|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
21.5.2009 14:13:10   
mojjaka
Lino enkrat si napisala, da boš po porodu mogoče dobivala hrano v domu starostnikov. Tudi jaz razmišlam o tem, vsaj od začetka, pa jaz bom še po CR malo bolj boga verjetno... pa me zanima, če si mogoče že kaj vprašala tam pr njih? A ziher pa je, da lahko kupiš tam obrok za domov??
Hvala za odgovor!

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
21.5.2009 14:18:00   
bamoocham
user posted image , rabim eno ime, npr. junijčki ali kej podobnega za seznam slikic našihuser posted image ..any idea? tiste predloge, ko ste jih par strani nazaj pisale, bomo uporabile potem na onem forumu čvekamo o dojenčkih?

Ali pa če jih prilepim kr pod seznam tistih, ki so že rodile?

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 21.5.2009 14:19:25 >

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
21.5.2009 14:26:15   
majana79
Po moje lahko uporabiš isto, pa daj zdaj junijski sončki in metuljčice (kompromis?) user posted image , pa lahko potem še spremeniš. Pa najdeš kakšno slikico sončka in metuljčka? user posted image  

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
21.5.2009 14:27:43   
biba14
Tinca in Nik...čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3854
21.5.2009 14:33:35   
princ_princeska
tinca 84...iskrene čestitke...vse najlepše tebi, tvojemu in seveda malemu Nikuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
21.5.2009 14:33:37   
Janci F
Tinca84 čestitam za prečudovitega Nika.

Kar ne morem verjeti, da ste že pridno začele rojevat in glede na to, da je moj PDP 5.6. bom verjetno kmalu na vrsti.

Danes ponoči in zjutraj mi je parkrat odtekla po malem voda, vsaj mislila sem, da je to to.

Danes sem imela CTG in naš Srečko je se je prav važil v porodnišnici, saj je bil tako živahen, kot že en teden ne.
Pokazal je vse kar zna in vsake par minut ušel ctg-ju. user posted image
Ko je zdravnik pogledal ctg, ga je malo zaskrbel moj pritisk, saj je bil danes rekordno nizek in sicer 65/90 in povedala sem mu še za moje "puščanje" in mi je izmeril ph, ki pa je zasedaj 4 in to pomeni, da ni odtekala plodovnica ampak samo večja količina izcedka, kakršnega se jaz iz preteklosti ne spomnim.
Je rekel ginekolog, da je to normalno in da ga imajo nosečnice večkrat.

Naslednji ctg imam naslednji četrtek, če bom še 2v1.

Maksimalno uživajte, danes naš čaka pojedina saj ima moj dragi rojstni dan in se bom potrudila, da ga crkljam, zvečer pa gremo s prijatelji na večerjo.

Se bom morala malo nazaj držat, saj mi je moja ginekologinja rekla naj pazim na kalorije, ker je naš Srečko baje že ful velik.

Me prav zanima kakšnega velikana bomo spravili na svet. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
21.5.2009 14:33:39   
bamoocham

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image   Lara- *alina*

user posted image   Nik-tinca84

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 21.5.2009 15:20:43 >

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
21.5.2009 14:34:12   
bačko
Bravo Tinca!Lepo cartatje in želim vam veliko lepi skupnih trenutkov.user posted image user posted image user posted image Kako luškan fantek!
user posted image
Tudi jaz komaj čakam da vidim svojo pupo.

Neposredna povezava do sporočila: 3858
21.5.2009 14:35:38   
princ_princeska
Janci F- sva kar na istem, ker imamo menda tudi mi  velikega user posted image ...

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
21.5.2009 14:37:17   
lino
Tinca in Nik ČESTITKE!!!!!!!!! Lepo se cartajte!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image [sm=rozica.gif]
Joj, je mene tudi kar spreletelo...kk fajn...mmm komaj čakam. Je pa velik fant, ta naš Nik!

July, sej user posted image tudi ne zamerim, ker vem, da bo potem, ko bo malega držal točno tako, kot si zapisala - ponosen očka...pač včasih glih ne slišim od njega kar bi želela, je pa to tudi nemogoče, sej on tudi od mene vedno ne dobi najboljše polovice...sem večkrat pravi user posted image ...user posted image

Mojjaka nisem šla osebno tja, hodi pa moj prijatelj tja na kosilo (vsak dan) in pravi, da ni panike, da velikokdo hrano nosi domov (tudi on menda razmišlja o tem, ker so menda kar velike porcije in običajno ne poje vsega in bi lahko imel pol še za večerjo...). Cena je tam okoli 3-4€ in imaš menda dnevno na razpolago 3 menije...
Lahko pa se grem ju3 tja osebno pozanimat in ti potem točno sporočim...pa še telefonska ti bo verjetno prav prišla...bom ju3 to uredila, če želiš (jst sem sam kakih 20m vstran doma).user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
21.5.2009 14:43:13   
tecka
Bravo Tincauser posted image user posted image user posted image
Otroček ima pa skoraj take mere kot sem jih ob rojstvu imela jaz (3550g, 51 cm).

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
21.5.2009 14:45:40   
tecka
Evo, s pregleda in moram pojamrat.
V 37t 4d mi je izmerila samo utrip ploda. Srečko je spal in njegov utrip je bil samo 122, do sedaj je imel vedno 140 - 150. Rekla je samo, da je v redu, rezultat sem v knjižici itak videla šele takrat, ko sem bila že izven ordinacije. Naslednji pregled čez 2 tedna. Upam, da bom prej rodila.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
21.5.2009 14:53:58   
bjondi
Tinca84 iskrene čestitke ob rojstvu user posted image ...

Tudi mene spreleti srh za naše pridne mamice,ki že ujčkajo...jaz namreč še nisem na porodniškem dopustu-naslednji petek ga nastopim pol pa akcija v priprave...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
21.5.2009 14:59:05   
bjondi
Katera je pa zadolžena da daje objavo na rodili smo...ker tam še nič ne piše za Tinco?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
21.5.2009 15:03:11   
majana79
Za tisti forum je zadolžena deja777. Samo vprašanje kdaj pride kaj na forum... user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
21.5.2009 15:27:17   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

user posted image Jaz sem tudi za junijske sončke!!!user posted image

Fragola,ne vem če si prava,ampak a,si bila,ti pred letom tudi z nami v pričakovanju junijk 08,pa si potem ..................tvoja vrtnica mi je tako znana,panisem ziher.

ja jaz sem bla! In zdaj sem spet junika, tokrat bom pa cartala junijskega sončka!user posted image user posted image user posted image

...............ja superuser posted image user posted image user posted image user posted image ,sej bo kmalu junijuser posted image ,še prekmaluuser posted image ,naš pikec pa bo kmalu star eno letouser posted image ,kam je šel čas,ne vemuser posted image user posted image ...........lepo se mej,pa čim lepšo porodno iskušnjo ti želim,in najlepšega sončkauser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
21.5.2009 16:19:02   
Ovnica78
Tinca48 ČESTITKEEEEEE user posted image user posted image user posted image ! Je bil pa že kar konkreten vaš Nik user posted image !

Lenika ja moj 3 leta in pol velik fant se še vedno prebuja ponoči. Pravzaprav so zelo zelo redke noči, ko prespi celo noč user posted image . Moram pa gledat s pozitivne strani, da sem zdaj itak že navajena in ne bo prevelik šok, če bo pri user posted image  tudi tako. Imam pa vseeno še upanje. Saj vsi pravijo, da sta si dva različna in zato mislim, da bo ta drug pa ziher bolj spal user posted image .

Mala princeska ja sem fajn zapravla, sem jezna ko user posted image . Sem šla zaman v Avstrijo, je blo vse zaprto, imajo baje nek praznik danes. Pa je šlo nevem koliko kilometrov v nič. Pa komaj sva se uskladile s sestro od moža, da sva našle skupen prosti čas.

Čokolada - meni brez nje živeti ni user posted image ! Pa jem retafer sam čokolado pa tud. Ni potreba po njej nič manjša!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
21.5.2009 16:26:56   
lenika
Tinca iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa jaz nazaj iz porodnišnice. Odločili smo se, da bomo čakali popadke in poskušali z naravnim porodom.

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
21.5.2009 16:28:24   
Hanuši

iskrene čestitke, pa veliko cartanja,
pa en velik šopekuser posted image za mamico
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
21.5.2009 17:02:36   
Cally
Tinca84user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
21.5.2009 17:10:44   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Tinca iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa jaz nazaj iz porodnišnice. Odločili smo se, da bomo čakali popadke in poskušali z naravnim porodom.

Lenika čestitam za odločitev!user posted image

Glede čokolade in potrebe po železu...jst imam menda železo o.k., pa tut vsak dan pojem po 10 suhih sliv in OBVEZNO čokolado...no sej mogoč ga mam pa zato o.k.user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
21.5.2009 17:28:36   
Anonimen
tinca ČESTITKE !!!!user posted image user posted image user posted image kar ne morem verjet. user posted image

(odgovor članu lino)
  Neposredna povezava do sporočila: 3872
21.5.2009 17:40:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Za tisti forum je zadolžena deja777. Samo vprašanje kdaj pride kaj na forum... user posted image

ponavadi okrog 13h kuham, potem se najemo, pa gremo malo ven in pridem kar se da hitro pogledat če se kaj dogaja.user posted image

jojjj komaj čakam, da tudi sama grem v P. vse junijke, ki so že rodile so imele za mano rok. zgleda, da bomo mi res čakali na rok ali pa še preko.

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3873
21.5.2009 17:54:28   
majana79
deja ni panike, samo da prideš pogledat user posted image

Ampak a ne bi bilo hecno, če bi vse rodile pred rokom, tam po 37. tednu? user posted image Samo bjondi se nikamor ne mudi, ostale se mi zdi da ne bi imele pa nič proti. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
21.5.2009 17:57:51   
manna
TINCA84 ČESTITKE TUDI TUKAJ!!!!!! user posted image

Tudi jaz ne morm verjet da se že začenja... No, jaz ne bi imela nič proti če bi blo malo prej- tako nekje drug teden. Lahko recimo že v ponedeljek user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Tim, Timotej ali Nik
Belika

Katero ime vam je bolj všeč?

Tim (21%)

Timotej (17%)

Nik (36%)

Število vseh glasov: 467

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!