|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
24.5.2009 8:05:23   
jolly123
tale hg zj na koncu je bil od Tajkota user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 126
24.5.2009 8:29:59   
mbd0411
Uh,polna energije...user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 127
24.5.2009 8:32:42   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Iraira,mi spimo ločeno že od začetka nosečnosti,ker moj tako strašno smrči,da se je meni rolalo od tega.Zakaj bi trpeli vsi in nebi spali.Sem se prestavila in zdaj smo vsi srečni.Nič tečni in vseeno se imamo radi.user posted image user posted image

Tole pa mislim da ni bilo meni namenjeno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...jaz sem samskauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  tako da spim sama

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 128
24.5.2009 8:39:44   
coccinella

Zdaj ko sta se nam pa še Ticamica in Corty pridružili, bomo pa še hitreje šibali proti 5. delu!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 129
24.5.2009 9:46:17   
corti
jolly si pa polna energije....se vidi da si naspana user posted image

coccinella no no....sej ne bom tok čvekala.....user posted image user posted image  

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 130
24.5.2009 10:33:27   
Dream
Dan!

Mene spet nekaj muči glavobol, pa ne vem, če ni od tega, ker gremo danes na kosilo v gostilno, v katero nočem iti (smo povabljeni). Sicer pa je bila noč mirna, ker sem spala sama in ni bilo smrčanja (kot Jolly123 user posted image ). Vreme se spet nekaj kisa in očitno bo prineslo dež user posted image  Matic se mi je ponoči spet v spanju obrnil na trebuh in pasel kravice, ker ni našel dude - mislim, kako lahko to delaš v spanju user posted image  Upam, da ga ne bo kdaj luna nosila, danes je namreč mlaj...

Mbd0411 hvala za podrobne informacije - me pa zanima še to, če se mi splala vzet takšen sesalec, ker imava samo en večji tepih v denvni sobi, pa v spalnici vsak na svoji strani manjšega, povsod drugje pa je laminat (no, v kopalnici pač ploščice). Vedno kaj najdem, da vse zakompliciram user posted image

Jolly123 vem, da se ponoči lovijo sipe, lignji in ciplji - ampak to so morkse ribe in mehkužci - da ni šel slučajno lovit kake žurke... No, vsaj naspala si se...

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 131
24.5.2009 12:02:45   
*talcy*
OJLA babnice...joj ste hude...že na tretjem delu.. user posted image user posted image user posted image
no mal sem vas prebrala k mam lih čas.....berem da vam gre dobro ... mi nimamo problemov ponoči .... je pa res da mi spi ponoči brez tečkanja  že od rojstva ..... zaspimo nekje od 21-22h in spimo do 8.30-9.00 tko da bravo sinko user posted image user posted image

glede GH imam jaz :
zajtrk : SADJE
kosilo : ZELENJAVA
popo.obrok:MLEČNI IZDELEK AL KAŠICA
zvečer in prej ko gre spat pa še mlekce
nekak tko imam jaz skombinirano

sončno kremo pa uporabljam kot dream LAVERA SUN 20 .... smrdi kot vrag ampak je ok .....

me pa zanima če vaši user posted image  že vsi sedijo samostojno ? naš je kot kladauser posted image  neki časa je ok pol se prekucne kot pjanci.... niti sledu ni o plazenje ... kako je z vašimi ??????

no zdaj morm it ker gremo čof čof ...... uživajte pa vas pridem kaj pokukat

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 132
24.5.2009 18:37:08   
mbd0411
Iraira,sem že spet neki zamešala.Pa saj to ni nič takega.Od Joly menda smrči.user posted image user posted image user posted image Eh to smrčanje mene v grob spravlja.user posted image user posted image user posted image Ne spim niti minute zraven,tako da po user posted image gremo vsak v svojo sobouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dream,če nimaš tepihov niti ni taka panika,ker ta sesalec ima še za laminat krtačo...Pač vzameš braz krtače za tepih,je kar ceneje...Drugače pa izbira na tržišču je ogromna. Jaz sem si izbrala tega.Ti pač najdi da ti bo ugajalo in v pomoč.Da le tebi olajša delo in da posesa kar mora.user posted image
Talcy moj tudi ne plazi.Niti slučajno.Sedi,a še majavo,ga kar prekucne kot tvojega.Se je pa začel valiti iz tebuha na hrbet in tako ponavlja,da je ves rdeč,pa daaaaleč pride.Iz enega konca na drugega-sobe.Pa išče opore kje bi se za kaj prijel.Bo treba začet pospravljat na višje police.Likalnik je že na omariuser posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 133
24.5.2009 18:45:43   
evelin
ooooooo pridne punce že četrti deluser posted image user posted image user posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 134
24.5.2009 19:40:47   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Iraira,sem že spet neki zamešala.Pa saj to ni nič takega.Od Joly menda smrči.user posted image user posted image user posted image Eh to smrčanje mene v grob spravlja.user posted image user posted image user posted image Ne spim niti minute zraven,tako da po user posted image gremo vsak v svojo sobouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Jap moj smrči, pa kašlja pa vzdihuje, pa zabzame celo posteljo uffff. Sej šparava za večje stanovanje, da bova mela eno ekstra sobo, kamor bom jaz hodila spat, ker tole je tu mač user posted image user posted image

Danes smo bili malo leteči, Tajko je prvič jedel tofu in kremno brokolijevo juho, pa je kar šlo po grlu. Zdej je bil pa čist gotov da je spal že ko sem ga v posteljo dala.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 135
24.5.2009 19:53:49   
PikicaStonoga
Za nami lepa nedelja!
Nas je dragi presenetu in odpeljal na izlet! Naju dve pa svojo mami (ker je dedi v toplicah preko službe), pa smo jo vzeli zraven. Smo se imeli lepo, smo pa bili v Planici na sprehodu in v Kranjski Gori pri jezeru in ob reki na dekci uživali! :)
Tijana že spi, upam, da se ne bo zbujala kot prejšnje noči! :)
Jaz bom pa počasi zlezla v bano s kakšno revijo in bom uživala :)
Ta teden bomo verjetno do srede v LJ pri tašči, da ne bo čist sama, ji bomo delala družbo :)
Se beremo zvečer - oz. kasneje ...sej večer je že tu user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 136
24.5.2009 19:54:03   
gogabojan
Ojlaaaaaaaaaaaa.

Pršli komaj s štajerske. Meli fenomenalno. Bazenček laufal. Čevapčiči tudi. Videla 9 DNI STAREGA user posted image .

Prehlad se me je fullll lotil, da sem komaj domol prpeljala.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 137
24.5.2009 19:56:02   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Mbd0411 hvala za podrobne informacije - me pa zanima še to, če se mi splala vzet takšen sesalec, ker imava samo en večji tepih v denvni sobi, pa v spalnici vsak na svoji strani manjšega, povsod drugje pa je laminat (no, v kopalnici pač ploščice). Vedno kaj najdem, da vse zakompliciram user posted image

Jaz ga na tvbojem mestu ne bi jemala ...kaj pa če si ga včasih sposodiš od koga?
MOja mami ga npr ima in se ga 1x na leto sposodim, da globinsko očistim kavč ...tepihov v hiši ne bom imela.

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 138
24.5.2009 21:02:32   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image S E D M I    M E S E C user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIJANA
od mamice PIKICASTONOGA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Č E S T I T K E
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 139
24.5.2009 21:03:09   
janja 27
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Jaz ga na tvbojem mestu ne bi jemala ...kaj pa če si ga včasih sposodiš od koga?
MOja mami ga npr ima in se ga 1x na leto sposodim, da globinsko očistim kavč ...tepihov v hiši ne bom imela.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz jih tud nimam in je supercauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 140
24.5.2009 21:05:03   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

sončno kremo pa uporabljam kot dream LAVERA SUN 20 .... smrdi kot vrag ampak je ok .....

me pa zanima če vaši user posted image  že vsi sedijo samostojno ? naš je kot kladauser posted image  neki časa je ok pol se prekucne kot pjanci.... niti sledu ni o plazenje ... kako je z vašimi ??????

no zdaj morm it ker gremo čof čof ...... uživajte pa vas pridem kaj pokukat

ja, kremo sem potem kupila Eucerin otroško - zadovoljna zaenkrat, čeprav bi mi bilo bolj všeč, če bi se jo našpricalo in potem razmazalo, kot da je tako običajno doziranje.

In naš user posted image tudi še ne sedi....plazi tudi ne. Se pa na trebuhu trudi doseči igrače pred sabo in se zvija in vleče kolena k sebi, a se pač še ne dvigne na kolena in ne odplazi.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 141
24.5.2009 21:07:22   
janja 27
čer

evo vikend za nami...

jutri ponedeljek in novim zmagam naprotiž

dogajalo se ni nič presenetljivega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mal pospravljanaj likanja in predvesm LENARJENJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

talcyuser posted image user posted image me smo na delu 4user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cort user posted image user posted image user posted image   WB user posted image user posted image user posted image user posted image jah sem te mal pogrešala, čeprav zadnjič nisve skoraj nič čvekale v tivolijuuser posted image user posted image bo drugič več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jolly - jah itak na koncu so vse MOŠKI kriviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   .....v glavnem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje....

goga a spet smrkaš..to je pa zato ker naga spišuser posted image user posted image user posted image user posted image

še kej ...ne vem user posted image user posted image user posted image user posted image itak user posted image user posted image user posted image user posted image

danes je lunca ........hehe...ma ne bo ponovitve četrtka..hehe...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 142
24.5.2009 21:14:32   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

krema za sončenje: najprej sem kupila Mustela 50, potem a mi je P povedala za novo Eucerinovo kremo za otročke, ki nima faktorja temveč neke delce, ki ostanejo na koži (ne grejo v kožo) in odbijajo sončne žarke. Je pa mali minus, da se ne vtre čisto v kožo, malo ostane belkasto gor a mene to ne moti. Mi je dala tester in ga zdaj uporabljam ko pa zmanjka bom kupila.

pol sva šli shopping, ker ven ob tej uri več ne grem ven (direkt v shlajen avto, parkiram v parkirni hiši in tako enako nazaj dam). Ob 12h je pojedla svoj avokado in zdaj aja v dnevni sobi v ležalniku. Sem dala klimo na 24 stopinj. Kako pa kaj ve s klimo doma? Na kok mate naštimao temperaturo? A vam skoz laufa AUTO, da vzdržuje željeno temperaturo al jo kaj ugašate vmes?

Sem pa kupila nov ful močan palični mešalnik, Braun, noro kok dobro laufa. Sem imela enega starega in mi je danes crknil, ko sem pasirala hruško in marelice za zajtrk...

ja potem sem pa mogoče jaz ravno to kupila - edino od Eucerina posebej za otroke, ki jo imajo v lekarnah. Sem malega že namazala in mi je ok. Sej pravim, samo škoda, da se tudi ne razprši, ampak je občajno doziranje.

Mi doma nimamo klime, tako da je kar je. Se mi zdi tako bolje, kot če bi imela klimo in potem ko greš ven in noter, malček preveč podleže tem razlikam? Vsaj tako pravijo za odrasle, pa menda je pri malčkih tudi podobno - pri nas v službi so v prostorih kjer je klima sodelavci ves čas smrkavi in prehlajeni? user posted image kdo bi vedel, kaj je bolje. No, k sreči je stanovanje dovolj zračno in do sedaj še ni bilo prevroče - notri smo pa od lanskega avgusta.

Upam, da ste se imeli fajn na RD :)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 143
24.5.2009 21:16:31   
janja 27
kje je pa tosca..se že neki časa ni oglasila??

mi tud nimamo klime je v hiši prijetno okoli 22.....

kremo mam pa tud jaz od eucerina....

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 144
24.5.2009 21:21:42   
Lucka1
  PA SEVEDA - VSE NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ INYA  user posted image user posted image user posted image

Pa presenti mamico s mirno tiho nočjo in lepim ponedeljkom user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 145
24.5.2009 21:22:02   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz jih tud nimam in je supercauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ne da!!! :) Kdo bo non stop sesal in pucal! :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 146
24.5.2009 21:24:37   
PikicaStonoga
Kje pa ste vse? Jaz bi mal čvekala! Moj pa njegova mami gledata film, jaz bi bla pa tuki ...pa nikjer nobene ;)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 147
24.5.2009 21:25:49   
PikicaStonoga
lovely ...kje si? pošiljam smse - ni odgovora .... te kličem, si nedosegljiva ...izgubljena v vesolju user posted image  

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 148
24.5.2009 21:38:55   
janja 27
jp pikicauser posted image user posted image user posted image sem mela tepih v dnevni in sem ga lani vrgla ven in ne moreš verjet da se počutim sto krat bolje ker ga ni user posted image user posted image user posted image user posted image ne gledam umazanije gor, pometem in je al pa posesamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 149
24.5.2009 21:40:12   
*talcy*
janja27....ja ja vem da sem se zmotla sem videla tkoj ko sem kliknila ma nisem imela časa popravit user posted image  brez zamere user posted image  

lučka1...naš dela isto prijema igrače pred sabo kolena potisne pod trebuh ma ne uspe in ne uspe....

je pa videt da je nedelja user posted image user posted image  ...nobene čveke ....

moram šibat likat user posted image user posted image user posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Izbira banke
krtkova

Katero banko bi izbral?

NKBM (19%)

A Banka (12%)

SKB (13%)

NLB (42%)

Unicredit (15%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!