sandra123
|
Čer ...Madonca, ste eno težko debato vžgale ... AB, jaz sem tudi bolj jokica, pa mi je že zdaj slabo, ko samo pomislim, kako hitro se bliža čas, ko bodo šli naši mali čmrlji v vrtec , pa tudi mene pošteno skrbi, kako bo kaj z zdravjem pri T&T, imam že slabe izkušnje s Tino, ki je bila po vstopu v vrtec nonstop bolna ... Se malo javljam po dolgem času...je že kazalo, da sta mali2 imeli vročino zaradi zobkov, o katerih ni ne duha ne sluha, no pa se je na koncu izkazalo, da se ju je en prehlad loteval, kašljata, kihata, smrkata - jima teče iz nosa, da joj ...pojma nimam, kje so prehlad staknile moje 3T ...No, saj sta že dva dni brez vročine, pa smo šle malo vozičkat, ampak, je pa zdaj za moje pojme malo prevroče za zunaj biti . Naš dopust...no, sem vesela, ker mi je uspelo, da so mi prestavili termin za 1.teden, tako, da gremo v petek, 29.5. ...menda bodo ja zdrave do takrat ... Drugače pa nič novega pri nas, razen tega, da mi Teja zelo rada "pomaga" zlagat perilo ...samo okrog se obrnem, pa je že spet cel kup perila pripravljen, da ga še enkrat zložim , pa iz košare mi obe dve mečeta perilo po celi sobi, tako, da mi je še to zdaj postala prava umetnost naredit ... Moji dve tudi že jesta alpsko mleko, ne kupujem svežega mleka, ker Taji ni najbolj odgovarjalo ...mi je pa končno tudi uspelo, da mi zvečer še malo Milumila spijeta po flaški, potem sta pa še pri prsih, no, pa imamo malo več spanca zdaj... ponavadi zdržita zdaj do 3-eh zjutraj, včasih pa se mi zbudita že med 23-24 uro...odvisno, kdaj zaspita....se je pa že nekajkrat zdaj zgodilo, da sta spali od 21-ih pa do 5-ih , tako, da se pri nas končno tudi zadeva glede spanja malo normalizira ... Čeveljčki Elefanten...jaz sem jima jih kupila že kakšna 2.meseca nazaj, sem zelo zadovoljna z njimi, ker jima zelo lepo sedejo na nogice, sicer so zaprti čeveljčki, ampak zaenkrat še ne mislim nabavljati drugih...Če grem Cicibanove nabavljat za vse 3T, bom takoj ob 150 eurčkov ...ZojaMiša, te Elefanten čeveljčke imajo pa od št.17. naprej...kakšen model je tudi št.16...... Erin, kako kaj vi3? Ste še bolni Šibam...pod tuš, pa mal pogledat
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 22.5.2009 22:28:13 >