|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
23.5.2009 9:05:06   
lelyka
nezy85..tako kavico si bom pa sigurno danes privoščila,komaj čakam..
samo,da kolegica do mene pride,pa šibave mal zapravljati..ker
danes nimam glavobola,tako,da bom dan iskoristila maximalno..
no bolj z bodočo taščo pa mamo,ker moj je v službi do večera..

upam,da mate tudi ostale lepo jutro in da vas nič ne zbada...pa
da boste lepo uživale v tem sončnem sobotnem dnevu...user posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
23.5.2009 10:23:09   
sasika
Ejla punce,

mene j v prvi nosečnosti bolela glava tu 14 dni skupaj. že prej pa sem imela probleme z migrenami. Odločila sem se za akopunkturo in od takrat nimam več takih glavobolov. Mi je res ful pomagalo. Je pa potrebno biti malo pazljiv pri tem koga vzameš in obvezno povedati, da si noseč, ker te v določene točke ne smejo zbadati. Moja izkušnja je super.

Among the clouds jaz sem imela razmerje 1 : 214 in sem bila na biopsiji horionskih resic, in je potekala čisto brez problemov. Ti vzamejo delček posteljice ampak samo do 14. tedna. Še vedno čakam rezultate.  GRRRR. Po tej počivaš en teden. Po amnio 3 dni. Tu ti vazemjo plodovnico od 16. tedna naprej. Meni je poseg opravil dr Tul v Lj. porodnišnici. super ženska. Naj ti povem, da nas je samo tisti dan tam bilo 7.

Pa še to, statistike o splavih za Slovenijo še nimamo in je vzeta iz ne vem katere študije, ne vem katerega naroda, ne vem iz katerega leta. Nam so rekli, da je to res zelo rdkost se pa zgodi. Poseg traja malo, mogoče 1 min. Opravijo ti pa natančno morfologijo otročička. Ti dve metodi sta pa edini zanesljivi. Vse ostalo je statistika. Celo so mi povedali, da se zgodita vsaj dva primera na leto, ko se npr. z razmerjem 1:5000 rodita otrok z DS. Pač to je vse statistično. 

Poseg pa stane 620 eur. Če nisi v rizični skupini. Če ne greš z napotnico. 

Odloči se tako kot je tebi prav in zate najbolje. Samo to šteje.

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
23.5.2009 10:33:33   
ellam
Dobrooo jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nezy85
user posted image  

Hvala za kavico!! Zgleda odlično..user posted image

Jaz sm danes malo slabše spala ponoči. Sem 3× bla na WC-ju in potem ob 6ih nisem več mogla nazaj zaspat. Zgleda,da so se mi začele noči brez spanjauser posted image

Včeraj smo meli fuul neurje, voda je tekla v potokih, veter je strašno pihaluser posted image  In nam je zlomilo čisto novo marelo na terasi pa še ena velika veja se je odlomilauser posted image  Zdaj sije sonček tak,da Lijo oblečem pa grem ves nered pospravit.

Uživajte v soboti user posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
23.5.2009 10:44:21   
tassika
Ojla punce, jaz tudi slabo spim, že nekaj časa. Me je pa začela dajat prebava in danes me tako špika nekaji n vem d ani nič z dojenčkom, ker je previsoko, pomoje mi črevesje nagaja, pa jem laneno seme in vse ostalo, donat ne pomaga, nič, potem je pa 2dni tako in potem z drisko na wc. Prov sama sebi sem sitna.

zdaj še tukaj brskam o spremembi stalnega prebivališča,... potem grem p ak tašči na kosilo, vsaj kuhat ne bo potrebnouser posted image

Ellam, iz katerega konca pa si, ker pri nas ni bilo čisto nič, par mini kapljic in to je to.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ellam)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
23.5.2009 10:49:19   
Kliki
Punce malo sem vas prišla pogledat. A je o našo Nončiko kaj novih novic?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
23.5.2009 13:23:08   
Lupinca
Nezy85 odlična kavica. Ampak si bom dans raje kako ledeno kavo privoščilauser posted image

glede špikanja in zvijanja pa...sem šla včeraj v lekarno, mi je dala farmacevtka neke magnezijeve šumečke in upam da bojo pomagale...drugače pa upam da mi bo G lahko kaj več povedala v torek in da bo rekla da je vse ok!

Tassika super za odličen pregled! Sej midve imava isto G ane? No jaz sem nazadnje 2 uri čakala, da sem bila 5min pri sestri in 5min pri Guser posted image sem pa dobila vsaj slikico, ampak še to je na slikci ime od prejšnje nosečkeuser posted image me zanima če si na tem pregledu zdej tudi dobila slikico?glede na to, da je tvoja bebika že tako velika? da vem kaj pričakovati.

Kako res kaj z nončiko kaže? me že kr skrbiuser posted image

nič, grem se zdaj skuhat pred štedilnikuser posted image

prijetno ohlajanje želim vsemuser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
23.5.2009 14:37:26   
valerija77
Pozdravljene punce

Jaz sem danes kot cota. Me je včeraj tolk sesulo da sem cel popoldan in večer jokala. user posted image user posted image user posted image Ponoči pa sem tudi spala kvečjemu 3 ure. Včeraj sem dobila od odvetnice pošto od bivšega ki je dal na sodišče pripravljalno vlogo. Sem bla tolk šokirana od njegovih laži, da me je kar strah da bo sodnica kaj od tega tudi upoštevala in me zelo skrbi da mi bodo vzeli sinka. Zdajle grem ravno ponj. V torek pa imamo obravnavo in to dan pred rojstnim dnevom. Pa tak rojstni dan!user posted image Vam javim kaj bo...

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
23.5.2009 16:03:13   
mashy
Valerija77, drži se!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
23.5.2009 16:55:29   
Nezy85
valerija77 drži seuser posted image upam da boš vse dobro uredila, moški pa itak mislijo da to škodijo "bivšim" puncam , ampak samo svojemu otroku, dejansko otrok najbol trpi pri vsem tem!Ahh kako so nekateri neumni!!user posted image

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu mashy)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
23.5.2009 18:29:30   
lelyka
valerija77..drži se boš videla,da bo na koncu vse uredu..
ne vem kakšna situacja je pri tebi,ampak moja soseda je tud podobne težave imela,
pa se okol po sodišču vlekla..na koncu je pa otrok itak ostal pri njej..
no pa tudi kolikor slišim v večina primerih otroka dodelijo mami..

upam,da se ti srečno izide..user posted image user posted image

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
23.5.2009 18:36:33   
tassika
Lupinica jaz imam Jemčevo v Kamniku, ne nisem dobila slikce, je samo na hitro naredil UZ da je zmerila maternični vrat in mi ga malo pokazala, da sem videla da srček bije in to je to, upam ,da bo naslednjič kaj, drugače sem si pa sprintala iz nuhalne in imam v materinski in ko mi zapaše jo gledamuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
23.5.2009 20:29:43   
ellam
Čer user posted image

Mi smo ravno iz sprehoda user posted image  Lija se je s kolesom peljala, mami pa za njo user posted image
Sem bla takoj tak zadihana da nikamor nisem več mogla user posted image user posted image  Kot slon sm začela sopihat...

valerija77 oh.. grozno user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam,da se vse uredi user posted image  Drži se..

Grem si zdaj po skledico jagod pa pred TV gledat Smithovauser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
23.5.2009 22:48:58   
piška goriška
Hejla  user posted image ke!!!
Huh, je bilo danes vroče na Primorskem - sem se kar doma skrivala, ker sem takoj postala omotična, čim sem malce ven pokukala.
Tassika - mene je tudi danes kar špikalo, ampak je bilo previsoko, da bi bil lahko otroček. Pojma nimam, kaj je to. Me je malo skrbelo...no, ja, mogoče se pa maternica še malo navzgor razteza user posted image ...sem pa vseeno spila kar dva magnezija. Ampak mislim, da je vseeno najboljša varianta počivat, če začne špikat.
among the clouds - jaz sem imela 1:1721, pa me sploh niso dali na krvni test (zdravnica v Kranju, super in krasna, ampak se poznamo). Če se začneš s številkami ukvarjat in primerjat, te v vsakem primeru lahko začne skrbet. Ampak samo ti veš, kaj je dobro zate in predvsem kaj te bo pomirilo.
Sploh pa - treba je samo pozitivno razmišljat in se imet fajn, pa bo tudi z user posted image vse super!

Meni pa zatekajo noge, pa za bonus še včasih roke!

(odgovor članu ellam)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
24.5.2009 10:09:11   
tassika
Jutro punce, jaz sem že spila svojo kavico in dozo vitaminov, zdaj pa sedim pred rač in tuhtam, kako napisati soglasje, da mi tašča dovoli, da se tukaj stalno prijavim, a je nekaj v smislu, spodaj podpisana ta in ta, dovoljujem tej in tej, da se prijavi tam in tam, a je potrebno mogoče še kakšne zemljiškovknjižne številke navajat, ker ne bi rada 100x letala na občino, če katera kaj ve o tem bom zelo hvaležna.

Danes je super, ker ni tako spoarno, prav lažje diham.

Lep vikend.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
24.5.2009 10:19:02   
valerija77
Tassika kot si napisala je kar v redu. Spodaj podpisana... Zemljiške št. ni treba, jaz sem morala le številko stanovanja, ker je pač to v bloku za hišo pa nisem sigurna. Na občini pa potem itak pogledajo kdo je lastnik. če pa sta lastnika dva (recimo tašča in tast)pa rabiš dovoljenje od obeh. Drugače pa ne rabiš nobenih drugih papirjev, kot soglasje.
Jaz pa se ravno pripravljam in pišem osnutek na odgovor pripravljalne vloge saj imamo v torek obravnavo. V pon pa imam dogovorjeno pri odvetnici. Upam da bo sodnica tolk vredu da ne bo sprejela njegovih laži. Strah me je namreč da bo sina dodelila njemu. user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
24.5.2009 10:20:09   
Nezy85
tassika tvoja tašča kot lastnica zemljišča gre samo z tabo skupaj na občino da ona tam podpiše da ti dovoljuje se prijavit za stalno prebivališče!
Ti ne rabiš nobene izjave pisat, razen če nima časa iti s tabo na občino!

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
24.5.2009 10:24:50   
Nezy85
Ja če sta pa lastnika tašča in tast pa morata oba podpisat, vem zato ker smo mi meli to pred kratkim, oče in mami  sta samo na občino šla podpisat soglasje ki ga je sprintala tam ženska in so vsi 3-je podpisali in je to to!!

1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
24.5.2009 10:25:11   
tassika
Hvala punce, mi bo kar soglasje napisala on in tast, ker sta res oba lastnika, ker nimata časa pridt in lovit tukaj občino, jaz pa bom potem urejala naprej, se mi zdi že dovolj to, da sta se sama ponudila in ni bilo treba nič težit.

Valerija tvoje zgodbe ne poznam čisto, ampak predvidevam, da imaš z bivšim otroka in zdaj malo nagaja ali kako. Ti povem, da je moja sodelavka, ko se je ločevala imela enako težavo in je dobila od odvetnika za skrbništvo ravno pred božičem in je komaj našla enega odvetnika, da ji je pomagal. Otrok je ostal pri njej, sodnica je rekla, da ima službo, ni pijanka, ni narkomanka zato ne vidi razloga zakaj mati ne bi imela skrbništva. Nič ne skrbi nima pravne podlage, da ga dobi, ker pač še vedno je tako imajo očetje kar nekaj pravic ampak za skrbništvo je pa mama le mama.

ps. da se še malo pohvalim, danes stopam v 4 mesecuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 24.5.2009 10:26:09 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
24.5.2009 13:41:41   
Marby
Ojla novembrčice :)

Po dolgem času se spet oglašam in vidim, da te bile zeloooo pridne v klepetanju, saj ste naklofale že 93 strani!

Zaenkrat je z mojo pikico še vse ok. Ko pridem na pregled me zanima samo to, če srček bije... Sem noseča v 2., samo prvič ni uspelo. Zdaj upam, da bomo prišli do konca :)
Na pregledih se tko fino vidi, kaj dela otročiček. Enkrat mi je že pomahal, drugič pa je spal z rokami nad glavo user posted image  
Počutje zaenkrat fino, samo pritisk mi malo nagaja. Mam precej nizkega in glava me non stop boli...user posted image   Vidim pa, da v tem nisem osamljen primer...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
24.5.2009 18:02:55   
pikica 28
ojla babe....he he...malo se hecam...user posted image

po dolgem času se spet oglašam in sporočam, da se enkratno počutim...samo tako naprej...

Tassika glede prijave za bivališče: napiši izjavo in spodaj se tašča podpiše...greš na upravno in samo to pokažeš in imaš v parih minutkah spedenano....

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu Marby)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
24.5.2009 19:02:21   
lelyka
evo še da jaz danes mal pojamam:)..
no ravno sem prišla iz svetega obhaila,pa najedla sem se ful...
lahko bi malo manj..ampak hrani se ne morem upereti..pa še pecvo,
ko me je tako lepo na mizi gledalo,tako,da sem mogla vse poskusit..
zdaj mam pa trebušček kot balonček...hehe..
drugače sem pa kr utrujena..ampak saj bo kmalu čas za spat..

mene pa neki zanima..a ve mogoče katera kako je s poroko na sredo..kje pa kako to poteka..a se je treba kaj najavit ali kar prideš..
ker bi se jaz pa moj samo s pričami poročila na sredo..potem v soboto bi pa
sam en piknik za najbližje imela..

nič šibam sedaj mal na kavč noge v luft dat...

lep večer..

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
24.5.2009 22:13:05   
piška goriška
lelyka - na naši občini so mi rekli, da ni problema, da se lahko vsak dan poročiš, ampak ne vem kako je s tem po drugih občinah. Mi2 se bova v juliju, kar doma, pa piknik in je to to.

Jutri mam pa drugi ta zaresni pregled (zač. 17 tedna). A katera ve, kaj se dogaja na drugem pregledu...a je tudi UZ?

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
25.5.2009 7:34:34   
ZALALUKA
Pozdravljene punce!
Če boste imele probleme z zatekanjem nog Vam povem, iz prve roke, da najbolj pomaga domač jabolčni kis - tako v topli vodi za kopel kot tudi žličko kisa zmešano z vodo za pitje. Stalno sem bila na WC-ju, noge so pa dosti bolje. Teh problemov nisem imela res nikoli, najbrž je bilo res krivo 8-urno delo na nogah, pa namesto da bi se malo usedla sem pa še bolj šibala naokrog.... user posted image  

Valerija77, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  drži se, ne pusti se sprovocirat in vse se bo rešilo v prid tebe in sinka.

Zdaj moram pa kaj delat, punce čimbolj uživajte.

(odgovor članu piška goriška)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
25.5.2009 8:24:06   
caryn
ojla user posted image

tale vikend je bilo pa vroče...uf sm se kar skrivala lepo doma, ko je najbolj pripekalo. Že tako ne maram preveč vročine, sedaj mi pa še toliko manj sede.

valerija držim pesti, pa tko kot so ti že ostale napisale...največkrat so otroci dodeljeni mamam...mogoče pa dobiš najlepše darilo za RD ;)

čez vikend sem šla malo pogledat nosečniške obleke (hlače, majčke), pa moram rečt da sem bila razočarana...nisem najdla ene stvari k bi mi  bila všeč user posted image Kje pa ve kupujete (če že kupujete)?
No potem sem si kar eno krilo kupila in dve majčki na ''navadnem'' oddelku user posted image .

Želim vam lep začetek (delovnega) tedna.

(odgovor članu ZALALUKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
25.5.2009 8:27:19   
rožica13
Jutro!

Jaz sem imela aktiven vikend in nisem prišla nič do računalnika. Včeraj sem bila cel dan na izletu in ko sem se zvečer sezula sem imela podplate kot klobace! Sem šla pod tuš in si jih hladila z mrzlo vodo, potem pa jih je moj še malo zmasiral, danes pa so videti že o.k. Tudi jaz divjam okoli dokler nisem čisto izmučena in ne morem več.

Piška goriška na drugem pregledu ne delajo UZ, posluša ti srček izmiri maternico pregleda izvide, pritisk, teža in to je to.

Valerija77 drži se, moški znajo biti res kreteni a sodniki že vedo kdo laže!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZALALUKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?