali user posted image user posted image user posted image , ker meni je tut moj lubi napovedal, da gremo jutri rodit. Pa sem ga vprašala od kot mu to, pa je reku, da 26.5. je pa res super cifra in, da on ve, da takrat Bine pride.

No pa počakmo.

Kar se pa brc tiče, smo pa mi tut ful nežni, samo ponoči si pa skos položaj rihta, tko, da mora mami skos lulat hodit. Danes ponoči sem šla 6x.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
25.5.2009 9:10:43   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Kar se pa brc tiče, smo pa mi tut ful nežni, samo ponoči si pa skos položaj rihta, tko, da mora mami skos lulat hodit. Danes ponoči sem šla 6x.

Naš pa ponoči kar pridno spi, jaz skoraj vedno lahko neprekinjeno spim celo noč.
Čeprav ravno danes sem šla ponoči 2x na wc.

Upam, da mu bodo spalne navade ostale tudi za takrat, ko bo prišel na svet.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
25.5.2009 9:24:18   
minča
živjo!

Jst sem tud že danes aktivna, pospravljam in perem cote. je ful fajn, ker še ni vroče. Ker včeraj je blo pa res katastrofa!!!
Mi imamo še 9 dni do PDP, pa še prov nič ne kaže. Očitno je mali prov fajn notri. Jutri imama spet pregled in CTG, že komaj čakam...
Drgač pa bom dons v glavnem kar doma, ker se mi ne da okrog hodit in ker potem ful zatekam in imam prave klobase... mogoč zvečer kak lahke sprehod...
uživejte!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
25.5.2009 9:25:42   
lenika
Kar se tiče brc, to resnično niso več brce, je eno samo rinjenje, ampak pri nas je pa to kar čez cel dan na sporedu.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
25.5.2009 9:40:30   
Snoopyka
js se javlam...
sm že doma ampak ne za dolgo. tolk da si spakiram pa se najem pol pa v Puser posted image ker z user posted image neki ni vredu in mi ni hoti G povedat kaj,.
sam je reku da je vse vredu in da moram na opazovanje. kako je lahk vredu če pol ure išče srčka, pol pa še tak bogo bije ta srček, pol mi pa reče da je vse vredu.user posted image user posted image user posted image   razen 2-eh gibov nism čutla nč, na CTGju pa je kazal 8-9 gibov...mi ni čist nič več jasnuser posted image user posted image  user posted image                                                                 user posted image naj že gre v penzijo! sam strah mi je naredu. pa krkol sm ga vprašala ni nč reku.user posted image
nč si grem pakirat pa jest....
ostalim pa lep danuser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
25.5.2009 9:44:15   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

js se javlam...
sm že doma ampak ne za dolgo. tolk da si spakiram pa se najem pol pa v Puser posted image ker z user posted image neki ni vredu in mi ni hoti G povedat kaj,.
sam je reku da je vse vredu in da moram na opazovanje. kako je lahk vredu če pol ure išče srčka, pol pa še tak bogo bije ta srček, pol mi pa reče da je vse vredu.user posted image user posted image user posted image   razen 2-eh gibov nism čutla nč, na CTGju pa je kazal 8-9 gibov...mi ni čist nič več jasnuser posted image user posted image  user posted image                                                                 user posted image naj že gre v penzijo! sam strah mi je naredu. pa krkol sm ga vprašala ni nč reku.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drži se.....in ne misli na slabo...

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
25.5.2009 9:52:46   
Janci F

js se javlam...

Verjamem, da bo vse ok in da je to samo preventivni ukrep.

Držim pesti in pošiljam lepe misli.

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
25.5.2009 9:54:41   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

js se javlam...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drži se.....in ne misli na slabo...

Ja Snoopyka, DRŽI SE IN MISLI POZITIVNO!!! Bomo dražale pesti, da bo vse o.k. in bomo z mislimi pri tebi in user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
25.5.2009 9:56:35   
mojjaka
Dober dan!
Jupi, sem prišla še domov za 1 tedenuser posted image
No, sem bla v por. že ob 7.15, pa sem šla na CTG, potem k mojemu G na pregled, mi je naredil vaginalnega in je rekel da vse OK, pa UZ mi je naredil, user posted image seveda še kr na ritki, pa voda in pritisk bla OK, tako da ostaja moj dan D 1.6. Sem mogla napotnico in kontrolni list že v porodno sobo nest.
Ja v ponedeljek pa ob 7 pozvonim v porodni sobi.....bom prva na vrsti za CR....in tak čas čez en teden bom že mamicauser posted image user posted image še kr ne morem verjet....

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
25.5.2009 9:58:38   
skuštrana
Hojla...

Goldy, še malo ... user posted image

Snopyka, ti tudi..Drži se...

Jaz pa grem sedaj malo pospravljat, ker imam že slabo vestuser posted image user posted image Se mi nič ne da...

Vroče, no, pri nas je še vedno vroče, ponoči je sicer padla ena ploha ( beri pol minute dežjauser posted image ), ampak jaz si naštimama klimo na 26 stopinj in na dry, da mi izsuši vlago pa je čisto ok. Ven pa itak ne hodim, tam nekje do 4-5 ko se pretegnem do plažeuser posted image

Spanje, jaz tudi kar ok spim zadnji teden, hvala bogu.

Fantek, punčka, ma, meni je čisto vseeno...user posted image Prestolonaslednik, prestolonaslednica, who cares, a ne user posted image Men je full smešno, ko naju vsak vpraša, če tretji se je ponesrečil, glede na to že imamao par in 2 otrokauser posted image user posted image Mislim, WTF...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
25.5.2009 9:58:59   
mojjaka
Ja Snoopyka, DRŽI SE IN MISLI POZITIVNO!!! Bomo dražale pesti, da bo vse o.k. in bomo z mislimi pri tebi in user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem ...boš vidla, da bo vse ok!!!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
25.5.2009 10:04:08   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Jutro.

No, pa smo mi tudi pol noči prebedeli. Nisem mogla spat, vroče mi  je bilo. Proti jutru me je pa zmanjkalo in sem sanjala našo pupikouser posted image , da se je rodila 3 tedne prehitro in da je imela 3150g.user posted image
Zdj ko se pa bliža počasi dan d, se mi pa kr naprej sanja o njej in sploh o porodu...
Po eni strani bi jo imela že tu, po drugi pa naj še počaka 6 dni, pa pride, da bo donošena.

Uh danes imam šele ob 4h  pregled, se bo vleklo do  takrat. Sej grem še k zdravniku prej po bolniški list, da mi lahko bolniško na šihtu zaključijo.

Lepo se mejte, babnca mojeuser posted image

Jutro vsem user posted image tudi iz moje strani.

Bamoocham veš, da me je ta tvoja izjava nasmejala..., ker imava isto rok in se nama iste misli po glavah sučejo...tudi jaz sem danes slabo spala (vročina in WC) in tudi jaz sem sanjala porod in svojega user posted image . Pa mal me je ponoči križ bolel in sem se premetavala po postelji in mal me šraufa in mali user posted image je danes zellloo aktiven (že dolgo ne tk) in sem se tudi jaz z njim zmenila, da še ni pravi čas in naj počaka še vsaj 6-7 dni...pa upam, da me uboga.

Bamoocham a ti že piješ ta čaj iz malinovih listov??? Mislim kdaj ste ga začele pit??? Jst mislim še do sredine tega tedna počakat in potem začeti tk po čisto malo srkat čaj in potem vedno več...

Se še kasneje tipkamo.user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
25.5.2009 10:06:34   
dreamhorse
Hojla punce.. Pri nas že tudi odštevamo, samo še 9 dni, ...
Snoopyka.. kako pa lahko na ctg vidi premike? tam se vidi srčni utrip in pa popadki... a ni tako? Vse bo v redu, ne skrbi.. če ne bi bilo, bi ti porod sprožili... vsaj mislim tako..
Zdržite še malo junijke, da bomo res junijke.. Čeprav nam, ki smo na začetku malo že trebuščki nagajajo.. jaz bi se ga že z veseljem rešila in spoznala našo malo štručko.. držim pesti vsem...

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
25.5.2009 10:07:09   
July08
Ojla, souser posted image ,
da vas še jaz na hitro pozdravim, preden grem na pregled h G.

Snoopyka, Goldy držita se, pošiljam vama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojjaka res je noro, da veš, da boš najkasneje danes teden že pestvala tudi tebi

Danes ima moj brat RD, pa gremo popoldne na piknik, jupi spet ne bo treba kuhat kosilauser posted image user posted image user posted image
Sicer je tudi meni 25.5. full lep datum, ampak kot kaže ne bo nič.
Potem ciljam pa na 1.6.user posted image

Se pišemo, ko pridem s pregleda.

Lep dan vsem!

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
25.5.2009 10:10:50   
minča
jst tud ciljam na 1.6., mi je ful fajni datum... drgač pa bo kot bo...
Držte se punce!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
25.5.2009 10:32:47   
Lsica

js se javlam...

Snoopyka, naj te ne bo strah. Držimo pestiuser posted image za vaju, sigurno gre samo za to, da poskrbijo, da nič ne bi bilo narobe. Kaj če ti pol rečt pa skrbi delat. Boš vidla, da bo vse v redu, pa saj si zdaj že tuik pred koncemuser posted image ...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
25.5.2009 10:54:42   
kaminek
mojsonček: kakšna cartkana pupa. user posted image bravo za mamico in očija, k sta to kepico skup uštimalauser posted image user posted image

snoopyka: brez skrbi in strahu, vse bo okuser posted image . to je preventivno, za kar se je odloču tvoj G!čeprav pa menim, da je prav, da bi ti povedal kaj je mislu, ker si potem mal drgač naštiman.

user posted image aliuser posted image : hm, pr nas so prvič govorl, da bo fantek,pol punčka....mi2 pa sva bla kar tiho. nazadnje so pa itak vsi pametni in rečejo, ja sej smo vedl, da bo punčkauser posted image user posted image . ma ja.

mojjaka: ta dan se približuje, ko boš ponosna mamica. superca. user posted image

vročina: mene tud tko mori. mi prav paše, ko zjutrej rožce zalivam, ko je še hlad. upam, da se bo res malo bolj ohladilo, da se vsaj malo nadiham svežga zraka.

v soboto smo mel v družini obhajilo. k maši nism šla in HB, da sm se tko odločla. je blo svinjsko vroče, ljudi velik, jst sm bla pa itak kot cunja. noge so mi tolk otekle, da sm misnla, da se mi bojo odprle. grozaaaaa. sm jih doma v luftu držala. pol sm se jim pa prdružla na pikniku (so sosedje), ampak sm  mogla po pol ure it domov, ker sm noge mela kot slonuser posted image . sej, jutr ko mam pregled, bom še enkrat omenla G.

lepo se mejte!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
25.5.2009 11:11:40   
Tira
Jutro!

Ste tolk napisale, da komaj sledim.
Mojsoncek res lepa deklica, čestitke user posted image
Snoopyka sej bo vse vredu boš vidla, v P boš mal več počivala pa bo.

No glede datumov sva pa midva govorila, da je danes zelo lep datum, samo pri meni nč ne kaže, da bi se že kaj dogajalouser posted image
Majana79 medve imava očitno zelo podobne probleme. Mene je včeraj zvečer že zelo skrbelo, ker imam pritisk spet ravno na meji, zatekam itak, pa še user posted image  je bil ful bl miren. Prov rada bi že, da bi blo teh skrbi konec in da grem rodit!
V sredo bom šla k mojemu G na CTG in mu zatežila za napotnice za CTG 2x na teden.. tko kt so mi rekl v P. Upam, da ne bom popustila in da mi jih bo dal.

No moje noči so pa že več kot mesec dni iste... obisk WC vsaj 5x, vsakič še mal popit zraven, ker sem neznansko žejna in potem zaspim tam nekje ob 5h za ene 2 uri skupaj, kar je rekord. Očitno res naravna poskrbi, da ni potem prevelik šok vstajat ponoči, ko pride user posted image  

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
25.5.2009 11:18:58   
lenika
Snoopyka drži se.

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
25.5.2009 11:21:53   
Ovnica78
Lep pozdrav vsem skupaj!
Vas včeraj nisem nič brala, sem imela zdaj ful dela, da sem se prebila skozi. Včeraj nisem imela volje za nič. Sva se že zjutraj z možem nekaj spričkala, tako, da se še danes bolj grdo gledava. Pa kura gleda vse skupaj. Se mi ne da o tem!!!

Tin je bolje. Antibiotiki so prijeli, tako, da vročine sploh ni več imel in sva lahko bila včeraj tudi že zunaj. Saj ga je nemogoče držat v stanovanju v takšnem vremenu!

Skuštrana kako ti velja. Jst bi tud mela morjeeee user posted image !

Mojjaka še en teden user posted image !!! Ti kar velja, ko veš kaj te čaka!

Mojsonček kakšna lepotička user posted image !!!

Glede spola tudi meni kar naprej težijo in ugibajo kaj bo. Najbolj smešno je pa ko ne kateri sploh ne verjamejo, da ne veva. Mislijo, da veva samo povedat nočeva. Halo user posted image !!! Jaz pravim , da je tako premalo presenečenj v življenju. Pa naj bo vsaj to.

Snoopyka drži se user posted image user posted image user posted image !!!

Jaz bi pa rada vsaj še ta teden zdržala, da se začne junij user posted image !

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
25.5.2009 11:46:30   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Bamoocham a ti že piješ ta čaj iz malinovih listov??? Mislim kdaj ste ga začele pit??? Jst mislim še do sredine tega tedna počakat in potem začeti tk po čisto malo srkat čaj in potem vedno več...

Se še kasneje tipkamo.user posted image

Lino, js ga še nisem začela, bom naslednji ponedeljek začela, ko bom v 38 tednu že. No 37t 1d. Bomo vidli, če bo kaj pomagalouser posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ime za punčko
Brenčačka

Katero ime izmed spodaj naštetih vam je najbolj všeč?

Nina (23%)

Gaja (21%)

Neli (17%)

Maja (14%)

Pia (26%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!