Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 14:56:49
|
|
|
|
pf
|
Čarli stojice nimate? Mi jo imamo, ker sem jo dobila od sosedov in jo dam noter, da se igra, ko pripravljam hrano ali kaj delam, drugače pa je na puzlah.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 14:58:44
|
|
|
|
pf
|
Grem likat dokler Lana spi, ker se gremo MI3 potem potepat. Malo v shoping, pol pa še na kako pijačko. Pridem na vsakih deset minut pogledat, če bo kaj napisanega.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 14:59:26
|
|
|
|
Olivija*
|
naša mala še vedno spi....joooooj....čaka, da bo šlo sonce dol jaz pa že vsa nestrpna, da gremo čofotat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 15:00:18
|
|
|
|
Olivija*
|
pf, ti likaš v tej vročini? a te zebe
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 15:03:30
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sem vam prišla samo malo v besedo skakat Zdaj pa grem, sem se danes z RRjevkami fajn načvekala, ampak v živo. Jutri ponovim ti pa si privoščiš.... ...a nisi pisala da si ti tudi včeraj čvekala ob Dravi ha .... Čvekala ob Dravi Ne. To bi lahko bila Saraya, ima bližje Jaz sem imela nor četrtek, čisto sem bila v šoku zaradi očeta Mu je sladkorna na polno vdarila (do zdaj ni bil diabetik). Saj zdaj je v bolnici in ga bodo že porihtali. Drugače pa sta imela danes randi bubika in Gal Bo Petra kako slikico nalimala, kak sta se cartala. ...saj sem mislila na Sarayo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 15:03:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pf, ti likaš v tej vročini? a te zebe kak se ti da?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 15:05:21
|
|
|
|
arabela*
|
Meni pa sta obe babike zaspale,tamala se je pol ure zverinsko drla in kričala,preden je zaspala,nevem,kaj jo tak to matra,nikakor ne more kar zaspat... jaz pa si malo posl.matem.gledam tu,ker imam izpit v pon.,pa malo kloftam tu....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 15:09:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Lara...jest pri tvoji Lari vidim le sled storkljinega ugriza, nobene zategnjene koze Ah ja..... kak ne vidiš, poglej dobro.... sej vem, da ni tko moteče in ne pade takoj v oči.... sej ne rabiste (vsi, ne samo ti) se zdej delat lepe in me prepričevat, da imam privide.... dejstvo je, da to Lara ima in da pri odraslih to ful grdo izpade. jaz tud ne vem kaj misliš.... ..edino tisto načelo kot pravi virtualna.... drugač pa ....ne vidim nič...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 15:10:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Vrtec nima podatkov o dohodkih Ma jst ne vem, kako delajo drugje...... pri nas ni nobeden apriori sprejet oz. ne, dokler ne predložimo vseh papirjev. imajo podatke,ker jih sami dobijo..... Ja, vrtec dobi sam podatke, ampak jim moraš ti dat dovoljenje za to. Dovoljenje pa podpišeš na vlogi za znižano plačilo. Zdaj res ne vem.... mogoče jaz nisem rabila dat vloge, ker je že bubi not in je itak to ista vloga. Samo dvomim, da bi nekdo moral dajat vlogo za znižano plačilo, če otrok sploh še sprejet ni in še ne hodi v vrtec nismo še rabili nič dajat.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 15:16:10
|
|
|
|
pf
|
Brzina vrlina. Zlikano do konca.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 15:17:39
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* pf, ti likaš v tej vročini? a te zebe Zebe me glih ne, mi pa ob velikem kupu nespeglanih cot postane vroče ne glede na temperaturo in letni čas.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 15:18:33
|
|
|
|
pf
|
kak se ti da? [/quote] Mali kup se mi bolj da kot velikega.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 15:20:21
|
|
|
|
pf
|
Olivija a se že namakate? Tak dolgo A spi, da še lahko enkrat spustiš bazen in napihneš na novo, pa zagreješ svežo vodo. Ja nimaš kaj, punca ima lepotnega.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 15:21:15
|
|
|
|
pf
|
Kam ste spet zbegnile? Al mam jaz srečo, da ni nikoli nobene.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 15:27:48
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Olivija a se že namakate? Tak dolgo A spi, da še lahko enkrat spustiš bazen in napihneš na novo, pa zagreješ svežo vodo. Ja nimaš kaj, punca ima lepotnega. ne še!!!! A še vedno spi.... že dve uri in pol.... jaz sem pa mislila, da bo prej kot v eni uri auf...ja pa ja de...
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 23.5.2009 15:28:07 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 15:29:02
|
|
|
|
Olivija*
|
ooo, fiška na vidiku... a je že kaj bolje prst?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 15:29:53
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: pf Olivija a se že namakate? Tak dolgo A spi, da še lahko enkrat spustiš bazen in napihneš na novo, pa zagreješ svežo vodo. Ja nimaš kaj, punca ima lepotnega. ne še!!!! A še vedno spi.... že dve uri in pol.... jaz sem pa mislila, da bo prej kot v eni uri auf...ja pa ja de... Saj še bo čas za čofotanje. Tudi po četrti je še fajn vroče, vsaj tam do ene šeste.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 15:31:27
|
|
|
|
pf
|
Lana že tudi spi skoraj uro in pol in je videti, da še bo en čas. Kar naj spi, otročki se razvijajo tudi med spanjem. Pa rastejo bojda predvsem. Tak stari ljudje govorijo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 15:32:39
|
|
|
|
pf
|
Se beremo zvečer. Lepo popoldne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 16:34:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, TOLE. KONJI. ne vem...malo predaleč se mi zdi,za peški... Niste mobilne? Jaz pa vas tudi težko poberem, ker ne gre toliko sedežev v en avto. eh,ma ni mi za v avto,saj veš.... ko ji sedež nabavim,bo bolje.... Kaj še čakaš? Saj bubika je tudi še v lupinici. Ampak ne več dolgo.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 16:35:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saj še bo čas za čofotanje. Tudi po četrti je še fajn vroče, vsaj tam do ene šeste. ja, ja, bo še priložnosti Pri nas itak tak piha, da danes ne bi bilo za kopanje.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 17:07:57
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana že tudi spi skoraj uro in pol in je videti, da še bo en čas. Kar naj spi, otročki se razvijajo tudi med spanjem. Pa rastejo bojda predvsem. Tak stari ljudje govorijo. ..pol moj danes nič ne bo zrastel ...pa od 7,00 smo pokonci ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 17:10:18
|
|
|
|
gloria
|
....uf kakšno dobro kavico pijem ....pa češnjev štrudelj zraven,moj pa sladoled ....Nik pa navaden jogurt .....no sam po smetano sem pršla v hišo in mal lušte delat ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 17:21:09
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ....uf kakšno dobro kavico pijem ....pa češnjev štrudelj zraven,moj pa sladoled ....Nik pa navaden jogurt .....no sam po smetano sem pršla v hišo in mal lušte delat .... po kateri dieti pa je to?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 17:22:31
|
|
|
|
Olivija*
|
bazenček je zakon
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?