|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010
22.5.2009 21:47:52   
MAŠKA
blueeyes in zala čestitke in vse dobrouser posted image user posted image user posted image

Mene pa mučijo enake skrbi kot pikico36. Pri dopolnjenih 6 tednih se je videl le mehurček z rumenim telescem, velikim le dobra 2 mm. Danes smo šlo na Hr po Dabroston. Vseeno upanje še ostaja...

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
22.5.2009 22:16:27   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Kika99 - sva že dve, s tem, da sem jaz brez vročine, pa malo je že šlo na boljše, ampak še imam za enih 6 dni antibiotikov.

zakaj pa imaš antibiotike?

Vnetje grla, zabasan nos koliko je možno, kašljam kot slon.

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
23.5.2009 6:18:00   
Teni_
Dobro jutro.

Mi smo včeraj odnesli brez večje toče. Neurje je sicer bilo, ampak nič kritičnega.

Pri meni še vedno nič novega, nobenih znakov, ampak še prehitro bo.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
23.5.2009 6:38:11   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

blueeyes in zala čestitke in vse dobrouser posted image user posted image user posted image

Mene pa mučijo enake skrbi kot pikico36. Pri dopolnjenih 6 tednih se je videl le mehurček z rumenim telescem, velikim le dobra 2 mm. Danes smo šlo na Hr po Dabroston. Vseeno upanje še ostaja...

Dobro jutro vsem bodočim januarkamuser posted image

MAŠKA, glej ne se sekirat jaz mislim, da je tako pritebi kot pikici36, čisto vse OK, čeprav se pri 6. tednih pri vama srčka ni še videlo. So še drugi vzroki za to in to je kvaliteta UZ, s katerim G. rokuje. Moj ima neko čisto novo napravo, ki je zelo natančna menda in je zato srček včeraj tudi videl. Tako da res mislim, da je pri vama vse OKuser posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
23.5.2009 6:41:47   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Dobro jutro.

Mi smo včeraj odnesli brez večje toče. Neurje je sicer bilo, ampak nič kritičnega.

Pri meni še vedno nič novega, nobenih znakov, ampak še prehitro bo.

Teni, ti si pa vsaki dan tako zgodnjauser posted image . V lj tudi včeraj ni bilo nič od neurja, se je pa že ful stemnilo in sem že točo pričakovala, potem pa HB brez kapljice se je izšlo.

Jaz moram rečt, da ne vem kolk orng nosečniških znakov nimam, se mi pa pojavi tam ok 9h dopoldan slabost, ki traja ok. 3 urce, pol je pa ok. Tudi z utrujenostjo je že boljše se mi zdi.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
23.5.2009 6:51:52   
Teni_
Ja in to jaz, ko sem vedno dolgo spala, če se je le dalo. Saj malo še počakaj, pa boš videla, da ne bom več tako zgodnja. Drugače sem pa bila nekaj čez pet že budna, pa sem še hotela nazaj zaspat, pa ni šlo.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 23.5.2009 6:52:03 >

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
23.5.2009 7:05:28   
majčyca
Dobro jutro punce!
Jaz sem tudi že budna user posted image pa sem si rekla še včeraj, da je končno sobota tukaj, ko sem bom lahko naspala, ampak se mi že cel teden dogaja, da sem najkasneje ob 6.30 budna user posted image
Pri nas toče na srečo tudi ni bilo, ponoči pa tudi neurja več ni bilo, se je umirilo, tako, da ni bilo krize user posted image
Meni je bilo včeraj ful slabo čez dan, upam, da danes ne bo tako hudo, ker res ni prijeten občutek user posted image

Zdaj pa še grem malo ležat, mogoče mi bo še vsaj malo uspelo zaspat nazaj ...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
23.5.2009 7:08:41   
Zala01
Jaz pa ravno obratno,sem izrazit jutranji tip človeka. Tudi  ob sredah in četrtkih ko sem v službi popoldan, vedno vstanem tako zgodajuser posted image . Me pa zvečer zelo hitro zmanjka.

A imate tud vi tak lep sonček danes? jaz sem v pol ure zdaj že 500-krat kihnila, imam tak seneni nahod za umret. Zdaj pa ne smem še nič od zdravil za to jemat, letos bom kar trpela...user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
23.5.2009 7:18:06   
Teni_
Pri nas tudi lep sonček sije. Bomo šli zdaj zjutraj malo na okoli, ko še ni tako vroče.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
23.5.2009 8:42:42   
pajcevina
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

V lj tudi včeraj ni bilo nič od neurja, se je pa že ful stemnilo in sem že točo pričakovala, potem pa HB brez kapljice se je izšlo.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
23.5.2009 8:52:53   
Boka
Jutro čveke moje,

sem samo res na hitro preletela, čestitam vsem za preglede in male pikice user posted image

Mi pa dnevi zdaj tako hitro minevajo, ko mam za delat. No malo se hodim tudi sončku pokazat user posted image

Sicer pri meni nič kaj novega, prsi tu pa tam bolijo, so pa res zelo večje. malo me še sem in tja kaj špikne, slabo mi pa še ni.

Vas grem zdaj prebrat za nazaj user posted image

1+1=5 :)

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
23.5.2009 8:55:14   
pikica36
jutrooo!! ste pa zgodnje. jaz sem bila danes tudi že ob 6-ih pokonciuser posted image , nevem kaj mi je da zjutraj ne morem spat. no, sicer nič čudnega, če pa sem včeraj že ob osmih zaspala traven TVuser posted image user posted image , JOJ, nič več ne morem pogledat po tv, me kar zmanjka, v trenutku ko legnem na sedežnouser posted image user posted image user posted image  zjutraj pa kot stara nona že ob šetih po bajti"robantim"user posted image

ko me začnejo spreletavati črne mislim grem hitro po materinsko knjižico in pogedam vanjo , kjer piše PSU/ GIBI; +/-   , tako da nekaj je pa že mogel videt, sicer ne bi napisal ali pačuser posted image

pri nas smo jo tudi odnesli brez toče, čeprav nedaleč od nas je pa orng klestilo.zdaj pa se kaže sonček , upam da bo lep dan

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
23.5.2009 9:08:23   
Boka
Grahek, vse najboljše še za nazaj! user posted image user posted image Jaz bom imela čez dober teden r.d., samo sem kar rekla, naj mi naša tinncyka napiše, da sem že stara 24 user posted image

Kika, čestitke za diplomo user posted image Jaz tudi upam, da bom v mesecu diplomirala.

Thinnlizzy super, da si ok user posted image

Mi2 greva tudi k Pušenjaku, se bom naročila naslednji teden, da ne bom prepozna.

Blueeyes uauuu, čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica, jst sem ista user posted image Zjutraj auf, zvečer ob 20h koma user posted image

Aja Kika, zelo lepe slikice user posted image Pa žal mi je za en plodek user posted image

Zdej pa grem delat, lep dan punce!

1+1=5 :)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
23.5.2009 9:09:33   
Anonimen
Dobro jutro.

Pred dvemi dnevi sem tudi jaz opravila tes in dobila pozitiven rezultat. Tako bomo, vsaj upam povečali našo družinico. Doma imam namreč razgrajača, ki bo v kratkem upihnil prvo svečko.

Ker bi morala biti Septemberka 2009, pa se žal ni srečno izteklo se v tem trenutku se še ne veselim s polno mero saj je treba prebroditi teh prvih 10 tednov.

Vesela bom če me daste na vaš seznam za sedaj kot: Anonimna D

(odgovor članu pikica36)
  Neposredna povezava do sporočila: 1189
23.5.2009 9:13:40   
Teni_
Anonimna D, čestitkeuser posted image  in držim pesti, da se vse ok izteče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
23.5.2009 9:14:01   
Anonimen
Anonimna D,tud jaz bi mogla bit septemberka 2009,pa se žal ni izteklo.Zdaj imam rok 3.januarja.Drzim pesti za vse nas,posebaj pa za naju,user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1191
23.5.2009 9:15:28   
pikica36
čestitke nove user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo tokrat vse ok!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
23.5.2009 9:19:04   
tančir
Punce,dajte mi povedat,če ste to že slišale-kolegica(ki je noseča) mi je včeraj povedala,da se ne parfumira,ker parfum pri plodu baje povzroča neplodnost?! So baje delali raziskavo. Je pa farmacevtka in predvidevam,da nekaj pojma že ima,neuser posted image

A ve se vse parfumate? Ker jaz sem se tako med prvo nosečnostjo,kot sedaj med drugo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
23.5.2009 9:20:19   
tančir
Anonimna D user posted image user posted image  in dobrodošla!

(odgovor članu tančir)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
23.5.2009 9:23:08   
Teni_
tančir - nikoli slišala.

(odgovor članu tančir)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
23.5.2009 9:26:22   
tančir
Teni RR-hvala! Ker sem se počutila kot totalni degenuser posted image ,pa še iz medicinskega foha sem!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
23.5.2009 9:28:07   
Kika99
boka hvala za čestitke user posted image

majčyca meni se je to zgodilo pri likanju ker sem pomoje predolgo likala. Naenkrat se mi je zameglilo, postalo slabo in v spodnjem delu trebuha sem dobila filing da mi bo maternico kar razneslo no nato se je vlila kri in z krvjo je prišel ven tudi mali košček (kot za nohet) sive barve.

v torek imam spet pregled in se ful veselim user posted image  

aja kaj pomeni PSU +??

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
23.5.2009 9:30:16   
pikica36
PSU- plodovi srčni utripi

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
23.5.2009 10:03:01   
miklarom
user posted image jutro, ena mala kavica za vas.

novimuser posted image  čestitkeuser posted image user posted image  in vse dobro jim želim.

pikica36- pa kaj se še kar sekirašuser posted image , nehaj no, take grde misli prej škodijo kot pa delajo dobro. saj nas je vse strah ampak misliti je treba pozitivno in ne delati panikeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
23.5.2009 13:15:00   
majčyca
Jaz pa sem prej še zaspala nazaj in sem spala nekje ob 7.30 do 10h user posted image user posted image in sem bila ful vesela, da sem se vsaj malo uspela naspat user posted image
Pri nas je zdaj tudi tak lep sonček, pa ful toplo je user posted image Jutri se greta 2 kolegici kopat na bazen, pa bi se jima ful rada pridružila, ampak ne upam zaradi bakterij, ki so v bazenu user posted image

Anonimna D - čestitke in dobrodošla user posted image user posted image user posted image upam, da bo tokrat vse ok user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tančir

Punce,dajte mi povedat,če ste to že slišale-kolegica(ki je noseča) mi je včeraj povedala,da se ne parfumira,ker parfum pri plodu baje povzroča neplodnost?! So baje delali raziskavo. Je pa farmacevtka in predvidevam,da nekaj pojma že ima,ne

A ve se vse parfumate? Ker jaz sem se tako med prvo nosečnostjo,kot sedaj med drugo.

Jaz pa se zadnja dva tedna sploh več ne parfumiram, ker mi parfumi zadnja 2 tedna prav smrdijo in mi imajo kar naenkrat premočen vonj. Že ko gre kdo mimo mene in je naparfumiran, mi to ful smrdi user posted image user posted image drugače pa sem se vedno...

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99
majčyca meni se je to zgodilo pri likanju ker sem pomoje predolgo likala. Naenkrat se mi je zameglilo, postalo slabo in v spodnjem delu trebuha sem dobila filing da mi bo maternico kar razneslo no nato se je vlila kri in z krvjo je prišel ven tudi mali košček (kot za nohet) sive barve.
v torek imam spet pregled in se ful veselim  

aja kaj pomeni PSU +??

Žal mi je za to tvojo slabo izlušnjo user posted image upam, da bo zdaj vse ok user posted image
Tudi jaz se že ful veselim na pregled in že komaj čakam, da ga imam. Ampak jaz moram še počakat 10 dni user posted image upam, da hitro minejo...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.