Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 7:40:41
|
|
|
|
pf
|
Drugače pa dobro jutro. Punce spimo sto in ena proti prej, ko sem dojila. Punca ne je več ponoči že kak teden in se res fajn naspiva tudi midva. Pa HB nimam nič težav s prsmi, sem mislila, da bo kaj težav, ko se bo odstavila. Nimam nič preveč polnih, je vse OK. Lana še spi s svojim medotom, jaz pa sem dala kuhat, sedaj pa grem po solato, ki mi jo mimogrede HB ni stolklo, ker ni bilo toče.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 7:45:12
|
|
|
|
arabela*
|
dobro jutro...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 7:47:13
|
|
|
|
arabela*
|
mi smo tudi zgodnji... je šel na trening,jutri ima dirko,tak da bomo cel vikend same... Upam,da ne bo dežja....da lahko gremo na sprehod.....neko čudno je na nebu..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 8:35:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft žlafadur - vrtna škropilnica, zalivalka ...... glavno, da si si dolgi lulček zapomnila...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 8:37:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ni čudno, da so take nevihte.... ne bo držalo...je en moški med nami..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 8:38:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sem vam prišla samo malo v besedo skakat Zdaj pa grem, sem se danes z RRjevkami fajn načvekala, ampak v živo. Jutri ponovim ti pa si privoščiš....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 8:39:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Vrtec nima podatkov o dohodkih Ma jst ne vem, kako delajo drugje...... pri nas ni nobeden apriori sprejet oz. ne, dokler ne predložimo vseh papirjev. imajo podatke,ker jih sami dobijo.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 8:41:16
|
|
|
|
arabela*
|
sem celo stran nakloftala....zdaj pa se oblečemo in šibamo ven....ker sta že tečke.......se tipkamo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 9:34:50
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 No, jaz sem pa malo nervozna. Že dvakrat zapovrstjo se mi tamali joka ko nor, ko ga dam v posteljico. Ko je pa na rokah, pa ok. Zdajle treniramo tretjič ta večer. Pa tako lepo mi je zvečer zaspal, no! Tak mu je lepo z vami, da še ne bi šel spat. Čisto možno. Jaz vidim, da če se v polnem šusu igramo zvečer, pa knjigice, pa žgečkanje, pa lupčkanje, v glavnem ful vsega preveč, pol tudi ne zaspi tak lepo, čeprav pa nikoli ne joka. Mah, se mi zdi, da sem ga polomila, ko sem ga čez dan dbvakrat odložila v posteljico. Enkrat, da bo zaspal, pa je bilo mogoče prezgodaj, drugič pa, da sem zrihtala solato ... zdej pa mam ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 9:36:57
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: leda ampak dost bolj simple in učinkovit se mi zdi baby vac. ta je meni res zakon. no men je pa dost bolj izi ena pumpica za tri evre brez sesalca.... Jaz sem tudi najprej razmišljala o baby vacu, pa mi je tak čudno sesalec stalno vlačiti ven in priklapljat baby vac gor. Kaj pa vem. No čeprav pa čujem, da je ok in da lepo očisti nosek. Sesalec pa itak otročki obožujejo, ker jih ta zvok pomirja. Men se tud zdi sesalec vklapljat malo nepraktično. Sploh recimo, če je treba ponoči spucat nos ... mi špricamo fiziološko, smrkeljni pa na drugi strani ven letijo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 9:38:55
|
|
|
|
Čarli08
|
Alenka, in hvala za čestitke. Ena velika skrb manj, res.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 9:47:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
, drugič pa, da sem zrihtala solato Ja sem nekje prebrala, da pojslice ni prav uporabljat, namesto stajice....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 9:50:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
Hvala, ki hvalite Laro, tudi meni se zdi lepa, predvsem pa prikupna, nežna in simpatična... ma slike nisem dala zato gor, ampak, ker me zanima, kako se reče tisti nategnjeni kožici, ki jo ima okoli učk in noska.... Če katera ve, hvala.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 10:15:53
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband gold fish mal sem pa res pokukal,kaj mi ga spet lomite na rr ,da dam kakšno pripombo pa ste,kar zanimive pa se nočem nič veliko oglašati vas berem še naprej,lep vikend sedaj pa gas in k mojim + + + na vikend,ker jih nisem videl že od srede.bay bay zband ...sam te je pa lepo brati ...ti se kr pridruži pa uživajte za vikend
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 10:16:46
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Drugače pa sem jaz zelo vesela, ker mi smo dobili. jaz tud...... me zanima kaj bo na sestanku v četrtek...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 10:18:18
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Meni se res ne zdi nič nenavadnega na tvoji pupi, tak da se ne obremenjuj. Tko glej, ne se delat slepo, lepo prosim.... sem pustila ful veliko, da bo boljš videt... ..joj jaz ti ne vem povedat kaj bi to bilo ...mater je pa za pojest Larika ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 10:19:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Alenka bravo za Sarino ploskanje.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 10:21:23
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Sem vam prišla samo malo v besedo skakat Zdaj pa grem, sem se danes z RRjevkami fajn načvekala, ampak v živo. Jutri ponovim ti pa si privoščiš.... ...a nisi pisala da si ti tudi včeraj čvekala ob Dravi ha ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 10:23:22
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft , drugič pa, da sem zrihtala solato Ja sem nekje prebrala, da pojslice ni prav uporabljat, namesto stajice.... ..ja res je tudi jaz sem to slišala....tak da ga jaz vedno postavim na tla v bližini mene....ali pa to nardim odzuni ko je v vozičku ali na dekci....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 10:23:58
|
|
|
|
gloria
|
....uživajte...gremo ven....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 11:18:05
|
|
|
|
Virtualna
|
Lara...jest pri tvoji Lari vidim le sled storkljinega ugriza, nobene zategnjene koze
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 11:42:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Lara...jest pri tvoji Lari vidim le sled storkljinega ugriza, nobene zategnjene koze Ah ja..... kak ne vidiš, poglej dobro.... sej vem, da ni tko moteče in ne pade takoj v oči.... sej ne rabiste (vsi, ne samo ti) se zdej delat lepe in me prepričevat, da imam privide.... dejstvo je, da to Lara ima in da pri odraslih to ful grdo izpade.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 11:49:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
..joj jaz ti ne vem povedat kaj bi to bilouser posted image ...mater je pa za pojest Larikauser posted image user posted image user posted image .... Se strinjam.... Najbolj slastne so nogice...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 12:40:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya mi smo tudi zgodnji... je šel na trening,jutri ima dirko,tak da bomo cel vikend same... Upam,da ne bo dežja....da lahko gremo na sprehod.....neko čudno je na nebu.. Saraya, za jutri vam priporočam stadion Poljane, prireditev za predšolske otroke Neulovljivi škrat. Mi bomo šli pogledat, če bo bubi kolikor tolikor ok.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) 23.5.2009 12:40:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Vrtec nima podatkov o dohodkih Ma jst ne vem, kako delajo drugje...... pri nas ni nobeden apriori sprejet oz. ne, dokler ne predložimo vseh papirjev. imajo podatke,ker jih sami dobijo..... Ja, vrtec dobi sam podatke, ampak jim moraš ti dat dovoljenje za to. Dovoljenje pa podpišeš na vlogi za znižano plačilo. Zdaj res ne vem.... mogoče jaz nisem rabila dat vloge, ker je že bubi not in je itak to ista vloga. Samo dvomim, da bi nekdo moral dajat vlogo za znižano plačilo, če otrok sploh še sprejet ni in še ne hodi v vrtec
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?