Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 12:41:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll tudi od nas vse najboljše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 13:59:32
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Se še jaz malo javim,ko naši spijo .Drugače ne bi bilo slabo,ko bi šla še jaz,pa je prevroče.Z sva se pogovarjala,da bi naštimali klimo,ker je preveč vroče v nadstropju.S tisto prenosno se ne mislimo ukvarjat,ker že samo da jo priklopiš,gre cel kup elektrike Ali katera pozna kakšnega ugodnegaa ponudnika? Včerajšnji piknik je za nami. Otroka sta večinoma uživala v bazenu,mi pa v prijetni senčki .Nejc je seveda ves navdušen nad igračkami,ki jih je dobil,še nad Tilnovimi .Kot nalašč je dobil še nekja kratkih hlač,ki bi jih morala kupiti,saj vsak dan pride iz vrtva umazan,prati pa tudi ne morem ves čas Še slikice iz včerajšnjega praznovanja: Vsem,ki ste praznovali v zadnjih dneh, Za vse bolančkane Za nenaspane pa V kaj imate oblečene vaše srčke ponoči?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 14:03:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči V kaj imate oblečene vaše srčke ponoči? v kratke rokave bodi in spodnji del pižamce čez brez nogic, al pa kr v pižamco iz celega brez nogic..pokrit s pleničko do sred noči, potem pa s tanko dekico.. noter imamo pa 26 stopinj, pa celo noč odprta balkonska vrata in okno na stežaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 14:04:19
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Še slikice iz včerajšnjega praznovanja:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 14:36:53
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči V kaj imate oblečene vaše srčke ponoči? v kratke rokave bodi in spodnji del pižamce čez brez nogic, al pa kr v pižamco iz celega brez nogic..pokrit s pleničko do sred noči, potem pa s tanko dekico.. noter imamo pa 26 stopinj, pa celo noč odprta balkonska vrata in okno na stežaj Hvala za odgovor.Naš je bil do sedaj v bodiju in tanki spalni vreči,pa bom sedaj vrečo ukinila.Itak se zbuja ponoči,tako da ga lahko pokrijem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 14:37:57
|
|
|
|
tilči
|
Ali katera dela šabeso? Zanima me,ali je boljši jabolčni ali vinski kis?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 15:23:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali katera dela šabeso? Zanima me,ali je boljši jabolčni ali vinski kis? tuki ti pa ne znam pomagat, ker sploh ne vem kaj je šabesa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 15:28:38
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali katera dela šabeso? Zanima me,ali je boljši jabolčni ali vinski kis? tuki ti pa ne znam pomagat, ker sploh ne vem kaj je šabesa Sok iz bezgovih cvetov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 15:36:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali katera dela šabeso? Zanima me,ali je boljši jabolčni ali vinski kis? tuki ti pa ne znam pomagat, ker sploh ne vem kaj je šabesa tilči, a vi date noter kis? Mi je sicer že nekaj let nismo delali, prej pa vedno le z limono ali citronko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 16:13:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali katera dela šabeso? Zanima me,ali je boljši jabolčni ali vinski kis? Pr mojem doma delajo z vinskim kisom, samo baje so prej to delali, ker jabolčnega niso imeli, sedaj so pa že navajeni na vinski Meni osebno je bolša limona
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 17:27:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali katera dela šabeso? Zanima me,ali je boljši jabolčni ali vinski kis? Domač jabolčni (če ga maš), pa koščki limone in je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 17:27:16
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Se še jaz malo javim,ko naši spijo .Drugače ne bi bilo slabo,ko bi šla še jaz,pa je prevroče.Z sva se pogovarjala,da bi naštimali klimo,ker je preveč vroče v nadstropju.S tisto prenosno se ne mislimo ukvarjat,ker že samo da jo priklopiš,gre cel kup elektrike Ali katera pozna kakšnega ugodnegaa ponudnika? Včerajšnji piknik je za nami. Otroka sta večinoma uživala v bazenu,mi pa v prijetni senčki .Nejc je seveda ves navdušen nad igračkami,ki jih je dobil,še nad Tilnovimi .Kot nalašč je dobil še nekja kratkih hlač,ki bi jih morala kupiti,saj vsak dan pride iz vrtva umazan,prati pa tudi ne morem ves čas Še slikice iz včerajšnjega praznovanja: Vsem,ki ste praznovali v zadnjih dneh, Za vse bolančkane Za nenaspane pa V kaj imate oblečene vaše srčke ponoči? Jst ga mam v pižamci (pleničke, gatke, spodnjo majčko al pa body oboje s krakimi rokavi pa pižamco čez). Mi mamo namreč čist spodaj spalnico in je kr hladno, posebej če se kej razkrije po noč. Edino nogavičke mu bom nehala dajat.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 24.5.2009 17:30:01 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 17:27:16
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro midva sva spet vstala ob 6h .. že 2x sem previjala pokakno rit , zdej mi pa po stopnicah meče kroglice.. kave še nisem uspela spit, pa jo bom zdej skuhala za vse vas.. ŠPELIN@ dobil je tobrex, mi pa ni hotela dveh škatel dat. estrella povej mi a celulit ti je še ostal , če si ga sploh imela? Celulit izgine sam na videzno, drgač se ga ne da odstranit razen s kirurškimi posegi. mi je čist vseeno al zgine sam navidezno al notranje, sam da ga jst v špegu ne vidim No tu je tud pr men važn. Jst uporablam od Nivee pa od Afrodite (Pytaya), pa sm ful zadovolna. me pa firbc matra, če un pomaga k se kup v lekarni (Somatoline). morem kupt pa probat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 18:36:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Se še jaz malo javim,ko naši spijo .Drugače ne bi bilo slabo,ko bi šla še jaz,pa je prevroče.Z sva se pogovarjala,da bi naštimali klimo,ker je preveč vroče v nadstropju.S tisto prenosno se ne mislimo ukvarjat,ker že samo da jo priklopiš,gre cel kup elektrike Ali katera pozna kakšnega ugodnegaa ponudnika? Včerajšnji piknik je za nami. Otroka sta večinoma uživala v bazenu,mi pa v prijetni senčki .Nejc je seveda ves navdušen nad igračkami,ki jih je dobil,še nad Tilnovimi .Kot nalašč je dobil še nekja kratkih hlač,ki bi jih morala kupiti,saj vsak dan pride iz vrtva umazan,prati pa tudi ne morem ves čas Še slikice iz včerajšnjega praznovanja: Vsem,ki ste praznovali v zadnjih dneh, Za vse bolančkane Za nenaspane pa V kaj imate oblečene vaše srčke ponoči? Se vidi, da ste res uživali 100/h Naš princ spi oblečen v body brez rokavov + bombažnega pajacka (pižamo) s stopalci, pokrit ni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 20:08:40
|
|
|
|
tilči
|
Hvala vsem za odgovore Špelin@...tudi jaz sem ponavadi dala v šabeso samo citronko,limono,pa kakšno pomarančo,potem sem pa brala,da dajejo še kis notri.Bom jutri sprobala .Sirupa imam sedaj narejenega 8 litrov,tako da ga imamo za nekaj časa,še cvetove sem dala sušiti,da bo za čaj danes je Tilen v pižamici brez stopal in nič pokrit.Najprej sem mu hotela dati s stopalci,pa je bil kar živčen Kje pa ste danes? Mi smo imeli ravnokar nevihto.Nejc za spremembo ni nič pel,preden gre spat,saj se boji grmenja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 20:15:45
|
|
|
|
Estrella*
|
Čer! Pri nas pada dež . Še ju3 šibam na šiht, potem sem pa 2 dni doma na recesijskem dopustu. Alči je včeraj bolel ušesek, ponoči je bilo normalno, se ji je pa danes pocedil gnoj in sva šle na Meteljkovo po AB. Vročine nima in je tudi ni imela, boli je ne več. Parv čudno Tako, grem še pod tuš in potem pogledat kaj delajo kure
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 21:04:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer! Pri nas pada dež . Še ju3 šibam na šiht, potem sem pa 2 dni doma na recesijskem dopustu. Alči je včeraj bolel ušesek, ponoči je bilo normalno, se ji je pa danes pocedil gnoj in sva šle na Meteljkovo po AB. Vročine nima in je tudi ni imela, boli je ne več. Parv čudno Tako, grem še pod tuš in potem pogledat kaj delajo kure Boga Alja A bo tvoj na bolniški ali kako boste?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 21:06:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Hvala vsem za odgovore Špelin@...tudi jaz sem ponavadi dala v šabeso samo citronko,limono,pa kakšno pomarančo,potem sem pa brala,da dajejo še kis notri.Bom jutri sprobala .Sirupa imam sedaj narejenega 8 litrov,tako da ga imamo za nekaj časa,še cvetove sem dala sušiti,da bo za čaj danes je Tilen v pižamici brez stopal in nič pokrit.Najprej sem mu hotela dati s stopalci,pa je bil kar živčen Kje pa ste danes? Mi smo imeli ravnokar nevihto.Nejc za spremembo ni nič pel,preden gre spat,saj se boji grmenja Pri nas je pa samo kratek čas rahlo deževalo, ampak soparno je pa tako, da se človeku zmeša... Nejca popolnoma razumem, ker se tudi jaz bojim grmenja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 21:06:52
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sirupa imam sedaj narejenega 8 litrov,tako da ga imamo za nekaj časa,še cvetove sem dala sušiti,da bo za čaj Opa, pridna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 21:19:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dober večer Evo, sem se končno uspela primigati do računalnika. Mi smo dobesedno cele dneve zunaj, samo kosilo še jemo notri, drugače pa samo zunaj od ranega jutra do poznega večera. Danes smo sestavili peskovnik, moj oče in moj dragi pa sta šla še v reko po mivko , tako, da smo peskovnik že sprobali in se super obnese. Manca je imela danes že obisk praijatelja Matica, in sta oba ful uživala notri Smo se pa prejle na hitro mogli skriti, ker se je ob 7ih na hitro pripravila nevihta, in je bilo kar pestro zunaj, no HB pa ni bilo nič drugega razen dežja in vetra
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 21:20:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Ali katera dela šabeso? Zanima me,ali je boljši jabolčni ali vinski kis? tuki ti pa ne znam pomagat, ker sploh ne vem kaj je šabesa tilči, a vi date noter kis? Mi je sicer že nekaj let nismo delali, prej pa vedno le z limono ali citronko. mi tudi damo samo citronko
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 21:22:31
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Se še jaz malo javim,ko naši spijo .Drugače ne bi bilo slabo,ko bi šla še jaz,pa je prevroče.Z sva se pogovarjala,da bi naštimali klimo,ker je preveč vroče v nadstropju.S tisto prenosno se ne mislimo ukvarjat,ker že samo da jo priklopiš,gre cel kup elektrike Ali katera pozna kakšnega ugodnegaa ponudnika? Včerajšnji piknik je za nami. Otroka sta večinoma uživala v bazenu,mi pa v prijetni senčki .Nejc je seveda ves navdušen nad igračkami,ki jih je dobil,še nad Tilnovimi .Kot nalašč je dobil še nekja kratkih hlač,ki bi jih morala kupiti,saj vsak dan pride iz vrtva umazan,prati pa tudi ne morem ves čas Še slikice iz včerajšnjega praznovanja: Vsem,ki ste praznovali v zadnjih dneh, Za vse bolančkane Za nenaspane pa V kaj imate oblečene vaše srčke ponoči? za uživanje ob bazenčku naša je ponoči v tankem body-ju z dolgimi rokavi in ene ful tanke žabice, pokrita pa ni nič za klime pa ti ne znam odgovorit, ampak jaz bi jo tudi rabila, ker nam sonce nažiga celi dan v kuhinjo in dnevno sobo in imamo ponoči vse odprto križem, da se malce shladi, zjutraj pa ob 7ih že zapremo vse
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 21:23:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer Evo, sem se končno uspela primigati do računalnika. Mi smo dobesedno cele dneve zunaj, samo kosilo še jemo notri, drugače pa samo zunaj od ranega jutra do poznega večera. Danes smo sestavili peskovnik, moj oče in moj dragi pa sta šla še v reko po mivko , tako, da smo peskovnik že sprobali in se super obnese. Manca je imela danes že obisk praijatelja Matica, in sta oba ful uživala notri Smo se pa prejle na hitro mogli skriti, ker se je ob 7ih na hitro pripravila nevihta, in je bilo kar pestro zunaj, no HB pa ni bilo nič drugega razen dežja in vetra Joj, punce, ker je tule zatišje, sem ravno malo brala druge čveke in videla, da je pri julijkah en fantek zaradi bolezni v umetni komi Fajn stiskam pestke za pikca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 21:23:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DAN kak smo kej? vročeeeeeeeeeeeee jaz zadnje čase nikakor ne utegnem priti do računalnika , ko pridem iz šihta smo z tamalo do 20h vzunaj v pesku, ko jo skopam pa sem že tako utrujena da kar padem v posteljo v službi pa itak nimam cajta sem pa ta teden zdaj na dopustu tako, da bo več časa za RR Moram vam povedat, da je moja miška postala prava mala lumpa, od kar jo moji merkajo , če ji kaj ni všeč takoj v histerični jok tako ta teden ko bom doma, bomo uvajali malo discipline, ker tole je pa res že čez mejo Uveljavlja svojo voljo,a? Pri nas je kdaj tudi kar pestro Estrella superca fotke , moram vam povedat, da je v živo še bolj suha in sexy Kaj je tu kaj novega? Kako obnovo verjetno ne bo.......bom šla malo brat, dokler se naša cmerica ne zbudi, potem pa šibamo v LJ Tu je pa bolj zatišje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 19. del 24.5.2009 21:24:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer Evo, sem se končno uspela primigati do računalnika. Mi smo dobesedno cele dneve zunaj, samo kosilo še jemo notri, drugače pa samo zunaj od ranega jutra do poznega večera. Danes smo sestavili peskovnik, moj oče in moj dragi pa sta šla še v reko po mivko , tako, da smo peskovnik že sprobali in se super obnese. Manca je imela danes že obisk praijatelja Matica, in sta oba ful uživala notri Smo se pa prejle na hitro mogli skriti, ker se je ob 7ih na hitro pripravila nevihta, in je bilo kar pestro zunaj, no HB pa ni bilo nič drugega razen dežja in vetra Joj, punce, ker je tule zatišje, sem ravno malo brala druge čveke in videla, da je pri julijkah en fantek zaradi bolezni v umetni komi Fajn stiskam pestke za pikca ojoj kaj pa je bilo, da so ga mogli dati umetno komo?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?