|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
22.5.2009 16:31:03   
andrejaboris
Nell se strinjam s tabo da treba otroku ponudit hrano prej da pač vidiš če je kaka alergija. Meni P. ni nikoli rekla, da do 2.leta ne sme pit mleka. Lan je začel pit alpsko mleko pri 8 mesecih in Enej tut tam nekje. Pa ni blo nobene alergije HB! Meni je hrana res najmanjša skrb glede vrtca. Mene vse drugo bolj skrbi. KOt sem že napisala. Eh saj bo a ne?user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
22.5.2009 16:34:30   
andrejaboris
Pa ko imaš otoka te marsikaj preseneti, ne samo glede hrane. Vsega ga ne moreš ubranit. Tut ko ga bo čebela 1. pičla, ne bote vedle, če je alergičen al ne... Saj pravim, življenje je polno presenečenj, sploh ko imaš otroke. So pa pozitivna in negativna!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
22.5.2009 17:24:02   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Pa ko imaš otoka te marsikaj preseneti, ne samo glede hrane. Vsega ga ne moreš ubranit. Tut ko ga bo čebela 1. pičla, ne bote vedle, če je alergičen al ne... Saj pravim, življenje je polno presenečenj, sploh ko imaš otroke. So pa pozitivna in negativna!

No tole si pa res lepo napisala, življenje je res polno presenečenj in nikakor jih ne moremo vsega ubranit, pa če si še tako želimo. Js sem tudi Tiborju začela dajati navadno mleko okoli 8 mesecev, s tem da ima za spanje še vedno adaptiranega, toliko da porabimo, kar imamo doma na zalogi.

Glede privajanja otrok na vrtec je pa tako, da smo v veliki večini starši tisti, ki se ne privadimo. Če boš mislila, da je otrok "bogi", ker mora v vrtec, se bo tudi sam tako počutil, ker bo takšne občutke zaznal pri tebi, pa če si še tako mislimo, da jih ne. Otrok se navadi, veliko prej, kot starši. In če otroku pri tem ne daš izbire, se navadi še prej. S tem mislim, da se zavedaš, da ga predajaš v dobre roke, da si bo v vrtcu poiskal prijatelje, izrazil svoj jaz, se veliko novega naučil in poskusil, imel možnost izražati svojo usvarjalnost na različnih podočjih...da mu niti slučajno ne bo dolg čas...če se ti sprijazniš s tem, bo otrok jemal vrtec kot nekaj dobrega. Verjamem, da se je že katera izmed nas znašla v situaciji, ko si nekam ni želela, pa je vseeno morala, ker ni bilo druge izbire...konec koncev iz vsake situacije odnesemo dobre in slabe izkušnje. Da pa bo nekaj časa verjetno jok, to je normalno...ampak tudi to mine, ko otrok spozna, da se starši vedno vrnejo po njega, kot oblubijo. Svetujem ti, da otroku poveš (četudi misliš, da ne razume) - doma, zakaj gre v vrtec, kaj vse bo lahko tam počel, da mu vedno poveš, kdo in kdaj bo prišel po njega - močno pa ti svetujem, da tega ne počneš pred vrati igralnice, ker potem je vse še samo težje. Ko boš imela uvajanje v vrtec, vzpostavi stik z otrokovimi sovrtstniki v skupini, igraj se tudi skupaj z njimi, ker bo otrok tudi preko tebe, lažje navezal stike tako z otroki kot tudi z vzgojiteljico. In še enkrat - otrok ni bogi, ker gre v vrtec, tam se bo imel krasno - bogi smo si starši, ker se šele takrat zelo močno zavemo, da si otrok širi obzorja in da res odrašča.

No to je moje mnenje.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
22.5.2009 17:31:41   
andrejaboris
Nell ti si tut to full lepo napisala in res je tak. Lan uživa v vrtcu in gre tja zelo rad. Tut sama sem zelo navdušena nad njegovomi vzgojiteljicami in nikakor nisem tista mati , ki komplicira in išče probleme, kjer jih ni. Sem pa res ena cmera jera. Tut ko sem Lana pustla moji mami sem kasneje, ko sem odšla jokala kot dež. Taka pač sem, čustvena full. To mam po moji mami. user posted image user posted image Res pa je da Lana nisem jaz vozla v vrte nazačetku, že zato, ker sem komaj rodila in zato, ker se Lan dost lažje loči od atija kot od mene. Pa bilo kam ga peljem. Je mamin cartek, še zdaj in seveda atijev tut.user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
22.5.2009 17:33:19   
andrejaboris
No jaz sem Eneju dala alpsko mleko 3x al 4x, ker se še dojima. In zvečer po kaši za lahko noč, ki je na žlico dobi še materino mleko, kar bi se glih tak lahko reklo kravje mleko, ker sem bik po horoskopu. user posted image user posted image user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 1580
22.5.2009 19:42:26   
sayuri
Uuu, zanimiva debata user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1581
22.5.2009 20:51:57   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image user posted image user posted image  a ne?

erin ti si rakica, andrejaboris bik, nell kaj si že ti?? nobena se ne dauser posted image user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
22.5.2009 20:58:18   
kaja02
čer!!!

zdej še pa mi, spali nismo ama NIČ, celo noč je jokala, dokler ji nisem okoli 3 ure dala malo calpola, potem pa je zaspala sam je še vedno stokala med spanjemuser posted image  a so to zobkiuser posted image , čez dan pa je razigrana....

pa meni se je danes odvalil kamen iz pleč, vsaj za nekaj časa, no kera je mislala in držala pesti???? danes sem bila vabljena na Zavod zaradi štipendije in so mi jo po pritožbi in prošnji, podaljašal še do 1.10, user posted image  uh danes bom pa mirno spala, sploh če bo mala pustilauser posted image ; je pa bila referentka danes sladka kot meduser posted image , kot da ne bi govorila z isto osebo, ne vem a je mela zadnjič slab dan, al kaj?

brala sem za nazaj, komentirat pa se mi ne da,

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
22.5.2009 21:52:18   
Erin

A smo naredile debato a?user posted image

To glede čebel sem pa ravno prej razmišljala..mater... me spet skrbi..

PA uvajanje v vrtec...tm bom pa jokala.. že vemuser posted image user posted image Ampak če mi bo sreča dana bom delala v isti stavbi..bog daj.. mi je pa že sedaj težko ko pomislim da bo jokal in da ne bom zraven ko bo padel, ga kakšen vrstnik grizel...
Vedno so se mi zdeli starši ki so s solzami v očeh predajali otroke v naše roke komplikatorji..ko so jih mečkali med vrati in s tem še oteževali slovo... ampak mislim da bom jaz kar ista..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mama mia kako se vse obrneuser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1584
22.5.2009 21:57:34   
Zoja Miša
Erin, Andrehjaboris, Nell, vse ste tole debato dobro speljale! Mi je všeč, da poveste kako je! Res je, Nell, otrok ni bogi ko gre v vrtec in to si moramo zapomniti. Čeprav jaz tudi upam, da jo bo moj vozil, ker sem tudi jaz cmera jerauser posted image .Pa službo mam dlje, tako da je tudi z ekonomskega vidita tako bolj logično, HB.user posted image  Glede hrane mi je všeč, da ste vse povedale svoje mnenje, sploh vi2 vzgojiteljici, ker imata to info iz prve roke. Me pa veseli, da sem razmišlala v pravi smeri, torej moram sedaj počasi v akcijo s temi živili, mesec je namreč tako hitro okoliuser posted image  Trije bodo ravno tako!user posted image  Upam, da bo sprejela večje košče, ker za enkrat še vedno le zmixano velje, drugače mi zbruhauser posted image

Naty, seveda velja. Če boste kaj po mestu Lošinj hodili, se javi, pa se lahko srečamo user posted image  In uživajte ne polno!!!!

Nič, grem pod tuš in knjigo brat. Danes je prvič, da sva s princesko sami, je kar malo čudnouser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
22.5.2009 21:57:46   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Glede privajanja otrok na vrtec je pa tako, da smo v veliki večini starši tisti, ki se ne privadimo. Če boš mislila, da je otrok "bogi", ker mora v vrtec, se bo tudi sam tako počutil, ker bo takšne občutke zaznal pri tebi, pa če si še tako mislimo, da jih ne. Otrok se navadi, veliko prej, kot starši. In če otroku pri tem ne daš izbire, se navadi še prej. S tem mislim, da se zavedaš, da ga predajaš v dobre roke, da si bo v vrtcu poiskal prijatelje, izrazil svoj jaz, se veliko novega naučil in poskusil, imel možnost izražati svojo usvarjalnost na različnih podočjih...da mu niti slučajno ne bo dolg čas...če se ti sprijazniš s tem, bo otrok jemal vrtec kot nekaj dobrega. Verjamem, da se je že katera izmed nas znašla v situaciji, ko si nekam ni želela, pa je vseeno morala, ker ni bilo druge izbire...konec koncev iz vsake situacije odnesemo dobre in slabe izkušnje. Da pa bo nekaj časa verjetno jok, to je normalno...ampak tudi to mine, ko otrok spozna, da se starši vedno vrnejo po njega, kot oblubijo. Svetujem ti, da otroku poveš (četudi misliš, da ne razume) - doma, zakaj gre v vrtec, kaj vse bo lahko tam počel, da mu vedno poveš, kdo in kdaj bo prišel po njega - močno pa ti svetujem, da tega ne počneš pred vrati igralnice, ker potem je vse še samo težje. Ko boš imela uvajanje v vrtec, vzpostavi stik z otrokovimi sovrtstniki v skupini, igraj se tudi skupaj z njimi, ker bo otrok tudi preko tebe, lažje navezal stike tako z otroki kot tudi z vzgojiteljico. In še enkrat - otrok ni bogi, ker gre v vrtec, tam se bo imel krasno - bogi smo si starši, ker se šele takrat zelo močno zavemo, da si otrok širi obzorja in da res odrašča.

Full dobr napisano, bravo nell!user posted image user posted image user posted image Popolnoma istih misli.. dodala bi le to, da bom jaz trpela najbolj le zaradi tega ker me ne bo ob njem da bi ga ščitila... ampak se bo moral naučiti tudi sam zase postavt in nabrat izkušnje z različnimi situacijami...

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
22.5.2009 21:59:19   
Erin

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
22.5.2009 22:00:12   
Erin

No jaz sem Eneju dala alpsko mleko 3x al 4x, ker se še dojima. In zvečer po kaši za lahko noč, ki je na žlico dobi še materino mleko, kar bi se glih tak lahko reklo kravje mleko, ker sem bik po horoskopu. user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1588
22.5.2009 22:03:16   
bella02

user posted image user posted image user posted image (smejim se tvojim kokicamuser posted image )

Erin, user posted image , si vse povedala

nell, prav imaš, da smo starši tisti, ki kompliciramo. To se slišala že velikokrat. Tjaša je zamenjala 3 vrtce, pa je z njo vse uredu. In nikoli ni bilo težav. Je včasih res tudi od otroka odvisno, kako sprejema vse to.

AB, verjemi, da se vsaki mamici trga srce, če sliši jok svojega otroka, ko gre iz vrtca. Jaz sem pomoje enih 5 min stala pred vrati in najraje bi šla nazaj in jo stisnila. Pa vem, da bi blo sam slabš. Po nekaj dneh ni bilo več joka. Sva pa imeli ful kratko uvajanje, ker sem jaz morala na predavanja. Vem, da se bom zdaj teže "ločila" od Teje, sva res skoz skupaj in vsako dopoldne sami. Pri Tjaši sem morala pri njenem 8. mesecu že na faks in jo je pazila tašča. Vem, da bo meni bolj hudo kot Tejiuser posted image

kaja02, super za dobre novice, sem pa pozabila na to zadevo, priznam user posted image . Mi je že pol odpuščeno, a neuser posted image ?

Lep vikend vsem, mi šibamo jutri domov, ima bratec piknik za rduser posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 22.5.2009 22:04:11 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
22.5.2009 22:10:37   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

user posted image user posted image user posted image  a ne?

erin ti si rakica, andrejaboris bik, nell kaj si že ti?? nobena se ne dauser posted image user posted image

Če se kdo ne da sem jaz user posted image  devica in the house user posted image user posted image user posted image user posted image  kritična in trmasta 100 na uro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vendar tudi z velikim user posted image  user posted image

Erin.......... Kako se je lahko debata začela BREZ mene user posted image  Tejkaz kje si? začnemo user posted image user posted image user posted image

Jaz grem sedaj spat user posted image

Lahko noč punce user posted image

user posted image

O ljubi bog!!!! kako mi je slabo user posted image  kako lahko ljudi kuhajo ob te uri user posted image  Še okno bom morala zapret user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
22.5.2009 22:24:07   
sandra123
Čeruser posted image ...Madonca, ste eno težko debato vžgaleuser posted image user posted image user posted image ...
AB, jaz sem tudi bolj jokica, pa mi je že zdaj slabo, ko samo pomislim, kako hitro se bliža čas, ko bodo šli naši mali čmrlji v vrtec user posted image user posted image user posted image , pa tudi mene pošteno skrbi, kako bo kaj z zdravjem pri T&T, imam že slabe izkušnje s Tino, ki je bila po vstopu v vrtec nonstop bolnauser posted image ...

Se malo javljam po dolgem času...je že kazalo, da sta mali2 imeli vročino zaradi zobkov, o katerih ni ne duha ne sluha, no pa se je na koncu izkazalo, da se ju je en prehlad loteval, kašljata, kihata, smrkata - jima teče iz nosa, da joj user posted image ...pojma nimam, kje so prehlad staknile moje 3Tuser posted image ...No, saj sta že dva dni brez vročine, pa smo šle malo vozičkat, ampak, je pa zdaj za moje pojme malo prevroče za zunaj bitiuser posted image .

Naš dopust...no, sem vesela, ker mi je uspelo, da so mi prestavili termin za 1.teden, tako, da gremo v petek, 29.5.user posted image user posted image user posted image ...menda bodo ja zdrave do takratuser posted image ...

Drugače pa nič novega pri nas, razen tega, da mi Teja zelo rada "pomaga" zlagat perilouser posted image user posted image user posted image ...samo okrog se obrnem, pa je že spet cel kup perila pripravljen, da ga še enkrat zložimuser posted image user posted image user posted image , pa iz košare mi obe dve mečeta perilo po celi sobi, tako, da mi je še to zdaj postala prava umetnost naredituser posted image user posted image user posted image ...

Moji dve tudi že jesta alpsko mleko, ne kupujem svežega mleka, ker Taji ni najbolj odgovarjalo ...mi je pa končno tudi uspelo, da mi zvečer še malo Milumila spijeta po flaški, potem sta pa še pri prsih, no, pa imamo malo več spanca zdaj...
ponavadi zdržita zdaj do 3-eh zjutraj, včasih pa se mi zbudita že med 23-24 uro...odvisno, kdaj zaspita....se je pa že nekajkrat zdaj zgodilo, da sta spali od 21-ih pa do 5-ih user posted image , tako, da se pri nas končno tudi zadeva glede spanja malo normalizirauser posted image ...

Čeveljčki Elefanten...jaz sem jima jih kupila že kakšna 2.meseca nazaj, sem zelo zadovoljna z njimi, ker jima zelo lepo sedejo na nogice, sicer so zaprti čeveljčki, ampak zaenkrat še ne mislim nabavljati drugih...Če grem Cicibanove nabavljat za vse 3T, bom takoj ob 150 eurčkovuser posted image ...ZojaMiša, te Elefanten čeveljčke imajo pa od št.17. naprej...kakšen model je tudi št.16......

Erin, kako kaj vi3? Ste še bolniuser posted image

Šibam...pod tuš, pa mal user posted image pogledatuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 22.5.2009 22:28:13 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
22.5.2009 22:35:54   
andrejaboris
Pa iz vsake debate se nekaj novega naučimo, če smo le odprtih misli.

Lahko noč  drage avgustovke !

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
22.5.2009 22:50:44   
Maja T.
Čer,

user posted image user posted image user posted image , kokice so user posted image .

Andrejaboris, Erin, Nell
user posted image

Matejchi, načeloma z Zaro prideva, nekje ob 11.00 razen, če imava v ponedeljek gasto pregled v UKC - si rihtam podaljšanje porodniške, glede na to, da vsako novo hrano, ki jo uvedeva prvo driska user posted image .

Drugače je bilo na fiz. terapiji super user posted image user posted image user posted image , mala uživala, si je vsakič ploskala, ko je naredila vajo user posted image . Se že teh par dni telovadbe pozna napredek user posted image .

Katera je zdaj pred kratkim napisala, da ji je user posted image začel plazit, ko je delala vaje. Po kolikem času teh vaj, je začel plaziti? 

Sva od  včeraj z Zaro same user posted image , je user posted image šel službeno-privat na morje in mi danes reče, kako čudovito je doli, grrrrr..., sem mu prav malo faušuser posted image , HB pride že v nedeljo nazaj user posted image .

Sem vas prebrala, samo se mi ne da komentirat  user posted image , grem brat dobro knjigo user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
22.5.2009 22:50:49   
Erin
sandra - super da so vam prestavili, boste se pozdravili in užuvali tako kot se zagreuser posted image Pa še user posted image user posted image user posted image da bo za zihruser posted image In pa kooončno so se te tvoje "babe" usmilile in privoščile nekaj spanca.. upam da bo šlo sedaj samo še na boljše! Bravo T&T!!!user posted image user posted image user posted image

Mi smo..no, še mal izkašljujemo in smrkamo, Tilen še malo kašlja...user posted image user posted image Ne vem ali naj mu dajem sirup, ali naj pustim da mine, nočem delat panike in ga vlečt k Dr... ma pa tak suh kašelj in ko ga napade - ponavadi med spanjem, ampak danes tudi med igro 2x, kašlja nekaj minut in ga kar ne neha dražit.. to je suh kašelj ane? Sej ne vem..user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1594
22.5.2009 22:59:30   
Erin
Oooooooo ti ti, Maja T.... kr nč komentirat kaj???user posted image user posted image user posted image Lumpa..hihi..hecam se..

Zojko Mišek in Maja T. - uživajta ob knjigah!user posted image (čeprav ne vem kako to zgleda..jaz sovražim knjige, preveč časa vzamejo..raje po netu brskamuser posted image user posted image user posted image )

Lahko noč babe žabe!user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
23.5.2009 12:28:35   
andrejaboris
Jutro babeuser posted image user posted image user posted image !

Danes pa bo poznauser posted image .

Jaz kuham, otroka mi spita, dragi je šel po ribe, jih bomo jutri na žar vrgli.user posted image POpoldne pa gre na šiht.user posted image

Lepo soboto vsem in pridne bote!!! Pa avgustovčki ne preveč mamic jezit, raje atije!user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
23.5.2009 13:55:53   
Neža7
Zdravo user posted image

Joj! spet nobene ni user posted image  no, saj je vikend, da rezumem user posted image

Moj je v službi in jaz čakam, da mi Neža zaspi user posted image  Jutri imam žar pri mami, da je dan brez kuhanje zame user posted image  Danes smo imeli ribe, pečen krompir in fižolovo (stroči fižol) solato mmmmmmm kako je pasalo. Neže je tudi imela rada ribo in krompir in fižol user posted image

Danes mo dobila 2. zob user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ali še imamo seznam user posted image

1. zob 9. april
2. zob 23. maj

Hmmmm.... mislim, da spi, da grem še jaz počuvit user posted image  Ta CR mi malo težave dela sedaj, ko sem začela malo raste user posted image

Joj! zunaj je poroka!! Upam, da moja pupika se ne bo zbudila user posted image

Ciao!!! user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1597
23.5.2009 14:12:20   
andrejaboris
Jaz sem tu. Ker moj spet dewla. HB da je zadnja nogometna tekma v tej sezoni. POl bo mogoče keri vikend fraj.user posted image

Mi pa smo dans jedli pečenega zajca in mlince. Njami. in seveda solato s paradajza in kumar. Jo obožujem.

NIč grem a še pridemuser posted image user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
23.5.2009 16:34:28   
Neža7
Moj je tudi danes na tekmi user posted image  čeprav danes je na postaji in verjetno bo danes spet podaljšek. Včeraj je 1,5 ur podaljšo službo zaradi tekme...... Ah naši bogi policaji user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1599
23.5.2009 21:25:56   
minca_n
tako moja mislija nemogoče je opravljena, čeprav z bolj malo dobička.
končno mi je uspelo dobiti dva fredova obroča, ker se gremo jutri kopat user posted image
vendar pa ni bilo tako lahko. enega sem dobila prek pošte za 19,60 (z poštnino), ta drugega pa sem mogla it kupit v pikapolonico, ker ga noben več ni prodajal. zgleda da se je res odprla sezona za kopanje.
no glavno je da jih mamo, da bomo jutri prvič probali malo večjo vodo user posted image

lepo ajajte

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?