Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 9:14:05
|
|
|
|
majana79
|
sončki, navijamo zate
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 9:41:21
|
|
|
|
Hanuši
|
sončki , pa držimo pesti. Pri nas se pa sonček kr neki sramežljivo kaže, upam, da ni kakšen soparen dan na obzorju. Jest pa morm nekam potrkat, ampak s spanjem pa zadnje čase res nimam problemov, razen tega, da mi je vroče ko . Včeraj nisem mogla verjet, da smo mel v dnevni sobi samo 25,1 stopinje, ker sem mela filing kot, da jih je 35. Lino kar počasi pa vztrajno, sej veš kako pravijo, da se .... ne postavi čez noč.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 9:47:06
|
|
|
|
tecka
|
Jaz vam moram voščiti pa kar že dober dan. Sončki, drži se! Sem okrog hiše malo zalila rože, pa papir sem odnesla na ekološki otok, zdaj sem pa zatečena kot hudič. Bolj kot ponavadi in komaj čakam (še vedno), da bo kaj dežja, da se malo shladi. Hanuši tebi pa pozdrav iz naše dnevne sobe - zjutraj je 20 stopinj, popoldne zaenkrat max 22 . A sem zloba?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 9:58:02
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Sončki srečno, navijamo , pri nas pa še trije tedni do Pdp-ja - 21 dni.....
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 10:03:35
|
|
|
|
mojjaka
|
sončki, navijamo zate user posted image Se pridružujem, drži se!!!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 10:13:34
|
|
|
|
biba14
|
Danček jaz pa sem utrujena..saj spala sem še kar, 2xwc, sam kaj ko me vse kosti tok bolijo,da ne vem,kako bom še zdržala te dobre 3 tedne...in nonstop mje vroče...sva melo celo noč okno odprto,pa moj je zmrzoval jaz pa sem bla čist mokra . Se mi zdi,da me je vsak dan bolj strah poroda...ali bom sploh vedela, da je to to, ker imam že zadnji mesec take bolečine v medenici, križu, trebuhu...da ne vem kdaj bo to to . Tudi izcedka imam več, tako da tudi čepa najverjetneje ne bom prepoznala....panika . Sončki
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 10:47:36
|
|
|
|
lino
|
Dobro jutro so . Sama sem še kar spala...razen obiskov WC-ja, ampak potem takoj nazaj zaspim. Imam pa tudi sama probleme z rotacijo trebuha in ustajanjem iz postelje... ko bi bila taka stara mama... Sicer pa se še vedno nisem odločila, a bi šla kr rodit, pa je vse mimo, al pa bi še mal počakala in v trebušču crkljača svojega , sej nenazadnje mu je tam verjetno najlepše...in pa verjetno bo ta zadnji v mojem življenju in si želim dodobra naužit vsega lepega in tudi slabega v . No, drugi teden, ko bom kao 36/37 teden bom počasi pričela piti čaj (ampak tk po malo skodelico-tako čajno starinsko)... da priguram še do junija in potem začnem pa po 2 skodelici pit... Sončki zate pa držim pesti...no lahk bi res do ju3 počakal ...je res dober datum, če pa ne, pa tudi prav...komaj čakam na še enega junijčka DRŽI SE IN NAJ BO POROD ČIM HITREJŠI IN NIČ BOLEČ! Sedaj pa grem si čaj skuhat, pa mal čokolade zraven pojest. Imejte lepo nedeljo!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 11:20:57
|
|
|
|
lenika
|
Sončki drži se!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 11:59:44
|
|
|
|
mojsonček
|
Dan... evo, sam da vas z Zojo pozdraviva in zaželiva vsem veliko sreče in čim lepše in lažje porode... LEP DAN VSEM!!!
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 12:10:42
|
|
|
|
majana79
|
Oooo kera lepa pikica. Ko bo mami imela kaj časa, naj se pa oglasi tukaj, dokler se vam ne odpre nova tema na starševskem čveku.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 12:28:50
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček Dan... evo, sam da vas z Zojo pozdraviva in zaželiva vsem veliko sreče in čim lepše in lažje porode... LEP DAN VSEM!!! Hvala. I kaka lepotička. Tudi jaz vsem želim lep dan. Me je tašča prepozno poklicala z vikenda, da naj pridemo na čevapčiče in sedaj kuham - bo ena hitra juhca (iz vrečke), pa puranja omakca z bešamelom, mlinci in rdeča pesa (za moje železo), se mi je že skor pripalilo prej sem pa mojega nahecala in smo šli ven na kavico - njami je pasalo. Ja, pa darilo šibam pripravit za nečakinjo, po formuli pa gremo, vmes bom pa kak najnujni del garderobe zlikala - "Mami daj zlikaj mojo oblekico " Uživajte !
< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 24.5.2009 12:31:58 >
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 12:56:25
|
|
|
|
mojjaka
|
Joooo, kako lepa pupika, pravi sonček je Ko vidim tako lepo malo bitjece, pa komaj čakam da stisnem k sebi svojega !!!!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 13:01:37
|
|
|
|
lenika
|
Joj kako je lušna.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 13:19:20
|
|
|
|
amaya
|
ma joj kakšen sonček od dojenčice...ahhhhhh...še malo!!!!
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 13:36:40
|
|
|
|
skuštrana
|
Moj sonček, joj, kok je luštna Jaz sem pa ravno danes razmišljala, da bom morala za iz porodnišnice pripravit rezervno varianto cotk, če bo takle vroče Imam tanek body z dolgimi rokavi, full tanke jeans hlače, kratko majčko in pa eno takšno mikico na zadrgo s kapuco. Kaj imate ve?
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 13:47:32
|
|
|
|
majana79
|
Jaz imam bodi, z dolgimi pa kratkimi rokavčki (odvisno od vročine), pajacek (tisti brez rokavov, ki se zapne na ramenih) pa eno jopičko. Če bo hladno pa še dekico, ampak mislim da če bo tako poletje, jim bo precej vroče. Je pa res da imam od porodnišnice ene 10 minut vožnje če ni gužve, tako da se ne bo skuhal...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 14:10:34
|
|
|
|
lino
|
oooo kk lušna punčka je ta naša Zoja , mojsonček veš, ti kar mal zavidam... No, ko tk vidim takega malega sončka bi pa tudi jaz šla kr rodit....mmmm si mi lušte nardila. Kako pa kaj spijo naši junijski ????
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 15:03:25
|
|
|
|
biba14
|
IZVIRNO SPOROČILO: lino oooo kk lušna punčka je ta naša Zoja , mojsonček veš, ti kar mal zavidam... Se pridružim tejle misli
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 15:43:11
|
|
|
|
Anonimen
|
mojsonček kako lepa pupa joj ti jaz tudi malo zavidam sončki fajn, da se vsaj nekaj dogaja. pri meni še vedno nič, imam pa že vrh glave vsega. pa kako je meni vroče, v življenju mi še ni bilo tako. kar teče z mene. bi lahko z brisačo okoli hodla
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 15:46:24
|
|
|
|
kalanteja
|
Js sem danes takšne nitke oz temne pikice opazila na dnevnem vložku, pa izcedek je malo bolj velik, prej ga skoraj ni bilo, kaj je že to? A niste nekaj govorile o tem tudi?
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 16:04:39
|
|
|
|
majana79
|
kalanteja, to bi lahko bil čep, če so nitke krvave oziroma roza.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 16:23:08
|
|
|
|
manna
|
mojsonček; joooooooooj jaz tudi hočem tako lepo pupiko!!!! Kar zdejle bi šla če bi se dalo, pa se nič ne dogaja še... kalanteja: najbrž je čep.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 16:52:47
|
|
|
|
bačko
|
Sonči , držim pesti da bo kmalu! Mojsonček kako je Zoja luškana.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 17:23:26
|
|
|
|
Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: July08 Naty-Taja ja tudi še nimam nič za v P pripravljeno, kar odlašam , pol ko bo šlo pa zares, me bo pa možek kregal Ja resno! Nič še. Sem preverla in bi lahko bila že v kakem 37 tednu po pdp iz nuhalne in čist blizu poroda. Me danes neki tak matra - šravfanje pa to. Bom res mogla - jutri začnem! Lino halo!! Pa ti to vse takle mirno prenašaš al kaj?? Pustla bi mu umazano posteljnino pa je!! Madona no! Ne se pustit. SOrry, ampak, če nič ne rečeš in si ne izboriš, kar si zaslužiš, bo samo še slabše. Nikol ne bodo vedli, kaj vse narediš. ... me je kr mal zabolelo, ko sem te prebrala... Zoja je pa taka cartika!! Grem zdej jest...
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 24.5.2009 18:18:06
|
|
|
|
Hanuši
|
...joj mojsonček kakšna lepotička. Ob taki fotki si pa tut jest zaželim, da bi bil naš korenjak že v mojem naročju. Moj lubi je rekel, da bomo rodili 26.5. .. No pa bomo videli koliko preroških sposobnosti ima. Evo jest sem pa zdele komaj dobro k sebi prišla. Smo danes roštiljali in sem se tooooook najedla, pa skor nič mesa nisem, sam sem tok različne zelenjave pripravla. Pol pa eno surovo, eno pa pečeno, pa vse morš poskust, pol pa še jagode s smetano. No rezultat je bil, da sem komi dihala. Drugač je bil pa zoprn soparen dan, evo pred kakšno dobro uro se je šele naredil normalen dan. Če se več ne tipkamo, vam želim čim bolj mirno in s spancem polno noč.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?