Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 14:13:10
|
|
|
|
mojjaka
|
Lino enkrat si napisala, da boš po porodu mogoče dobivala hrano v domu starostnikov. Tudi jaz razmišlam o tem, vsaj od začetka, pa jaz bom še po CR malo bolj boga verjetno... pa me zanima, če si mogoče že kaj vprašala tam pr njih? A ziher pa je, da lahko kupiš tam obrok za domov?? Hvala za odgovor!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 14:18:00
|
|
|
|
bamoocham
|
, rabim eno ime, npr. junijčki ali kej podobnega za seznam slikic naših ..any idea? tiste predloge, ko ste jih par strani nazaj pisale, bomo uporabile potem na onem forumu čvekamo o dojenčkih? Ali pa če jih prilepim kr pod seznam tistih, ki so že rodile?
< Sporočilo je popravil bamoocham -- 21.5.2009 14:19:25 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 14:26:15
|
|
|
|
majana79
|
Po moje lahko uporabiš isto, pa daj zdaj junijski sončki in metuljčice (kompromis?) , pa lahko potem še spremeniš. Pa najdeš kakšno slikico sončka in metuljčka?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 14:27:43
|
|
|
|
biba14
|
Tinca in Nik...čestitke
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 14:33:35
|
|
|
|
princ_princeska
|
tinca 84...iskrene čestitke...vse najlepše tebi, tvojemu in seveda malemu Niku
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 14:33:37
|
|
|
|
Janci F
|
Tinca84 čestitam za prečudovitega Nika. Kar ne morem verjeti, da ste že pridno začele rojevat in glede na to, da je moj PDP 5.6. bom verjetno kmalu na vrsti. Danes ponoči in zjutraj mi je parkrat odtekla po malem voda, vsaj mislila sem, da je to to. Danes sem imela CTG in naš Srečko je se je prav važil v porodnišnici, saj je bil tako živahen, kot že en teden ne. Pokazal je vse kar zna in vsake par minut ušel ctg-ju. Ko je zdravnik pogledal ctg, ga je malo zaskrbel moj pritisk, saj je bil danes rekordno nizek in sicer 65/90 in povedala sem mu še za moje "puščanje" in mi je izmeril ph, ki pa je zasedaj 4 in to pomeni, da ni odtekala plodovnica ampak samo večja količina izcedka, kakršnega se jaz iz preteklosti ne spomnim. Je rekel ginekolog, da je to normalno in da ga imajo nosečnice večkrat. Naslednji ctg imam naslednji četrtek, če bom še 2v1. Maksimalno uživajte, danes naš čaka pojedina saj ima moj dragi rojstni dan in se bom potrudila, da ga crkljam, zvečer pa gremo s prijatelji na večerjo. Se bom morala malo nazaj držat, saj mi je moja ginekologinja rekla naj pazim na kalorije, ker je naš Srečko baje že ful velik. Me prav zanima kakšnega velikana bomo spravili na svet.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 14:34:12
|
|
|
|
bačko
|
Bravo Tinca!Lepo cartatje in želim vam veliko lepi skupnih trenutkov. Kako luškan fantek! Tudi jaz komaj čakam da vidim svojo pupo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 14:35:38
|
|
|
|
princ_princeska
|
Janci F- sva kar na istem, ker imamo menda tudi mi velikega ...
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 14:37:17
|
|
|
|
lino
|
Tinca in Nik ČESTITKE!!!!!!!!! Lepo se cartajte!!!! [sm=rozica.gif] Joj, je mene tudi kar spreletelo...kk fajn...mmm komaj čakam. Je pa velik fant, ta naš Nik! July, sej tudi ne zamerim, ker vem, da bo potem, ko bo malega držal točno tako, kot si zapisala - ponosen očka...pač včasih glih ne slišim od njega kar bi želela, je pa to tudi nemogoče, sej on tudi od mene vedno ne dobi najboljše polovice...sem večkrat pravi ... Mojjaka nisem šla osebno tja, hodi pa moj prijatelj tja na kosilo (vsak dan) in pravi, da ni panike, da velikokdo hrano nosi domov (tudi on menda razmišlja o tem, ker so menda kar velike porcije in običajno ne poje vsega in bi lahko imel pol še za večerjo...). Cena je tam okoli 3-4€ in imaš menda dnevno na razpolago 3 menije... Lahko pa se grem ju3 tja osebno pozanimat in ti potem točno sporočim...pa še telefonska ti bo verjetno prav prišla...bom ju3 to uredila, če želiš (jst sem sam kakih 20m vstran doma).
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 14:43:13
|
|
|
|
tecka
|
Bravo Tinca Otroček ima pa skoraj take mere kot sem jih ob rojstvu imela jaz (3550g, 51 cm).
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 14:45:40
|
|
|
|
tecka
|
Evo, s pregleda in moram pojamrat. V 37t 4d mi je izmerila samo utrip ploda. Srečko je spal in njegov utrip je bil samo 122, do sedaj je imel vedno 140 - 150. Rekla je samo, da je v redu, rezultat sem v knjižici itak videla šele takrat, ko sem bila že izven ordinacije. Naslednji pregled čez 2 tedna. Upam, da bom prej rodila.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 14:53:58
|
|
|
|
bjondi
|
Tinca84 iskrene čestitke ob rojstvu ... Tudi mene spreleti srh za naše pridne mamice,ki že ujčkajo...jaz namreč še nisem na porodniškem dopustu-naslednji petek ga nastopim pol pa akcija v priprave...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 14:59:05
|
|
|
|
bjondi
|
Katera je pa zadolžena da daje objavo na rodili smo...ker tam še nič ne piše za Tinco?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 15:03:11
|
|
|
|
majana79
|
Za tisti forum je zadolžena deja777. Samo vprašanje kdaj pride kaj na forum...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 15:27:17
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: fragola IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: fragola Jaz sem tudi za junijske sončke!!! Fragola,ne vem če si prava,ampak a,si bila,ti pred letom tudi z nami v pričakovanju junijk 08,pa si potem ..................tvoja vrtnica mi je tako znana,panisem ziher. ja jaz sem bla! In zdaj sem spet junika, tokrat bom pa cartala junijskega sončka! ...............ja super ,sej bo kmalu junij ,še prekmalu ,naš pikec pa bo kmalu star eno leto ,kam je šel čas,ne vem ...........lepo se mej,pa čim lepšo porodno iskušnjo ti želim,in najlepšega sončka
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 16:19:02
|
|
|
|
Ovnica78
|
Tinca48 ČESTITKEEEEEE ! Je bil pa že kar konkreten vaš Nik ! Lenika ja moj 3 leta in pol velik fant se še vedno prebuja ponoči. Pravzaprav so zelo zelo redke noči, ko prespi celo noč . Moram pa gledat s pozitivne strani, da sem zdaj itak že navajena in ne bo prevelik šok, če bo pri tudi tako. Imam pa vseeno še upanje. Saj vsi pravijo, da sta si dva različna in zato mislim, da bo ta drug pa ziher bolj spal . Mala princeska ja sem fajn zapravla, sem jezna ko . Sem šla zaman v Avstrijo, je blo vse zaprto, imajo baje nek praznik danes. Pa je šlo nevem koliko kilometrov v nič. Pa komaj sva se uskladile s sestro od moža, da sva našle skupen prosti čas. Čokolada - meni brez nje živeti ni ! Pa jem retafer sam čokolado pa tud. Ni potreba po njej nič manjša!
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 16:26:56
|
|
|
|
lenika
|
Tinca iskrene čestitke! Drugače sem pa jaz nazaj iz porodnišnice. Odločili smo se, da bomo čakali popadke in poskušali z naravnim porodom.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 16:28:24
|
|
|
|
Hanuši
|
iskrene čestitke, pa veliko cartanja, pa en velik šopek za mamico
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 17:02:36
|
|
|
|
Cally
|
Tinca84
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 17:10:44
|
|
|
|
lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Tinca iskrene čestitke! Drugače sem pa jaz nazaj iz porodnišnice. Odločili smo se, da bomo čakali popadke in poskušali z naravnim porodom. Lenika čestitam za odločitev! Glede čokolade in potrebe po železu...jst imam menda železo o.k., pa tut vsak dan pojem po 10 suhih sliv in OBVEZNO čokolado...no sej mogoč ga mam pa zato o.k.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 17:28:36
|
|
|
|
Anonimen
|
tinca ČESTITKE !!!! kar ne morem verjet.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 17:40:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Za tisti forum je zadolžena deja777. Samo vprašanje kdaj pride kaj na forum... ponavadi okrog 13h kuham, potem se najemo, pa gremo malo ven in pridem kar se da hitro pogledat če se kaj dogaja. jojjj komaj čakam, da tudi sama grem v P. vse junijke, ki so že rodile so imele za mano rok. zgleda, da bomo mi res čakali na rok ali pa še preko.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 17:54:28
|
|
|
|
majana79
|
deja ni panike, samo da prideš pogledat Ampak a ne bi bilo hecno, če bi vse rodile pred rokom, tam po 37. tednu? Samo bjondi se nikamor ne mudi, ostale se mi zdi da ne bi imele pa nič proti.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 21.5.2009 17:57:51
|
|
|
|
manna
|
TINCA84 ČESTITKE TUDI TUKAJ!!!!!! Tudi jaz ne morm verjet da se že začenja... No, jaz ne bi imela nič proti če bi blo malo prej- tako nekje drug teden. Lahko recimo že v ponedeljek
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Tim, Timotej ali NikBelikaKatero ime vam je bolj všeč?Tim (
21%)
Timotej (
17%)
Nik (
36%)
Število vseh glasov: 467Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!