Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 12:40:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Hvala, ki hvalite Laro, tudi meni se zdi lepa, predvsem pa prikupna, nežna in simpatična... ma slike nisem dala zato gor, ampak, ker me zanima, kako se reče tisti nategnjeni kožici, ki jo ima okoli učk in noska.... Če katera ve, hvala. Res je Ne vem, kako se temu reče, tudi se mi ne zdi zelo opazno ali moteče.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 12:44:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sem vam prišla samo malo v besedo skakat Zdaj pa grem, sem se danes z RRjevkami fajn načvekala, ampak v živo. Jutri ponovim ti pa si privoščiš.... ...a nisi pisala da si ti tudi včeraj čvekala ob Dravi ha .... Čvekala ob Dravi Ne. To bi lahko bila Saraya, ima bližje Jaz sem imela nor četrtek, čisto sem bila v šoku zaradi očeta Mu je sladkorna na polno vdarila (do zdaj ni bil diabetik). Saj zdaj je v bolnici in ga bodo že porihtali. Drugače pa sta imela danes randi bubika in Gal Bo Petra kako slikico nalimala, kak sta se cartala.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 12:45:58
|
|
|
|
arabela*
|
Kak lep dan,pa je sprva grdo kazalo... Smo bile v mestu cele 3 ure,nabito polno ljudi,pa vse ceste zaprte za avte,tako,da lahko vsepovsod svobodno hodiš.....malo preveč mirno za mene... Smo bile malo na igralih,pa poslušale smo Rebeko Dremelj,pa revijo gledale,je kar pestro pri nas.... Zdaj pa smo noter in bo itak tečka......
< Sporočilo je popravil Saraya -- 23.5.2009 12:51:41 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 12:46:46
|
|
|
|
arabela*
|
< Sporočilo je popravil Saraya -- 23.5.2009 12:51:24 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 12:47:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Vrtec nima podatkov o dohodkih Ma jst ne vem, kako delajo drugje...... pri nas ni nobeden apriori sprejet oz. ne, dokler ne predložimo vseh papirjev. imajo podatke,ker jih sami dobijo..... Ja, vrtec dobi sam podatke, ampak jim moraš ti dat dovoljenje za to. Dovoljenje pa podpišeš na vlogi za znižano plačilo. Zdaj res ne vem.... mogoče jaz nisem rabila dat vloge, ker je že bubi not in je itak to ista vloga. Samo dvomim, da bi nekdo moral dajat vlogo za znižano plačilo, če otrok sploh še sprejet ni in še ne hodi v vrtec ne,vloga za znižano plačilo se da,ko dobiš domov,da je otrok sprejet...prej ne...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 12:50:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sem vam prišla samo malo v besedo skakat Zdaj pa grem, sem se danes z RRjevkami fajn načvekala, ampak v živo. Jutri ponovim ti pa si privoščiš.... ...a nisi pisala da si ti tudi včeraj čvekala ob Dravi ha .... Čvekala ob Dravi Ne. To bi lahko bila Saraya, ima bližje saj menda je mene mislila... jaz sem itak nonstop tam.....no edino danes nisem tam sedela,sem ture po MB delala,pa mislim da je v EU še neka prireditev bila za otroke,če se ne motim,kolk sem uspela videt...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 12:51:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Lara...jest pri tvoji Lari vidim le sled storkljinega ugriza, nobene zategnjene koze Ah ja..... kak ne vidiš, poglej dobro.... sej vem, da ni tko moteče in ne pade takoj v oči.... sej ne rabiste (vsi, ne samo ti) se zdej delat lepe in me prepričevat, da imam privide.... dejstvo je, da to Lara ima in da pri odraslih to ful grdo izpade. hmmmm.... zdaj pa ne vem, če sem jaz prav razumela, kaj je treba gledat - misliš ta lok, ki gre nad očesom, ob nosku in pod spodnjo veko? Mislim, da ta guba nastane zato, ker ima ožji obraz in so očke zelo blizu nosa. Saj to imajo vsi ljudje, pri nekaterih je pač bolj izrazito. Poglej pri bubiki, ima očke bolj razmaknjene, zato ta črta ni izrazita:
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 12:54:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz sem itak nonstop tam.....no edino danes nisem tam sedela,sem ture po MB delala,pa mislim da je v EU še neka prireditev bila za otroke,če se ne motim,kolk sem uspela videt... V EP pa je danes neka kolesarska dirka. No, start je tam in v njihovi organizaciji. Ja, ful se dogaja po MB danes. Vojašnica ima dan odprtih vrat in je helikopter tak nizko preletaval, da je še mene bilo strah Bomo popoldan šli verjetno malo z bubijem pogledat tanke
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 12:55:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, Saraya, še ena možnost za danes in jutri: hipodrom Kamnica. Bi A hotela jahat? Bi lahko bubi tudi šel.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 12:58:11
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, TOLE. KONJI.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 13:00:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, TOLE. KONJI. ne vem...malo predaleč se mi zdi,za peški...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 13:16:25
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft , drugič pa, da sem zrihtala solato Ja sem nekje prebrala, da pojslice ni prav uporabljat, namesto stajice.... Sej vem, ampak enkrat? No, danes je bila spet žurka. Uh, ko me to jeziiii
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 13:31:07
|
|
|
|
Olivija*
|
heeej...bom kar sproti komentirala, ko berem... IZVIRNO SPOROČILO: pf Sesalec pa itak otročki obožujejo, ker jih ta zvok pomirja. mene so opozorili, da je možno, da se ga bo bala, če bom baby vac uporabljala...pa se ga ne (še)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 13:33:07
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: leda ela je podlegla pod težo lije user posted image user posted image user posted image mhm. in pf neki primerja svojo pupico s tole osemkilašico naša ma pol kile manj...vsaj Ja saj sem malo boljše pogledala. Naša je mini za obe, Lijo in Elo. dobro, da ni bilo naše A zraven...bi bla tudi L na tleh...če gledamo po kilaži amoak se mi zdi, da A ni tako žilava kot L
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 13:36:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft , drugič pa, da sem zrihtala solato Ja sem nekje prebrala, da pojslice ni prav uporabljat, namesto stajice.... Sej vem, ampak enkrat? No, danes je bila spet žurka. Uh, ko me to jeziiii ne, 1x ni panike. Ampak ni fajn, da to postane stalna praksa.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 13:37:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, TOLE. KONJI. ne vem...malo predaleč se mi zdi,za peški... Niste mobilne? Jaz pa vas tudi težko poberem, ker ne gre toliko sedežev v en avto.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 13:37:49
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Men se tud zdi sesalec vklapljat malo nepraktično. Sploh recimo, če je treba ponoči spucat nos ... mi špricamo fiziološko, smrkeljni pa na drugi strani ven letijo. tudi mene pri baby vacu moti ta sesalec, ampak drugega tako diskretnega in učinkovitega načina ne poznam. tisto špricanje fiziološke zbudi otroka čist.... tale baby vac pa sam mal čudno pogleda, počaka da mine...in spi dalje. običajno nič ne joka... če ji pa spiram nos, se pa dere ko jesihar
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 13:38:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz kar tistega uporabljam, ko z usti potegneš. Gre tudi fajn ven.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 13:42:14
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Drugače pa sta imela danes randi bubika in Gal Bo Petra kako slikico nalimala, kak sta se cartala. zgodaj jih vi navajate.... kaj bo šele čez 13 let
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 13:44:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, TOLE. KONJI. ne vem...malo predaleč se mi zdi,za peški... Niste mobilne? Jaz pa vas tudi težko poberem, ker ne gre toliko sedežev v en avto. eh,ma ni mi za v avto,saj veš.... ko ji sedež nabavim,bo bolje....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 13:46:21
|
|
|
|
Olivija*
|
mi pa že grejemo vodo za bazenček... A še spi... ko se zbudi, pa akcija
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 14:26:41
|
|
|
|
Olivija*
|
aja, meta...jaz verjetno poznam tvojega očeta...če bi vedela, kako se piše
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 14:40:27
|
|
|
|
pf
|
[/quote] Lepa punčka. Kak se sveti od vodice. Smejika mala je.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 14:43:51
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* mi pa že grejemo vodo za bazenček... A še spi... ko se zbudi, pa akcija Fajn čofotajte. Midve bova še počakale 14 dni, pol pa tudi akcija. Imava že bazen, pa saj vroče je tudi, ampak mi še nekak ni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 14:49:27
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft , drugič pa, da sem zrihtala solato Ja sem nekje prebrala, da pojslice ni prav uporabljat, namesto stajice.... Sej vem, ampak enkrat? No, danes je bila spet žurka. Uh, ko me to jeziiii ne, 1x ni panike. Ampak ni fajn, da to postane stalna praksa. Ne ne, ne bo. Naš je največ na tleh. Ima svoje igralno mesto. Samo ne vem, kako bo, ko bo malo bolj kobacal, jaz bom morala pa kako stvar neredit ... vsega tudi ne morem, ko spi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?