Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 8:15:40
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro midva sva spet vstala ob 6h .. že 2x sem previjala pokakno rit , zdej mi pa po stopnicah meče kroglice.. kave še nisem uspela spit, pa jo bom zdej skuhala za vse vas.. ŠPELIN@ dobil je tobrex, mi pa ni hotela dveh škatel dat. estrella povej mi a celulit ti je še ostal , če si ga sploh imela?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 8:27:13
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Zjutraj! Pr nas je vse v najlepšem redu. Včeraj je Videk padel k sva ga z mojim prpravla da je hodil kod enga k drugemu in je mal prehitro pospešil in je padel. Mal si je ustnico prebil znotraj in zunaj je popraskn. Ni blo hujžga, HB. Je hitro nehal jokat kot pa takrat k se na rit usede in tuli k jeshar. Uf,.. prejle je pa na mizi v dnevni našel od mojga čike in enga je (vsaj mislm da) pojedel do filtra k ga ne najdem, druzga je pa načel. GROZA Nč, grem vn na teraso kavico pit jo je taščica skuhala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 8:27:15
|
|
|
|
Srčekgirll
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 8:28:10
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro midva sva spet vstala ob 6h .. že 2x sem previjala pokakno rit , zdej mi pa po stopnicah meče kroglice.. kave še nisem uspela spit, pa jo bom zdej skuhala za vse vas.. ŠPELIN@ dobil je tobrex, mi pa ni hotela dveh škatel dat. estrella povej mi a celulit ti je še ostal , če si ga sploh imela? Celulit izgine sam na videzno, drgač se ga ne da odstranit razen s kirurškimi posegi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 8:40:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro midva sva spet vstala ob 6h .. že 2x sem previjala pokakno rit , zdej mi pa po stopnicah meče kroglice.. kave še nisem uspela spit, pa jo bom zdej skuhala za vse vas.. ŠPELIN@ dobil je tobrex, mi pa ni hotela dveh škatel dat. estrella povej mi a celulit ti je še ostal , če si ga sploh imela? Celulit izgine sam na videzno, drgač se ga ne da odstranit razen s kirurškimi posegi. Jaz sem ga imela ogromno, sedaj mi ga je ostalo resnično malo,je šel v 80%. Za globinsko odstranjevanje celulita je kavitacija, ki pa je kar draga. 1 terapija npr za trebuh je 85 eu, če bi pa noge, boke rit pa 140eu. Rabiš pa jih nekje vsaj 5-10 body wraping odstrani površinski celulit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 9:01:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll ČESTITKE MALČICI
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 9:20:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro midva sva spet vstala ob 6h .. že 2x sem previjala pokakno rit , zdej mi pa po stopnicah meče kroglice.. kave še nisem uspela spit, pa jo bom zdej skuhala za vse vas.. ŠPELIN@ dobil je tobrex, mi pa ni hotela dveh škatel dat. estrella povej mi a celulit ti je še ostal , če si ga sploh imela? Celulit izgine sam na videzno, drgač se ga ne da odstranit razen s kirurškimi posegi. mi je čist vseeno al zgine sam navidezno al notranje, sam da ga jst v špegu ne vidim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 9:22:10
|
|
|
|
jana81
|
midva sva nazaj s sprehoda, Nejc spi , ampak tolk kašlja da mi je spet zbruhal zajtrk, ampak ker spi ga ne bom preoblačla in budila, ker itak ne bo dolgo spal.. povejte mi a materina dušica pomaga za kašelj?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 9:23:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro midva sva spet vstala ob 6h .. že 2x sem previjala pokakno rit , zdej mi pa po stopnicah meče kroglice.. kave še nisem uspela spit, pa jo bom zdej skuhala za vse vas.. ŠPELIN@ dobil je tobrex, mi pa ni hotela dveh škatel dat. estrella povej mi a celulit ti je še ostal , če si ga sploh imela? Celulit izgine sam na videzno, drgač se ga ne da odstranit razen s kirurškimi posegi. Jaz sem ga imela ogromno, sedaj mi ga je ostalo resnično malo,je šel v 80%. Za globinsko odstranjevanje celulita je kavitacija, ki pa je kar draga. 1 terapija npr za trebuh je 85 eu, če bi pa noge, boke rit pa 140eu. Rabiš pa jih nekje vsaj 5-10 body wraping odstrani površinski celulit. a ti si imela to kavitacijo al samo body wrapping? Se mi zdi da vseeno najbolj pomaga telovadba inkolker tolk zmerna prehrana (ki je jst nimam) in pa veliko vooooooooode.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 9:30:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro midva sva spet vstala ob 6h .. že 2x sem previjala pokakno rit , zdej mi pa po stopnicah meče kroglice.. kave še nisem uspela spit, pa jo bom zdej skuhala za vse vas.. ŠPELIN@ dobil je tobrex, mi pa ni hotela dveh škatel dat. estrella povej mi a celulit ti je še ostal , če si ga sploh imela? Celulit izgine sam na videzno, drgač se ga ne da odstranit razen s kirurškimi posegi. Jaz sem ga imela ogromno, sedaj mi ga je ostalo resnično malo,je šel v 80%. Za globinsko odstranjevanje celulita je kavitacija, ki pa je kar draga. 1 terapija npr za trebuh je 85 eu, če bi pa noge, boke rit pa 140eu. Rabiš pa jih nekje vsaj 5-10 body wraping odstrani površinski celulit. a ti si imela to kavitacijo al samo body wrapping? Se mi zdi da vseeno najbolj pomaga telovadba inkolker tolk zmerna prehrana (ki je jst nimam) in pa veliko vooooooooode. Nič od tega, samo telovadba in hujšanje. Sedaj sem začela s kavitacijo trebuha, ker mi je še malo od poroda ostala čudna oblika in pomaga Je pa res, da se na kavitacijo ali body wraping ne splača hodit, če ne misilš prehrane spremenit, ker se v takem primeru nazaj nabere.Pa miganje na dnevni ravni, drugače nisi naredil nič.
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 24.5.2009 9:32:03 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 9:32:43
|
|
|
|
jana81
|
sem malo brala o tej kavitaciji, pa so mnenja in izkupnje ful različna..večina ni zadovoljna in tud cena je baje prevelika..cca 200€, mogoče imaš ti ceneje ker si že veliko keša tam pustila .. no jst definitivno nimam tega keša , rajš bom hodla vsak večer tečt, pa kar bo pač bo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 9:48:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem malo brala o tej kavitaciji, pa so mnenja in izkupnje ful različna..večina ni zadovoljna in tud cena je baje prevelika..cca 200€, mogoče imaš ti ceneje ker si že veliko keša tam pustila .. no jst definitivno nimam tega keša , rajš bom hodla vsak večer tečt, pa kar bo pač bo.. Kot sem že pisala je kavitacija brez smisla ali pa tudi liposukcija, če guraš naprej isti stil življenja, ker se vse povrne nazaj. To je samo metoda odstranjevanje špeha na mestih, kjer se le ta težje odstrani. Za naprej moraš sama poskrbet. Tu je kavitacija od 70-140 eu in nimam nobenega popusta, le na 10 kavitacij mi pripada 80min thermobyke-a ali 5x bodytrainerja. Se pa strinjam s teboj, da imamo vse možnosti, da z gibanjem in pravilno prehrano najceneje pridemo do željenih rezultatov. Vse kar rabimo je: VOLJA, DISCIPLINA in VZTRAJNOST. Čist izi , kajne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 9:54:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 9:55:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem malo brala o tej kavitaciji, pa so mnenja in izkupnje ful različna..večina ni zadovoljna in tud cena je baje prevelika..cca 200€, mogoče imaš ti ceneje ker si že veliko keša tam pustila .. no jst definitivno nimam tega keša , rajš bom hodla vsak večer tečt, pa kar bo pač bo.. Kot sem že pisala je kavitacija brez smisla ali pa tudi liposukcija, če guraš naprej isti stil življenja, ker se vse povrne nazaj. To je samo metoda odstranjevanje špeha na mestih, kjer se le ta težje odstrani. Za naprej moraš sama poskrbet. Tu je kavitacija od 70-140 eu in nimam nobenega popusta, le na 10 kavitacij mi pripada 80min thermobyke-a ali 5x bodytrainerja. Se pa strinjam s teboj, da imamo vse možnosti, da z gibanjem in pravilno prehrano najceneje pridemo do željenih rezultatov. Vse kar rabimo je: VOLJA, DISCIPLINA in VZTRAJNOST. Čist izi , kajne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 9:57:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ŠPELIN@ dobil je tobrex, mi pa ni hotela dveh škatel dat. Škoda. Naša P mi vedno da na rezervo še dodatno škatlico, ker pravi, da je bolje, da se kapljice začnejo dajat takoj, ko se uček začne gnojit, kar pa je malo težje, če P takrat ravno ne dela in je treba čakat na prihodnji dan. Moja mala pika je imela v drugem letu starosti velike težave s tem, ampak je potem čisto izzvenelo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 9:58:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem malo brala o tej kavitaciji, pa so mnenja in izkupnje ful različna..večina ni zadovoljna in tud cena je baje prevelika..cca 200€, mogoče imaš ti ceneje ker si že veliko keša tam pustila .. no jst definitivno nimam tega keša , rajš bom hodla vsak večer tečt, pa kar bo pač bo.. Kot sem že pisala je kavitacija brez smisla ali pa tudi liposukcija, če guraš naprej isti stil življenja, ker se vse povrne nazaj. To je samo metoda odstranjevanje špeha na mestih, kjer se le ta težje odstrani. Za naprej moraš sama poskrbet. Tu je kavitacija od 70-140 eu in nimam nobenega popusta, le na 10 kavitacij mi pripada 80min thermobyke-a ali 5x bodytrainerja. Se pa strinjam s teboj, da imamo vse možnosti, da z gibanjem in pravilno prehrano najceneje pridemo do željenih rezultatov. Vse kar rabimo je: VOLJA, DISCIPLINA in VZTRAJNOST. Čist izi , kajne? Se mi je kar zdelo, da se bož zahakla na te tri besede
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 9:59:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ŠPELIN@ dobil je tobrex, mi pa ni hotela dveh škatel dat. Škoda. Naša P mi vedno da na rezervo še dodatno škatlico, ker pravi, da je bolje, da se kapljice začnejo dajat takoj, ko se uček začne gnojit, kar pa je malo težje, če P takrat ravno ne dela in je treba čakat na prihodnji dan. Moja mala pika je imela v drugem letu starosti velike težave s tem, ampak je potem čisto izzvenelo Vsak po svoje dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 10:25:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ŠPELIN@ dobil je tobrex, mi pa ni hotela dveh škatel dat. Škoda. Naša P mi vedno da na rezervo še dodatno škatlico, ker pravi, da je bolje, da se kapljice začnejo dajat takoj, ko se uček začne gnojit, kar pa je malo težje, če P takrat ravno ne dela in je treba čakat na prihodnji dan. Moja mala pika je imela v drugem letu starosti velike težave s tem, ampak je potem čisto izzvenelo ja jst sem mu zadnjič hotela takoj dat, ko sem videla gnoj v očki, pa jih nisem imela.. ponoči mu dam kr v zaprto učko..a je to tud ok? sej pomežikne in po moje steče not
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 10:27:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem malo brala o tej kavitaciji, pa so mnenja in izkupnje ful različna..večina ni zadovoljna in tud cena je baje prevelika..cca 200€, mogoče imaš ti ceneje ker si že veliko keša tam pustila .. no jst definitivno nimam tega keša , rajš bom hodla vsak večer tečt, pa kar bo pač bo.. Kot sem že pisala je kavitacija brez smisla ali pa tudi liposukcija, če guraš naprej isti stil življenja, ker se vse povrne nazaj. To je samo metoda odstranjevanje špeha na mestih, kjer se le ta težje odstrani. Za naprej moraš sama poskrbet. Tu je kavitacija od 70-140 eu in nimam nobenega popusta, le na 10 kavitacij mi pripada 80min thermobyke-a ali 5x bodytrainerja. Se pa strinjam s teboj, da imamo vse možnosti, da z gibanjem in pravilno prehrano najceneje pridemo do željenih rezultatov. Vse kar rabimo je: VOLJA, DISCIPLINA in VZTRAJNOST. Čist izi , kajne? Se mi je kar zdelo, da se bož zahakla na te tri besede če bi vsaka od nas imela te vrline, se nobena ne bi ubadala s preveč celulita ali kg Meni manjka disciplina, voljo in vztrajnost imam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 11:08:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ŠPELIN@ dobil je tobrex, mi pa ni hotela dveh škatel dat. Škoda. Naša P mi vedno da na rezervo še dodatno škatlico, ker pravi, da je bolje, da se kapljice začnejo dajat takoj, ko se uček začne gnojit, kar pa je malo težje, če P takrat ravno ne dela in je treba čakat na prihodnji dan. Moja mala pika je imela v drugem letu starosti velike težave s tem, ampak je potem čisto izzvenelo ja jst sem mu zadnjič hotela takoj dat, ko sem videla gnoj v očki, pa jih nisem imela.. ponoči mu dam kr v zaprto učko..a je to tud ok? sej pomežikne in po moje steče not pONOČI SAMO MALO PRIVZDIGNEŠ VEKO IN HITRO KAPNEŠ NOTER PA JE Ma spet caps lock...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 11:09:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem malo brala o tej kavitaciji, pa so mnenja in izkupnje ful različna..večina ni zadovoljna in tud cena je baje prevelika..cca 200€, mogoče imaš ti ceneje ker si že veliko keša tam pustila .. no jst definitivno nimam tega keša , rajš bom hodla vsak večer tečt, pa kar bo pač bo.. Kot sem že pisala je kavitacija brez smisla ali pa tudi liposukcija, če guraš naprej isti stil življenja, ker se vse povrne nazaj. To je samo metoda odstranjevanje špeha na mestih, kjer se le ta težje odstrani. Za naprej moraš sama poskrbet. Tu je kavitacija od 70-140 eu in nimam nobenega popusta, le na 10 kavitacij mi pripada 80min thermobyke-a ali 5x bodytrainerja. Se pa strinjam s teboj, da imamo vse možnosti, da z gibanjem in pravilno prehrano najceneje pridemo do željenih rezultatov. Vse kar rabimo je: VOLJA, DISCIPLINA in VZTRAJNOST. Čist izi , kajne? Se mi je kar zdelo, da se bož zahakla na te tri besede če bi vsaka od nas imela te vrline, se nobena ne bi ubadala s preveč celulita ali kg Meni manjka disciplina, voljo in vztrajnost imam Odlično povedano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 12:31:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 12:34:14
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro midva sva spet vstala ob 6h .. že 2x sem previjala pokakno rit , zdej mi pa po stopnicah meče kroglice.. kave še nisem uspela spit, pa jo bom zdej skuhala za vse vas.. ŠPELIN@ dobil je tobrex, mi pa ni hotela dveh škatel dat. estrella povej mi a celulit ti je še ostal , če si ga sploh imela? Celulit izgine sam na videzno, drgač se ga ne da odstranit razen s kirurškimi posegi. Jaz sem ga imela ogromno, sedaj mi ga je ostalo resnično malo,je šel v 80%. Za globinsko odstranjevanje celulita je kavitacija, ki pa je kar draga. 1 terapija npr za trebuh je 85 eu, če bi pa noge, boke rit pa 140eu. Rabiš pa jih nekje vsaj 5-10 body wraping odstrani površinski celulit. sem šla nazaj pogledat slikice in lahko samo rečem da zgedaš FENOMENALNO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 12:40:18
|
|
|
|
Anonimen
|
DAN kak smo kej? jaz zadnje čase nikakor ne utegnem priti do računalnika , ko pridem iz šihta smo z tamalo do 20h vzunaj v pesku, ko jo skopam pa sem že tako utrujena da kar padem v posteljo v službi pa itak nimam cajta sem pa ta teden zdaj na dopustu tako, da bo več časa za RR Moram vam povedat, da je moja miška postala prava mala lumpa, od kar jo moji merkajo , če ji kaj ni všeč takoj v histerični jok tako ta teden ko bom doma, bomo uvajali malo discipline, ker tole je pa res že čez mejo Estrella superca fotke , moram vam povedat, da je v živo še bolj suha in sexy Kaj je tu kaj novega? Kako obnovo verjetno ne bo.......bom šla malo brat, dokler se naša cmerica ne zbudi, potem pa šibamo v LJ
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?