|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
20.5.2009 9:29:50   
Belen
jutro user posted image ,
eko za une, ki bi imele EW w pikapolonici.... mislim da zaenkrat ga imajo samo w LJ
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/novo-easy-walker/ew-voziCek-duo-sky-aqua/810128717755280329

user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
20.5.2009 11:05:00   
Kika99
Živijo punce

Ravno iz pregleda. G je videla samo en plodek, drugega sem povsej verjetnosti splavila takrat ko sem imela izcedke in krvavelauser posted image . Lahko me črtate iz seznama. Uživajte  maximalno user posted image .

Čaw Kika99user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
20.5.2009 11:33:22   
Klarissa
Kika99, user posted image  škoda in držim pesti za ta močno pikico

EW: a je ta voziček možno imet od 0+?
kje se pa kupi ta Jane? preko spleta?Rubin za katerega si se ti odločila?

kaj pa posteljice? razmišlja katera samo o eni?

mene je pa danes prestrašil nek roza izcedek. bil je 2x na papirju, zdaj pa ga ni več. ne vem kaj je zdaj spet to.

za sobotno poroko si še nisem nič kupila. upam na danes. všeč mi je bila ena obleka, samo zdaj malo blj razmišljam, da bi si mogoče počasi kupla nosečniške hlače in eno lepo tuniko preko.

rubin tvoje jutranje kavice so čudovite. hvala!

punce držite se v P. na koncu ste superca. kje je še to zame... sem predzadnja na seznamu, do spodaj navzgor:))

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
20.5.2009 14:13:55   
amrica
Evo punce mene ocitno v sempetrski bolnici nemarajo,spet so me poslal domov.Zdaj moram prit nazaj tja v ponedeljek in takrat 100 procentno ostanem.KIKI:user posted image user posted image user posted image zal mi  je za tvojo pikico.bos vidla z drugo bo vse ok drzimo pesti.       SHADOW:evo sem nazaj upam da bom z vami se do ponedeljkauser posted image user posted image user posted image      RUBIN:hvala za korajzo,glede prehlada ti zelim da cim prej mine.

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
20.5.2009 14:15:17   
amrica
Aje kaj novic od BUSI2?

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
20.5.2009 17:09:28   
Rubin.
Dober dan user posted image .

Joj, meni teče tako iz nosa, da bi si lahko pod njega nastavila kar lonček, sem kot cunja, upam da bo jutri boljše.

Kot veste sem bila danes ob 13h naročena v RA in jaz seveda na pamet, kar v pritličju desno in čakam. Dela dr. Pelkičeva, eno vprašam, če je to to in pravi, da verjetno je. In čakam. Pride sestra, me čudno gleda zakaj imam napotnico, ji povem in pravi ja RA je v prvem nadstropju. Ja tak je če misliš, da vse veš user posted image . No Pelkičeva je delala splošno g. amb., v RA pa je bil dr. Mujezinović, ki smo ga čakale do 14h, tako da ni bilo neke panike. V glavnem pikici pokici sta zaenkrat o.k., obe pribl. enako veliki, velikih odstopanj od plodovnice ni videl. MF imam 5.6., nato uz na 14 dni. Pregled imam pa 10.6., toliko za info., če bo tudi mogoče katera imela takrat.
Sem ga vprašala kako je z enojajčnimi dvojčki in porodom in tak je bil njegov odg.: enojajčna dvojčka, ki imata eno posteljico in vsak svoj ovoj pustijo do 34-36 tedna, če je vse o.k., enojajčna dvojčka, ki imata eno posteljico in en ovoj pa do 32-34 tedna, če je vse o.k. Torej sem si zase izračunala, da bomo cartali, če bo vse o.k., med 8.8.-28.8. Torej bo definitivno avgusta, blizu Male miss, ki ima RD 2.8. Punce torej imam pred sabo samo še 2,5 meseca, ojoj.

IZVIRNO SPOROČILO: Shadow
Rubin, držim pesti danes zate! Ma seveda bo vse ok! user posted image  Če se ti da, mi lahko prosim pogledaš, kdo dela v RA naslednji četrtek (28.5.)? Želim ti tudi, da bi danes čimmanj čakala... user posted image

Kje pa to pogledaš? Sicer itak nisem videla prej, ampak mogoče za drugič.

Mlinčka, Miška in Blanč pa so spet poniknile... packe! user posted image

S tem se popolnoma strinjam. Bo treba kakšne sankcije uvest. user posted image .

Kika en velik  user posted image .  Je pa lepo prebrat, da je z drugo pikico vse o.k.

Klarissa, jaz sem se pod dolgem in temeljitem premisleku odločila za TEGA , ima pa ta minus, da je na tržišču šele od letos in še ni rabljenih. Ga pa bom naročila preko spleta, je z poštnino vred cenejši. Aja pa teža veliko deklet moti. Mi smo prej imeli Quinnya 18kg, pa imamo tu hribe in doline, skoraj ni ravnega terena, pa me teža ni ovirala, če je bilo res strmo, sem se tolažila,da si krepim bicepse user posted image . Sicer pa nanese voziček + 2 otroka. Ampak jaz ga itak mislim potem zamenjat za kakšno marelco, ko bosta težji. Npr. TALE.
Glede posteljic, koliko sem brala pri dvojčkih pride ena v poštev nekje do 3m, potem pa eden drugega motita in zbujata in je bolje, da sta vsak v svoji. Mi imamo še skoraj novo doma, tako da bomo eno dokupili.
Ne sekiraj se zaradi teh izcedkov, vse smo jih imele, ene res enormno veliko. Meni so se tudi pojavljali in g. ni mogla določit zakaj prihaja do njih in me je dala na bolniško. Od takrat dalje sem doma.
Amrica, sej vem da je hudo, ampak bodi vesela, da tvoja dva korenjaka še nočeta ven. Čimmdelje sta not, bolje je za njiju. Do ponedeljka pa lepo krmljaj z nami, pa bo. user posted image

Tako sedaj pa grem kavčat, dokler ne prideta moja dva srčka domov.

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
20.5.2009 17:12:09   
tara78
kika99 res mi je žaluser posted image , ostani močna....
amrica... veliko sreče, mogoče pa bo že prej prišel pravi čas...
Danes cel dan nisem mogla gor,...nekaj je internet zablokiral...Jaz sem danes skoraj ves čas v postelji...imam krče za znoret, upam da ni kaj narobeuser posted image ....niti stati ne morem. upam da bo čimprej boljše...
Glede vozičkov...sem pregledala vse, pa mi najbolj všeč Chipolino TWINI zelen.
http://www.baby-shop.si
zdaj ne vem kaj sem naredila, toda priznam da ne vem nalagati strani pa linkov....user posted image user posted image ...pač nerodauser posted image

(odgovor članu amrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
20.5.2009 17:12:25   
Rubin.
user posted image  user posted image  Seznam dvojnih user posted image 2009 user posted image    user posted image

user posted image  
user posted image                                                             user posted image

Na vrsti smo JUNIJKE user posted image
user posted image  

Amrica       (1user posted image ; 0user posted image );  PDP   8. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  Šempeter
Buši2         (1user posted image ; 0user posted image );  PDP 15. junij, dvojajčna  user posted image  user posted image       
Rosajelka  (1user posted image ; 0user posted image );  PDP 22. junij, dvojajčna user posted image  user posted image    
_Rosa        (1user posted image ; 0user posted image );  PDP 25. junij, enojajčna  user posted image  user posted image    
user posted image  
Almk       (1user posted image ; 0user posted image ); PDP   7. julij, dvojajčna  user posted image user posted image
Belen      (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 13. julij, dvojajčna  user posted image user posted image
Mlinčka   (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image user posted image
Evamaja (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 20. julij, dvojajčna  user posted image  user posted image  
Anja3      (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 31. julij, dvojajčna  user posted image  user posted image  
user posted image  
Sr               (2user posted image ; 1user posted image ); PDP   6. avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image
Blanč          (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 10. avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image   
Evica1978 (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 15. avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image   
Shadow      (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 18. avgust, dvojajčna  user posted image   user posted image MB
Barbk         (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 20. avgust, dvojajčna  user posted image  user posted image     
user posted image  
Darjau   (3user posted image ; 2user posted image ); PDP 12. september,    ?jajčna   user posted image  user posted image
Rubin.    (4user posted image ; 1user posted image ); PDP 26. september, enojajčni   user posted image user posted image  MB
user posted image  
Ninčy (1user posted image ; 0 user posted image ); PDP 5. oktober, ?jajčna user posted image   user posted image    

user posted image  

tara78       (1user posted image  ; 0 user posted image ); PDP   5. november, enojajčna user posted image user posted image MB
miška 73   (1user posted image ; 0 user posted image ); PDP 10. november, dvojajčna user posted image user posted image
dekle11     (1user posted image ; 0 user posted image ); PDP 17. november, dvojajčna user posted image user posted image
Klarissa     (4user posted image  ; 0user posted image ); PDP 18. november, enojajčna  user posted image  user posted image
ZALALUKA (2user posted image ; 2 user posted image ); PDP 30. november, dvojajčna user posted image   user posted image  

user posted image user posted image Č I M     D L J E     3 v 1 ! user posted image user posted image

Že dobile svoja zakladka:
user posted image

Pikica5 PDP 22.2.2009           rodila 28.12.2008, CR
user posted image  TAJ 2005g, 43,5cm     &        user posted image   MAJ 2045g, 44cm

Persida PDP 11.3.2009           rodila 7.1.2009 
 user posted image  TOMAŽ 1550g, 41cm  &        user posted image   ANŽE 1840g, 43,5cm

Nokes PDP 9.3.2009               rodila 1.2.2009
user posted image   IVANA 2040g, 46cm   &        user posted image   VITAN 2450g, 49cm

Hedviga PDP 2.3.2009             rodila 9.2.2009
user posted image   ŠPELA 2140g, 47cm   &         user posted image   MIHA 2700g, 48cm 

Skorpija PDP 14.3.2009           rodila 17.2.2009 
user posted image   TILEN 2690g, 47cm     &        user posted image DOMEN 2510g, 48cm

RM Maja PDP 26.4.2009           rodila 18.2.2009 
user posted image   FRAN 1205g, 40cm      &        user posted image   DANE 1600g, 41,5cm

Šmarnogorka  PDP 15.5.2009  rodila 20.3.2009
user posted image   BOR 1700g, ?cm           &        user posted image  VID 1340g, ?cm 

Suncicica  PDP 28.3.2009         rodila 21.3.2009
user posted image   STELLA  2700g, 48cm  &        user posted image  PIJA 2490g, 47cm

Pikatara  PDP 17.4.2009          rodila 28.3.2009
user posted image   KAROLINA 2090g, 46cm &     user posted image   PATRIK 2350g, 46cm 

Mucka 25 
PDP 8.5.2009          rodila 2.4.2009
user posted image   TINA  1530g, ?cm        &         user posted image   NINA 1970g, ? cm

Dobrovoljčica  PDP 12.5.2009  rodila 4.4.2009
user posted image   EVA 1740g, 44cm        &         user posted image   MAJ 2100g, 46cm

Simona L 
PDP 19.6.2009          rodila 19.4.2009
user posted image   ZOJA  1650g, 44cm     &         user posted image   LIZA 1630g in 45cm

Lara light  PDP 26.5.2009         rodila 25.4.2009
user posted image   ZARJA 1820g, 45cm     &        user posted image   IZAK 2100g, 46cm

Kalina PDP 5.7.2009                 rodila 28.4.2009
user posted image   NIKOLAJ 1180g, 37cm &     user posted image   MAKSIM 1110g, 37cm

Taškica PDP 17.5.2009            rodila 4.5.2009 
 user posted image   JURIJ 2765g, 49cm     &      user posted image   ANDRAŽ 3160g, 51cm

Ona23 PDP 29. 5. 2009           rodila 8.5.2009
user posted image  MARK ?g,?cm                  &      user posted image   BOR ?g, ?cm

Kicsi PDP15.6.2009                  rodila 9.5.2008
user posted image  LOVRO 2480g  48cm     &      user posted image  TILEN, 2380g, 48cm

Snežinka4 
PDP 26.6.2009       rodila 9.5.2009 
user posted image   ROŠA 1780g, 43cm       &      user posted image   DAŠA 1970g, 42cm

Stijan  PDP 5.6.2009                 rodila 11.5.2009 
user posted image    JAKOB 2310g, 45cm     &       user posted image  FLORJAN 2460g, 44cm

buba.miska  PDP 30.5.2009      rodila 14.5.2009
user posted image   ŽANA ?g, ?cm                  &       user posted image    KLEMEN ?g, ?cm 

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
20.5.2009 17:15:40   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: tara78

Glede vozičkov...sem pregledala vse, pa mi najbolj všeč Chipolino TWINI zelen.
http://www.baby-shop.si
zdaj ne vem kaj sem naredila, toda priznam da ne vem nalagati strani pa linkov....user posted image user posted image ...pač nerodauser posted image

Jaz sem pa link od roza takšnega prilepila user posted image . Samo to je marelca in ni od rojstva naprej. Ups, se pardoniram, gre v ležeč položaj, torej je od rojstva dalje.
Evo to je zelen:
user posted image

Ta pa roza:

user posted image

Ta pa za par:

user posted image

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 20.5.2009 17:19:07 >

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
20.5.2009 17:20:56   
tara78
rubinuser posted image user posted image vesela sem da je vse v redu....in da si imela dr. Mujezinoviča, ki je res enkraten...lahko ga vse vprašaš..torej sem tudi jaz prav razumela glede CR...
Ja..pa upam da te prehlad hitro mine

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
21.5.2009 8:51:17   
Shadow
Rubin, user posted image user posted image user posted image  za uspešen in optimističen pregled! Torej, če sem prav razumela, se ti po vsej verjetnosti obetajo same levinje!!! To še bo pestro pri vas, ko bodo pubertetnice! user posted image user posted image user posted image  user posted image

Seznam zdravnikov, ki delajo RA, pa je na steni ob vratih RA. Ma saj ni važno, kdo dela, samo da NEKDO dela in da ne zamuja preveč!!! user posted image

Rubin, ti ki imaš izkušnje, katera banjica za dojenčka je po tvojem mnenju najbolj primerna? Sem prebrala, da je najboljša taka najbolj preprosta, pa da ne bom nekega lavorja brezveznega kupila.

Kaj pa sveže dvojne mamice pravijo na temo banjice? user posted image

Hja, Hartan je težek, ampak je kompakten, potem pa bomo tudi mi  kakega kičastega od Chipolinota vzeli - drugo leto spomladi po vsej verjetnosti.

Midva bova tudi dve posteljici nabavila, a na začetku bomo samo eno uporabljali, če se bosta pa prehitro začela ovirati, pa bomo še drugo postavili. Naročila bova kar tiste od Lip Poljčane preko Recinkota. One v Ikei so se mi zdele malo preveč 'plajtraste', one fancy-dancy pa so malo drage, sploh glede na to, da rabimo dve. Moja stara mama mi je zadnjič rekla, da so pri njih najmlajši otroci kar v spodnjem predalu omare spali, pa so tudi preživeli! user posted image

Lep vroč dan želim!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
21.5.2009 9:51:28   
mlinčka
Dobro jutro!

user posted image

Skrajni čas, da spet mlinčka eno skuha, ne user posted image ?

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
21.5.2009 9:59:43   
Rubin.
Dobro jutro. Ja malo prej sem se vstala vsa mačkasta od prehlada, no vsaj grlo me ne boli, zdaj samo kašljam user posted image . Eh še par dni pa bom fit.

user posted image

Pozabila sem včeraj napisat hvala za pestke, so pomagale.

Shadow, mi imamo doma navadno bano, v kateri se še sedaj namaka, ker imamo samo tuš kabino. Imeli smo pa tudi čebriček, ki je ful priročen in je rada se kopala v njem prve mesece. Pravijo, da imajo občutek, kot da so v maternici. Sem pa razmišljala o tistem pripomočku, ki ga daš v bano, da otrok leži na njem, ker drugače ga morata dva kopat. Vsaj jaz sem bila na začetku ful leva, ker me je bilo strah, da bi mi zdrsnila v vodo, pa glavice še ne drži, pa.... Moj pa je bil full kul in jo je kopal bp. Sicer pa je tako, vse kaj kupiš za dojenčka je hitro out, ker prerastejo tren oka. Tudi čebriček je bil pri 6m premali, smo si potem sposodili večjega.

Posteljo imamo mi tudi od Lip Poljčane, takšno krem rumeno in smo zadovoljni.

Seznam zdravnikov, ki delajo RA, pa je na steni ob vratih RA. Ma saj ni važno, kdo dela, samo da NEKDO dela in da ne zamuja preveč!!! user posted image

A res, veš da se nisem zavzela.

Sem pa pozabila rečt, da mi dajo za podlajšanje bolniške, moram danes poklicat, upam da bom lahko rešila.

Moja stara mama mi je zadnjič rekla, da so pri njih najmlajši otroci kar v spodnjem predalu omare spali, pa so tudi preživeli! user posted image

Ta sicer ne spi, ampak malo za ilustracijo user posted image

user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
21.5.2009 10:41:04   
Klarissa
dobro jutro:)
kake fajne kavice. jami. bi mi ful pasala:)
moj se je ful zagrel za peg perego voziček, o posteljicah pa sva razmišljala tiste iz Ikeje, pri kateri lahko ležišče spustiš kasneje nižje. A te si videla Shadow pa niso vredu?
sem mislila, da bova imela mi2 2škorpijona (pa bi bili pol z mamico trije:)), zdaj pa zgleda, da bosta fanta tehnici. o teh pa res skoraj nič ne vem...

danes sem razmišljala o bolniški in o dopustu. pišuka, če bi si bila 100% da bo vse ok, bi lahko bila na dopustu in bi pol mela višjo porodniško. sedaj pa sem na tej bolniški. do sedaj sem jo prekinjala, sedaj pa mislim, da je več ne bom in bom po 3mes zaprosila za solidarnostno pomoč. samo ful bo malo dnarja, pa zato pol porodniške. če bi pa bla na dopustu pa bi bla fajna plača. ej čistosem zmedena, ker ne vem kaj naj...

včeraj sem imela precej roza izcedka. pol sem se pa spomnila, da sem za zadnjič po Canestenu svečkah tud mela. a ga ma katera tudi? danes je stanje malo boljše.

lepo mi bodite!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
21.5.2009 10:47:47   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Mlinčka, Miška in Blanč pa so spet poniknile... packe! user posted image
S tem se popolnoma strinjam. Bo treba kakšne sankcije uvest. user posted image .

Posipam se s pepelom user posted image , o moje dvojne srečke nosečke! Sam ne me prosim po riti, je že sama po sebi zatečena user posted image !

Jaz sem končno nazaj doma, kjer je več ali manj že vse počiščeno, zahvaljujoč najinim roditeljem, je pa še ogromno robe nametane na vseh živih mestih, največ seveda tam, kjer je najmanj treba - v otroški sobi to be. To je treba zdaj odkidat in se končno lahko lotiva urejanja prostora za najini čebelci. Upam, da me kej ne prehiti, ko vidim, kako se seznam vztrajno krajša user posted image .

Voziček bo definitivno Adbor Ring Duo, ki se mi zdi za ta denar prava makina, Pikatara ga pohvali in to mi zadošča. Itak, da je težek pa bomo že nekak. Kasneje pa itak kako fensi šmensi marelco pa bo. Posteljici od Lip Poljčane prek Recinkota (planiram, da bi bili že od začetka vsaka v svoji), previjalna komoda tudi, lupinici tudi, jogija najverjetneje tudi (je v MŠ rekla, da čisto ustrezata, čeprav sem najprej razmišljala o raznoraznih super duper čudežnih jogijih - kako mnenje o tem?). Za začetek za vsako po dve posteljninci iz Galeba, naprej bomo vidli - eno glupo vprašanje, ko sem ravno pri tem: a tiste zaščitne obrobe za v posteljico so mišljene za k vsakem kompletu posebej, ker jaz si predstavljam, da maš to bolj ali manj isto gor dalj časa user posted image ? Ker če je temu tako, si predstavljam, da maš pol obrobo od enga kompleta (kjer so gor npr. opice), posteljnino pa npr. z racami. A ni to pol mal čudno za pogledat? A kera sploh šteka, kaj me bega user posted image ? Da poenostavim - a se dobi kje enobarvne zaščitne obrobe za v posteljico, ki grejo potem k večim posteljninam zraven? Banjico nameravam imet čist običajno pa en čebriček dobim od prijateljice (sva ji ga midva kupila pri prvem tamaučku user posted image ). Kaj še? Aha, ležalnika že imava. Sta rabljena, čisto enostavna, ampak se mi zdita prov super. Itak si predstavljam, da bosta služila bolj odlaganju in začasnem bivanju, za zabavo bi si pa raje kak igralni lok omislila. Tko nekako, skratka. Bomo vidli, je reku ta slep user posted image .

Ajde, blanči in miška, zdej pa hitro še vedve na plano!

A o buši2 pa še nič novega?

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
21.5.2009 11:03:14   
Klarissa
mlinčka, saj če vzameš pri Galebu 2x 5-delna in 2x 7-delna kompleta (tak sem jaz razmišljala) potem pri vsakem dobiš zaščitne blazine poleg. tako se ti race in opice ne mešajo. a se motim?
a pri tem vozičku Adbor dobiš za ta denar (200 pa še nekaj): košari poleg?

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
21.5.2009 11:13:44   
Belen
mlinčka, Klarissa, js sm tudi naročila dwa 7-delna in dwa 5-delna kompleta.... sta lušna.... pa cenowno niti tako draga..... w BC sam en koplet 5 delni stane 140 eur user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
21.5.2009 11:17:34   
Rubin.
Mlinčka te zaščite sem jaz imela samo eno, ja na začetku je bilo malo hecno, sčasoma pa sploh ne vidiš tega več, da je obroba drugačna od posteljnine user posted image . Drugače pa priporočam ali dve zaščiti ali pa eno tako dolgo da je okoli in okoli posteljice. Jaz jo imam samo do polovice in smo potem morali še eno nabavit, ker tam nekje pri treh mesecih začnejo rotirat po postelji, pa je dobro da je tudi "pri nogah" zaščita, ker imajo ponavadi zjutraj tam glavo. user posted image   Sicer pa imam jaz samo dve posteljnini. Ko eno preoblečem drugo operem in to je to.

Klarissa kar se tiče vozička Duo ring, je res da za tako mali denar, verjetno nikjer ne dobiš tako bogate opreme. Midva sva tudi najprej gledala tega:

VOZIČEK DUO RING kjer za 360 € dobiš še dve košari in dve lupinici zraven, vendar ima - vsaj za mene - dve pomanjkljivosti, nima vrtljivih sprednjih koles in nima ročne zavore. Drugače pa je user posted image .

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 21.5.2009 11:22:50 >

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
21.5.2009 11:38:15   
miska73
A sem zasledila grožnje z uvajanjem sankcij...
Sem lena za pisanje, da res ni.
Pomanjkanje časa in vas po diagonali čekiram...
Grda miška. Se bom poboljšala, če verjamete user posted image .

Mlinči user posted image za vselitev domov.
Jst sem pred tremi leti kupovala za nečaka posteljnino in obrobe v Odejini trgovini.
Sem kupila takšne luštne svetlo zelene enobarvne obrobe.
Samo ne me vprašat ali je to bilo posebej ali v kompletu s posteljnino.

Je pa zadnjič Blančka bla v Odeji, pa bo ona bolj vedela povedat kaj se zdej tam prodaja.
Če se bo seveda kej javila user posted image

Rubin kateri voziček boš pa ti imela od začetka.

A je kej novic od buba.miške in njenega korenjaka Klemna. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
21.5.2009 12:06:38   
sr
jaz sem vidla, da ima ikea bele obrobe za posteljice (men se zadi da na njihovi spleni strani). Mogoče pa majo tud kerih drugih barv enobarvne???? -za pogledat je.
Ja tale voziček duo ring je res smešno poceni v primerjavi z drugimi.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
21.5.2009 12:09:06   
sr
Aja glede banjice pa -jaz mam kar tisto, ki je pod previjalno, pol kasneje bom pa stolčke mela za v tavelko bano. Bauje pa obstajajo take čist navadne plastične-samo majo spodnji del oblikovan v obliki ležalnika-mora bit po moje precej lažje-al kaj????

(odgovor članu sr)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
21.5.2009 12:44:52   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: Klarissa

mlinčka, saj če vzameš pri Galebu 2x 5-delna in 2x 7-delna kompleta (tak sem jaz razmišljala) potem pri vsakem dobiš zaščitne blazine poleg. tako se ti race in opice ne mešajo. a se motim?
a pri tem vozičku Adbor dobiš za ta denar (200 pa še nekaj): košari poleg?

Ja, saj tko nekako tud jaz razmišljam in v tem primeru maš res pri vsakem kompletu zraven. Sem si pa predstavljala, da bi sčasoma še kaka posteljninca prov prišla, obrob pa ne bi več kupovala. Tisto povpraševanje je šlo bolj v smeri, če sploh obstaja kaj enobarvnega, da ma človek več manevrskega prostora za odločanje (beri: kompliciranje user posted image ). Mal mi je pri Galebu hecno tud to, da ti ponujajo zraven vzglavnik, če ga pa piščančki mali sploh ne rabijo user posted image . Tko da je možno, da bom celo kar po dva 5-delna vzela za vsako, kovtrčke pa posebi kupla. 

Na tistem linku za Ring Duo imaš prikazano, kaj je vse zraven, ti bom kar prilepla:

user posted image   

Pa na voljo so vse tiste barvne kombinacije, ki so prikazane. Se mi zdi kar izbira.

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Mlinčka te zaščite sem jaz imela samo eno, ja na začetku je bilo malo hecno, sčasoma pa sploh ne vidiš tega več, da je obroba drugačna od posteljnine user posted image . Drugače pa priporočam ali dve zaščiti ali pa eno tako dolgo da je okoli in okoli posteljice. Jaz jo imam samo do polovice in smo potem morali še eno nabavit, ker tam nekje pri treh mesecih začnejo rotirat po postelji, pa je dobro da je tudi "pri nogah" zaščita, ker imajo ponavadi zjutraj tam glavo. user posted image   Sicer pa imam jaz samo dve posteljnini. Ko eno preoblečem drugo operem in to je to.

No viš, še ena koristna informacija. Okol in okol, praviš? Pol si moram pa definitivno kej enobarvnega omislit, ker tolk pa sem esteta in picajzla, da bi me prov ob živce spravljala vsa tista džungla in barvna zmešnjava, ki bi nastala ob raznoraznem kombiniranju user posted image

Ma, neki bomo že pogruntal. V končni fazi mi bo menda takrat estetika dol visela, da bojo le otroc spal user posted image .

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
21.5.2009 14:40:03   
rosajelka
mlinčka kako se reče temu vozičku ,ker je full lep???

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
21.5.2009 15:10:58   
mlinčka
Rosajelka, sem mali višje prilepla link. No, ti ga kar kopiram:

Adbor Ring Duo

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
21.5.2009 15:52:01   
Shadow
Ah, ti nakupi...

Torej, midva sva veliko nabavila kar v Ikei:

posteljnino: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/50118380 in http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/90098653, obrobe za posteljico: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/30113939 (vzela sva štiri in ker so bele, se ne bodo teple z barvami poteljnine - Mlinčka, razumem tvojo dilemo!).
Vzela sva tudi odejici: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/30113939 in vzglavnika, ki pa jih na začetku itak ne bomo uporabljali.
Res je, da imajo malo hecne dimenzije, kar pomeni, da bomo morali vso dodatno posteljnino nabavljati spet v Ikei, ampak nam je Graz dokaj blizu, tako da to ne bo problem. Je pa res, da nimajo tako ogromne izbire vzorcev kot pri npr. galebu. Cene v ikei pa so, kot vidite, občutno nižje, kupila sva še štiri kopalne brisače s kapuco, pa nepremočljive podloge za jogi pa še nekaj malenkosti in sva dala za vse skupaj 140 EUR.

Ena me je spraševala glede posteljic - ja, videla sem jih - najcenejša : http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/00115751 stane komaj 35 EUR, ampak zdela se mi je precej majava.
Ostale pa stanejo enako ali celo več kot tista od Lipa Poljčane, ki se jo dobi preko Recinkota, tako da tu ni nekega profita.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?