|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 19. del
24.5.2009 12:41:45   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi od nas vse najboljšeuser posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4451
24.5.2009 13:59:32   
tilči
Dober dan!

Se še jaz malo javim,ko naši spijouser posted image .Drugače ne bi bilo slabo,ko bi šla še jaz,pa je prevroče.Z user posted image  sva se pogovarjala,da bi naštimali klimo,ker je preveč vroče v nadstropju.S tisto prenosno se ne mislimo ukvarjat,ker že samo da jo priklopiš,gre cel kup elektrikeuser posted image
user posted image Ali katera pozna kakšnega ugodnegaa ponudnika?
Včerajšnji piknik je za nami.user posted image Otroka sta večinoma uživala v bazenu,mi pa v prijetni senčkiuser posted image .Nejc je seveda ves navdušen nad igračkami,ki jih je dobil,še nad Tilnovimiuser posted image .Kot nalašč je dobil še nekja kratkih hlač,ki bi jih morala kupiti,saj vsak dan pride iz vrtva umazan,prati pa tudi ne morem ves časuser posted image

Še slikice iz včerajšnjega praznovanja:
user posted image user posted image

Vsem,ki ste praznovali v zadnjih dneh,user posted image user posted image user posted image

Za vse bolančkaneuser posted image user posted image user posted image

Za nenaspane pa user posted image user posted image user posted image

user posted image  V kaj imate oblečene vaše srčke ponoči?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
24.5.2009 14:03:54   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

v kratke rokave bodi in spodnji del pižamce čez brez nogic, al pa kr v pižamco iz celega brez nogic..pokrit s pleničko do sred noči, potem pa s tanko dekico.. noter imamo pa 26 stopinj, pa celo noč odprta balkonska vrata in okno na stežaj

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
24.5.2009 14:04:19   
jana81

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
24.5.2009 14:36:53   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

v kratke rokave bodi in spodnji del pižamce čez brez nogic, al pa kr v pižamco iz celega brez nogic..pokrit s pleničko do sred noči, potem pa s tanko dekico.. noter imamo pa 26 stopinj, pa celo noč odprta balkonska vrata in okno na stežaj

Hvala za odgovor.Naš je bil do sedaj v bodiju in tanki spalni vreči,pa bom sedaj vrečo ukinila.Itak se zbuja ponoči,tako da ga lahko pokrijem

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
24.5.2009 14:37:57   
tilči
user posted image Ali katera dela šabeso? Zanima me,ali je boljši jabolčni ali vinski kis?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
24.5.2009 15:23:04   
jana81

user posted image Ali katera dela šabeso? Zanima me,ali je boljši jabolčni ali vinski kis?

tuki ti pa ne znam pomagat, ker sploh ne vem kaj je šabesa user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
24.5.2009 15:28:38   
tilči

Sok iz bezgovih cvetov

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
24.5.2009 15:36:15   
špelin@

tilči, a vi date noter kis? Mi je sicer že nekaj let nismo delali, prej pa vedno le z limono ali citronko.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
24.5.2009 16:13:36   
Estrella*

Pr mojem doma delajo z vinskim kisom, samo baje so prej to delali, ker jabolčnega niso imeli, sedaj so pa že navajeni na vinskiuser posted image  Meni osebno je bolša limona

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
24.5.2009 17:27:08   
Srčekgirll

Domač jabolčni (če ga maš), pa koščki limone in je user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
24.5.2009 17:27:16   
Srčekgirll

Dober dan!

Se še jaz malo javim,ko naši spijouser posted image .Drugače ne bi bilo slabo,ko bi šla še jaz,pa je prevroče.Z user posted image  sva se pogovarjala,da bi naštimali klimo,ker je preveč vroče v nadstropju.S tisto prenosno se ne mislimo ukvarjat,ker že samo da jo priklopiš,gre cel kup elektrikeuser posted image
Včerajšnji piknik je za nami.user posted image Otroka sta večinoma uživala v bazenu,mi pa v prijetni senčkiuser posted image .Nejc je seveda ves navdušen nad igračkami,ki jih je dobil,še nad Tilnovimiuser posted image .Kot nalašč je dobil še nekja kratkih hlač,ki bi jih morala kupiti,saj vsak dan pride iz vrtva umazan,prati pa tudi ne morem ves časuser posted image

Vsem,ki ste praznovali v zadnjih dneh,user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Jst ga mam v pižamci (pleničke, gatke, spodnjo majčko al pa body oboje s krakimi rokavi pa pižamco čez). Mi mamo namreč čist spodaj spalnico in je kr hladno, posebej če se kej razkrije po noč. Edino nogavičke mu bom nehala dajat.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 24.5.2009 17:30:01 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
24.5.2009 17:27:16   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

dobro jutro

midva sva spet vstala ob 6h user posted image .. že 2x sem previjala pokakno rit user posted image , zdej mi pa po stopnicah meče kroglice..
kave še nisem uspela spit, pa jo bom zdej skuhala za vse vas..

ŠPELIN@ dobil je tobrex, mi pa ni hotela dveh škatel dat.

estrella povej mi a celulit ti je še ostal , če si ga sploh imela?

Celulit izgine sam na videzno, drgač se ga ne da odstranit razen s kirurškimi posegi.

mi je čist vseeno al zgine sam navidezno al notranje, sam da ga jst v špegu ne vidimuser posted image

No tu je tud pr men važn. user posted image Jst uporablam od Nivee pa od Afrodite (Pytaya), pa sm ful zadovolna. me pa firbc matra, če un pomaga k se kup v lekarni (Somatoline). morem kupt pa probat.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
24.5.2009 18:36:37   
špelin@

Dober dan!

Se vidi, da ste res uživali 100/h user posted image user posted image user posted image

Naš princ spi oblečen v body brez rokavov + bombažnega pajacka (pižamo) s stopalci, pokrit ni.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
24.5.2009 20:08:40   
tilči
Hvala vsem za odgovoreuser posted image
Špelin@...tudi jaz sem ponavadi dala v šabeso samo citronko,limono,pa kakšno pomarančo,potem sem pa brala,da dajejo še kis notri.Bom jutri sprobalauser posted image .Sirupa imam sedaj narejenega 8 litrov,tako da ga imamo za nekaj časa,še cvetove sem dala sušiti,da bo za čaj

danes je Tilen v pižamici brez stopal in nič pokrit.Najprej sem mu hotela dati s stopalci,pa je bil kar živčen

Kje pa ste danes?user posted image

Mi smo imeli ravnokar nevihto.Nejc za spremembo ni nič pel,preden gre spat,saj se boji grmenja

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
24.5.2009 20:15:45   
Estrella*
Čer!

Pri nas pada dežuser posted image . Še ju3 šibam na šiht, potem sem pa 2 dni doma na recesijskem dopustu. Alči je včeraj bolel ušesek, ponoči je bilo normalno, se ji je pa danes pocedil gnoj in sva šle na Meteljkovo po AB. Vročine nima in je tudi ni imela, boli je ne več. Parv čudnouser posted image
Tako, grem še pod tuš in potem pogledat kaj delajo kureuser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
24.5.2009 21:04:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Čer!

Pri nas pada dežuser posted image . Še ju3 šibam na šiht, potem sem pa 2 dni doma na recesijskem dopustu. Alči je včeraj bolel ušesek, ponoči je bilo normalno, se ji je pa danes pocedil gnoj in sva šle na Meteljkovo po AB. Vročine nima in je tudi ni imela, boli je ne več. Parv čudnouser posted image
Tako, grem še pod tuš in potem pogledat kaj delajo kureuser posted image

Boga Alja user posted image user posted image user posted image user posted image A bo tvoj na bolniški ali kako boste?

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
24.5.2009 21:06:13   
špelin@

Hvala vsem za odgovoreuser posted image
Špelin@...tudi jaz sem ponavadi dala v šabeso samo citronko,limono,pa kakšno pomarančo,potem sem pa brala,da dajejo še kis notri.Bom jutri sprobalauser posted image .Sirupa imam sedaj narejenega 8 litrov,tako da ga imamo za nekaj časa,še cvetove sem dala sušiti,da bo za čaj

danes je Tilen v pižamici brez stopal in nič pokrit.Najprej sem mu hotela dati s stopalci,pa je bil kar živčen

Kje pa ste danes?user posted image

Mi smo imeli ravnokar nevihto.Nejc za spremembo ni nič pel,preden gre spat,saj se boji grmenja

Pri nas je pa samo kratek čas rahlo deževalo, ampak soparno je pa tako, da se človeku zmeša...
Nejca popolnoma razumem, ker se tudi jaz bojim grmenja user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
24.5.2009 21:06:52   
špelin@
Sirupa imam sedaj narejenega 8 litrov,tako da ga imamo za nekaj časa,še cvetove sem dala sušiti,da bo za čaj

Opa, pridna user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
24.5.2009 21:19:38   
Soncnica Sandra ***
Dober večer

Evo, sem se končno uspela primigati do računalnika.
Mi smo dobesedno cele dneve zunaj, samo kosilo še jemo notri, drugače pa samo zunaj od ranega jutra do poznega večera.

Danes smo sestavili peskovnik, moj oče in moj dragi pa sta šla še v reko po mivko user posted image , tako, da smo peskovnik že sprobali user posted image  in se super obnese. Manca je imela danes že obisk praijatelja Matica, in sta oba ful uživala notri user posted image user posted image user posted image

Smo se pa prejle na hitro mogli skriti, ker se je ob 7ih na hitro pripravila nevihta, in je bilo kar pestro zunaj, no HB pa ni bilo nič drugega razen dežja in vetra

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
24.5.2009 21:20:17   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

tilči, a vi date noter kis? Mi je sicer že nekaj let nismo delali, prej pa vedno le z limono ali citronko.

mi tudi damo samo citronko

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
24.5.2009 21:22:31   
Soncnica Sandra ***

Dober dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image  za uživanje ob bazenčku user posted image user posted image user posted image user posted image

naša je ponoči v tankem body-ju z dolgimi rokavi in ene ful tanke žabice, pokrita pa ni nič

za klime pa ti ne znam odgovorit, ampak jaz bi jo tudi rabila, ker nam sonce nažiga celi dan v kuhinjo in dnevno sobo in imamo ponoči vse odprto križem, da se malce shladi, zjutraj pa ob 7ih že zapremo vse

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
24.5.2009 21:23:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dober večer

Mi smo dobesedno cele dneve zunaj, samo kosilo še jemo notri, drugače pa samo zunaj od ranega jutra do poznega večera.

Danes smo sestavili peskovnik, moj oče in moj dragi pa sta šla še v reko po mivko user posted image , tako, da smo peskovnik že sprobali user posted image  in se super obnese. Manca je imela danes že obisk praijatelja Matica, in sta oba ful uživala notri user posted image user posted image user posted image

Smo se pa prejle na hitro mogli skriti, ker se je ob 7ih na hitro pripravila nevihta, in je bilo kar pestro zunaj, no HB pa ni bilo nič drugega razen dežja in vetra

Joj, punce, ker je tule zatišje, sem ravno malo brala druge čveke in videla, da je pri julijkah en fantek zaradi bolezni v umetni komi user posted image Fajn stiskam pestke za pikca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
24.5.2009 21:23:50   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

DANuser posted image

kak smo kej?
vročeeeeeeeeeeeeeuser posted image
jaz zadnje čase nikakor ne utegnem priti do računalnikauser posted image , ko pridem iz šihta smo z tamalo do 20h vzunaj v pesku, ko jo skopam pa sem že tako utrujena da kar padem v posteljouser posted image

v službi pa itak nimam cajta

sem pa ta teden zdaj na dopustu tako, da bo več časa za RRuser posted image user posted image

Moram vam povedat, da je moja miška postala prava mala lumpa, od kar jo moji merkajouser posted image , če ji kaj ni všeč takoj v histerični jokuser posted image tako ta teden ko bom doma, bomo uvajali malo discipline, ker tole je pa res že čez mejouser posted image
Uveljavlja svojo voljo,a?
Pri nas je kdaj tudi kar pestro user posted image

Estrella superca fotkeuser posted image , moram vam povedat, da je v živo še bolj suhauser posted image in sexyuser posted image

Kaj je tu kaj novega? Kako obnovo verjetno ne bo.......bom šla malo brat, dokler se naša cmerica ne zbudi, potem pa šibamo v LJuser posted image
Tu je pa bolj zatišje user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
24.5.2009 21:24:44   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Dober večer

Joj, punce, ker je tule zatišje, sem ravno malo brala druge čveke in videla, da je pri julijkah en fantek zaradi bolezni v umetni komi user posted image Fajn stiskam pestke za pikca user posted image user posted image user posted image

ojoj user posted image user posted image user posted image

kaj pa je bilo, da so ga mogli dati  umetno komo?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?