|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
22.5.2009 9:07:34   
amrica
ojla user posted image mi smo se v enem kosu vsak dan jem cesnje da me kaj primeuser posted image pa nic.BUSI user posted image user posted image user posted image CESTITKE MAMICI PA OCKU,zelo lepo je napisaluser posted image user posted image user posted image .Imeni sta mi vsec jaz se nisem prav sigurna glede imen za nase pupike.LP

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
22.5.2009 9:51:36   
mlinčka
Buši, čestitke!!!

user posted image

Iiii, kok je ata raznežen, men je to tolk lepo user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
22.5.2009 10:11:56   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Kaj se tiče vrtljivih sprednjih koles, je najbolje da greš v kakšno trgovino in sprobaš voziček, pri katerem se kolesa vrtijo in drugega, pri katerem se. Jaz ti pa lahko tako laično povem, da se voziček, ki ima vtljiva kolesa veliko lažje vozi v ovinke, obrača se na mestu,... voziček, ki pa jih nima pa ga obrneš tako, da privzdigneš sprednja kolesa in ga zasučeš. Ne vem če sem to razumljivo napisala user posted image . Najbolje da probaš.

Mlinčka, kaj pa če bi za obrobe na netu pogledala, npr. ebay ali amazon, če jih tu ne najdeš? Pa zgornji odgovor je tudi bolj tebi namenjen, ker koliko sem videla se Shadow že odločila, za vrtljiva kolesa. Za Ikeo in splet pa ne vem.

Rubin. hvala za namig za obrobe, bom mal pobrskala! Ko sem namreč včeri po IKEIni strani mal pobrskala, se baš tega ne da online naročit user posted image . Ma, nekje jih bom že staknila user posted image .

Za sprednja kolesa na vozičku sem si pa mislila, da bo kaj takega, ja, ampak se bolš počutim, če to odmislim user posted image . Bom raje potem klela, ko bom švicala in se zatikala v ovinkih user posted image . Drugače pa ja, tole je bolj zame aktualno, shadow bo ovinke speljevala elegantno in suvereno user posted image .

U tole okol naravnih in umetnih je pa zanimiva debata. Pa moram rečt, da zaenkrat (trkam) še nisem na kako orto veleumno vprašanje naletela. V bistvu me še največkrat vprašajo, če mamo dvojčke v familiji. Pa jih žal nimamo, ker sicer bi jih pritrdilen odgovor očitno zadovoljil in bi avtomatično sklepali, da so natur user posted image . Tko je pa potem čist od tega, kdo sprašuje odvisno, kaj odgovorim. Če je kaka zvedava tetka, za katero mi dol visi, rečem da NE in speljem temo drugam, drugače pa kar sama hitro povem, da NE, ampak da itak nima veze, ker so "mel dohtarji prste vmes" oz. sta "brezmadežno spočeta" user posted image . Sej se strinjam, da se nima folk kej vtikat, ampak moram priznat, da nimam nobenih pretiranih težav glede tega oz. me ne moti zlo, če okol tega sprašujejo. Ok, kak bistroumen komentar bi tud mene spravil na obrate, ampak zaenkrat ga k sreči ni bilo.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
22.5.2009 10:13:25   
tara78
naj gre vseuser posted image user posted image user posted image user posted image ..pol ure sem pisala....pa mi je vse zbrisalo

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
22.5.2009 10:20:28   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: tara78

naj gre vseuser posted image user posted image user posted image user posted image ..pol ure sem pisala....pa mi je vse zbrisalo

U, ja, tole pa zna človeka razpi.zdit user posted image .

Poskusi zbrat voljo in energijo vsaj za eno kratko obnovo. Vas je tok fajn brat! Drugič pa obvezno prej skopirat, jaz zdej to že čist avtomatsko počnem, tud če samo par besed pošljem user posted image .

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
22.5.2009 10:37:08   
Belen
en zanimiw članek... seweda to se lahko samo w Ameriki zgodi user posted image user posted image user posted image

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/vasa-dvojcka-imata-razlicna-oceta.html

hehhe

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
22.5.2009 14:25:13   
lara light
Buši, iskreno čestitam vsem 4!user posted image user posted image user posted image user posted image  Obilo užitkov in družinskega veseljauser posted image

Noki, Taški, ...Glede butastih vprašanj lahko še dodam: pa si naravno rodila al s cr? in to folk, ki ga spolh ne poznam?? ma dejmo no, jaz sem samo nasmehnem in odkorakam, kot da nisem slišala...vsi bi bili pametni, vsi bi se primerjali, vsi bi nekaj...ej folk, live and let live!!

V junijkam obilo mirnih noči, na dvojčkih vas čakamo!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
22.5.2009 16:17:39   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Noki, Taški, ...Glede butastih vprašanj lahko še dodam: pa si naravno rodila al s cr? in to folk, ki ga spolh ne poznam?? ma dejmo no, jaz sem samo nasmehnem in odkorakam, kot da nisem slišala...vsi bi bili pametni, vsi bi se primerjali, vsi bi nekaj...ej folk, live and let live!!

ja, pa da me še mesar vpraša, če sm bla šivana user posted image user posted image user posted image , za crknt. user posted image

nokes

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
22.5.2009 17:37:36   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: buši2

Danes ob 15.00 h sta prijoklali čebelici, Alja - 2530 gr. 49 cm. in Nika - 2460 gr. 48 cm., mamica in punci so super, oči se bo pa od veselja razpočil user posted image user posted image user posted image user posted image .....

JEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......

Več bo pa mamica napisala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo mami, bravo ati, bravo mali miškici.

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
22.5.2009 17:55:09   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

ja, pa da me še mesar vpraša, če sm bla šivana user posted image user posted image user posted image , za crknt. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miška,kako si? še malo pa bojo brcikeuser posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
22.5.2009 19:28:51   
Klarissa
kdaj pa naj bi bile brcike? a se čutijo pri 17.tednih?

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
22.5.2009 19:55:27   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Ta pa za par:

user posted image

Vidim, da se o vozičkih pogovarjate. JAz imam zdaj tegale, ki ga vidite an sliki. Je marela, zlo fajn vodljiv, okreten, super in fajn. Zlo na majhno se zloži, primeren je od nekje 6m naprej. Ima pa ozke sedalne dele in moja dva sta not kar ukleščena. No, sedaj je ok, ko ni bund. Imam pa ta voziček skoz v avtu in je aktualen, če kam grem. Drugače imam HOCO Monterio Twin.

Drugače sem pa jaz tudi govorila, da meni ni teža vozička pomembna. user posted image Ah ja...ko začneš enkrat porivat voziček s 15 kg, notri pa dva mulca po 10 kg.... verjemite, da imam včasih jezik do tal. NO...samo dobronameren nasvet .user posted image

Drugače pa čestitke vsem dvojčkom, ki so v kratkem pokukali na svet. Ne morem verjet, da je že eno leto minilo, kar sem bila sprejeta v porodnišnico in tam ostala dva meseca user posted image  JA, tkole se hitro cajt vrti user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
22.5.2009 20:12:42   
barchy81
lepo pozdravljene.
najprej opravičilo, ker me tako dolgo ni bilo, ampak kot lahko vidim, da ste že našle, kje prodajajo EW vozičke. če dovolite še en nasvet oz. izkušnja glede banice - midva sva se vselila v novo hišo direkt iz porodnišnice, tako da nisva imela še skoraj nič nabavljeno prej, zato je banico šel iskat kar moj možek potem ko je patronažna rekla, da bi se že lahko kopali. iz BC je prinesel naslednjo banico:

http://www.okbaby.it/bagnetto/prod_en.php?item=onda_evolution&p=1&img=01

in moram rečt, da je odlična. mala dva bosta stara pol leta in vedno sem ju kopala sama. moj mi je samo prinesel vodo, ker se pač razkomotimo v jedilnici na mizi, vse ostalo pa lahko naredim sama, ker ju enostavno držim samo z eno roko. velikokrat ju kopam tudi ko smo sami doma. ni najcenejša, ampak je ne zamenjam za drugo...je že vedel kaj mora kupit, da bo dobro zanjuser posted image (sej ne, je zeloooo priden in mi ogromno pomaga, ker sva sama za vse)

klarissa men so se začele takrat enkrat, ampak ker je bilo prvič, nisem bila čisto sigurna, sem potem ugotovila za nazaj, da je to res to

aja, včeraj sva testirala oba quinnyja - kakšen balzam za dušo, ko greš v trgovino in ni treba vlačit s seboj ogromnega vozička...user posted image zaenkrat ju še nisva povezala (je pa načrt že v glaviuser posted image ), ju pa z lahkoto pelješ vsakega z eno roko, če je treba

< Sporočilo je popravil barchy81 -- 22.5.2009 20:20:12 >

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
22.5.2009 21:12:25   
tara78
MLINČKA...JA, res te to razjezi..eh bo že...
klarissa..jaz imam enojajčne dvojčke po IVF....je šlo lepo v prvem postopku..
da imam dvojčka pa so videli komaj na 3UZ..
Glede teh vprašanj ki jih postavljajo o tem kako so ti dvojčki(po umetni ali naravni poti) pa tole....saj ne da jih zanima ampak da imajo kaj čvekati...
Za mene do nuhalne sploh nihče ni nič vedel...zdaj pa povem lepo kako in kaj tistim, ki jim hočem...drugim pa okvirno...
ma o tem bi se dali pisati cel dan....

Danes mi ne da miru to, da ne čutim nobenih premikov..nič...pa se mi zdi da bi že morala..aliuser posted image ?? Mislim da v 17tednu bi pa že morala.

grem še malo tv pogledam pa spat...nočko vsemuser posted image

(odgovor članu barchy81)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
23.5.2009 9:03:45   
Belen
jutro user posted image ,
spet ena wročina tle na obali že ob 8h zjutraj.... user posted image
zato ne hodite na morje, bodite doma w senci, da ne bo gužwe HA HA HA user posted image user posted image user posted image

p.s.mal se šalim user posted image

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
23.5.2009 9:46:00   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

Lepo preživite tale sončen dan pa bolj v senčki se zadržujte. Mene čaka en fleten piknik user posted image .

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
23.5.2009 11:08:15   
amrica
Evo me se smo tu danes sem spala do 10,sram me bodi.user posted image user posted image user posted image Pravkar sem spila eno kavico pa se ze bolje pocutim.Vidim da set mele vceraj dobro debato o (naravnih-umetnih )dvojckih pa o carskem.user posted image user posted image user posted image res ti gre to nazivce meni so vsi govorili da bom sigurno mela carski  ker sta dva ku je butast folk.Pa mene jezi se eno vrinjeno vprasanje je tako da bos vzela epiduralno? ha ha zakaj pa bi jo?Vsak se odloci po svoje pa koji **** jih to briga.FIRBCIuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ok zadost o tem k ce ne bom cel dan raskurjena pol pa bogi moj moz,bo moral prenasat to babo tecno.user posted image user posted image user posted image user posted image bodte faj

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
23.5.2009 14:16:49   
blueeyes*
Hello pupe.

Tut jaz sm včeraj zvedla,da bomo dobili user posted image user posted image
Presenečena sm bla zelooo moj dragi pa še bolj user posted image  In zdaj se počasiii privajam na misel,da imam pod srčkov dva dojenčka user posted image
To je moja druga nosečnost. Doma imam razgrajača Vala.. PDP imam 2.1.2010, naslednji pregled pa 3.6. user posted image user posted image  sta dvojajčna.

Pa nekaj mi povejte.. Na koliko časa ste imele preglede? Jaz sem jih v 1.user posted image  imela na 5.tednov. So pri dvojčkih bolj pogosti?

Na poti sta kar dva razgrajača!
PDP 2.1.2010

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
23.5.2009 15:29:15   
amrica
user posted image user posted image user posted image BLUEEYES* DOBRODOSLA MEDuser posted image user posted image .Kar se tice pregledov pri men so bli bolj pogosti tam priblizno na tri do stiri tedne,enkrat sem pa bla narocena tud cez pet tednov.                  JOJ KU ME UBIJA TAuser posted image user posted image user posted image user posted image VROCINA LIH DA DIHAM PA SE TE MOJE PIKICE MI NEDAJO MIRU SAM MIGAJO IN MIGAJO.DANES MAM NEKAM ZELO CUDEN OBCUTEKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blueeyes*)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
23.5.2009 18:47:32   
Snezinka4
Hojla drage moje!

Precej čvekanja sem zamudila, pa ne vem kdaj bom lahko vse prebrala...
Sporočam vam, da smo doma in da smo super.user posted image user posted image user posted image
Punci sta sicer miceni, a mlekarna deluje in počasi pridobivamo gramčke.

Tistim, ki se še odločate glede vozičkov: Easy Walkerja zdaj prodajajo v Pikapolonici...

Čestitke vsem, ki ste rodileuser posted image user posted image user posted image  Stijan, Buba.miska, Buši !!! In malčki palčki dobrodošli med nam!!!

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
23.5.2009 19:50:51   
blanč
Snežinka user posted image
za dobrodošlico.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
23.5.2009 22:44:48   
Rubin.
Dober večer.

Mi smo pa imeli včeraj sodni dan, vsaj ene pol ure. Je bilo temno kot v rogu, bliskalo in grmelo, fijuuu.

IZVIRNO SPOROČILO: taškica
DOJENJE - mislim da se vsi naslajajo malo nad našimi joškicami in misel da ti dva visita iz dodik dol je drugim fascinatna, me pa ki smo to sprobaleuser posted image ...ne bi govorila. Ni romantike.

in
IZVIRNO SPOROČILO: nokes
ja, pa da me še mesar vpraša, če sm bla šivana

To sta pa izjavi tedna, sem skoraj s stola padla, ko sem ju prebrala. user posted image

Klarissa, potem pa se ti izplača sedaj izkoristit dopust in potem iti v bolniško. Bi  bilo škoda, da ti propade - mislim, če se da. Kaj se tiče komisije, še nisem slišala, da bi komplicirali pri dvojčkih, sploh pa ne pri enojajčnih. Tako, da nič bat.
Jajčka je avtosedež in je do 13 kg, to je približno do enega leta. Je pa res, da je Mala miss bila v njej samo do 6m, ker se je full dvigovala in se praktično ni hotela več voziti v njej. Je z 6m sedela in bila tudi dovolj težka in velika za naslednji avtosedež od 9-18kg. Ampak za dvojčici ne pričakujem, da bosta tako hitro rastli, mogoče se pa motim. Za Peg perego pa ne vem. Poglej malo po netu.
Pa še glede brcik. Ženske, ki so prvič noseče, brcike čutijo kasneje, kot drugorodke itn. Jaz sem pri Mali miss čutila prve mehurčke v 17. tednu, gibe pa v 20. tednu. Sedaj pa mehurčke v 15. gibe pa 14 dni kasneje. Je pa čist o.k. tam nekje do 24. tedna. Tako da ni panike, če jih ne čutiš.

Nokes, sedaj mi je pa malce bolj jasno user posted image . Ja tašče rade kaj hitro povedo, da je z sini o.k. - boh ne daj, da ne bi bilo. user posted image

Belen a se kaj kopaš? Baje morje cveti? Nič bat, v tej vročini mi niti za v trgovino ni, kaj šele da bi šla na morje. user posted image

Klarissa moja zgodovina  pa je takšna: pri 30-tih se mi je zdelo, da bi bil čas da imava kakšno dete. Vse sva imela pošlihtano, od štalce do kravce user posted image , na norela sva se tudi, ampak kot je že marsikomu poznano, da se ponavadi zalomi, ko imaš dodelan načrt. Torej po treh letih "delanja" pristaneva v amb. za neplodnost, kjer nama postavijo diagnozo nepojasnjena neplodnost. Prvi ifv se ne izdide, drugi je uspešen in rezultat je moja Mala miss user posted image . V planu sem imela ponoven ivf, ko dopolni 3 leta, ampak se nama je predčasno, novembra 07  nenačrtovano zgodila nosečnost, ki pa se je končala z ss. Torej grem maja 08 na ivf, ki je sicer bil uspešen, ampak ponoven ss. Pri analizi drugega ss, so ugotovila trisomijo 22. Po dolgem in temeljitem premisleku, se z težkim srcem odločiva, da bomo ostali pri enem otroku. Sej sem imela občutek, da mi ti ss, hočejo nekaj povedat. Ker pa je ziher ziher, sem se odločila, da grem letos januarja po mireno in glej ga šmenta ta rdeča ni prišla. No sedaj sem malce raztegnila moj odgovor ali so spontani ali ne.  user posted image
Ja tako se življenje igra z nami.

IZVIRNO SPOROČILO: Belen
en zanimiw članek... seweda to se lahko samo w Ameriki zgodi user posted image user posted image user posted image

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/vasa-dvojcka-imata-razlicna-oceta.html
hehhe

Ta boljša fora. No vsaj pri enojajčnih se to ne more zgodit. user posted image

Sayuri, meni se vsi vozički za dvojčke zdijo ozki. user posted image  Sploh če jih primerjaš z tistimi za enega otroka. Kot da so vsi dvojčki šlank.

Blueeyes*, dobrodošla.

Snežinka, super da ste doma user posted image . Zdaj pa se začne uživanje in cartanje v polni meri.

Mlinčka hvala za kavice.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 23.5.2009 22:55:56 >

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
23.5.2009 23:06:12   
Rubin.
user posted image  user posted image  Seznam dvojnih user posted image 2009 user posted image    user posted image

user posted image  
user posted image                                                             user posted image

Na vrsti smo JUNIJKE user posted image
user posted image  

Amrica       (1user posted image ; 0user posted image );  PDP   8. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  Šempeter
Rosajelka  (1user posted image ; 0user posted image );  PDP 22. junij, dvojajčna user posted image  user posted image    
_Rosa        (1user posted image ; 0user posted image );  PDP 25. junij, enojajčna  user posted image  user posted image    
user posted image  
Almk       (1user posted image ; 0user posted image ); PDP   7. julij, dvojajčna  user posted image user posted image
Belen      (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 13. julij, dvojajčna  user posted image user posted image
Mlinčka   (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 20. julij, dvojajčna  user posted image  user posted image  
Anja3      (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 31. julij, dvojajčna  user posted image  user posted image  
user posted image  
Sr               (2user posted image ; 1user posted image ); PDP   6. avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image
Blanč          (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 10. avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image   
Evica1978 (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image   
Shadow      (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 18. avgust, dvojajčna  user posted image   user posted image MB
Barbk         (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image     
user posted image  
Darjau   (3user posted image ; 2user posted image ); PDP 12. september,    ?jajčna   user posted image  user posted image
Rubin.    (4user posted image ; 1user posted image ); PDP 26. september, enojajčni   user posted image user posted image  MB
user posted image  
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ); PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image    

user posted image  

tara78       (1user posted image  ; 0 user posted image ); PDP   5. november, enojajčna user posted image user posted image MB
miška 73   (1user posted image ; 0 user posted image ); PDP 10. november, dvojajčna user posted image user posted image
dekle11     (1user posted image ; 0 user posted image ); PDP 17. november, dvojajčna user posted image user posted image
Klarissa     (4user posted image  ; 0user posted image ); PDP 18. november, enojajčna  user posted image  user posted image
ZALALUKA (2user posted image ; 2 user posted image ); PDP 30. november, dvojajčna user posted image   user posted image  

user posted image  user posted image  Seznam dvojnih user posted image  2010 user posted image    user posted image

user posted image

Blueeyes*  (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 2. januar, dvojajčna  user posted image  user posted image      

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:
user posted image

Pikica5 PDP 22.2.2009           rodila 28.12.2008, CR
user posted image  TAJ 2005g, 43,5cm     &        user posted image   MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009           rodila 7.1.2009 
 user posted image  TOMAŽ 1550g, 41cm  &        user posted image   ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009               rodila 1.2.2009
user posted image   IVANA 2040g, 46cm   &        user posted image   VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009             rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm   &         user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009           rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm     &        user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009           rodila 18.2.2009 
user posted image   FRAN 1205g, 40cm      &        user posted image   DANE 1600g, 41,5cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009  rodila 20.3.2009
user posted image   BOR 1700g, ?cm           &        user posted image  VID 1340g, ?cm 

Suncicica  PDP 28.3.2009         rodila 21.3.2009
user posted image   STELLA  2700g, 48cm  &        user posted image  PIJA 2490g, 47cm

Pikatara  PDP 17.4.2009          rodila 28.3.2009
user posted image   KAROLINA 2090g, 46cm &     user posted image   PATRIK 2350g, 46cm 

Mucka 25 
PDP 8.5.2009          rodila 2.4.2009
user posted image   TINA  1530g, ?cm        &         user posted image   NINA 1970g, ? cm

Dobrovoljčica  PDP 12.5.2009  rodila 4.4.2009
user posted image   EVA 1740g, 44cm        &         user posted image   MAJ 2100g, 46cm

Simona L 
PDP 19.6.2009          rodila 19.4.2009
user posted image   ZOJA  1650g, 44cm     &         user posted image   LIZA 1630g in 45cm

Lara light  PDP 26.5.2009         rodila 25.4.2009
user posted image   ZARJA 1820g, 45cm     &        user posted image   IZAK 2100g, 46cm

Kalina PDP 5.7.2009                 rodila 28.4.2009
user posted image   NIKOLAJ 1180g, 37cm &     user posted image   MAKSIM 1110g, 37cm

Taškica PDP 17.5.2009            rodila 4.5.2009 
 user posted image   JURIJ 2765g, 49cm     &      user posted image   ANDRAŽ 3160g, 51cm

Ona23 PDP 29. 5. 2009           rodila 8.5.2009
user posted image  MARK ?g,?cm                  &      user posted image   BOR ?g, ?cm

Kicsi PDP15.6.2009                  rodila 9.5.2008
user posted image  LOVRO 2480g  48cm     &      user posted image  TILEN, 2380g, 48cm

Snežinka4 
PDP 26.6.2009       rodila 9.5.2009 
user posted image   ROŠA 1780g, 43cm       &      user posted image   DAŠA 1970g, 42cm

Stijan  PDP 5.6.2009                 rodila 11.5.2009 
user posted image    JAKOB 2310g, 45cm     &      user posted image  FLORJAN 2460g, 44cm

buba.miska  PDP 30.5.2009      rodila 14.5.2009
user posted image   ŽANA ?g, ?cm                  &      user posted image    KLEMEN ?g, ?cm 

buši2  PDP 15.6.2009                rodila 21.5.2009 
user posted image    ALJA 2530g, 49cm         &      user posted image    NIKA 2460g, 48cm

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
24.5.2009 9:27:50   
hedviga
Evo bejbe z dvojčki - mLinčka, Blanči in ostale nakupovalke..

Obrobe: mogoče ne prec prvo sekundo, mal kasnej pa le, ker začnjeo plezat po pojstli in se prigurajo do vrha in glavo tišijo v prečke. Še mal kasnej pa se začenajo preganjat po pojstli in je isto, v prečkeuser posted image user posted image  Jaz razmišljam o odebeljeni obrobi za Mihata, on celo noč beži pred deko.user posted image
Aja obrobe se da dve namontirat (ne da se mi nazaj it brat v čem je dilema). jaz sem imela tri tedne pred porodom cele traume okol teh obrob. Dve gor, zataknt za jogi, ker so ene na začetku preširoke, mal nategnit s štrikci in je. Lahko kupite ločene obrobe v Zibki, recimo dve enaki. Galeb pa nardi kar hočte...

Torbe: največjo kar jih je, če greste kam dlje kot sam za dve uri na sprehod. Mi gremo zdele na izlet v KG in imam ne vprašite kolk sabo. Ja dvojno vse od kratkega do dolgega. Nikol ne veš...Pa še vsa hrana...Pa čajčki...pa če zmanka...pa...

Zavore: nismo še rabl...Pomoje tut ne bomo.

Dvojčki: valda so po naravni poti, halooo. Madona sej jih nismo v prašku dobile...

No, naša dva sta "ročno delo" , če je že kdo ful tečen...

Voziček: zame itak Teutonia ruuulzzz.... Hehehehee, ampak potem je treba seveda kupit tut nov avto. Ampak to je fino, ker ga boste ve vozile, ker pa mate porodniško ga bo plačeval mož. Ma če to ni idealka user posted image user posted image user posted image user posted image
Brze heca, spredni bicikli je fino da so premični, ker je cel vozek potem okreten. Mlinčka, premisli, pol rata zadeva res težka, iz meseca v mesec user posted image
No, sej si ne predstvaljam da ne bi bli. Teutonia jih ma pol še zazašaltat in greš čez drn in srn. Je itak težek voziček, ogromen, ampak sej se navadiš.Zadnjič sem probala enojnega, ma to je kr en fizlek...user posted image  teutonia ima tudi velike košare, še od Noki velikan bi šel notri user posted image ....

No, tole mi je zdej ratal napisat...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
24.5.2009 10:11:04   
tara78
hoj punce..
zdaj bom malo tečna...ker kolikor sem brala, je to v dostih primerih in ni nič nevarnega ampak vseeno bi prosila za mnenje...
že večkrat sem napisala ali omenila krče....ampak to se ponavlja in so postali neznosni...
včeraj sem več kot eno uro bila od krčev cela mokra, sploh nisem mogla pošteno do zraka...seka po križu in jajčnikih, vsakih pet min na wc in zdelo se mi je da mi bo vse ven zlezlo....moj je že ves paničen hotel klicati rešilca, toda prosila sem ga naj malo počaka...in res se je po enem času malo ustavilo. potem je rekel samo, da če zjutraj ne bo dobro greva takoj k dežurnemu. Sicer imam tudi zdaj občasno še krće, toda niso hudi...k zdravniku pa ne bi šla po nepotrebnem, zato sem mu rekla da je vse dobro.....dajte povejte, kaj mislite..

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?