Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 20:36:43
|
|
|
|
claud
|
ja nč...nobene ni, pa grem....... nočko
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 20:38:41
|
|
|
|
Urša08
|
oj Jaz pripravljam jutrišnje kosilo, bomo imeli lazanjo. Tiramisu se pa že hladi v hladilniku. Otročka sem dala spat, možek je pa na obletnici mature. vesnozaver jaz bi tud slikice grem še kuhno pospravt potem pa vas pridem mal prebrat
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 20:59:05
|
|
|
|
piskot
|
cer. porocilo: dopoldan klicala pediatrinja da ji epidemolog rekel, da mora ana dobiti antibiotik in da naj bo cim prej cepljena. tako sva sli k dohtarci, kjer sem se hotela se nekaj pogajat (naceloma sem ful proti antibiotikom in cepljenju), ampak je dohtarca rekla da ni sans, da ona ne upa reskirat (tud ona je ful proti antibiotikom) in tko sva pokasirali vse . zdaj pa se mere pri 3 mesecih: 4800g, 64 cm, obseg 40 cm, naslednji pregled 7.7. tanci ja imamo zlahto v londonu. sicer je mal predrago, da bi kar non stop nekaj tam viseli. ursa cilj je minimundus. bomo videli kako bo z vremenom. pa jaz bi skocila se v ikeo po ene odeje, pa v adidas. aja, a bos meni tudi slike poslala? pralno susilni stroj ... jaz ga imam od zanussija in ga ne menjam za nic na svetu. ful zadovoljna. samo mogoce bi menjala za takega ki bi imel 5/5, ta ima se 5/2,5. kolumbo evo, mi smo tak primer familije z recimo temu povprecnimi prihodki in z ogromnimi krediti. sam kaj ko se ta kredit nikjer ne uposteva. pobruhana tla jap, svetel laminat, se vse vidi. ampak sploh ne pomivam vec, se mi res ne da. dojenje midve se dojiva glih kadar ji pase. ne gledam na uro. pa pocasi ji bom dala kaksen caj. sem res slampasta, rajsi jo pristavim, kot pa da bi caj kuhala. bom jutri (sam to sem ze vceraj rekla ).
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 21:14:16
|
|
|
|
tanci29
|
piškot-ma ja sam bolje antibiotik kot pa da se kej dobi ana, kaj sta pa dobili ...jest sem tud bl lena kar se tega čaja tiče...sem probala z vodo pa je ne mara, sam mi je pomoje glih 20 min vrela k sem pozabla nanjo ..še dobr da čebelice bolj malo popijejo oz. nič....koga pa mate v londonu...jest bi tud enkrat šla tja mal pogledat...čeprav so meni angleži malo mim ampak ajde
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 21:25:56
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 piškot-ma ja sam bolje antibiotik kot pa da se kej dobi ana, kaj sta pa dobili ...jest sem tud bl lena kar se tega čaja tiče...sem probala z vodo pa je ne mara, sam mi je pomoje glih 20 min vrela k sem pozabla nanjo ..še dobr da čebelice bolj malo popijejo oz. nič....koga pa mate v londonu...jest bi tud enkrat šla tja mal pogledat...čeprav so meni angleži malo mim ampak ajde sumamed. v londonu mamo daljno zlahto, dve sestricni in bratranca v 2 kolenu, so precej starejsi od mene. ampak smo veliko v stikih. vsaj z eno, ki tud skoz visi pri nas. je priletela en teden po aninem rojstvu in mi 3 tedne "pomagala". no ce mene vprasas je bolj dren delala, ampak naj ji bo .
|
|
[Brisano sporočilo] 22.5.2009 21:30:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 21:39:08
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravljene. Cel dan imam prklopljeno našo stran in vas tako po obrokih berem... Tako malo se se oglasila...že dva dni imam spet vročino ,zmozgana sem do kraja....ČISTO NIČ SE MI NE DA nevem zakaj imam vročino,38,nič me ne boli,niti zize...ma kaj pa js vem . Slikice,ki sem jih obljubla bom naredila in prlimala koj k si mi bo dalo. Vsem en lep pozdrav.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 21:40:41
|
|
|
|
SURF
|
PIŠKOT-Prosim,če mi zaupaš kje si kupila kremo za sončenje-Avene.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 21:48:50
|
|
|
|
piskot
|
saj sem ti ze enkrat, lekarna.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 21:49:29
|
|
|
|
piskot
|
punce, pitanje tiste ki jih imate ze v kengurujih, a ze naprej gledajo ali moramo se glavico merkat?
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 21:51:20
|
|
|
|
Čebel@
|
čer drage moje! no smo kupili hladilnik .......zmagala je moja beseda(itak ) in kupili gorenjevega....če bo nagajal vsaj ne bo moj uržah no pripeljejo ga v četrtek,plačala sem ga pa danes ker sva ga kupila v M tehniki in so bile trojne pike
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 21:52:26
|
|
|
|
Čebel@
|
barbara.......to je bil prekuc,tko da jutri napišem na seznamček
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 21:54:32
|
|
|
|
boma2
|
Dober večer mamice... :) Moram vam povedati, danes se je moj sinček obrnil iz trebuha na hrbet... in to kr dvakrat ... juhuuhuhuuu ... :) Čeprav bomo morali zdaj še boj pazit... :) Grem vas brat nazaj... :)
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 21:55:28
|
|
|
|
SURF
|
Piškot-Sem spregledala,hvala ti.
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 21:55:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 Dober večer mamice... :) Moram vam povedati, danes se je moj sinček obrnil iz trebuha na hrbet... in to kr dvakrat ... juhuuhuhuuu ... :) Čeprav bomo morali zdaj še boj pazit... :) Grem vas brat nazaj... :) bravo
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 21:57:35
|
|
|
|
Čebel@
|
salt/surf......sem ti hotla samo rečt da kljub ročini pristavljaj ,ker jaz Hane nisem pristavljala in je šel mleko pa pa......bi bilo škoda ker vama je glih zlavfalo dojenje
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 22:04:16
|
|
|
|
Katjusa
|
punce, da se boste malo nasmejala poglejte si tele videe:) Zakaj Florjan ne more pet in kaj bi florjan rad imel
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 22:06:55
|
|
|
|
Onasiss
|
Zdele na hitr, ker šibam na ala atrij na pivo, Onasis ima glih telefon. piskot-jaz bi šla tud s tabo v London. Ti merkam Ano in Martina, če grem lohk zraven. majchy-bravo za hladilnik, seveda mora vedno obveljat NAŠA BESEDA. Zdej bomo mel mir spet za nekaj časa s tem kruhom. Ga hodm u Merčkator kupvat po osmi uri zvečer, ko je 50% cenejši in ga nabavim za cel teden. Pol ga se pa matram u sktinjo basat. Naslednjič kupim hladilnik z VELIKO skrinjo.
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 22:08:40
|
|
|
|
Čebel@
|
punce moje meni se rolete zapirajo.....lep vikend vam želim nočko
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 22:10:32
|
|
|
|
Onasiss
|
punce, da se boste malo nasmejala poglejte si tele videe:)
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 22:11:13
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 punce moje meni se rolete zapirajo.....lep vikend vam želim nočko Aha, jo že zmanjkuje..... LAHKO NOČ
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 22:20:10
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša pa tale umoran je ravno zame Piskot mi smo mel v nedeljo Žigca že tako obrnjenga da je gledal in je bil tok navdušen
|
|
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 22:20:32
|
|
|
|
|
Katjusa fulll je fajni Florjan sem ti poslala mail....
|
|
RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del 22.5.2009 22:25:00
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Katjusa fulll je fajni Florjan sem ti poslala mail.... sem dobla in že pogledala imaš še kako slikico ker je ta malo motna?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?