Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 18:28:38
|
|
|
|
Goldy
|
Pozdravljene! Sem malo na doma. Mala zdaj pridno raste, jaz počivam. Vse je v najlepšem redu. Jutri grem nazaj v P.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 18:38:18
|
|
|
|
bačko
|
Goldy super da je vse uredu z in da pridno raste.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 19:53:15
|
|
|
|
lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Goldy super da je vse uredu z in da pridno raste. Ja SUPER!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 20:03:22
|
|
|
|
bamoocham
|
Helo. Midva + smo doma z obhajila. Zjutraj ob 9h smo se dobili, pa smo bili najprej pri slavljenki doma, potem v cerkev (trajalo 2 uri), ampak smo bli mi kr pred cerkvijo, nismo šli noter, ker je bila nora gužva. Potem na kosilo in spet nazaj k slavljeki..v glavnem 10 ur smo bli vsega skup na obhajilo, sem misla da mi bojo noge odpadle. Potem pa mi je začel trebuh otrdevat, pa sma šla kr domov, oni so še nadaljevali oz. še nadaljujejo. tistim, ki se vam je začelo dogajat. Čez 4 tedne pa bomo že mi tut cartali Me včeraj kliče moj, pa se javi moja sestra (js sem glih na wcju bla), in je moj kr obstal..ga je kr stisnalo, je že mislu, da sem šla v P, da se ne morem javit. No, lep večer še naprej, grem še Zojo (mojsonček) prilepit na on seznamček.. Papa
< Sporočilo je popravil bamoocham -- 24.5.2009 20:08:41 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 20:18:19
|
|
|
|
mojjaka
|
Tako, jaz sem za vsak slučaj spakirala torbo zase in za , možeku razložla kako deluje pralni stroj , če me dlje časa ne bo...da si lahk cotke opere... vse za vsak slučaj če že jutri ostanem v por. Nič, se grem zdaj cartat na kavč...vam sporočim jutri kako bo...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 20:37:47
|
|
|
|
lino
|
Mojjaka držim pesti, da bo ju3 vse o.k. in prideta še domov...a ti niso dali datuma??? Če pa ostaneta v bolnici...pa veliko sreče. Sončki????
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 20:53:46
|
|
|
|
Lsica
|
No, končno sem vse uspela prebrat...koliko se nam dogaja!!! Bom nekatere stvari pustila brez komentarjev, ker ....karavana gre dalje. mojjaka, držim pesti zate. sončki, kaj dogaja? lino, sam ne se pustit !!! Bodi močna in se zavzami zase, to ni tečnarjenje, pa prej ko boš udarla po mizi bolje bo. Najprej moraš sama sebe spoštovat, potem pa lahko pičakuješ to še od drugih. In zakaj ti zdaj solim s tem pamet? Ker sem bila tudi sama včasih taka. In sem kar mislila, da bodo drugi videli kako se trudim in bom to dobila povrnjeno v drugi obliki. Pa ni bilo nič od tega, razen, da so se navadili na samoumevno. Ah ja, življenje nas ves čas uči. Še malo pa bo junij tu...In naš seznam se bo pričel... V Lj. je ravnokar padlo malo dežja in HB malce shladilo ozračje. Sicer pa gagamo od vročine. Predvsem jaz, ker nam še hormoni mal pri tem pomagajo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 20:55:51
|
|
|
|
lino
|
Imam pa še eno vprašanje...pa ne se smejat... zanima me, ko takole govorimo kdaj bi šla katera rodit...in nekatere junijke ste tega že rešene in že cartate ...a pol pomeni, da če rodiš pred rokom, da se je G. zmotil glede morebitnega datuma poroda, ali pa, da je pač pripravljen in je malo pohitel Sem mal zmedena sedaj Hvala za odgovor in nočko vsem so .
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 21:13:47
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lino zanima me, ko takole govorimo kdaj bi šla katera rodit...in nekatere junijke ste tega že rešene in že cartate ...a pol pomeni, da če rodiš pred rokom, da se je G. zmotil glede morebitnega datuma poroda, ali pa, da je pač pripravljen in je malo pohitel Sem mal zmedena sedaj Druga varijanta - ko je pripravljen, pač pokuka na svet. Jaz imam recimo datum po zadnji m.03.06., po nuhalni je spet drug datum, po zadnjem UZ-ju tretji datum, določenega imam pa 14.06.(nekje vmes). Lahko sem kasneje zanosila, kot sem mislila oz. lahko je bila pozna ovulacija, ma pri meni je zmeda ker ne vem točnega datuma prvega dne zadnje m. Vem samo da bom junija rodila, če me prej ne zvije.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 21:32:23
|
|
|
|
Lsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: lino zanima me, ko takole govorimo kdaj bi šla katera rodit...in nekatere junijke ste tega že rešene in že cartate ...a pol pomeni, da če rodiš pred rokom, da se je G. zmotil glede morebitnega datuma poroda, ali pa, da je pač pripravljen in je malo pohitel Sem mal zmedena sedaj Druga varijanta - ko je pripravljen, pač pokuka na svet. Jaz imam recimo datum po zadnji m.03.06., po nuhalni je spet drug datum, po zadnjem UZ-ju tretji datum, določenega imam pa 14.06.(nekje vmes). Lahko sem kasneje zanosila, kot sem mislila oz. lahko je bila pozna ovulacija, ma pri meni je zmeda ker ne vem točnega datuma prvega dne zadnje m. Vem samo da bom junija rodila, če me prej ne zvije. Pa tudi če se datum oploditve natančno ve (npr. pri tistih, ki so zanosile s biomedicinsko pomočjo) je le nekajprocentna verjetnost, da bo datum poroda dejansko na PDP. Jaz mislim, da gre le za nek okvir s katerim določijo tempo razvoja dojenčka. Za vse ostalo pa poskrbi narava sama. So pa povedale babice v MŠ, da prenošenih dojenčkov pa dejansko res ni več( ker prej umetno sprožijo porod).
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 25.5.2009 6:01:37
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Goldy super da je vse uredu z in da pridno raste. Super
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 25.5.2009 6:10:58
|
|
|
|
Snoopyka
|
jutro so ! js sm dans mal rana in pač častim kafe spala sm bol slabo, sm velik na wc hodla in po mi ni blo nazaj za zaspat. zdj sm pa rano vstala k moram k G (pred časno), kr se že 2 dni ni oglasu vsaj 10x na dan, pa neki nisem prava. kako se pa kaj vam gibajo ? mojsonček si mi pa lušte naredla s tako lubano pupo! sončki držim peti zate, da bo hitro no grem zdej se počas obleč... lp
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 25.5.2009 6:45:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! jaz sem ponoči tudi skakala po balkonu in blazine pospravljala pa še moj je laptopa zunaj pustil in se je tak fajn k nevihti spravljalo. sedaj se pa že sonček kaže je pa kar megla. gibi- ja jaz jih 10preštejem ampak ni več to tisto pravo, res nima več placa. je vse skupaj bolj nežno in me včasih tudi sekira zakaj ni po eno uro nič gibov. grem pa danes v laboratorij pa še aneja do zdravnika zapelam. je pa danes točno en teden do pdp. nič me ne šraufa, no v glavnem nič od nič. v sredo pa imam spet pregled in verjetno tudi ctg. pa bomo vidli. lep dan
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 25.5.2009 6:51:58
|
|
|
|
tecka
|
Snoopyka: naš Srečko tudi manj brca, ampak še vedno ve, da mora mamo potolažiti večkrat na dan. Ponavadi tistih 10 brc preštejeva že čez noč, tako da čez dan ne štejem. Pa ene 2 - 3x na dan kolca, tako da stalno opozarja nase. Mojsonček: krasna punca, vaša Zoja Sem ti kar malo fauš, ker bomo imeli fanta, ki ga ne moreš tako cortkano obleči. Tudi pri nas na Notranjskem je bilo nekaj dežja, zdaj pa imamo meglo. Ko se malo dvigne, bom pa bajto prezračila, da se malo shladi. Danes grem na obisk k eni majčici, ki je rodila nekaj dni čez rok, pa včeraj sem dobila sporočilo od druge majčice, da je rodila malo prehitro, jaz tudi upam, da bo kmalu...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 25.5.2009 7:01:30
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka Dobro jutro še z moje strani. Njami, s tole si mi pa naredila lušte . Snoopyka , Deja777 ne piši prehitro, da te nič ne šraufa, ker te lohka u momentu prtisne , srečno pri zdravniku z Anejem , mi šibamo na sistematskega pri 5.letih z Nino , se še pod koutrom že oblečena skriva . Tečka super, da majčice prehitevajo - upam da nam ne bo treba predolgo čakat . Kar se pa gibov tiče, tudi našemu že zmanjkuje prostora. Aja - pa mami in sestra za navijata in mi govorita, da bo fant - potem bosta pa razočarani, če povijem še eno punčarco. Mi gre že na živce, k folk kar neki v tri dni spol po obliki trebuha napoveduje. Je pač 50:50 možnosti, tak da kar bo bo - dojenčka/ičo bomo imeli radi ne glede na spol. Nič zdaj pa šibam počas. Vsem, ki imate preglede srečno in naj se kaj prične dogajat zgodnjim junijkam
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 25.5.2009 7:07:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sreče pa rabim za k zdravniku. že vidim, kako bo spet kričal. spol pa tudi meni po trebuhu ugibajo in se čudijo kako pa to, da nisem vprašala.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 25.5.2009 7:11:01
|
|
|
|
tecka
|
. spol pa tudi meni po trebuhu ugibajo in se čudijo kako pa to, da nisem vprašala. Jaz tudi nekaterim še rečem, da za spol ne vemo. In če kdo sitnari, rečem da bo fantek ali pa punčka, MENDA. Če bo pa kaj drugega, se bomo pa naprej menili.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 25.5.2009 7:21:33
|
|
|
|
princ_princeska
|
Dobro jutro zgleda da bo danes lep sonček... Vse ki imate preglede lepo opravite Tudi meni ugotavljajo spol po trebuščku in po koži in po ne vem čem še vsem, pa eni, da bo , pa eni da bo ....skratka mi pa pričakujemo kar koli, samo da bo vse vredu in da je So pa tudi stavki prisotni, ja kako pa to, da ne vprašata ....pač tko sva se odločla...ane
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 25.5.2009 7:23:40
|
|
|
|
princ_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček Dan... evo, sam da vas z Zojo pozdraviva in zaželiva vsem veliko sreče in čim lepše in lažje porode... LEP DAN VSEM!!! ........kako cart babika
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 25.5.2009 7:34:11
|
|
|
|
Lsica
|
Ja mene tud sprašujejo kako to, da naju nič firbec ne matra (valjda naju matra, sam bova počakala, a ne?). Pa tud ko jim že 5. poveva, da ne bova spraševala za spol,da bova vidla ko se bo rodil,...ko se naslednjič srečamo, še 6. vprašajo - a zdaj pa že vesta kaj bo ? In najin odgovor: "Veva veva, al pa ." Lep hladen dan in dobro opravite na pregledih, snoopyka,....in vse ostale, ki jih imate danes.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 25.5.2009 7:34:39
|
|
|
|
sončki
|
jutro, ja nič posebnega se ne dogaja popadki so ampak je rekla da dokler se ne začnem odpirat nič ne bo tko da sam čakamo v četrtek se grem pokazat no če ne bo kaj prej sama pa kr ne morem verjet da se ne odpiram pa četrtič bomo pa še mal uživali v lepem vremenu lep dan vsem pa tako je lep da se splača rodit 25.5 a ni lep datum
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 25.5.2009 7:40:32
|
|
|
|
Lsica
|
Sončki, saj je še čas...tud dan je še vedno dolg 24 ur . Opusti se in uživaj, ko pride, pride...datum bo pa takrat itak lep . Mogoče pa čaka, da se mal ohladi in mamici ne bo tako vroče .
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 25.5.2009 7:52:25
|
|
|
|
bamoocham
|
Jutro. No, pa smo mi tudi pol noči prebedeli. Nisem mogla spat, vroče mi je bilo. Proti jutru me je pa zmanjkalo in sem sanjala našo pupiko , da se je rodila 3 tedne prehitro in da je imela 3150g. Zdj ko se pa bliža počasi dan d, se mi pa kr naprej sanja o njej in sploh o porodu... Po eni strani bi jo imela že tu, po drugi pa naj še počaka 6 dni, pa pride, da bo donošena. Uh danes imam šele ob 4h pregled, se bo vleklo do takrat. Sej grem še k zdravniku prej po bolniški list, da mi lahko bolniško na šihtu zaključijo. Lepo se mejte, babnca moje
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 25.5.2009 7:54:22
|
|
|
|
sončki
|
Lsica - a veš da sem jaz tudi tako razmišljala malce prevroče je za ležat v porodnišnici ko bi se malo ohladilo bi blo idealno pa še jaz sem ena od tistih ki ne mara polne sobe obiskov tko da me je kr strah vročine in slabega zraka
|
Dodatna ponudbaJanci FKatero izmed ponujenih storitev bi izbrali, če bi vam vaš vrtec ponujal:- Varstvo otrok na domu, ko je vrtec zaprt (renta varuška) (
21%)
- Prevoz otrok na želeno lokacijo (baby taxi) (
8%)
- Dodatne aktivnosti za otroke, med dnevnim varstvom (različne delavnice, učenje tujih jezikov,..) (
39%)
- Dodatne aktivnosti za otroke, po zaprtju vrtca (različne delavnice, učenje tujih jezikov,..) (
18%)
Organiziranje rojstnih dnevov in drugih praznovanj (
5%)
Nobena od ponujenih storitev me ne zanima (
10%)
Število vseh glasov: 275Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!