|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
25.5.2009 10:08:38   
rosajelka
ups sem napisala veliki namest teški :))))

(odgovor članu rosajelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
25.5.2009 11:39:47   
tara78
krči so se ponovili...sem klicala k mojemu gin. in moram takoj tja..ob pol dveh začne delati...

(odgovor članu rosajelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
25.5.2009 12:12:10   
Klarissa
tara78 držim pesti in javi, ko prideš domov.

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
25.5.2009 12:35:56   
dekle11
Tara78, pošiljam ti pozitivne misli, verjamem da bo vse vredu. Javi se nam!

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
25.5.2009 18:19:40   
tara78
sem doma...pravzaprav ne vem dosti ničuser posted image . imela sem ginek. pregled, UZ, pa kri, voda...prave dirke. vesela sem da je UZ bil v redu, poslušala sem da moram počivati, .....dobila sem spasmex, magnesol, utrogestan.
jutri moram ponovno tja, pa laboratorij. Moram reči da imam res zelo dobrega gin., toda danes je bil neke slabe volje, pa ga nisem upala niti nič dosti spraševat.

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
25.5.2009 19:32:05   
dekle11
Tara, dobro opravi tudi jutri. Glavno, da je UZ vredu in si videla svoji pikici. Če ne boš dobila utrogestana, imam doma dabroston - vprašaj če lahko to uporabiš namesto utrogestana, ki se ga včasih tudi v Italiji ne dobi. Meni je ostalo 20 tablet. Grem pa brskat tudi ali imam še kaj utrogestana - Mislim da imam še nekih 16 tablet (od marca, nič starega). Ti bom poslala po pošti. So ti utrogestan dali ali ga moraš kam iskat? Bel ali zelen recept? Če ti da zdravnik zelenega, lahko potem na ZZZS uveljavljaš, ampak prej preveri. No, vprašaj, če te kaj v zvezi s tem zanima, sem kar naštudirala zadeve v preteklosti, ...
Drži se in mirno noč.

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
25.5.2009 20:27:49   
Barbk
Rosa iskrene čestitke za vajini pupiki. user posted image
Tara sem res vesela, da je vse ok in tako bo tudi ostalo do konca in pika. user posted image

Zdaj pa šibam Manči v posteljo spravit, pol se pa upam še kaj oglasim. Sem spet ena lenčina glede pisanja. user posted image Prosim ne me tepst...user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
25.5.2009 21:32:30   
Rubin.
Hvala punce user posted image . Mlinčka sej jaz tudi, zato pa sem se včeraj spravila k delu. user posted image

Klarissa, ne vem točno, meni se zdi da RM Maja in Šmarnogorka imeli enojajčna dvojčka. Bodo punce, ki so že dlje časa na tej temi znale kaj več o tem povedat. Jaz sploh ne grem rodit pred 36 tednom!!! Sem pametna zdaj, a ne? user posted image  Vsak dan močno upam in pošiljam dobre misli in želje k mojima dvema pikicama, naj ostaneta pri meni do konca avgusta. Bomo videli, koliko me bosta upoštevali.

Belen, jaz sem danes v Lidlu kupila ušesni termometer. Imam sicer enega že doma, ampak ta meri tudi toploto tekočine, npr. vode, mleka,... Pa mi se je zdel full poceni 12€. Za te bodije, ki se oblačijo preko glave, pa jaz nisem navdušenja, pa tudi dojenčki ne user posted image . Če boš še kaj kupovala, kupi raje one na preklop, da jim ni treba vlačit čez glavo.

Dekle11 in Klarissa nič bat AC. Jaz sploh nisem razmišljala o tem, da bi bilo kaj narobe, ampak sem šla zato da zvem spol user posted image .  Ne res, sigurno ne bo nič narobe, samo preverili bosta kako dobro je.
Rosajelka bravo za teži imaš prava dva korenjaka user posted image . Tako se dela punca!!!

Tara78, vse bo še vredu.
Barbk, jaz pa mislim, da bo tebi tudi treba zagrozit z user posted image   user posted image .

Jaz pa berem knjigo: Ne brez moje sestre in sem zgrožena. Sploh si ne morem predstavljati, bolečino in grozo teh ubogih otrok, ki so jih (morda jih še vedno, sem na sredini knjige) zlorabljali, tako psihično, spolno in fiizično v t.i. verski komuni Božji otroci, v prisotnosti lastnih staršev! Da ti lahko nekdo tako opere možgane, ne morem verjet in sem 100% da jim meni ne bi mogel nihče. Sploh kaj se tiče mojih otrok. Živi horror.

Nočko. Mogoče kakšen sladoled za ohladitev, jutri nam spet napovedujejo vrooooočeeeeeee.

user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
26.5.2009 8:05:17   
blanč
Dobro jutro.
Mi pa danes v materinsko šolouser posted image
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
26.5.2009 10:04:39   
Belen
jutro user posted image  in mamice,
kako ste kej??? pri nekaterih je wčeraj dežewalo, pri nas je bilo 32C w senci.... user posted image  Danes ponoči sm si pustila klimo,ker če ne spet ne bi spala nič user posted image  user posted image

weste kaj me zanima,ko je taka wročina, zanima me če katera we, če se lahko ima doma wključeno klimo, čepraw so user posted image  majhni? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
26.5.2009 10:30:01   
Klarissa
oj, jaz sem danes ponoči spala samo do 0:00 do 4h. me je v črevesju ful zvijalo. pol pa sem Mg tableto spila in ob 6h muslije z aktivio in sem vredu.
sonček je in spet bo vroče.
ne morem verjet, da sta fanta že 10cm velika, jaz pa samo mali trebuh. joj kak bi ju rada videla na uz.
a katera ve od kdaj bi se lahko slišal srček s stetoskopom: to kar imajo zdravniki za srček poslušat.
dio

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
26.5.2009 14:11:08   
dekle11
Klarisa, meni je v sredo ginekologinja vklopila to na ultrazvoku. Ampak mogoče ima malo boljšo mašino ... Naroči me pribl. na 3-4 tedne in vsakič naredi UZ, malo vklopi srček, ...

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
26.5.2009 21:37:54   
Shadow
In še en vroč dan se (hvala bogu) končuje.

Rubin, kdo je napisal knjigo, ki jo bereš???

Blanč, kako je bilo v MŠ?

Tara, tudi jaz še imam eno tablico Utrogestana - ti ga dam, če rabiš

(odgovor članu dekle11)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
27.5.2009 8:00:05   
blanč
Jutro.
Mi spet v šolo. Včeraj je blo ful smotano upam, da bo danes kaj bolje.

user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
27.5.2009 9:55:20   
tara78
jutro punce...
hvala za pozitivne misliuser posted image ....danes sem dobre volje, ker je veliko bolje...
Zdaj se utrogestan dobi že na Ptuju in Mariboru...tako da sem ga dobila takoj...
Upam samo, da se ne bo ponovilo, ker bom morala potem verjetno v bolnišnico, drugače pa moram nazaj v torek...v sredo pa imam itak pregled  v RA.

A ve tudi hodite k svojem in v RA??

No, upam da bo od zdaj bolje in se bom lahko posvetila spet drugim stvarem. Samo naj se to vreme malo popravi, ne maram neviht, toč...user posted image ...groza..

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
27.5.2009 10:06:29   
tara78
klarissa..meni se zdi da sem prvič slišala srčeka na nuhalni..

blanč..berem,da hodiš v materinsko šolo, kje si se to kaj zmenila??
Ker koliko sem slišala je v juniju še ena runda, nato pa do septembra nič več.

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
27.5.2009 11:01:24   
Belen
jutro punce,
powejte mi ...če wam tudi trebuh otrdewa???? user posted image  zdej nekaj tednow mi je wsake tolko,ampak wčeraj zwečer mi je na wsake 2-3minute.... in je kr držal???!!! sm se že ustrašila,da bom mogla kam na pot  user posted image

kako ste we to imele??? naswet prosim?
hwala user posted image

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
27.5.2009 11:42:20   
Klarissa
alo user posted image ,
tale današnja kavica pa je res temna.
vse je zamrlo tu gor. nič ne pišete. kaj delate?
jaz sem pred dežjem šla še na sprehod, zdaj pa se je fajn ohladilo in ni vroče v stanovanju.

za poslušanje srčka sem jaz mislila tisti stetoskop, ko ti zdravnik posluša srce in pljuča. će bi se s tem dalo utrip bebik slišat. no, bom v pon probala. samo mislim, da je prehitro.
[link=http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.zgapa.pl/zgapedia/data_pictures/_uploads_wiki/s/Stetoskop.jpg&imgrefurl=http://www.zgapa.pl/zgapedia/Stetoskop.html&usg=__w-7lDNIIollOpV3JYHzUkYqbHgI=&h=288&w=270&sz=12&hl=sl&start=1&um=1&tbnid=hYviFQp_D4ljaM:&tbnh=115&tbnw=108&prev=/images%3Fq%3Dstetoskop%26hl%3Dsl%26rls%3Dcom.microsoft:*:IE-Address%26rlz%3D1I7TSEA%253B%26sa%3DN%26um%3D1][/link]

no zdaj se bom pa mogla spravit it teste prekontrolirat. včeraj sem jih na pol. da ne bodo študentje predolgo čakali.
dajtekaj napisat!

(odgovor članu tara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
27.5.2009 11:43:26   
Klarissa
joj kaj sem pa zdaj naredila. kak se slika prilepi?

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
27.5.2009 11:50:44   
Klarissa
user posted image

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
27.5.2009 11:52:15   
Klarissa
evo sem preko www.shrani.si
a ni lažje poti?
no, s tem stetoskopom, ki je na sliki: kdaj mislite da se sliši otrokov utrip: pri katerem tednu?

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
27.5.2009 12:16:24   
Rubin.
Lep deževen dan user posted image .

Jaz sem včeraj kar vse skupaj izklopila, pri nas je bila prava veselica od groma, do bliska, toče, dežja, kaj ti srce poželi.

Klarissa za stetoskop ne vem. Jaz imam doma AS, tam piše, da se sliši nekje od 12 tedna. Ampak je čist drugi princip poslušanja.

Shadow evo ti LINK .

Jaz hodim samo v RA in nič več k moji g. Je rekla, da se vidiva po porodu.

Tara kdaj se začnejo MŠ v Mb: LINK .

Zdaj pa šibam kuhat. Se tipkamo zvečer, če ne bo spet user posted image

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 27.5.2009 12:17:07 >

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
27.5.2009 12:19:26   
Belen
srečne we, wse powsod dež,sam pri nas se kuha wročina.... user posted image
mogoče bo tudi na obali kej zapadlo...sicer neki se priprawlja... bomo widli user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
27.5.2009 14:34:05   
miska73
En pozdravček mojim dvojnim nosečkam.

Vreme je danes prav sproščujoče prijetno.
Jst sem zjutraj spala ko hrček. Pa bi še kar...

Blanči kje si? Še kar v MŠ?

Tara samo da gre na bolje.

Grem jst tudi kuhat. Danes po ne vem koliko časa padejo kruhovi cmoki. Upam, da mi ne bo roka odpadla od rezanja kruha...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
27.5.2009 14:48:07   
blanč
Miška evo zdajle sem pršlauser posted image
Balen probaj spit tri šumečke magnezija, men zelo pomagajo.
Tara MŠ je v Celju vsak teden 4 dni od pol desetih do dveh. Morilsko je tam na unih lesenih stolih sedet.

(Mark Twain)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?