giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka83 Živjo punce! Dejte mi povedat kam nameravate na dopust poleti. Jaz sem imela že rezerviran apartma, pa je vse propadlo, tako da iščem novo destinacijo. Ima katera kašen dober predlog za kak fanj apatma na hrvaškem oz. lahko tudi kakšna "poceni" varjanta v toplicah. Zelo, zelo, zelo bom hvaležna za vsakeršen namig. Tudi jaz ne znam pomagati Midva sva zaljubljena v Cres, Cres in še enkrat Cres. Tam je nama drugi dom, tam si želiva živeti, tam je ena hiška za najet, ampak tako preko prijateljev, žal ni za oddajo drugim, in tam bom preživela september. Ker vsak prosti dan, ki ga imam poleti, pa tudi pozimi, preživim na Cresu, ne vem o ostalih ponudbah nič. Mi je pa otok Vis tudi zakon, samo je ful daleč ... Toplice pa so mi bek, ne maram, odkar nisem več otrok, ko se na parih m2 metrih gužva v umazani klorirani vodi ful ljudi. Priporočam ti morje, čisto morje, sploh pa, ker si nosečka, bo to najbolj zdravo. Sem prepirčana, da boš na internetu našla ogromno ponudbe. Pa pojdi septembra, je najlepše in ful mirno, pa tudi ceneje.
|