|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
25.5.2009 7:06:45   
Zala01
Jaz likam samo tisto, kar je res nujno-uniforme za v službo, T-shirte za v vrtec in službo, pa kakšne hlače. Je postalo prevroče za takšna opravilauser posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
25.5.2009 7:12:30   
majčyca
Dobro jutro punce!
Jaz pa sem se danes najprej zbudila ob 5.05 user posted image in kar nisem mogla zaspat nazaj, zdaj pa sem zaspala ob 6.30 in mi je pred 5 minutami že ura zvonila, ker moram vstat in delat user posted image ne vem kaj se dogaja s tem mojim spanjem user posted image pa slabo mi je že celo jutro tako fejst, da je to groza user posted image upam, da ne bo cel dan tako...

grahek85 - tudi jaz kaj dosti zdaj ne likam, prepustim ostalim to nalogo, drugače pa tudi pri nas ni veliko stvari, ki jih je potrebno likati.

Tako, zdaj pa moram it, da ne bom prepozna. Lep dan vsem in čuvajte svoje pikice! user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
25.5.2009 7:27:33   
tuliipa
jutro user posted image ...
jaz sem se danes zbudila ob 5.30, ko gre moj v službo, 10 minut lulala user posted image user posted image in potem me je zmanjkalo nazaj... zdej sem klicala h ginekologu in mi je sestra rekla naj kar u četrtek pridem.. JUPI!!!!!
tako, da tinncyka, če popraviš - moj prvi pregled je 28.5. user posted image user posted image user posted image
jst peglam skoraj vse - razen rjuh, gat pa brisač. ampak imava oba bolj taka easy oblačila - t-shirt, ma uglavnem vse bombažno, tako, da to en dva tri polikam. pa zaenkrat je pri nas v hiši zelo hladno tako, da sploh ne čutim teh vročin.

Zvezdica hvala za lepe želje... user posted image
Zala01 ti pa fanj odpravi danes in hitro poročaj!user posted image

jaz sem danes upoštevala tisti nasvet - imejte par krekerjev na nočni omarici, da prelisičite juranje slabosti - in se mi zdi, da zaenkrat pomaga. se prav fanj počuti...

zdej pa šibam v službo.. fanj se imejte!!

najina pikica bo januarčica.... ;)

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
25.5.2009 7:29:13   
grahek85
Uh, fino. Jaz tudi ne likam veliko, kake svoje srajčke in majčke, pa od mojega majice. Pa še to mi je rekel, da tistih za v službo ni treba, ker jih ma pod delovno obleko. Vprašala sem zato, ker moja kolegica lika vse, tudi jeans in sp. perilo, pa se je meni to zdelo malo preveč, sam potem je izpadlo, kakor da sem jaz pač lena in ne likam toliko. Kar me je res malo pogrelo... Drugače smo pa mi doma meli sušilca in sem navajena, da se vse na hitro zloži, ko sušilec neha (ko so cunje še tople) in je kot zlikano. Zdaj sem pa "na suho", po tastaremuser posted image
Ne vem pa, kako bo zdaj, če bomo trije. Stanovanje je res majhno (37m2), tako da še to stojalo za cunje komaj stlačim v kuhinjo (pa mam tistega ozkega, pokončnega), prostora na njem je pa za 1 dobro žehto ali 2 bolj švohni. Verjetno bo potem veliko več za oprat, nimam pojma kako bom. Za naju sproti se mi ravno izde, da se za sproti vse posuši, če bo pa tega malo več pa ne bo šlo. Verjetno si bova morala kupiti tudi mi2 sušilca in ga pač postaviti na pralni stoj. Bo vse še bolj naklačeno kakor je zdajuser posted image  

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
25.5.2009 7:31:30   
grahek85
Groza, še vedno pišem (in govorim) če bomo trije, ne ko bomo trije. Ne bom ok, dokler ne bom čutila brc, pa še to ne vem, če bo dovolj.

Je pa najina pikica danes prvič dobila lupčka od svojega očita, je cmoknu trebušček preden je šel v službo. Mi je blo fino, ker je on bolj zadržan pri čustvenih zadevah, zdaj je pa ves raznežen in komaj čakauser posted image Sej drugače mi že 3 tedne govori "kako sta" namesto "kako si", pa ful me pazi in merka, sam lupček je bil pa le prvi.

Mislim, da mi ratuje slabouser posted image  

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 25.5.2009 7:36:41 >

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
25.5.2009 7:43:54   
nony
Dobro jutro....upam ,da ste se naspale jaz sem se zbudila ob 5ih se premetavala do 7ih pole sem mogla it pa bruhat...danes bom klicala ginekologa, da mi da vsaj en tedn bolniške ker sem popolnoma zanič...

Upanje ostaja....

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
25.5.2009 7:47:48   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: tuliipa

Zala01 ti pa fanj odpravi danes in hitro poročaj!user posted image

Sem že odpravila v petek in sem že poročalauser posted image ...no obnova: 4 mm pikica stara točno 6 tednov s srčkom, ki je veselo in hitro utripaluser posted image .

(odgovor članu tuliipa)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
25.5.2009 7:51:40   
Zala01
Zdaj pa vas lepo pozdravljam, ker je res čas že za odhod v službo...se pišemo kaj popoldan... Teni in ostale, ki ste doma, pa uživajte sončen dopoldan...pa pejte na kak lep sprehodekuser posted image

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
25.5.2009 8:18:10   
polho3006
Ojla punce!

Moja namera da bom v službi povedala konec junija je v soboto šla pa pa...Smo imeli službeno zabavo in je eden od zunanjih sodelavcev ugotovil kaj se dogaja z mano in seveda ni bil tiho.Tako da sem danes povedala mojim nadrejenim in cele šef, ki zna biti prav težek, je pokazal veselje. Sedaj samo držim pesti da bo vse o.k. in komaj čakam petek ko se bo to potrdilo.
Počutje pa...joški še vedno boleči, čeprav zjutraj manj, potem pa vedno bolj, slabosti se mi že tri dni pojavljajo skozi ves dan. Je sicer neprijetno, ampak gre. Ko mi je zelo slabo grem v horizontalo in je potem bolje. Pa zadnje dni se mi občasno pojavlja vrtoglavica.

Punce želim vam lep dan in naj vam ne bo prevroče.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
25.5.2009 9:04:25   
Tretjinka
pozdravljene po lepem vikendu na morju user posted image

dobrodošle nove user posted image  in iskrene čestitke!

zala, čestitke za lepo novičko za pregledu!user posted image
likanje: hvala bogu za sušilca!!!!! user posted image user posted image user posted image  likam resnično samo naj naj nujnejše!

uz: veliko G se tudi drži pravila samo dveh!

ŽAŽI, v mislih sem s tabo! user posted image

jaz sem ok.....kadar sem na off se mi zdi, da mi je celo slabo, ampak, ko priletita moja mala2, pozabim na to, tako, da nevem, če ni vse skupaj le stvar moje domišljije user posted image
imam pa močan beli tok user posted image . sem imela tudi prvi dve user posted image .....se je G celo trudila z mano z nekimi svečkami in podobnim, pa ni nič delovalo, tako, da jaz bom to zadevo kar sprejela za svojo user posted image
pa spet imam lepe nohte user posted image  sploh nevem zakaj to, ampak vedno, ko sem noseča imam lepe trdne nohte,user posted image za katere drugače nimam šans, saj se mi kar lomijo in luščijo user posted image  
tko, da...nekaj znakcev se je pa le nabralo user posted image

teni, hvala za šolo citiranja! zlata si! user posted image

grem.....pa-pa 

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
25.5.2009 9:20:40   
Teni_
Tetjinka jaz sem si pa svoje nohte ravnokar na novo nalakirala in porisala. So tudi spet lepi. Me imajo že vsi za obsedenca z nohtiuser posted image ,ampak res uživam, ko sijih urejam, sploh za to, ker sem si jih do 14. leta grizla do krvi. Zdaj pa imam že skoraj predolge, ampak mi jih je škoda skrajšat.

Beli tok pa mene tudi muči. Letim včasih prav s paniko gledat, da slučajno kri.

Ni zakaj, važno, da gre zdaj citiranje. Po tolkih letih že skoraj moam obvladat RR-jo.user posted image

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
25.5.2009 9:30:35   
Žaži
Jutro punceuser posted image

Evo spet mene nazaj, smo imeli super vikend in praznovanje moje 30-ke, cel dan smo se kopali, malo nas je sonček opekel, za darilo so mi pa kupili karto za Madonnin koncert avgusta, sem si jo ful želela, samo ni variante da bi dala sama 110€ za njo. Jupi, sem bila zelo vesela in presenečena, ker res pojma nisem imela kaj pripravljajo.

No, pa da še dalje poročam, danes sem bila zjutraj v PO pri Merlotu, je naredil UZ in se plodek lepo vidi, 4mm ima in tudi srček lepo bijeuser posted image . Sem se dogovorila da bi postala njegova paciaentka, ker moji G niti najmanj več ne zaupam, ona me je kar lepo na abrazijo poslala, vse kar je je pa to, da sem zgleda kasneje zanosila in je danes plod velik za 6t1d in ne 7t1d, kot bi bil po zadnji M.

Bom pa jutro lepo še šla do svoje G, ne bom nič povedala da sem bila v PO, pa da vidimo kaj bo imela za povedat v izgovor, zakaj me je na abrazijo poslala in rekla, da ona več ne vidi nobenega smisla v čakanju, pol sem pa komaj iz nje spravila da naj priden kao jutri, čeprav bom verjetno že prej začela krvaveti.........krava jednauser posted image user posted image

Alahko katera na hitro obnovi kaj je novega od četrtkauser posted image . Ker res nimam časa vsega bratiuser posted image .

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
25.5.2009 9:32:30   
Žaži
Aja, v soboto zjutraj sem prvič bruhala, mleka ne smem piti ali pa jogurta jesti, ker mi takoj želodec obrne. enako je bilo v prvi nosečnosti, ko sem bruhala čim sem mleko pila, potem, ko se je pa želodec navadil sem pa lahko normalno mleko pila, pravzaprav sem 3x na dan corn flakes z mlekom jedlauser posted image user posted image

Za NS ste že vse naročene?

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
25.5.2009 9:34:43   
TiSta
Super žaži user posted image user posted image user posted image user posted image krasne novice!!!!! G. pa le zamenjaj, groza, kaj se to dogaja!!!

Moja škratka Nace 3.12.07 in Bine 7.1.2010

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
25.5.2009 9:36:06   
Teni_
Žaži,user posted image user posted image user posted image . Sem full vesela, najbolj pa, da si se odločila počakat.

Jaz se še nisem naročila za NS, se pa odločam, da bi šla na Ptuj na 3D. Bom počakala na prvi pregled, pa se potem naročim.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
25.5.2009 9:36:52   
pikica36
ŽAŽIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu, da nisi takoj šla na abrazijo.
ma, eni G so več kotuser posted image user posted image user posted image user posted image , koliko je že bilo narejenih abrazij , zaradi takih neumnosti sam bog veuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no, v glavnem da je vse ok,

jaz pa imam Uz v sredo. upam , da bodo lepe novičke in da vidim pikico.moj plodek je bil na zadnjem  Uz tudi velik 4 mm  in mi je tudi rekel da je nosečnost mlajša za 5 dni .

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
25.5.2009 9:37:29   
Tretjinka
ŽAAAAAAAAAAAAAAAŽIIIIIIIIIIIII!!!!! JUUUUUUUUUPIIIIIIIII! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
vse čestitke!user posted image user posted image
ta tvoja KMALU EX G je pa za poslat k hudiču! user posted image user posted image  ne zamerte, ma se ne znam lepše izrazit....se pa lahko zelo grše user posted image
me prav zanima kako bo jutri to speljala....TOO MUCH!!!!!

uživaj!!!

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
25.5.2009 10:24:48   
grahek85
Žaži, juhuuuuuuuuuuuuuu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super!!! Pa za Madonno tudiuser posted image Do ginekologinje pa le pejdi, mogoče ji bo dalo malo misliti in bo pri kaki drugi nosečki malo manj pogumna. Ne morem verjet... Kako naj potem zaupamo, če take bedarije počnejo...

Za NS se bom pa jaz danes naročila, lovim termin v Dravljah, pa me skrbi, da ne bo več nič prosto. Bomo videli, upam, da mi uspe.

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
25.5.2009 10:34:39   
polho3006
Zaži SUUPERuser posted image user posted image user posted image  Človek ne more verjeti da obstojajo take budale ki opravljajo tako odgovorno delo...GROZAuser posted image user posted image . In koza nora, te je poslala na abrazijo brez da bi se prepričala.Vprašanje koliko malih pikic je že z svojim neznanjem pokončala???????

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
25.5.2009 10:35:35   
MAŠKA
Žaaaažiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
25.5.2009 10:54:48   
pajcevina
Žaži barvo!user posted image user posted image user posted image To je pa res fajn novica!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
25.5.2009 10:59:46   
Anonimen
Žaži bravo! Sem držala pesti in sem zelo vesela, da se je tako dobro izšlo.

Tudi jaz nimam besed za tvojo G... in poraja se mi isto vprašanje - kdove, koliko takšnih nepotrebnih abrazij je že naredila???? Obup. To bi bilo treba javno izpostaviti, da ne bi še druge nasedle njenim besedam.

Grahek, ne sekiraj se zaradi likanja. Jaz poleti skoraj ne likam, če ni ravno potrebno (kakšna srajčka, krilo, pa za možička srajca..), ampak samo lepo zložim in je.
Če ima tvoja prijateljica užitek likati cele dneve in tudi ob 35 stopinjah, je to njena izbira, ti se pa ne obremenjuj. Porabi čas za kaj bolj sproščujočega, preberi kakšno knjigo o nosečnosti, počivaj...

LP Anonimna user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1297
25.5.2009 11:27:04   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

ŽAŽIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu, da nisi takoj šla na abrazijo.
ma, eni G so več kotuser posted image user posted image user posted image user posted image , koliko je že bilo narejenih abrazij , zaradi takih neumnosti sam bog veuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no, v glavnem da je vse ok,

jaz pa imam Uz v sredo. upam , da bodo lepe novičke in da vidim pikico.moj plodek je bil na zadnjem  Uz tudi velik 4 mm  in mi je tudi rekel da je nosečnost mlajša za 5 dni .

Pikica čakam tudi na tvoje lepe novičke.user posted image user posted image user posted image   Medve sva imele precej podobno situacijo. A i lahko poveš, koliko si bila noseča, ko je bil plodek 4 mm?

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
25.5.2009 11:31:57   
tassika
Maška pri meni je bil velik 4mm točno v 6t je rekla, da ima učbeniške mere, kar pri meni še vedno velja, vedno je velik točno toliko kolikor mora biti za dneve nosečnosti.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
25.5.2009 11:37:54   
Maisha
Žaži čestitkeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.