|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
24.5.2009 18:28:38   
Goldy
Pozdravljene!

Sem malo na doma. Mala zdaj pridno raste, jaz počivam. Vse je v najlepšem redu. Jutri grem nazaj v P.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
24.5.2009 18:38:18   
bačko
Goldy super da je vse uredu z user posted image in da pridno raste.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
24.5.2009 19:53:15   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Goldy super da je vse uredu z user posted image in da pridno raste.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja SUPER!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
24.5.2009 20:03:22   
bamoocham
Helo.

Midva +user posted image smo doma z obhajila. Zjutraj ob 9h smo se dobili, pa smo bili najprej pri slavljenki doma, potem v cerkev (trajalo 2 uri), ampak smo bli mi kr pred cerkvijo, nismo šli noter, ker je bila nora gužva. Potem na kosilo in spet nazaj k slavljeki..v glavnem 10 ur smo bli vsega skup na obhajilo, sem misla da mi bojo noge odpadle.

Potem pa mi je začel trebuh otrdevat, pa sma šla kr domov, oni so še nadaljevali oz. še nadaljujejo.

tistim, ki se vam je začelo dogajat. Čez 4 tedne pa bomo že mi tut cartali

Me včeraj kliče moj, pa se javi moja sestra (js sem glih na wcju bla), in je moj kr obstal..ga je kr stisnalo, je že mislu, da sem šla v P, da se ne morem javit.

No, lep večer še naprej, grem še Zojo (mojsonček) prilepit na on seznamček..

Papa

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 24.5.2009 20:08:41 >

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
24.5.2009 20:06:58   
bamoocham

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image   Lara- *alina*

user posted image   Nik-tinca84

user posted image   Zoja- mojsonček

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
24.5.2009 20:18:19   
mojjaka
Tako, jaz sem za vsak slučaj spakirala torbo zase in zauser posted image , možeku razložla kako deluje pralni strojuser posted image , če me dlje časa ne bo...da si lahk cotke opere... vse za vsak slučaj če že jutri ostanem v por.
Nič, se grem zdaj cartat na kavč...vam sporočim jutri kako bo...

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
24.5.2009 20:37:47   
lino
Mojjaka držim pesti, da bo ju3 vse o.k. in prideta še domov...a ti niso dali datuma???

Če pa ostaneta v bolnici...pa veliko sreče.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončki????user posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
24.5.2009 20:53:46   
Lsica
No, končno sem vse uspela prebrat...koliko se nam dogaja!!!

Bom nekatere stvari pustila brez komentarjev, ker ....karavana gre dalje.

mojjaka, držim pesti zate.

sončki, kaj dogaja?

lino, sam ne se pustit user posted image !!! Bodi močna in se zavzami zase, to ni tečnarjenje, pa prej ko boš udarla po mizi bolje bo. Najprej moraš sama sebe spoštovat, potem pa lahko pičakuješ to še od drugih. In zakaj ti zdaj solim s tem pamet? Ker sem bila tudi sama včasih taka. In sem kar mislila, da bodo drugi videli kako se trudim in bom to dobila povrnjeno v drugi obliki. Pa ni bilo nič od tega, razen, da so se navadili na samoumevno. Ah ja, življenje nas ves čas uči.

Še malo pa bo junij tu...In naš seznam se bo pričel...

V Lj. je ravnokar padlo malo dežja in HB malce shladilo ozračje. Sicer pa gagamo od vročine. Predvsem jaz, ker nam še hormoni mal pri tem pomagajo.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
24.5.2009 20:55:51   
lino
Imam pa še eno vprašanje...pa ne se smejat...
zanima me, ko takole govorimo kdaj bi šla katera rodit...in nekatere junijke ste tega že rešene in že cartateuser posted image ...a pol pomeni, da če rodiš pred rokom, da se je G. zmotil glede morebitnega datuma poroda, ali pa, da je user posted image pač pripravljen in je malo pohiteluser posted image user posted image

Sem mal zmedena sedajuser posted image

Hvala za odgovor in nočko vsem souser posted image .

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
24.5.2009 21:13:47   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lino
zanima me, ko takole govorimo kdaj bi šla katera rodit...in nekatere junijke ste tega že rešene in že cartateuser posted image ...a pol pomeni, da če rodiš pred rokom, da se je G. zmotil glede morebitnega datuma poroda, ali pa, da je user posted image pač pripravljen in je malo pohiteluser posted image user posted image

Druga varijanta - ko je user posted image pripravljen, pač pokuka na svet.
Jaz imam recimo datum po zadnji m.03.06., po nuhalni je spet drug datum, po zadnjem UZ-ju tretji datum, določenega imam pa 14.06.(nekje vmes). Lahko sem kasneje zanosila, kot sem mislila oz. lahko je bila pozna ovulacija, ma pri meni je zmeda ker ne vem točnega datuma prvega dne zadnje m.user posted image Vem samo da bom junija rodila, če me prej ne zvije.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
24.5.2009 21:32:23   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: lino

Druga varijanta - ko je user posted image pripravljen, pač pokuka na svet.
Jaz imam recimo datum po zadnji m.03.06., po nuhalni je spet drug datum, po zadnjem UZ-ju tretji datum, določenega imam pa 14.06.(nekje vmes). Lahko sem kasneje zanosila, kot sem mislila oz. lahko je bila pozna ovulacija, ma pri meni je zmeda ker ne vem točnega datuma prvega dne zadnje m.user posted image Vem samo da bom junija rodila, če me prej ne zvije.

Pa tudi če se datum oploditve natančno ve (npr. pri tistih, ki so zanosile s biomedicinsko pomočjo) je le nekajprocentna verjetnost, da bo datum poroda dejansko na PDP. Jaz mislim, da gre le za nek okvir s katerim določijo tempo razvoja dojenčka. Za vse ostalo pa poskrbi narava sama. So pa povedale babice v MŠ, da prenošenih dojenčkov pa dejansko res ni več( ker prej umetno sprožijo porod).

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
25.5.2009 6:01:37   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Superuser posted image user posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
25.5.2009 6:10:58   
Snoopyka
jutro souser posted image !

js sm dans mal rana in pač častim kafe
user posted image

spala sm bol slabo, sm velik na wc hodla in po mi ni blo nazaj za zaspat.
zdj sm pa rano vstala k moram k G (pred časno), kr se user posted image že 2 dni ni oglasu vsaj 10x na dan, pa neki nisem prava. kako se pa kaj vam gibajouser posted image ?

mojsonček si mi pa lušte naredla s tako lubano pupo!

sončki držim peti zate, da bo hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no grem zdej se počas obleč...
lpuser posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
25.5.2009 6:45:22   
Anonimen
Dobro jutro!

jaz sem ponoči tudi skakala po balkonu in blazine pospravljala pa še moj je laptopa zunaj pustil in se je tak fajn k nevihti spravljalo. sedaj se pa že sonček kaže je pa kar megla.
gibi- ja jaz jih 10preštejem ampak ni več to tisto pravo, res nima več placa. je vse skupaj bolj nežno in me včasih tudi sekira zakaj ni po eno uro nič gibov.
grem pa danes v laboratorij pa še aneja do zdravnika zapelam. je pa danes točno en teden do pdp. nič me ne šraufa, no v glavnem nič od nič.user posted image v sredo pa imam spet pregled in verjetno tudi ctg. pa bomo vidli.

lep dan

(odgovor članu Snoopyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4114
25.5.2009 6:51:58   
tecka
Snoopyka: naš Srečko tudi manj brca, ampak še vedno ve, da mora mamo potolažiti večkrat na dan. Ponavadi tistih 10 brc preštejeva že čez noč, tako da čez dan ne štejem. Pa ene 2 - 3x na dan kolca, tako da stalno opozarja nase.
Mojsonček: krasna punca, vaša Zoja Sem ti kar malo fauš, ker bomo imeli fanta, ki ga ne moreš tako cortkano obleči.

Tudi pri nas na Notranjskem je bilo nekaj dežja, zdaj pa imamo meglo. Ko se malo dvigne, bom pa bajto prezračila, da se malo shladi.

Danes grem na obisk k eni majčici, ki je rodila nekaj dni čez rok, pa včeraj sem dobila sporočilo od druge majčice, da je rodila malo prehitro, jaz tudi upam, da bo kmalu...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
25.5.2009 7:01:30   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Snoopyka

user posted image

Dobro jutro še z moje strani.

Njami,

s tole user posted image si mi pa naredila lušte user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image
Snoopyka user posted image user posted image user posted image ,

Deja777 ne piši prehitro, da te nič ne šraufa, ker te lohka u momentu prtisne user posted image user posted image ,
srečno pri zdravniku z Anejem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

mi šibamo na sistematskega pri 5.letih z Nino user posted image , se še pod koutrom že oblečena skriva user posted image user posted image user posted image .

Tečka super, da majčice prehitevajo - upam da nam ne bo treba predolgo čakat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kar se pa gibov tiče, tudi našemu user posted image že zmanjkuje prostora.

Aja - pa mami in sestra za user posted image navijata in mi govorita, da bo fant - potem bosta pa razočarani, če povijem še eno punčarco. user posted image
Mi gre že na živce, k folk kar neki v tri dni spol po obliki trebuha napoveduje.
Je pač 50:50 možnosti, tak da kar bo bo - dojenčka/ičo bomo imeli radi ne glede na spol.

Nič zdaj pa šibam počas.

Vsem, ki imate preglede srečno in naj se kaj prične dogajat zgodnjim junijkam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
25.5.2009 7:07:43   
Anonimen
ja sreče pa rabim za k zdravniku. že vidim, kako bo spet kričal.user posted image

spol pa tudi meni po trebuhu ugibajo in se čudijo kako pa to, da nisem vprašala.

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4117
25.5.2009 7:11:01   
tecka
.
spol pa tudi meni po trebuhu ugibajo in se čudijo kako pa to, da nisem vprašala.

Jaz tudi nekaterim še rečem, da za spol ne vemo. In če kdo sitnari, rečem da bo fantek ali pa punčka, MENDA. Če bo pa kaj drugega, se bomo pa naprej menili.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
25.5.2009 7:21:33   
princ_princeska
Dobro jutrouser posted image

zgleda da bo danes lep sonček...

Vse ki imate preglede lepo opraviteuser posted image

Tudi meni ugotavljajo spol po trebuščku in po koži in po ne vem čem še vsem, pa eni, da bo user posted image , pa eni da bouser posted image ....skratka mi pa pričakujemo kar koli, samo da bo vse vredu in da jeuser posted image

So pa tudi stavki prisotni, ja kako pa to, da ne vprašatauser posted image ....pač tko sva se odločla...aneuser posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
25.5.2009 7:23:40   
princ_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Dan...

evo, sam da vas z Zojo pozdraviva in zaželiva vsem veliko sreče in čim lepše in lažje porode...

user posted image

LEP DAN VSEM!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image ........kako cart babika

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
25.5.2009 7:34:11   
Lsica
Ja mene tud sprašujejo kako to, da naju nič firbec ne matra (valjda naju matra, sam bova počakala, a ne?). Pa tud ko jim že 5. poveva, da ne bova spraševala za spol,da bova vidla ko se bo user posted image rodil,...ko se naslednjič srečamo, še 6. vprašajo - a zdaj pa že vesta kaj bo ? user posted image user posted image user posted image In najin odgovor: "Veva veva, user posted image al pa user posted image ."

Lep hladen dan in dobro opravite na pregledih, snoopyka,....in vse ostale, ki jih imate danes.

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
25.5.2009 7:34:39   
sončki
jutro,
ja nič posebnega se ne dogaja popadki so
ampak je rekla da dokler se ne začnem odpirat
nič ne bo tko da sam čakamo v četrtek se grem
pokazat  no če ne bo kaj prej sama pa kr ne morem
verjet da se ne odpiram user posted image pa četrtič user posted image
bomo pa še mal uživali v lepem vremenu
lep dan vsem pa tako je lep da se splača rodit 25.5
a ni lep datum user posted image

Moji Sončki

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
25.5.2009 7:40:32   
Lsica
Sončki, saj je še čas...tud dan je še vedno dolg 24 uruser posted image .

Opusti se in uživaj, ko pride, pride...datum bo pa takrat itak lepuser posted image .

Mogoče pa čaka, da se mal ohladi in mamici ne bo tako vročeuser posted image .

(odgovor članu sončki)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
25.5.2009 7:52:25   
bamoocham
Jutro.

No, pa smo mi tudi pol noči prebedeli. Nisem mogla spat, vroče mi  je bilo. Proti jutru me je pa zmanjkalo in sem sanjala našo pupikouser posted image , da se je rodila 3 tedne prehitro in da je imela 3150g.user posted image
Zdj ko se pa bliža počasi dan d, se mi pa kr naprej sanja o njej in sploh o porodu...
Po eni strani bi jo imela že tu, po drugi pa naj še počaka 6 dni, pa pride, da bo donošena.

Uh danes imam šele ob 4h  pregled, se bo vleklo do  takrat. Sej grem še k zdravniku prej po bolniški list, da mi lahko bolniško na šihtu zaključijo.

Lepo se mejte, babnca mojeuser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
25.5.2009 7:54:22   
sončki
Lsica - a veš da sem jaz tudi tako razmišljala
malce prevroče je za ležat v porodnišnici user posted image
ko bi se malo ohladilo bi blo idealno pa še
jaz sem ena od tistih ki ne mara polne sobe obiskov
tko da me je kr strah vročine in slabega zraka

Moji Sončki

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Dodatna ponudba
Janci F

Katero izmed ponujenih storitev bi izbrali, če bi vam vaš vrtec ponujal:

- Varstvo otrok na domu, ko je vrtec zaprt (renta varuška) (21%)

- Prevoz otrok na želeno lokacijo (baby taxi) (8%)

- Dodatne aktivnosti za otroke, med dnevnim varstvom (različne delavnice, učenje tujih jezikov,..) (39%)

- Dodatne aktivnosti za otroke, po zaprtju vrtca (različne delavnice, učenje tujih jezikov,..) (18%)

Organiziranje rojstnih dnevov in drugih praznovanj (5%)

Nobena od ponujenih storitev me ne zanima (10%)

Število vseh glasov: 275

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!