|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
23.5.2009 22:28:16   
tinncyka
jaz sem bila tudi danes na tehniciuser posted image  ko sem bila nazadnje gori pred 1 mesecem je bilo 65kg sedaj pa 68kg hm smo že dobili 3 klogramčkeuser posted image

jaz grem pa počas pod tuš potem pa v posteljo ... se mi neki že spiuser posted image

lahko noč!

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
23.5.2009 22:31:49   
tuliipa
jst tudi šibam pod kouterček... komaj čakam jutri na morje!! user posted image
lepo in mirno noč vsem in eno "brezslabostno" nedeljo...

noč user posted image

najina pikica bo januarčica.... ;)

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
23.5.2009 22:58:20   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: TiSta

Načeloma nimam nekih težav z vnetji(če se prav spomnim, sem do zdaj imela vnetje samo enkrat - nekje pred 2 letoma). Kako pa so ti tamponi, so ok? Kje pa se jih da kupim?
Nisem se še odločila, če grem ali ne, se mi zdi, da me je vseeno malo strah, da ne bi bilo kaj narobe zaradi tega.

Se spomnim, da sem jih kupila tud v merkatorju. So mal večji in povoskani, pa 4 so v kompletu, se mi zdi! Jaz sem jih uporabljala za boljši občutek, da kaj ne staknem, ker sem se kopala tud v sezoni ko so bili bazeni nabito polni z ljudmi, torej tudi z bakterijami-fuj če pomislim za nazaj! Drugač je blo pa plavanje zame v nosečnosti prava sprostitev za celo telo, sem že po naravi bolj vodno bitjeuser posted image

Jaz sem se zaenkrat odločila, da jutri še ne bom šla na bazen, bom najprej počakala na 1. pregled in bom videla, kaj bo rekel G, 11.6. pa tako grema z lubijem na morje. Vseeno ful hvala za odgovor user posted image

tuliipa - jaz zaenkrat nič ne telovadim, ampak ful razmišljam, da bi začela, pa že zaradi tega, ker sem včasih trenirala Jazz balet in zdaj ful pogrešam telovadbo in razgibavanje...

IZVIRNO SPOROČILO: tuliipa

jst tudi šibam pod kouterček... komaj čakam jutri na morje!! 
lepo in mirno noč vsem in eno "brezslabostno" nedeljo...

noč

Uživaj na morju še zame - jaz bi tudi ful šla user posted image

Jaz pa zadnja dva dni opažam sama pri sebi, da postajam kar precej občutljiva. Popoldan sem mami doma nekaj pomagala pripravit, ker so prišli njeni bivši sodelavci in se mi zdi, da karkoli mi je kdo rekel, da se mi je že zdelo preveč in sem že imela solzne oči user posted image ampak sem se potem vseeno nekako zadržala, da nisem planila v jok...

Grem zdaj tudi jaz kar spat, ker sem danes kar precej utrujena. Lep večer vsem skupaj in lepo sončno nedeljo! nočko user posted image

< Sporočilo je popravil majčyca -- 23.5.2009 23:00:01 >

(odgovor članu TiSta)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
24.5.2009 6:49:21   
Teni_
Dobro jutro. Danes mi je celo uspelo spat do 6. Že napredujemuser posted image .

Za danes pa nimamo nič  planu. Zdaj bo treba v trgovino, pol papočasi kuhat, po kosilu gresta mali2spat (jaz verjetno tudiuser posted image ), pol pa moja mama in ata prideta na obisk. Prideta vsako nedeljo.

Aja, sem imela danes take sanje, da boljše, da ne bi šla spat. Sem sanjala, da sem začela full krvavet in sem šla v bolnico in mi ginekologinja sploh ni hotela naredit UZ, ampak se je kar odločila, da sem imela splav in mi dala neke tablete, da se do konca ščistiuser posted image . V glavnem - beda.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 24.5.2009 6:52:37 >

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
24.5.2009 7:04:31   
Zala01
Teni RR in ostale dobro jutro,
jaz sem se zbudila že ob 5.15, pol sem hotela povlečt vsaj do 6h, pa ni šlouser posted image . Tako da sem se že najedla zajtrka. Včeraj ste pisale, kolk so vam že hlače pretesne, ja meni tudi, jih sicer zaprem, ampak se počutim totalno neudobno. Še dobro, da imam v službi uniformo, kjer so hlače na elastiko in bo (vsaj upam) bolj udobno.

Nič, si grem jaz skuhat še eno švoh kavico, pa morda še kaj prigriznem zravenuser posted image , pol se pa še kaj pišemo.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
24.5.2009 7:06:34   
Zala01

Aja, sem imela danes take sanje, da boljše, da ne bi šla spat. Sem sanjala, da sem začela full krvavet in sem šla v bolnico in mi ginekologinja sploh ni hotela naredit UZ, ampak se je kar odločila, da sem imela splav in mi dala neke tablete, da se do konca ščistiuser posted image . V glavnem - beda.
[/quote]

Teni, to so pa samo prazni strahovi, boš videla, da bo vse OKuser posted image . Kdaj imaš že prvi pregled?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
24.5.2009 7:09:55   
Teni_
16.06. komaj. Takrat bom noseča 8t6d. Pa saj po eni strani boljše, ker takrat se bo ziher dobro videlo. Brez ugibanj.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
24.5.2009 7:20:44   
Zala01
Ja točno to. Meni se je srček v petek sicer videl pri točno 6t, ampak moram znova pridet čez 2 tedna, ko bom 8t noseča, da bo 100%. Tako da tudi jaz mislim, da raje malo pozneje na pregled, si vsaj siguren, da kar se vidi na UZ, da je to res to.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
24.5.2009 7:32:20   
Teni_
Ja, saj to je to. Samo izgleda, da me podzavestno žre, če je vse ok. Mi je že mož rekel, naj neham take stvari razmišljat, da bo vse ok. Ampak vseeno že komaj čakam, da se 100% prepričam, da je vse ok. Čeprav vem, da ne morem zdaj nekaj vplivat.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
24.5.2009 7:47:48   
Boka
Jutro,

kako je vroče user posted image mam v sobi že 28 stopinj. Bom resno mogla razmislit o klimi ali vsaj menjavi oken, ker to je tumač.

Tuliipa, jaz delam jogo. Zaenkrat nisem nič priredila, delam le manj ponovitev. Tek sem tudi zaenkrat opustila, vsaj da bo mimo kritično obdobje. Sicer pa hodim na sprehode- 2 ali 3 na dan po vsaj pol ure. Uživaj na morju user posted image

Teni, tudi mene občasno spreletijo take misli, ampak jih potem nekak odženem in na kaj drugega začnem mislit. Malo bolje je, ampak tudi jaz že komaj čakam na pregled.

1+1=5 :)

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
24.5.2009 7:49:02   
poopek
helo. jaz bom tudi mela rok januarja. user posted image komaj cakam, to bo moj prvi otrok!!! user posted image
cakaj na stanovanje, na sluzbo.... Koncno sem si lahko dala duska in v prvo user posted image , heheheh.
Sem bla kr malo v skrbeh, ko sem brala da le 22 % parov zanosi v prvem mesecu.
vprasala bi ce katera ve o tabletah elevit, ali so okej? jz nisem še bla na prvem pregledu šele konec junija ga mam....
a že takrat naredijo uz??? srečno vsem skupaj. user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
24.5.2009 7:52:55   
Teni_
popek, dobrodošla in čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Elevita jaz nisem jemala, ampak ga hvalijo. Na prvem pregledu ti naredijo UZ. Takrat še vaginalnega, naslednjega pa potem preko trebuha. V bistvu nam pripadata samo dva UZ v nosečnosti. Moja vem, da dela 3, tako, da je odvisno od ginekologa in kako poteka nosečnost.

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
24.5.2009 8:03:06   
poopek
hvala :) kako samo 2 uz? ne me met za neumno :) vendar nisem razumela. saj je več uz v nosecnosti, ne samo dva. ali???
ma nevem za te tbl, ker ko sem zvedla da sem noseča sem takoj začela jemati tifol ( prej sem ga neredno :) ), ampak me vsake toliko in to dnevno zaboli spodnji del trebuha. pa sem klicala svojo ginek, in mi je sestra rekla naj jemljem še mg. in da nebi jemala zdej dveh stvari hkrati, sem mislila da jemljem elevit, ki ima več vitaminov in mineralov.... nevem.... user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
24.5.2009 8:07:21   
Teni_
Po praven zavarovalnica krije samo 2. Tega začetnega in potem morfologijo okoli 20. tedna. Moja ga dela še okoli 32, da vidi, če se je user posted image  obrnil v pravilno lego. Drugače pa lahko greš še samoplačniško na kakšnega. Npr. večina se odloči sa nuhalno svetlino, ki se dela med 11. in 13. tednom.

V glavnem eni ginekologi se držijo samo teh 2 UZ, razen, če so kakšne težave, potem jih naredijo več, drugače pa ne.

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
24.5.2009 8:21:50   
majčyca
Dobro jutro user posted image
Ene ste pa res zgodnje, jaz sem bila srečna, da mi je uspelo spat vsaj do 7.45 user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR
Aja, sem imela danes take sanje, da boljše, da ne bi šla spat. Sem sanjala, da sem začela full krvavet in sem šla v bolnico in mi ginekologinja sploh ni hotela naredit UZ, ampak se je kar odločila, da sem imela splav in mi dala neke tablete, da se do konca ščisti . V glavnem - beda.

To so bile samo sanje, kaj čim manj misli na take stvari, pa boš videla, da bo vse ok. Jaz sem tudi od začetka imela vedno take črne misli, zdaj pa sem se prepričala da to ni dobro in mislim samo še pozitivno in raje pobožam bušija user posted image

Tudi jaz še sicer zaprem vse hlače, ampak mi je v kavbojkah res neudobno in sem včeraj kar nosila ene take poletne hlače iz blaga (mislim da je podobno platnu) in ki so mi bile prej malo prevelike v pasu, zdaj pa so mi čisto prav...

IZVIRNO SPOROČILO: Boka
kako je vroče mam v sobi že 28 stopinj. Bom resno mogla razmislit o klimi ali vsaj menjavi oken, ker to je tumač.

Zdaj pa se mi kar smiliš, da imaš že zjutraj tako vroče v sobi. Si boš verjetno res morala omislit kakšno klimo ali pa vsaj kak sobni ventilator. Jaz imam poleti tudi dokaj vroče in soparno v sobi in sem lani kupila sobni ventilator in je bilo takoj boljše.

poopek - dobrodošla med nami in čestitke!!!!!!!! user posted image naj tudi tvoja nosečnost poteka brez težav user posted image kdaj pa imaš po tvojih izračunih rok?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
24.5.2009 8:26:52   
tuliipa
jutro user posted image ...

no, mi še nismo štartali, ker se je moj odločil, da gre še vrt zalit - tako, da sem še malo skočila na net da vas pozdravim.. Teni RR jst sm tudi imela danes neke sanje o nosečnosti, pa včeraj tudi... mislim, da se preko dneva malo preveč obremenjujemo pa to potem še v sanje prenesemo.

sem pa pozabla povedat, da sem v petek dobila pošto od mojega ginekologa - enkrat na leto pač pošlje domov vabilo na pregled (pa zgleda, da ne pogledajo, če sem se že prej naročila) - tako, da sem dobila datum 28.5.
in zdej ne vem, če bi šla že zdej al počakam 8.6.

kasneje bi šla, ker se bo pač vse skupaj lepše vidilo, ampak bi šla pa tudi prej, ker imam zadnje dneve te bolečine v spodnjem delu trebuha - kot, da bi me nekaj presekalo.

od kdaj vi računate, da ste izračunale na dan natančno svojo nosečnost na dan pregleda? jst mislim, da grem zdej v 8 teden... (prvi dan zadnje user posted image je bil 2.4., predviden PDP pa imam 9.1.)

najina pikica bo januarčica.... ;)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
24.5.2009 8:29:53   
Teni_
Od prvega dneva zadnje menstruacije.
Ti si zdaj noseča 7d3d, torej si že v 8 tednu. Ta ticker, ki ga imaš, kaže drugače. Zgleda, da jim ne šteje prav, ker sem si jaz hotel nastavit tega, pa sem ugotovila, da drugače kaže.

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
24.5.2009 8:31:02   
Teni_
Rok poroda pa tudi izračuna drugače. Po teh programih mi pride ven 21.1., če pa računam + 9 mesecev + 7 dni, pa bi bil 23.1.user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
24.5.2009 8:44:29   
Zala01
Jaz sem si po tem programu na RR izračunala, da je PDP 13.1.. G. pa mi je v petek izračunal 15.1., tako da 2 dni gor ali dol...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
24.5.2009 9:10:37   
Boka
Poopek dobrodošla user posted image Kot je Teni napisala, 2 UZ ti pripadata tekom nosečnosti oz. se G potem odloči, če ti opravi še kakšnega. Elevit so baje super tablete, nič pa ni narobe, če zdaj jemlješ tifol.

Ja Majčyca nekaj bo treba, ne, tale vročina me res ubija.

Teni, pri meni enako, če sem si zračunala +9 +7 mam PDP 22.1., tu na RR pa mi vrže 20.1. Ma sej bo G ziher prav povedu no, najbolj prav pa kar dojenček user posted image

1+1=5 :)

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
24.5.2009 9:41:08   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: tuliipa
sem pa pozabla povedat, da sem v petek dobila pošto od mojega ginekologa - enkrat na leto pač pošlje domov vabilo na pregled (pa zgleda, da ne pogledajo, če sem se že prej naročila) - tako, da sem dobila datum 28.5.
in zdej ne vem, če bi šla že zdej al počakam 8.6.

kasneje bi šla, ker se bo pač vse skupaj lepše vidilo, ampak bi šla pa tudi prej, ker imam zadnje dneve te bolečine v spodnjem delu trebuha - kot, da bi me nekaj presekalo.

od kdaj vi računate, da ste izračunale na dan natančno svojo nosečnost na dan pregleda? jst mislim, da grem zdej v 8 teden... (prvi dan zadnje user posted image je bil 2.4., predviden PDP pa imam 9.1.)

Kakšne bolečine imaš to? Kot špikanje ali bolj močno?
Jaz bi šla na tvojem mestu že zdaj 28.5., ker se bo zdaj že sigurno vse videlo, če si že v 8. tednu.

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
24.5.2009 9:42:27   
Teni_
Se strinjam z majčyco. Jaz bi tudi kar prej šla.

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
24.5.2009 10:04:35   
tančir
IZVIRNO SPOROČILO: poopek

hvala :) kako samo 2 uz? ne me met za neumno :) vendar nisem razumela. saj je več uz v nosecnosti, ne samo dva. ali???
ma nevem za te tbl, ker ko sem zvedla da sem noseča sem takoj začela jemati tifol ( prej sem ga neredno :) ), ampak me vsake toliko in to dnevno zaboli spodnji del trebuha. pa sem klicala svojo ginek, in mi je sestra rekla naj jemljem še mg. in da nebi jemala zdej dveh stvari hkrati, sem mislila da jemljem elevit, ki ima več vitaminov in mineralov.... nevem.... user posted image

Poopek,kot je rekla Teni,ti zavarovalnica res krije samo 2 UZ,a se G tega nekako ne držijo-vsaj tisti za katere vem jaz. Jaz sem jih npr. imela vsaj 8 pri svoji G in še 4 v bolnišnici. Je pa res,da sem imela skrajšan maternični vrat in so me malce bolj kontrolirali. Pa še naši frajli se je bolj mudilo na svet in smo morali ustavljati popadke.
Glede Elevita- sem ga jaz jedla med nosečnostjo in potem še skoraj leto po porodu,ker se priporoča tudi za doječe mame,potem sem naredila pavzo in zdaj ga zopet jem. Sem pila pa še magnezijeve tablete,ko so se začeli pojavjlati krči.

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
24.5.2009 10:08:55   
grahek85
Zdravo!

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Se strinjam z majčyco. Jaz bi tudi kar prej šla.

Jaz tudi. Precej ginekologov že tako naroča prvi pregled v 8. tednu. Nisi čisto nič na slabšem, če greš že 28.5., ker je že dovolj stara nosečnost. Maš srečo, boš lahko dvakrat v dveh tednih kukala v svoj trebuščekuser posted image No ja, če ti drugega termina ne bodo odjavili. Mogoče bi bilo pa fino, da pokličeš k svoji/svojemu gin., kako pa kaj. 

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
24.5.2009 11:07:42   
poopek
majčyca hvala.user posted image

tudi jaz mam podobne bolečine v spodnjem delu trebuha kot da bom dobila menzes, ampak so baje krči in da je potrebno jemati magnezij. od danes bom začela jemati elevit,ki ima 100 mg magnezija in 0,8 folne kisline. Upam da ni preveč, ker naj bi zadostovalo 0,4 folne kisline...user posted image Prava zmeda sm. user posted image Rok mam pa po nekem izračunu 21.1.2010, ker je zadnji dan menstruacije 16.4. Vendar nevem če nav kasneje :)

tančir in teni rr, nemorem verjet da samo dva uz-ja. Halooo? potem se pa ne držijo vse ginekologinje tega pravila, ker imam kar nekaj prijateljic mladih mamic, ki vem da so ble večkrat, sploh pa proti koncu. Kakor koli že, če pa me novjo hotel uz-ejat :) bom pa pač plačala, kaj čmo.... Hvala za informacije. user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.