Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 8:05:23
|
|
|
|
jolly123
|
tale hg zj na koncu je bil od Tajkota
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 8:29:59
|
|
|
|
mbd0411
|
Uh,polna energije...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 8:32:42
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Iraira,mi spimo ločeno že od začetka nosečnosti,ker moj tako strašno smrči,da se je meni rolalo od tega.Zakaj bi trpeli vsi in nebi spali.Sem se prestavila in zdaj smo vsi srečni.Nič tečni in vseeno se imamo radi. Tole pa mislim da ni bilo meni namenjeno ...jaz sem samska tako da spim sama
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 8:39:44
|
|
|
|
coccinella
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 9:46:17
|
|
|
|
corti
|
jolly si pa polna energije....se vidi da si naspana coccinella no no....sej ne bom tok čvekala.....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 10:33:27
|
|
|
|
Dream
|
Dan! Mene spet nekaj muči glavobol, pa ne vem, če ni od tega, ker gremo danes na kosilo v gostilno, v katero nočem iti (smo povabljeni). Sicer pa je bila noč mirna, ker sem spala sama in ni bilo smrčanja (kot Jolly123 ). Vreme se spet nekaj kisa in očitno bo prineslo dež Matic se mi je ponoči spet v spanju obrnil na trebuh in pasel kravice, ker ni našel dude - mislim, kako lahko to delaš v spanju Upam, da ga ne bo kdaj luna nosila, danes je namreč mlaj... Mbd0411 hvala za podrobne informacije - me pa zanima še to, če se mi splala vzet takšen sesalec, ker imava samo en večji tepih v denvni sobi, pa v spalnici vsak na svoji strani manjšega, povsod drugje pa je laminat (no, v kopalnici pač ploščice). Vedno kaj najdem, da vse zakompliciram Jolly123 vem, da se ponoči lovijo sipe, lignji in ciplji - ampak to so morkse ribe in mehkužci - da ni šel slučajno lovit kake žurke... No, vsaj naspala si se...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 12:02:45
|
|
|
|
*talcy*
|
OJLA babnice...joj ste hude...že na tretjem delu.. no mal sem vas prebrala k mam lih čas.....berem da vam gre dobro ... mi nimamo problemov ponoči .... je pa res da mi spi ponoči brez tečkanja že od rojstva ..... zaspimo nekje od 21-22h in spimo do 8.30-9.00 tko da bravo sinko glede GH imam jaz : zajtrk : SADJE kosilo : ZELENJAVA popo.obrok:MLEČNI IZDELEK AL KAŠICA zvečer in prej ko gre spat pa še mlekce nekak tko imam jaz skombinirano sončno kremo pa uporabljam kot dream LAVERA SUN 20 .... smrdi kot vrag ampak je ok ..... me pa zanima če vaši že vsi sedijo samostojno ? naš je kot klada neki časa je ok pol se prekucne kot pjanci.... niti sledu ni o plazenje ... kako je z vašimi ?????? no zdaj morm it ker gremo čof čof ...... uživajte pa vas pridem kaj pokukat
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 18:37:08
|
|
|
|
mbd0411
|
Iraira,sem že spet neki zamešala.Pa saj to ni nič takega.Od Joly menda smrči. Eh to smrčanje mene v grob spravlja. Ne spim niti minute zraven,tako da po gremo vsak v svojo sobo Dream,če nimaš tepihov niti ni taka panika,ker ta sesalec ima še za laminat krtačo...Pač vzameš braz krtače za tepih,je kar ceneje...Drugače pa izbira na tržišču je ogromna. Jaz sem si izbrala tega.Ti pač najdi da ti bo ugajalo in v pomoč.Da le tebi olajša delo in da posesa kar mora. Talcy moj tudi ne plazi.Niti slučajno.Sedi,a še majavo,ga kar prekucne kot tvojega.Se je pa začel valiti iz tebuha na hrbet in tako ponavlja,da je ves rdeč,pa daaaaleč pride.Iz enega konca na drugega-sobe.Pa išče opore kje bi se za kaj prijel.Bo treba začet pospravljat na višje police.Likalnik je že na omari
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 18:45:43
|
|
|
|
evelin
|
ooooooo pridne punce že četrti del
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 19:40:47
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411 Iraira,sem že spet neki zamešala.Pa saj to ni nič takega.Od Joly menda smrči. Eh to smrčanje mene v grob spravlja. Ne spim niti minute zraven,tako da po gremo vsak v svojo sobo Jap moj smrči, pa kašlja pa vzdihuje, pa zabzame celo posteljo uffff. Sej šparava za večje stanovanje, da bova mela eno ekstra sobo, kamor bom jaz hodila spat, ker tole je tu mač Danes smo bili malo leteči, Tajko je prvič jedel tofu in kremno brokolijevo juho, pa je kar šlo po grlu. Zdej je bil pa čist gotov da je spal že ko sem ga v posteljo dala.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 19:53:49
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Za nami lepa nedelja! Nas je dragi presenetu in odpeljal na izlet! Naju dve pa svojo mami (ker je dedi v toplicah preko službe), pa smo jo vzeli zraven. Smo se imeli lepo, smo pa bili v Planici na sprehodu in v Kranjski Gori pri jezeru in ob reki na dekci uživali! :) Tijana že spi, upam, da se ne bo zbujala kot prejšnje noči! :) Jaz bom pa počasi zlezla v bano s kakšno revijo in bom uživala :) Ta teden bomo verjetno do srede v LJ pri tašči, da ne bo čist sama, ji bomo delala družbo :) Se beremo zvečer - oz. kasneje ...sej večer je že tu
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 19:54:03
|
|
|
|
gogabojan
|
Ojlaaaaaaaaaaaa. Pršli komaj s štajerske. Meli fenomenalno. Bazenček laufal. Čevapčiči tudi. Videla 9 DNI STAREGA . Prehlad se me je fullll lotil, da sem komaj domol prpeljala.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 19:56:02
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Mbd0411 hvala za podrobne informacije - me pa zanima še to, če se mi splala vzet takšen sesalec, ker imava samo en večji tepih v denvni sobi, pa v spalnici vsak na svoji strani manjšega, povsod drugje pa je laminat (no, v kopalnici pač ploščice). Vedno kaj najdem, da vse zakompliciram Jaz ga na tvbojem mestu ne bi jemala ...kaj pa če si ga včasih sposodiš od koga? MOja mami ga npr ima in se ga 1x na leto sposodim, da globinsko očistim kavč ...tepihov v hiši ne bom imela.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 21:03:09
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Dream Mbd0411 hvala za podrobne informacije - me pa zanima še to, če se mi splala vzet takšen sesalec, ker imava samo en večji tepih v denvni sobi, pa v spalnici vsak na svoji strani manjšega, povsod drugje pa je laminat (no, v kopalnici pač ploščice). Vedno kaj najdem, da vse zakompliciram Jaz ga na tvbojem mestu ne bi jemala ...kaj pa če si ga včasih sposodiš od koga? MOja mami ga npr ima in se ga 1x na leto sposodim, da globinsko očistim kavč ...tepihov v hiši ne bom imela. jaz jih tud nimam in je superca
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 21:05:03
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy* sončno kremo pa uporabljam kot dream LAVERA SUN 20 .... smrdi kot vrag ampak je ok ..... me pa zanima če vaši že vsi sedijo samostojno ? naš je kot klada neki časa je ok pol se prekucne kot pjanci.... niti sledu ni o plazenje ... kako je z vašimi ?????? no zdaj morm it ker gremo čof čof ...... uživajte pa vas pridem kaj pokukat ja, kremo sem potem kupila Eucerin otroško - zadovoljna zaenkrat, čeprav bi mi bilo bolj všeč, če bi se jo našpricalo in potem razmazalo, kot da je tako običajno doziranje. In naš tudi še ne sedi....plazi tudi ne. Se pa na trebuhu trudi doseči igrače pred sabo in se zvija in vleče kolena k sebi, a se pač še ne dvigne na kolena in ne odplazi.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 21:07:22
|
|
|
|
janja 27
|
čer evo vikend za nami... jutri ponedeljek in novim zmagam naprotiž dogajalo se ni nič presenetljivega mal pospravljanaj likanja in predvesm LENARJENJA talcy me smo na delu 4 cort WB jah sem te mal pogrešala, čeprav zadnjič nisve skoraj nič čvekale v tivoliju bo drugič več jolly - jah itak na koncu so vse MOŠKI krivi .....v glavnem za spanje.... goga a spet smrkaš..to je pa zato ker naga spiš še kej ...ne vem itak danes je lunca ........hehe...ma ne bo ponovitve četrtka..hehe...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 21:14:32
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely krema za sončenje: najprej sem kupila Mustela 50, potem a mi je P povedala za novo Eucerinovo kremo za otročke, ki nima faktorja temveč neke delce, ki ostanejo na koži (ne grejo v kožo) in odbijajo sončne žarke. Je pa mali minus, da se ne vtre čisto v kožo, malo ostane belkasto gor a mene to ne moti. Mi je dala tester in ga zdaj uporabljam ko pa zmanjka bom kupila. pol sva šli shopping, ker ven ob tej uri več ne grem ven (direkt v shlajen avto, parkiram v parkirni hiši in tako enako nazaj dam). Ob 12h je pojedla svoj avokado in zdaj aja v dnevni sobi v ležalniku. Sem dala klimo na 24 stopinj. Kako pa kaj ve s klimo doma? Na kok mate naštimao temperaturo? A vam skoz laufa AUTO, da vzdržuje željeno temperaturo al jo kaj ugašate vmes? Sem pa kupila nov ful močan palični mešalnik, Braun, noro kok dobro laufa. Sem imela enega starega in mi je danes crknil, ko sem pasirala hruško in marelice za zajtrk... ja potem sem pa mogoče jaz ravno to kupila - edino od Eucerina posebej za otroke, ki jo imajo v lekarnah. Sem malega že namazala in mi je ok. Sej pravim, samo škoda, da se tudi ne razprši, ampak je občajno doziranje. Mi doma nimamo klime, tako da je kar je. Se mi zdi tako bolje, kot če bi imela klimo in potem ko greš ven in noter, malček preveč podleže tem razlikam? Vsaj tako pravijo za odrasle, pa menda je pri malčkih tudi podobno - pri nas v službi so v prostorih kjer je klima sodelavci ves čas smrkavi in prehlajeni? kdo bi vedel, kaj je bolje. No, k sreči je stanovanje dovolj zračno in do sedaj še ni bilo prevroče - notri smo pa od lanskega avgusta. Upam, da ste se imeli fajn na RD :)
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 21:16:31
|
|
|
|
janja 27
|
kje je pa tosca..se že neki časa ni oglasila?? mi tud nimamo klime je v hiši prijetno okoli 22..... kremo mam pa tud jaz od eucerina....
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 21:22:02
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Dream Mbd0411 hvala za podrobne informacije - me pa zanima še to, če se mi splala vzet takšen sesalec, ker imava samo en večji tepih v denvni sobi, pa v spalnici vsak na svoji strani manjšega, povsod drugje pa je laminat (no, v kopalnici pač ploščice). Vedno kaj najdem, da vse zakompliciram Jaz ga na tvbojem mestu ne bi jemala ...kaj pa če si ga včasih sposodiš od koga? MOja mami ga npr ima in se ga 1x na leto sposodim, da globinsko očistim kavč ...tepihov v hiši ne bom imela. jaz jih tud nimam in je superca a ne da!!! :) Kdo bo non stop sesal in pucal! :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 21:24:37
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Kje pa ste vse? Jaz bi mal čvekala! Moj pa njegova mami gledata film, jaz bi bla pa tuki ...pa nikjer nobene ;)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 21:25:49
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
lovely ...kje si? pošiljam smse - ni odgovora .... te kličem, si nedosegljiva ...izgubljena v vesolju
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 21:38:55
|
|
|
|
janja 27
|
jp pikica sem mela tepih v dnevni in sem ga lani vrgla ven in ne moreš verjet da se počutim sto krat bolje ker ga ni ne gledam umazanije gor, pometem in je al pa posesam
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del 24.5.2009 21:40:12
|
|
|
|
*talcy*
|
janja27....ja ja vem da sem se zmotla sem videla tkoj ko sem kliknila ma nisem imela časa popravit brez zamere lučka1...naš dela isto prijema igrače pred sabo kolena potisne pod trebuh ma ne uspe in ne uspe.... je pa videt da je nedelja ...nobene čveke .... moram šibat likat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Berete knjige o vzgoji?honeyja in upoštevam nasvete (
48%)
ja, a jih ne upoštevam (
5%)
vem, da obstajajo, pa jih ne berem (
33%)
me ne zanimajo (
13%)
Število vseh glasov: 209Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!