|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
24.5.2009 16:30:06   
brkn83
user posted image

evo takole zgleda postavljen - lani na Pagu

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
24.5.2009 16:44:08   
črticaa
naš dominik bo mel pa za botra-co kr dve MOjce,... mojo pa od user posted image  sestro

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
24.5.2009 16:52:52   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa

naš dominik bo mel pa za botra-co kr dve MOjce,... mojo pa od user posted image  sestro

a pri vas je v navadi, da imajo otroci 2 botra?????

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
24.5.2009 17:24:14   
Pupka
brkn čigavega lulčka si nam pa to pokazala??

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
24.5.2009 17:28:35   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

aja krst bi radi imel 14.6 ker pol 15 gre ati v bolnico 17. ima operacijo in pol vprašanje kako bo kej..... mah sme žalostna, da za takega lepega in pridnega dojenčka nimamo primernega botrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image brat me je zavrnu pri florjanu in sedaj mu ne bom več rekla, botrca od Florjana ..... (mah nebi govorila), ne vem če preveč pričakujem al kaj sam rada bi dobre odnose med botrom in otrokom vem pa oz. se zavedam da se lahko v dnevu dveh ve obrne zdej najboljši prijatelj je ju3 lahko tujec..... tak dauser posted image

ne vem kak te je lahk kdo zavrnil za botra. To se ja ne sme. No saj tk je pri nas v navadi za krstnega botra ne smeš zavrniti. Js tudi nisem, ko sem šla za botro in sem bila res ful vesela.

mi je kar znana situacija...glede izbire botra mislil...

mi2 sva kolebala med njegovim in mojim bratom. Njegov brat že ima 2 otroka, je ločen, trenutno živi z eno žensko, moj brat pa je star komaj 20 let in študent.
Ker se nisva mogla odločit sva njegovega brata tak vprašala kaj dela 17.5. ker mamo krst... Pol pa je on reko da že ve da nima časa... pol pa mu moj reče...kaj pa če boš boter...Pol pa mu je brat odgovoril da sej on ne more bit, ker je ločen in ker zdaj živi z eno žensko in ni poročen...

In potem sva se v trenutku odločila za mojega brata... ker se nama je bedno zdelo da se gre tako zgovarjat.

Moj mlajši brat, je pa bil totalno navdušen nad prošnjo. In ker veva da nima denarja sva mu posebej rekla da ne rabi čisto nič kupovat...Pa mu je vseeno kupil verižico in nooooooro lep obesek-križec gor... Meni osebno križci niso všeč....ta je pa nekaj ekstra...
user posted image

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
24.5.2009 17:35:06   
Deja
IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

brkn čigavega lulčka si nam pa to pokazala??

Pupka... ti pa dobro vidiš...user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
24.5.2009 17:36:16   
Pupka
hmmm..... kaj naj rečem... včasih mi kaj "na oko" pade user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
24.5.2009 17:38:34   
Deja

hmmm..... kaj naj rečem... včasih mi kaj "na oko" pade user posted image user posted image user posted image user posted image

hja... ja mi je znano...

Moj ati ko je gostinc vedno reče: ¨Če je človek da dieti, še vedno ne pomeni da ne sme menija pogledatuser posted image user posted image user posted image ¨

< Sporočilo je popravil Deja -- 24.5.2009 17:39:56 >

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
24.5.2009 17:49:54   
Pikica_82
Dan! Evo mene po dolgem času. Sem si nek virus spravla na računalnik preko MSNja (trapa jaz), in sem potem mogla mojga čakat cel teden da je prišel v MB, da mi ga je včeraj sformatiral in na novo naložil.
Drugače pa itak samo laufava okoli, doma je ful vroče (mansardno stanovanje). Danes sva se šla kopat, je mali fuuul užival Bom dala nekaj slikic v album.
Za nazaj vas še nisem brala, bom zvečer...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
24.5.2009 18:46:24   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

hja... ja mi je znano...

Moj ati ko je gostinc vedno reče: ¨Če je človek da dieti, še vedno ne pomeni da ne sme menija pogledatuser posted image user posted image user posted image ¨

user posted image

So what....

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
24.5.2009 18:58:37   
Onasiss
a pri vas je v navadi, da imajo otroci 2 botra?????

Pri nas ja, sem že jaz imela dva botrčka, pa moja sestra, pa moj Vito. Pri Eviti pa bomo imeli samo botrco.

So what....

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
24.5.2009 19:14:13   
Onasiss
No, ko smo že pri krstu. Mi sicer še ne vemo kdaj ga bomo imeli saj imamo druge finančne obveznosti. Mi je pa po pravici povedano kar groza, ker sta mojedva ločena in med njima kar vre od tekmovalnosti. Med sabo se sovražita in nikoli ne pomislita, kako ostali trpimo, predvsem jaz in moja sestra. Prejšnji teden je imela sestra maturantski ples in oče sploh ni hotu it, se je izgovarju, da ne bo trpel moje mame!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  No skratka rada bi oba na krstu, pa se zna zgoditi kak incident. Poleg tega sva izbrala Eviti tako botrco, ki jo oba ne marata, nama se pa zdi popolna oseba za takšno vlogo.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
24.5.2009 19:30:29   
Onasiss
No še nekaj utrinkov z včerajšnjega pohajanja po morju:
user posted image

user posted image

user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
24.5.2009 20:37:40   
Urša08
Majchy vse najboljše in najlepše ob tvojem prazniku in veliko cartanja s tvojim dragim in vajino princeskouser posted image
mlea
super fotke user posted image user posted image Ste uživali v morju user posted image

Katjuša kaj pa če bi punci od brata rekla? A se ne zastopite dobr . user posted image

Mi imamo naslednjo nedeljo krst, botrčka bo imel dva - tako je pri nas v navadi. Botra bosta možev brat in moj bratranec, sta pa oba čudovita z najinima otročkoma user posted image

Mi smo včerej šli na izlet na grad kamen, pa potem na vikend in je bil super danuser posted image Nejc je včerej ostal z babi in dedijem na vikendu, mi smo šli pa domov. Danes sem izkoristila in malo počistila stanovanje, potem sva pa peljala babico od mojga na obisk k dedku v bolnico in potem še na sladoled. Je bila vesela, da je mela malce družbe.

vas grem malce nazaj prebrat

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
24.5.2009 21:06:30   
Pikica5
Zdravo punce,

kako kaj?

Vidim, da se pogovarjate o krstu pa me zanima če morda katera ve kje je možno dobit krstno obleko za fantke št. 68, včeraj smo celi maribor z botri preletali pa nikjer malih številk samo od 80 dalje. Morda katera ve kje je za dobit torta angelček?

Sunny24 user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
24.5.2009 21:34:40   
Urša08
Pikica5 a v baby centru si pogledala? Glede torte pa ne vem. Jaz jo bom kar sama spekla in okrasila.

Ajvy kako ste? Sta tvoji punci kaj boljše?

Jaz sem še zadnjo rundo cunj zrihtala in grem kar spat.

nočko

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
24.5.2009 21:34:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

No še nekaj utrinkov z včerajšnjega pohajanja po morju:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
24.5.2009 21:52:23   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Majchy vse najboljše in najlepše ob tvojem prazniku in veliko cartanja s tvojim dragim in vajino princeskouser posted image
mlea
super fotke user posted image user posted image Ste uživali v morju user posted image

Katjuša kaj pa če bi punci od brata rekla? A se ne zastopite dobr . user posted image

Mi imamo naslednjo nedeljo krst, botrčka bo imel dva - tako je pri nas v navadi. Botra bosta možev brat in moj bratranec, sta pa oba čudovita z najinima otročkoma user posted image

Mi smo včerej šli na izlet na grad kamen, pa potem na vikend in je bil super danuser posted image Nejc je včerej ostal z babi in dedijem na vikendu, mi smo šli pa domov. Danes sem izkoristila in malo počistila stanovanje, potem sva pa peljala babico od mojga na obisk k dedku v bolnico in potem še na sladoled. Je bila vesela, da je mela malce družbe.

vas grem malce nazaj prebrat

Majchy tud praznuje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse naj naj še od nas in veliko ljubezniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Brat in punca sta se včeraj razšlauser posted image
mah sej verjetmno bo kr ta ostal k smo mu že rekli on se ful veseli sam mi2 pa nisma prepričana, da bo OK sicer je pa tako že dlogo ni več boter to kar naj bi bil in veliko primerov je ko otrok botra sploh ne pozna.... mogoče pa nas neupravičeno skrbiuser posted image

evo pa nekaj naši današnjih slik:) da vas malo zasipam s slikami:)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
24.5.2009 21:55:50   
Onasiss
Majchy in sunny-user posted image

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
24.5.2009 21:56:33   
Onasiss
A ima katera seznam kdaj katera praznuje, ker jaz nimam pojmauser posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
24.5.2009 21:58:36   
Onasiss
Katjusa-reč karčeš, ampak tvoj Benny tako odraslo zgleda na slikah, a si zihr, da je februarček 2009???

Florjan je pa fletn z novo frizuro, sploh v tejle vročini mu bo prav fino.

Češnje-mljask. A mi jih lahko nekaj pošlješ po hitri pošti''user posted image user posted image user posted image

botrca-kaj pa vaša babi???

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
24.5.2009 22:00:27   
Katjusa
mal prehitro sem prtisnla pošlji:)
takole pa bobi zgleda pravi čuvaj:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
24.5.2009 22:05:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Katjusa-reč karčeš, ampak tvoj Benny tako odraslo zgleda na slikah, a si zihr, da je februarček 2009???

Florjan je pa fletn z novo frizuro, sploh v tejle vročini mu bo prav fino.

Češnje-mljask. A mi jih lahko nekaj pošlješ po hitri pošti''user posted image user posted image user posted image

botrca-kaj pa vaša babi???

men se zdi pa beni tak dojenček proti vašim sončkomuser posted image user posted image user posted image
ja florjan ima vedno tako frizudo sploh poleti in mu ni tak vroče je prav fino:)

češnje že na poti:) (na slikah so tak lepe v resnici so pa kr precej slabe k jih je toča in še zgleda da bo češnja počasi stran prišla so take stulene)
user posted image
evo dodala sem ti še nekaj tehle
user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
24.5.2009 22:05:37   
Pupka
Katjusa super slikce user posted image user posted image   user posted image pa res full odraslo zgleda- mgoče zarad las user posted image
kuža le pa tak sladki- sam ko bi ostal taki mali.

Majchy tudi praznuje??? Neee.... ona je že mela Bday, al ??user posted image user posted image Če ne, pa vsenajboljše majchy tut od nas.

Jaz pa grem počasi spat. Varuško za četrtek sem že nafehtala user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
24.5.2009 22:07:22   
Onasiss
Jaz pa grem počasi spat. Varuško za četrtek sem že nafehtala user posted image user posted image

Zakaj pa???

So what....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?