Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 17:30:27
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pri nas itak tak piha, da danes ne bi bilo za kopanje. pri nas pa idealno vreme, brez sapice. mogoče malenkost prevroče, zato smo postavili bazenček pod drevo v polsenco... je A uživala....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 17:31:14
|
|
|
|
Olivija*
|
uf, nova stran! a jo čem napolnit?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 17:31:37
|
|
|
|
Olivija*
|
ah, ne.... grem malo počivat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 19:59:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
Naša Lara je koma... že 10 minut.... tko zgodaj ni že dolgo zaspala... Smo ble na morju danes, skupaj z Jazzy in AinB... ma kolk je blo lepo... meni je v kampih tko lepo.... sem se odločla, da bom šla kampirat z Lariko... bo šla še ena frendica zraven pa bo šlo... itak se lepo igra, plazi se ne in zbežala mi sigurno ne bo.... bom šla v Plama pur po eno spužvo, da bo lepo na mehkem spala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 20:08:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz tud ne vem kaj misliš....user posted image ..edino tisto načelo kot pravi virtualna.... drugač pa user posted image ....ne vidim nič... Glej.... notranjega kotička očesa ni videti... tukaj gleda dol in je bolj vidno.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 20:11:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jaz tud ne vem kaj misliš....user posted image ..edino tisto načelo kot pravi virtualna.... drugač pa user posted image ....ne vidim nič... Glej.... notranjega kotička očesa ni videti... tukaj gleda dol in je bolj vidno. Ja, to sem opazila.... verjetno zato, ker ima tako lepe velike oči Saj sem napisala... ozek obraz ima in so oči bliže nosu. Ampak jaz tega še nisem nikdar na nobenem odraslem opazila, tak da ne vem, od kod ti ideja, da kasneje zgleda grdo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 20:16:42
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana že tudi spi skoraj uro in pol in je videti, da še bo en čas. Kar naj spi, otročki se razvijajo tudi med spanjem. Pa rastejo bojda predvsem. Tak stari ljudje govorijo. ..pol moj danes nič ne bo zrastel ...pa od 7,00 smo pokonci ... Cel dan nič ni spal ali kaj? Lana je zaspala ob pol osmih, pa je že komaj revica dočakala posteljo. Po poti v spalnico je že kinkala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 20:23:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ja, to sem opazila.... verjetno zato, ker ima tako lepe velike oči user posted image Saj sem napisala... ozek obraz ima in so oči bliže nosu. FIška ni opazila.... ma ne vem, če je zato, tudi jaz imam velike oči in zelo skupaj.... Baje, da je to dedno, ma jst ne poznam nobenega v moji familiji, ki bi to imel, morda ima kdo v njegovi, samo tudi ne ve.... Ma redki so, ki imajo tko to kožo nategnjeno.... Ja no....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 20:31:13
|
|
|
|
petra1978
|
Sem se prišla samo štemplat in vas malo prebrat, zdaj grem pa pospravit kuhinjo, ker sma se danes z Galom cel dan potepala, potem pridem pa kakšno slikico Bubikinega in Galovega zmenka nalimat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 20:51:36
|
|
|
|
ključek
|
čer.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:06:46
|
|
|
|
leda
|
čer. mi smo vsi čist ded. smo bli cel dan na pikniku; naš 05 letnik začenja s četrtimi rojstnimi dnevi. ana očitno tut uživa v bazenu; mi smo sezono otvoril v začetku maja (mamo teraso in vrt na jug obrnjen) in ju skor vsak dan namočim. sam zojo moram skoz tolažit, ker ela šprica morje je torej uspelo. konji? dons grem pa kniggo brat. za slovo pa naš renčeč pamžek in njena najljubša hrana http://www.youtube.com/watch?v=C6L1v4pmd7Y
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:11:57
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda za slovo pa naš renčeč pamžek in njena najljubša hrana http://www.youtube.com/watch?v=C6L1v4pmd7Y kak sem pa se ji zdaj nasmejala do konjev nam danes ni uspelo prit. Mogoče jutri, moram malo brata nahecat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:13:37
|
|
|
|
petra1978
|
Danes na zmenku: Gal:"O, kako si lepa bubika......" Gal:"Daj mi lupčka no......." ........... Bubika:"Ja kam pa zdaj greš?"
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:15:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
za slovo pa naš renčeč pamžek in njena najljubša hrana Hahaha... faca...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:17:09
|
|
|
|
petra1978
|
Leda, tota je pa dobra
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:17:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you čer....... Ohoooo.... bentornata....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:24:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you čer....... o glej jo glej...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:34:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Tak sta glave skup tiščala, da sem ju komaj narazen vlekla
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:39:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jaz tud ne vem kaj misliš....user posted image ..edino tisto načelo kot pravi virtualna.... drugač pa user posted image ....ne vidim nič... Glej.... notranjega kotička očesa ni videti... tukaj gleda dol in je bolj vidno. mislim,da se bo to poštimalo skozi leta....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:41:17
|
|
|
|
petra1978
|
Bubi, a lahko dam Galu sirup iz smrekovih vršičkov? Je ful prehlajen. Zjutraj je bil še OK, zdaj pa ima čist nosek zabasan in kiha in kašlja tudi. A ste bili v vojašnici?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:41:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ooo, fiška na vidiku... a je že kaj bolje prst? ja, samo prijavljena je bla....zdaj sem tu ...sem si 2x dala girodal gor...to je neko čudo, ki gnoj ven potegne....ma ne ve, malo mogoče je..... sem pa skoraj znorela danes v trgovini....mi je nekdo vozek preko potisnil...sem kar solzne oči dobila...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:42:20
|
|
|
|
Marsy
|
Ojla! Kaja me je ponoči na vsako uro zbudila s svojim dihanjem. Pol sem ugotovila, da se na infra termometer ne gre zanašati (je kuhala, kazal pa je 36,3). Tko da sem šla zjutraj v lekarno po normalen termometer in po fiziološko s pumpico. Tko da zdej vsa soseska ve, kdaj Kaji čistimo nos. Se ne da povedat, kako vrešči. dopoldne ni imela vročine, popoldne pa 37,4 in 37,5. Na trenutke je zelo živahna, jo vse normalno zanima, jo pa vsaka malenkost spravi v jok. Tko da sem po kakšnih dveh urah spanca in po ne vem kolk dretja danes prav srečna, ko zdajle spi in neslišno diha. Drugač smo bili zunaj na sprehodu in vse normalno. Kopat je pa ne upam, da se ne bi še bolj prehladila. Ali naj jo kar? GoldFish: meni so v 4. razredu OŠ dali injekcijo proti bolečinam za 'operacijo palca', pa mal pozabil name. In se me je dohtar lotil šele, ko je injekcija popustila. Veš kako je šele to bolelo, pa mi ni verjel. Pol ko sem skor skup padla, mi je pa dal novo injekcijo. Plus to, da mi je notri pustil delček korenine nohta, tako da mi zdaj raste mini nohtek navpično iz kože, ob 'tavelikem' nohtu. In da je ta nohtek ven prilezel, se je spet ful zagnojilo. Tko da jaz imam šele upor proti tem zadevam . Ko sem šla pred 5 leti spet, sem jim zabičala, da mi morajo zrihtat tako, kot je treba in so se res potrudili.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:44:10
|
|
|
|
ključek
|
mislim, da se mi ne splača brati za nazaj......itak ne vem, kje sem ostala...... tko, princeska spi, mami pa na hitro comp v roke in malo prečekirat, kaj se dogaja....... .....mi smo se imeli res luštn, vreme je bilo odlično, hotel tudi super.....tko da razmišljava, da bi to postala stalnica vsako leto.... ......sedaj sem pa že pripravah na krst-treba je izbrati torto, najti nekaj za obleči za naju dva, iskati svečko+prtiček...... pridno ste čvekale, čestitke, kmalu pade 7.del......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:45:04
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* ooo, fiška na vidiku... a je že kaj bolje prst? ja, samo prijavljena je bla....zdaj sem tu ...sem si 2x dala girodal gor...to je neko čudo, ki gnoj ven potegne....ma ne ve, malo mogoče je..... sem pa skoraj znorela danes v trgovini....mi je nekdo vozek preko potisnil...sem kar solzne oči dobila... še kar nisi šla k zdravniku??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 21:45:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Ojla! Kaja me je ponoči na vsako uro zbudila s svojim dihanjem. Pol sem ugotovila, da se na infra termometer ne gre zanašati (je kuhala, kazal pa je 36,3). Tko da sem šla zjutraj v lekarno po normalen termometer in po fiziološko s pumpico. Tko da zdej vsa soseska ve, kdaj Kaji čistimo nos. Se ne da povedat, kako vrešči. dopoldne ni imela vročine, popoldne pa 37,4 in 37,5. Na trenutke je zelo živahna, jo vse normalno zanima, jo pa vsaka malenkost spravi v jok. Tko da sem po kakšnih dveh urah spanca in po ne vem kolk dretja danes prav srečna, ko zdajle spi in neslišno diha. Drugač smo bili zunaj na sprehodu in vse normalno. Kopat je pa ne upam, da se ne bi še bolj prehladila. Ali naj jo kar? bošček mali.. jaz je ne bi kopala...samo umila bi jo s pleničko..
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?